FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alonso látó távolságon volt már, ráadásul Webber sztem fejben tudta, hogy Alonso mennyire volt mögötte, tehát gyorsan lejátszodhatott benne, hogy már Alonso addigra rég elment...kb 3 másodperc volt a megcsúszás az ütközéssel együtt, nos Alonso maximum másfél másodpercre volt Webbtõl...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy dolog vitathatatlan tény (versenyzõi szemmel),hogy semmit nemtett annak érdekében,hogy elkerülje a pályára való visszagurulást,se fék se elkormányozás..
Az is tény,hogy nem sérült a bal elsõ felfüggesztés ez a képeken már tisztán látható..
Nos és az is biztos,egész más lett volna a "leány" fekvése,ha éppen Alonsot találja el,mert ebben az esetben a Ferka már 2 napja a telemetria elõtt toporzékolna..
Ez még úgy kikivánkozott belõlem
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
úgy látszik nem csak kettõnkben merült fel a dolog (:
dixitque deus fiat lux
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asked to clarify whether he thinks Webber's move was deliberate, Berger - a former co-owner of the second Red Bull team Toro Rosso - added: "Yes, I think that's very clear. He goes off and he knows it's over. In this moment you're frustrated and a thousand thoughts go through your head. It's very obvious, you can see his wheels are not locked up. Perhaps he had a brake problem, but I don't think so."
pedig nagy futama lehetett volna, pont Vettel ütötte ki SC mögül:D
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
jellemzõ mai kor betegsége a fiataloknál 1995 a NAT bevezetése óta.
"A "Cochrane-listán" David Coulthard és Jean Alesi neve mellett még több név is szerepel - kizárólag már az F1-tõl visszavonult versenyzõk nevei, hiszen a jelenlegiek szerzõdése megtiltja a más szériában való részvételt.
"Addig nem szerezhetem meg Schumacher-t, amíg vissza nem vonul... de ne aggódjanak, miután ez megtörténik, meg fogom" - fogadkozott Cochrane vasárnap."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
áá Barrichello és Schumi sztem a halálukig versenyezni fognak xD
Egyébként az elmúlt versenyen hétvégére 170.000 jegyet adtak el, szóval elég népszerû ez a sorozat, a nemzetközi versenyzõkkel :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Alonsonak védekeznie kell,így Massát kell bevetnie a Ferkának
És akkor még ott van Hami,akinek szintén egy lapja van
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nos, ha megnezitek a kepeket, a kerek meg mindig ugy all, ahogy lejott a falrol.. Pedig aztan utkozott Rosberggel, a palya tulso patkajaval, talan meg a fallal is, aztan leszedte a kormanyt, felpakoltak, hurimpaltak... Szoval minimalis esely lenne, hogy ugy maradt volna.. Tippre beszorult ebbe az allasba a balesetnel..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Csak azt tudom én mit csináltam volna,a pályára való visszatérést próbáltam volna maximálisan elkerülni..
De ha mondjuk sikerül neki a versenyvonalon megállni az tuti piros zászló,a többit meg..........................
A bal kezét féltette azt értem,bár servo kormány,visszafelé nincsenek akkora erõhatások..
Aztán meg 15 évig versenyeztem,volt néhány igen meleg pillanatom,de emlékeim szerint,soha nem hagytam önálló életre a "vasat"
lenyeg hogy en a szandekossagot egyszeruen nem vagyok hajlando elfogadni, mert nem hinnem suicid hajlama van a legjobb evadjaban. pedig kurvara nem vagyok egy webber rajongo.
A lényeg akkor is az,itt hiányzik egy erõs balra kormányzás,ami a falon tarthatta volna az autót,helyette egy pályára való visszatérést lehet látni