FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nos, ha megnezitek a kepeket, a kerek meg mindig ugy all, ahogy lejott a falrol.. Pedig aztan utkozott Rosberggel, a palya tulso patkajaval, talan meg a fallal is, aztan leszedte a kormanyt, felpakoltak, hurimpaltak... Szoval minimalis esely lenne, hogy ugy maradt volna.. Tippre beszorult ebbe az allasba a balesetnel..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Csak azt tudom én mit csináltam volna,a pályára való visszatérést próbáltam volna maximálisan elkerülni..
De ha mondjuk sikerül neki a versenyvonalon megállni az tuti piros zászló,a többit meg..........................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A bal kezét féltette azt értem,bár servo kormány,visszafelé nincsenek akkora erõhatások..
Aztán meg 15 évig versenyeztem,volt néhány igen meleg pillanatom,de emlékeim szerint,soha nem hagytam önálló életre a "vasat"
lenyeg hogy en a szandekossagot egyszeruen nem vagyok hajlando elfogadni, mert nem hinnem suicid hajlama van a legjobb evadjaban. pedig kurvara nem vagyok egy webber rajongo.
A lényeg akkor is az,itt hiányzik egy erõs balra kormányzás,ami a falon tarthatta volna az autót,helyette egy pályára való visszatérést lehet látni
Az sem lehet látni,hogy a jobb kezét teljesen levette volna,vagy csak lágyan alul fogja..
A külsõ kamera több mindent elárul
3 érintõ volt a falon,bal eleje,bal hátulja és ismét a bal eleje,de ekkor tök egyenesen álltak a kerekek..aztán kb 2 tized mp és jobbra fordultak,addig pedig az autó egyenes mozgásban volt tovább...
Én ezt látom,ti meg amit akartok
Az ütközés megremegteti az igaz de egyenesben marad,miért is tenne másképp
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
abban a pillanatban,ahogy elhagyja a falat,megindul egyenesen hátra,a következõ pillanatban pedig mind2 kerék jobbra fordulása..
Nem az ütközés fordította jobbra,el se tudná
Mivel a bal eleje éri utoljára a falat,igy nem a hátuljának,hanem az elejének kellene jobbra kitörnie,legalább is a fizika törvényei szerint
Nem tudom elképzelni, hogy hol látod a jobbra forgást. Láthatóan simes vagy, így azt sem hiszem el, hogy ne lennél tisztában a kormányzás következményeivel.
Még fél ájultan csukott szemmel is tisztában vannak,az autó minden rezdülésével..
1mp alatt még meg is reggeliznek közbe
"Ha valaki leveszi a kezét,hogy ne sérüljön,az tisztában van azzal is,hogy megforgott.."
Így lenne a helyes: Ha valaki leveszi a kezét,hogy ne sérüljön,az tisztában van azzal is,hogy megforgHAtott..
Nekem 2 percig kellett néznem azt a néhány kockát, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg megforgott, vagy csak rázkódott(kisebb jobbra balra mozgások). Most te azt várod egy embertõl, hogy egy becsapódás KÖZBEN figyelje a kormány mozgását, majd arra helyesen reagáljon, és mindezt egy másodperc alatt? Picit irreális az elképzelésed.
A várható ütközésnél reflexszerûen becsukja a szemét (ezt is bele lehet számolni, bár ezt nem lehet bizonyítani).
Amit én látok az továbbra is az,hogy ahogy elhagyja a falat jobbra fordítja a kormányt..
3. Webber nem fogta fel hirtelen, hogy perdült egy fél fordulatot, és enyhén "balra" kormányzott, de igazából csak enyhített az íven."
Nem szúr szemet a saját ellentmondásod sem!
Ha valaki leveszi a kezét,hogy ne sérüljön,az tisztában van azzal is,hogy megforgott..
ad2..Egyátalán nem gyõzött meg ez a video sem,hogy arra törekedett volna,hogy ne kanyarodjon vissza a pályára..
Egy dolog látszik belõle ,hogy a bal elsõ összetartás az tört,a többi örök vita marad
Elég LENNE (nem kiabálás, hanem kiemelés), ha a kormány nem volna tökig jobbra tekerve, és ép kocsiban ülne.
Miért nem fordította akkor vissza a kormányt?
1. A kormány közepét fogta, és így elég nehéz egy balos +180° fordítani rajta.
2. Azt hitte, hogy egyenesben van a kormány. Ezt az elméletemet azzal támasztom alá, hogy 7mp-nél (általam linkelt videón) határozottan bal felé kormányoz.
Úgy érzem mintha te nem hinnéd el, hogy becsapódáskor a kormány jobbra kanyarodott volna. A kormány tetején két fehér pont van távol egymástól, az alján pedig két sárga közel egymáshoz. Nos becsapódás elõtt két fehér pont, és utána pedig két sárga. A becsapódáskor teljesen tisztán lehet látni, hogy kormány az óra járásával megegyezõ irányba tekeredik, ami egy tolató kocsinál hátra jobbra mozgást produkál.
Nekem is csak 10. megnézésre és 2 perc után vált világossá. Webber a stressz/minimális sokk alatt nem figyelte a kormányon a jelet, és vagy a pörgését, ezért hitte azt, hogy balra kormányoz.
Nem támadni akarlak, csak be akarom bizonyítani, hogy Webberben nem merült fel a szándékos kiütés, sõt meg akarta elõzni a pályára visszajutást is. Rosberg pechére az emberi reagálás határai miatt ennek pont az ellenkezõje következett be.
#102810: A baloldali képen milyen szépen integet a bácsi <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dixitque deus fiat lux
ahogy mar irtak elottem is, attol fordult jobbra a kormany, hogy becsapodas elott elengedte azt. amire visszafogott ra, mar regen elidnult az auto segge a palya kozepe fele, tehat ott mar hiaba tekerte volna balra, pont azzal lett volna tovabb a palyan a veszelyzonaban. raadasul ha megnezed a balelso es jobbelso kerek teljesen maskeppen all.
engem nem gyõz meg arról hogy ártatlan, de persze ahhoz sincs elég indokom, hogy bûnösnek gondoljam.
számomra ez nem ennyire nyilvánvaló. (és még mindig ugyanazt hangoztatom mint az 1sõ kommentemben)
dixitque deus fiat lux
Levette a kezét róla hogy ne sérüljön meg, ahogy ilyenkor szokás és a kormány magától fordult el másik irányba a becsapódás miatt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mit gondoltál a "...." helyébe hülye, vagy zseni? költõi kérdés volt.
on topic:
a linkelt videó 6. mp végén csapódik bele webber a falba. a becsapódás elõtt balra kormányzott, hogy a kipörgésnek ellenkormányozzon, majd a becsapódás után már jobbra áll a kormány és az autó a pályán befelé is halad.
Én nem azt az álláspontot képviselem (és nem is képviseltem), hogy direkt szeretett volna valakivel magával rántani.
Annyit mondtam, hogy feltûnt. Ezalatt azt értettem, hogy azt sem tartanám kizártnak, ha webber direkt csinálja.
és azt, hogy direkt csinálta-e sosem fogjuk megtudni.
az f1-es pilóták sztem jóval rafináltabbak, mintsem, hogy csak egy ilyen dolog forduljon meg a fejükben.
dixitque deus fiat lux
ad 2 ha belso kamera alapjan sem latod hogy a bal kereke mennyire maskeppen all, mint a jobb, akkor a velemenyed nem is probal objektiv lenni.
ad 3 bocs, hogy nem vagyok mentalista, hogy tudjam olvastad/lattad az a postot. (hozzaszolasod alapjan nem tunt ugy, hogy megnezted volna a belso kameras felvetelt.)
ad 2. már azelõtt elolvastam, hogy írtad volna és még mindig fenntartom a véleményem
dixitque deus fiat lux
ezt nezd meg inkabb.