FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
msc ucsó ferraris futamán nagyot ment brazilba, a sok hátraáltató körülmény ellenére is 😊
Remélem most is alakít valamit, legalább lesz mit nézni 😄
pff nem ismerik a szabályokat😄, én is úgy tudom csak elõzni nem szabad, de, ha nincs törmelék meg ilyenek méé ne hajtsa a szekeret gyorsan a pályán😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

eredmények és villanások szempontjából, na meg folyamatosan Alonso, Webber, Massa talán Barrichello de õ marha sokat ment itt Schumival együtt,

Fisichella, Raikkonen és Montoya is szinte ász volt ezen a pályán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na jó tavaly SC volt és sorra a gyengébb autóban ülõ pilótákat avval a RB-al és az év végén csúcsszuper Mclarennel nem volt nehéz...pláne Brazíliában nem nehéz...

Falcon83
Nem annyira erõs!!
Tavaly a 15.17. helyrõl jöttek föl a 3.4. helyre,arról meg nem is beszélve 2008 ban mit ment itt Vettel

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Firerock
rögtön godnoltam😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bolond vagyok, ha Webber megnyeri az utsó 2 futamot akkor világbajnok...csak ennyit kell tennie, ami leírva könnyû, de végrehajtani baromi nehéz.

Brazília az kimondottan Massa, Webber és Alonso pálya, bár 2003-ban nagyot szívtak mindketten itt mármint Webb és Alonso xD

Hamilton és Vettel nem annyira erõs itt, Schumi még, aki itt jól szokott menni

passatgt
button fog nyerni

mostmár totál megérdemelné a vb címet...az mekkora lenne, ha a RB nem támogatná és erõbõl megverne mindenkit az utsó 2 futamon, úgy, hogy Alonso nem jön be 2x mondjuk 2. helyre...akkor nagy elégtétel lenne neki

Falcon83
Szerintem így is úgy is menni fog év végén.

Totti5
Korrigálnom kell amit írtál.

A Red Bull pokoli sokat köszönhetett a Kockának ( Coulthard ), hogy a csapat elindult a felfele ívelõ úton, mert vitt oda egy jó zsáknyi tapasztalatot és nagyszerûen helytállt. Webber is egy jó adaga tapasztalattal ment oda, mert ugye emlékszünk hogy õ is hatalmasakat ment a Jaguárral ami messze nem volt jó autó... Vettel is kitünt az STRel, ami akkor nem volt egy olyan rossz autó, de Vettelnek tized annyi tapasztalata sem volt, mer õ most gyüjti, Webber pedig most kamatoztatja. Persze ne feledkezzünk meg Nyúvírõl sem, akié az érdem naggya és a mögötte álló mérnököké.

Ki volt az a középszerû pilóta? hol van az megírva hogy mindenkinek éveken át 150%al kell pörögni? elég ha 1 éven át teszi és VB lehet... Villnövnek anno kijött a lépés VB lett ( mellette olyan eredményei is vannak amit a mostani mezõny 90%a tátott szájjal nézhet... ), vagy Button? neki is kijött a lépés. Nincs ezzel semmi gond... persze vannal all time top pilóták akik 2+3, vagy 7 címet is összeszednek, mert minden évben ott vannak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

itt már nem a tehetség dönt,hanem a fej..
Hami nálam még mindig 3. legjobb versenyzõ,bármennyire is utálom..
Ja és Kimi re is ezt mondták,itt nagyon sokan,hogy majd szarrá ver mindenkit a Ferkánál..
Majd ha olyan helyzetbe kerülnek,ahol már az elvárásokat is nyújtani kell,akkor derül ki igazán mit is tudnak õk ketten..
Addig számomra 3-man vannak + Sumi

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

az a szar, hogy baromira alul vannak értékelve...Kubica nekem eleget bizonyított Szingapúrban amit mûvelt...Rosberg pedig evvel az ócska Mercivel nagyon nagyon látványtalanul, de baromi gyors tudott lenni legtöbbször, óriási a srác és Koreában még dobogós is lehetett volna😞

Falcon83
Nála Kubi meg Rosberg azért csak 4. és 5., mert az elsõ három helyet Vettel és a nagy arca foglalja el 😄DD

francokat, nem tudod te õket betenni a nagy menõk mögé mivel sosem volt alattuk igazán versenyképes autó

én Kubicát Alonso szinten érzem...Rosberg pedig Hamiltont is lazán leverné, mert megbízhatóbb pilóta és gyors is...majd meglátjuk, ha valaha Rosberg és Kubica alatt megfelelõ verda lesz...Kubica, ha megy a Ferrarihoz el fogja verni Alonsot, Rosberg pedig majd a szuper Mercivel jövõre lealáz mindenkit, ha Schumi visszavonul egyedüli trónörökös lesz és Hamiltont is beledöngöli a földbe😄😄😄 én szóótam elõre <#zavart1>

Igen.a 4.5. helyre

Rosberget is odavenném, meg Kubicát...

persze abban a helyetben érthetõ lenne, ha nem lenne csapatérdek, eleve csak egyénileg versenyeznének😄, de mivel csapatsport, nagyon fontos a vb cím egyénileg és a konstruktõrileg is...arról nem beszélve mennyi mennyi jutalmat kapna a RB, ha kettõs gyõzelmet aratnának idén

nagyont csalódnék ha így lenne...hol van már az a szerény gyerek 2008-ból...de ez nem Vettel hibája a csapat túlságosan adta alá a lovat és nincs managere sem, aki rászóljon a fülére...sokat számítanak ezek a dolgok

Egy ki agytorna érdekességnek.
F2010 játék topicban lett belinkelve

Az Te mutatvanyos, hogy a szimulacios tesztek alapjan epitik meg az autokat nagyreszt, foleg hogy lassan a szelcsatornaban toltott munkaorak is korlatozva lesznek. (Vagy mar vannak?)

http://gaborszantai.co.uk/

Pedig DE.. Még ha el is bukják idén az egyénit,de a konstruktõrit behúzzák.És a jövõ a lényeg,Vettelel van esélyük wbket nyerni,Webberrel nincs..
Így kezdõdött a Ferkánál is Sumival..
Lehettek volna egyéni vb Irvineal,de Sumi gondolatai(ez a geci? azt már nem,akkor már inkább Hakkinen)
Aztán jött egy csapat wb (annyi év után) majd 5 egyéni is..
Szted akkor nekik megérte??

Szerintem sem bekepzelt, inkabb frusztralt es tulertekelt.
Ez utobbit ugy ertem, hogy egyelore es nem az O hibaja, hanem akik a hibak utan simogatjak a fejet es mondogatjak neki, hogy "semmi baj, majd legkozelebb"...

Te ZSENIPALÁNTA! ebbe mi a FAIL?
A számítógépes autó fejlesztés és a szimulációs test, pályagyakorlás,két teljesen külömbözõ dolog,fõleg hogy nem tesztelhetnek..
Egyébként meg naná,hogy õk,mert mind2-en sokat akarnak még elérni
Anno Sumi test hátán tesztelt,de akkor még úgy lehetett

matthias92
Schumival kapcsolatban azért annyit, még elmondanék, hogy az annakidején "õsellensége", Hakkinen 3 év után 5-6 másodperccel lassabb volt (teszt, nem tudom már hol olvastam, de úgy emlékszem, ha ment volna neki, még a visszatérésen is gondolkodott - bár utóbbi nem biztos -) Ehhez képest Michael még ott van.
Azért remélem, hogy a következõ évben jó lesz még az öreg.
Mellesleg, szerintem a legtöbb régi szurkolójának (mint pl. én) örömet okoz az, hogy láthatja még versenyezni.

Mersant
Vettel rohadtul nem bekepzelt. en lattam vele 1 csomo interjut, 1 tok egyszeru, normalis srac, nincs elszallva magatol...csak eppen VB akar lenni es ezert mindent megtesz.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ezen a téren kifogástalan a szemem!
egy közel 42 éves ember agy mûködését elég nehéz összeegyeztetni egy huszonévesével,ráadásul ebben a sportban,ahol a siker 30 % fejben dõl el..
De ha visszanyeri az önbizalmát és a fonalat is elkapja,na meg a technikát is fejlesztik,akkor még igen is versenyképes lehet..

FAIL: pont Vettel es Hamilton, akik imadjak szimulatorrol tanulni a palyakat😊

Tovabbmenve: maranelloi szimulator kb. a NASA szintjen van, raforditott osszegben is...
Bizonyara szart sem ernek teszttilalom idejen😊

Newey egy zseni, akinek az autoibol egy utolso csavar hianyzik (McLaren 2005) vagy nincs meg a pilota, aki felnohetne a teljesitmenyukhoz (Red Bull 2010).

Le kell még higgadnia és jól taktikázni,ezt aláírom..
De én Szingapur óta már látok fejlõdést,az év eleji Vettel,azon a versenyen,még neki esett volna Alonsonak..
A másik! ti naivan azt hiszitek,minden a tervezõi asztalon dõl el..hát NEM! sokban befolyásolja az tény,de hogy az a valóságban is jól mûködik,azt már a versenyzõ érzi és vagy tudja min kellene változtatni,vagy nem.
a számítógépes szimulációk szart se érnek önmagukban..

Lassan akkor meg kellene latogatni a szemeszedet😊
A jelenlegi formaban levo Schumacher ebben a mezonyben jo szivvel talan a legjobb 10-ben van.
Nem kell jonni a mesevel, Heidfeldnek sem okozott nagy kalandot visszaterni, raadasul a szinten tehetseges Kobayashi nyakaban liheg. Ezzel szemben a 7x VB-nek ket momentuma volt a csapattarsa ellen, abbol egyszer ki kellett esnie Rosbergnek.
Akirol a mai napig nem lehet eldonteni, hogy mennyire jo, mert a csapattarsai nem jelentenek szamara problemat, de nem volt meg szerencseje bajnoki autohoz.

Falcon83
Hát csodálkoznék, ha ezek után egy komolyan vehetõ szakember is maradna a csapatnál. Ki akar olyan helyen versenyezni, ahol az esélytelenebb versenyzõt támogatják, és csak azért elbuknak egy biztos bajnoki címet, hogy a kiskedvencnek nyaljanak.

matthias92
igen, csak ez nem Vettelnek köszönhetõ, hanem Newey bácsinak. Vettel meg már régen világbajnok lehetne, ha ésszel versenyezne. Hiába van Red Bull-éra, érzésem szerint nem sokáig fog már tartani.

Falcon83
Aha oké 😄DD

Elvakult nem vagyok,csak látom amit látni kell..
Alonso után a 2.legjobb pilóta ebben a mezõnyben,ha Sumit kiveszem ebbõl a rangsorból

Falcon83
Jó ha szóltál volna hogy egy elvalkult Vettel vérfan vagy akkor nem írok semmit 😄

Mikor beszélgettél vele??
Van ego,önbizalom,de ezen a szinten ez csak így mükszik

Falcon83
Ettõl függetlenül Vettel egy beképzelt majom. A Red Bull meg hülye hogy nyalja a seggét, mert ezzel többet vesztenek mint nyernek az biztos.

Ja egy motorhiba mi! értem én!!meg webber az Isten aki sosem hibázik..
Hol volt ez a RBR Vettel elõtt??a nevezési listán is alig látszott
2008-ban Vettel még a TR is jobb volt mint õk.
Csak azt nem veszitek figyelembe,hogy egy 120%-os autóval,a mai középszintû pilóták is tudnak,futamokat,akár wb-t nyerni..(van példa is bõven)
És ekkor a versenyzõk között sem akkora a külömbség,hiszen nem kell az a extra +,ami megvan Alonsoban,Vettelben Sumiban és már talán Hamiban is,ami versenyképessé tud tenni,egy halványabb technikát is..
Persze ettõl még segíthetne,de abban azért igaza van,hogy a Brazil pálya még sok mindrõl dönthet.

Jacek
😄 erdekes lenne😊 azt irtam lattam mar nem azt hogy kaptam😊

Totti5
Bukta szaga lesz ennek, amúgy érthetõ Vettel álláspontja, mert akár meg is nyerheti a köv két versenyt, de lehet az sem lesz elég, és ezzel az RBt fosztja meg egy VB gyõzelemtõl, ha más nyeri. Látszik hogy nem gondolkozik, de csak magára lehet dühös. Ok hogy volt egy motorhibája most, de ez az év rajta és a csapaton ment el a sok sok apró hiba okán ami most a pontokban meglátszik.

Alonso going to be 3 times world champion😊

Érdekesség a kommentekbõl:

"Mark Webber elég rég esett ki "önerõbõl": 2006-ban, Suzukában törte össze Williamsét. Jellemzõen esõben hibázik végzeteset, hat egyénileg összehozott kiesésébõl négy (2002 Silverstone, 2003 Indianapolis, 2006 Hungaroring, 2010 Korea) vizes pályán történt."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Mer részegen kötekedtél,aztán jól megruháztak..

Jacek
Nem folytam bele en sem😊 eddig, szerintem boduletes baromsag! Bergernek meg kuss, egyertelmuen Vettel fan, igy lehet rombolni Webbert......

Igen sorozes jot szokott tenni, de lattam mar kurva nagy pofont ilyen esetben😄😄😄😄😄😄

na jó, de vannak dolgok amivel férfi nem viccel.. <#vigyor1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

xD

Én mindig komolyan beszélek! ha fingom egyet,azt is komolyan gondolom

Ha komolyan gondoljátok, én benne vagyok

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...