FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Azt a kanyart padlón veszik, beláthatalan és még esõben is nagy a sebesség, ki az az idióta aki azt feltételezi hogy a testi épségét kockáztatva bevállal valaki egy frontális ütközést? mert az ok hogy a volt a múltban hogy kilökték a egymást direkt, de ez az ért egészen más... mi van ha mondjuk az orrkúpnál kapta volna el Rosberg ahol pl Webber lábai vannak? és megsérül... gondolkozzunk már....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alonso már régen kikerülte, falnak csapódási idõ elõtt kikerülte Webbert amit tuti látott az ausztrál...ha igaz is lenne, maximum Hamiltonra utazott, mert talán azt hitte õ van mögötte, de ez a feltételezés akkor helytálló, ha nem hangzott el olyan rádióbeszélgetés melyben közöltek volna olyasmit, hogy Rosberg megelõzte Hamiltont...csak az is értelmetlen, hogy Hamiltonra utazzon amikor jóval mögötte van/volt a táblázaton tõle:D:D:D

Alonso látó távolságon volt már, ráadásul Webber sztem fejben tudta, hogy Alonso mennyire volt mögötte, tehát gyorsan lejátszodhatott benne, hogy már Alonso addigra rég elment...kb 3 másodperc volt a megcsúszás az ütközéssel együtt, nos Alonso maximum másfél másodpercre volt Webbtõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Isten ments újra kezdeni ezt a vitát,hiszen mindenkinek van véleménye róla és sztem már senki nem is akarja se tudja meggyõzni a másikat..
Egy dolog vitathatatlan tény (versenyzõi szemmel),hogy semmit nemtett annak érdekében,hogy elkerülje a pályára való visszagurulást,se fék se elkormányozás..
Az is tény,hogy nem sérült a bal elsõ felfüggesztés ez a képeken már tisztán látható..
Nos és az is biztos,egész más lett volna a "leány" fekvése,ha éppen Alonsot találja el,mert ebben az esetben a Ferka már 2 napja a telemetria elõtt toporzékolna..
Ez még úgy kikivánkozott belõlem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

TommyC
Berger: Webber szándékosan ütközött kicsúszása után

úgy látszik nem csak kettõnkben merült fel a dolog (:

dixitque deus fiat lux

Azt nem tudom ki nevezte igy, de tenyleg marhara be tud oltozni divatficsurnak...<#nyes>

mcmoha
Azt tudtatok, hogy Rosberget Britney-nek becezik? Allitolag Webber nevezte igy eloszor. <#vigyor2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ezekbe az verbalis amokfutasokba az a jo, hogy csak megfelelo rosszindulat kell hozza.. Ha befekez, ami erdekes lett volna egy 2 ellentetes oldali kereken gurulo kocsin, ki tudja merre indul el.. Masfelol, tehat ha befekez, es ott ragad a palya kozepen, ezzel SC, vagy eppenseggel ugyan igy eltalalhatta volna Rosberg, vagy Hami, akkor meg megintcsak azt mondanak, azert fekezett, hogy valaki belemenjen, vagy ott ragadva, leintsek a futamot... Amugy, ha nem vak, amit nem hiszek, azt lathatta, hogy Alonso elmegy mellete mar.. Szembol nezte.. Szoval csak Rosbergre utazhatott.. Biztos nem tetszenek neki Rosberg vitorlanyaku pubi ingjei...Csak ez lehetett... <#ravasz1>

<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Rosszul ertelmeztem, ugy olvastam, hogy Webber fonoke volt. <#zavart1><#idiota>

Ezt Berger csak feltételezni tudja, ami igen rosszindulatú...azért mondtam, hogy Vettel csapatfõnöke volt, mert nyílván õt akarja látni gyõztesnek, és evvel akarja idegesíteni az ausztrált, akit remélem hidegen hagy az efféle rágalom...

mcmoha
Akkor jol ismeri.

mcmoha
Former grand prix winner Berger told Austrian Servus TV: "He could have hit the brakes and stopped the car at the wall. He took out Rosberg, but it was the wrong one. I think in his mind he would have preferred Alonso or Hamilton."

Asked to clarify whether he thinks Webber's move was deliberate, Berger - a former co-owner of the second Red Bull team Toro Rosso - added: "Yes, I think that's very clear. He goes off and he knows it's over. In this moment you're frustrated and a thousand thoughts go through your head. It's very obvious, you can see his wheels are not locked up. Perhaps he had a brake problem, but I don't think so."

Berger Vettel csapatfõnöke volt.

mcmoha
Berger velemenye, hogy elkeozelheto Webber direkt csuszott vissza a palyara de valoszinuleg inkabb Alonsot vagy Hamiltont szerette volna eltalalni.

az fasza...ja az öklendezés alapján, hangja alapján gondoltam rá h beteg...

pedig nagy futama lehetett volna, pont Vettel ütötte ki SC mögül:D

Palinko
Ulvar
Ételmérgezés azt hiszem és ezért hányt a bukóba bele...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mit mondott vki lefordítaná? vagy betegen versenyzett?

passatgt
http://www.youtube.com/v/vGezKXz6Vyk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Firerock
értettük mind:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem a cikkre reagáltam csak mondtam elõre a dolgokat...értettem amúgy nem kell a leugatás köszönöm

Dietrich
te meg tanulj meg olvasni és értelmezni!
jellemzõ mai kor betegsége a fiataloknál 1995 a NAT bevezetése óta.

"A "Cochrane-listán" David Coulthard és Jean Alesi neve mellett még több név is szerepel - kizárólag már az F1-tõl visszavonult versenyzõk nevei, hiszen a jelenlegiek szerzõdése megtiltja a más szériában való részvételt.
"Addig nem szerezhetem meg Schumacher-t, amíg vissza nem vonul... de ne aggódjanak, miután ez megtörténik, meg fogom" - fogadkozott Cochrane vasárnap."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
V8+Indycar/CART/Champcar érában ez a szám 300.000 volt..surfersben az ow-t jobban szeretik nem véletlen, hogy volt idõ pár éve hogy eccleston kivetette a hálóját ide Mellbourne helyett..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az nem rossz, tudják a módját, hogy csalják ki a nézõket:)

áá Barrichello és Schumi sztem a halálukig versenyezni fognak xD

Norbi1990
Egyszer csak visszafog vonulni, és akkor fog majd a V8-as sorozat rá vadászni.
Egyébként az elmúlt versenyen hétvégére 170.000 jegyet adtak el, szóval elég népszerû ez a sorozat, a nemzetközi versenyzõkkel :)
Schumi nem fog visszavonulni és nem megy a V8-ba, szerzõdése van és most az elmúlt 2 futamon egész jó teljesítménye volt javuló tendencia, sõt már a jövõ évre készülgetnek a csapattal és Rosberggel együtt...remélem jövõre alázni fognak:P

Dietrich

Dietrich

*körülírtad .. kezdek belesüppedni sg nyelvtanba :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Palinko
most azt nézegetem nem is fontos brazíliában massának bejönni 2. nak, elég ha alonso nyer massa meg csak kiüti webbert :D
Én egy eszement,parádés halálvágta futamot várok Vettel és Sumi-tól is Braziliában..
Alonsonak védekeznie kell,így Massát kell bevetnie a Ferkának
És akkor még ott van Hami,akinek szintén egy lapja van

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

jól körül írtad .. mivel mindenkit kizártál (gomb már nem játszik a vb esélyesek között) marad Webber :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bakkerman
én ugyan nem,mert futamon(ha jók az RB-k,nem hibáznak) nem tudja tartani a lépést Webberrel,meg Vettellel,és akkor még ott van Hamilton,aki az utolsó pillanatig fogja nyomni a gázt,leszarva mindent,és mindenkit...és mint tudjuk,idegbetegségben idén már Alonso veri Hamiltont :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
nekem ugyanez csak ne Alonso,és ha választani kell akkor inkább WEbber,a lényeg hogy Alonso és ne Hamilton vagy Vettel

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

alonso lesz a vb! beszoptad ;)

bakkerman
kit érdekel mostmár mit csinált webber...benullázott,kész,ideje volt már,hogy végre hibázzon! a lényeg,hogy brazíliában vagy Vettel,vagy Hamilton nagyon közel kerüljön Alonsohoz az összetettben,és arablanden akkor ne a spanyol legyen a VB,én csak ennyit kérek! Felõlem akárki lehet a VB,csak ne Alonso,és ne Webber,ennyi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Webbert en se csipem de ebben nincs semmi gyanus sztem. Mikor koccolt a fallal a bal hatso kitort a francba plusz az elso felfuggesztes is serult. Ugye alapbol balra ellenkormanyzott mikor a falnak csapodott es a videon en ugy latom h az utkozes miatt a kormany egy teljes fordulatot tett a masik iranyba, de sztem ez semmit nem szamit:) azt a kormanyt mar tekergethette volna akarhova..valszeg nem kormanyzott az mar semmit, plusz a balhatso kitort tehat kb a jobbhatso kerekre kerult a terheles ami huzta jobbra a lenduletben maradt autot. Tokre iranyithatatlan lett az auto... Az meg sztem hulyeseg h webber mar kozben a pontallast szamolgatta... mondjuk annnyi esetleg beugorhatott neki h alonso mogotte van es nem volna rossz kitenni:D De sztem mig falat nem ert addig azon agyalt h h kene ebbol kijonni meg hogy vajon tudja e majd folytatni, a fal utan meg mar csak utas volt.

es ebbe az allasba ugrott be magatol a kormany a becsapodas utan, es kb ezen a kepkockan fog vissza a kormanyra, jol lathato hogy itt mar reg elidnutl a kocsi kozepre.

ezen a kepen a kormany szinte teljesen jobbra van tekerve, mivel a kormanyon az a ket sarga butyok a kormanynak valojaban az alja.

SötétBarom
Nekem úgy tûnik, hogy kerék állása független a kormánytól. Nem tudom mennyit lehet fordítani egy F1 kormányon, de gyanítom, hogy 360 foknál nem többet, így ha picit is balra áll, akkor arra kéne állnia a keréknek is, de ugye ez nem így van a képen. Valószínûleg Webber nem tudott csinálni semmit.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Webber kocsija a platon...

Nos, ha megnezitek a kepeket, a kerek meg mindig ugy all, ahogy lejott a falrol.. Pedig aztan utkozott Rosberggel, a palya tulso patkajaval, talan meg a fallal is, aztan leszedte a kormanyt, felpakoltak, hurimpaltak... Szoval minimalis esely lenne, hogy ugy maradt volna.. Tippre beszorult ebbe az allasba a balesetnel..

ilyen jól ismered?? :O ugyanmár :(

Amiga
Szerintem Te hasonló szituációban egyszerûen összecsináltad volna magad (már bocsi).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ÁjjLe BoBBi
én már a székrõl is leestem annyira besírtam és nem tudtam nyilvánosan szanaszét lollozni :_AS?D:D:_ASD?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

F1.comon van egy kép a másik oldaláról,ugyan így áll az a kerék is,nincs törve semmi,se rudak se lengõkarok..

Én nem beszéltem egy percig sem szándékosságról,legalább is olyanról,hogy direkt ütközni akart valakivel..
Csak azt tudom én mit csináltam volna,a pályára való visszatérést próbáltam volna maximálisan elkerülni..
De ha mondjuk sikerül neki a versenyvonalon megállni az tuti piros zászló,a többit meg..........................

Azért mert nem szokás kontrol nélkül hagyni,az irányítást..
A bal kezét féltette azt értem,bár servo kormány,visszafelé nincsenek akkora erõhatások..
Aztán meg 15 évig versenyeztem,volt néhány igen meleg pillanatom,de emlékeim szerint,soha nem hagytam önálló életre a "vasat"

azzal egyet ertek, hogy nem latszott rajta hogy erolkodne a full balra tekeresen. viszont itt meg szerintem az volt, hogy ugye az latszik amikor visszatette a kormanyra a kezet, akkor eleve mar hulyen fogta meg, mert eltekeredett es nem igen sikerult jol elkapnia. tovabba az auto segge mar elindult a palya kozepe fele, tehat a falon kozvetlen mar semmikeppen sem tudta volna tartani, lehet a masodperc tortresze alatt o ugy dontott inkabb hagyja masik iranyba kigurulni az autot, ha mar arra indult magatol.

lenyeg hogy en a szandekossagot egyszeruen nem vagyok hajlando elfogadni, mert nem hinnem suicid hajlama van a legjobb evadjaban. pedig kurvara nem vagyok egy webber rajongo.

Na mind1, szembõl kellene felvétel abból látható lenne,hogy az összekötõ hajlott csak,vagy tört is.(sztem csak hajlott)
A lényeg akkor is az,itt hiányzik egy erõs balra kormányzás,ami a falon tarthatta volna az autót,helyette egy pályára való visszatérést lehet látni