FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Isten vagy! :$ 😄
Ekkora mázlim nincs még 1, mivel megnéztem a Sport Klub-on, de lespórolták a végérõl az ünneplést...
Holott az Rtl még az interjúkat is közvetítik...

A mai napot nagyon bánom, hogy nem tudtam volna elindítani a felvételt a PC tv tuneren :S
Mert amugy kitöröltem volna, ha visszanézem.
Nah mind1, nem folytatom a sírást, ez van xD
Ross Brawn + Jean Todt...😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Ahogy Montezemolo se az a kifejezett zseni 😊. Sajnos domináns emberek eltûntek a Ferrariból, ez látszódik. Attól még ígyis úgyis nekik szurkolok. Amúgy Ferka után HRT, Lotus, Sauber sorrendben drukkolok csapatoknak jövõre 😊. Na meg annak hogy több elõzés lesz pályán. Hogy esélyt adnak a szélárnyék elõre törésének 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

igaza van Kubica hisztis, de nem a pályán, hanem a paddockban, de az is azért, mert nem tesznek alá egy normális verdát...biztos a BMW-nél töltött siránkozásokra gondol, ami érthetõ hisz azt ígérték neki tavaly a vb címért fog küzdeni...Alonsonál én a pályán levert hisztijeire gondolok pl Monacoban, nem viselte el azt sem, hogy Schumi leelõzte õt, Hockenheim után csak mentegetõzött, közben sírt futam közben, hogy Massa feltartja õt...

Kubica ilyeneket azért nem csinált, viszont a csapattal amikor jogos volt hisztizett, de ez fõleg a BMW-s idõszakra vonatkozik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ferrari, mint név legenda...

viszont Domenicali egy balfék😉 mielõtt avval jönnél miért nem én vagyok akkor a csapatfõnök->azért, mert én nem vagyok vezetõtípus...de Domi sem tûnik annak

Alexease
Alonso: "... Ez sikerült, azonban Vitaly Petrov és Nico Rosberg beragadt elém". WTF?!😊)))))))
Alonsoval es Webberrel nem tudna felvenni a versenyt😊

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Jah tehetségtelen banda, 2007 ben egyéni és konstruktõri cím, 2008 ban konstruktõri cím és 1 ponttal maradt le massa, 2009 ben a dupla diffúzor miatt meg mindenki esélytelen volt, idén meg a "bivalyerõs" redbulltól az utolsó versenyen kaptak ki, szerintem is tök nemértenek a dolgukhoz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

allock
ne haragudj de egy dimenzióban nézzük a Forma1 nevü valamit?

#hhwnd

Peppus
Kubica a leghisztisebb ribi a F1-ben...

most, hogy így mondod pont a neki való csapat a Ferrari, amíg a Domenicali féle banda van jobban belegondolva nem is rossz, ha itt marad az Alonso...legalább nem nyer vb-t...

Totti5
Mit csinált a Ferrarinál?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szinte 5 év óta, ha nem is minden évben, de mindig csinál valamit, vagy kihisztizi a csapatnál, amit akar...

Totti5
Alonso mikor volt sportszerûtlen?

ugyanolyan gyors lenne, csak sportszerû is mellette...

Totti5
Miért? miben jobb Kubica?

Totti5
Alonso miért nem odavaló? volt valami problémája a csapattal, vagy a csapatnak vele? nem.

Kubicával jobban jártak volna, mint Alonsoval😉

a.carkey
Massára tettek, és arra a marha csapatfõnökre. Ez van.

A medve nem játék.

Bandee1987
Volt egy pár fotós és kameraman a RB boxban...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Palinko
de mindkettõnek szerzõdése van 2012 õig. de nem bánnám ha massa helyére hoznának mást, hiába szimpatikusabb mint alonso, azzal nem lehet versenyt nyerni.
Tarajos Sül
Úhhh. 😄
Ezer köszi 😊

Torrenttel nem élek, nem is tudom, hogy minek kéne, mikor google kidobálja az "ingyenes" fájlmegosztók letöltési helyeit 😄
Ulvar
Ferkához nehéz jó pilótát találni. Volt egy akire nagyon tudtak építeni, tudjuk mit alkottak abban az idõben. Alonso nem ide való, Massa meg...

Nekik maguknak kéne gyártani egy Olasz nemzetiségû pilótát. Mint Hamiltont a Mclaren.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

allock
isten ments, hogy a ferkához visszamenjen <#csodalk>
bár úgyse menne vissza, hamár így kibasztak vele

#hhwnd

Mondjuk Massát se értem miért erõltetik jövõre is.<#shakehead>
Hívnák vissza Raikkönent inkább.<#rolleyes>
passatgt
már jó

passatgt
nálam csak a kép teteje látszik, a torro rossoig, utána csak szürkeség van

robotnyk

sry, no offense 😉
nem megy a digóknak a táktika.
let német precizitás kellene újra az olasz csapatba?<#idiota>
milyen igaz <#taps>

Nemetorszag 1-1 Spanyolorszag - kellett ez a foci VB utan😊

20kor sportklub leadja
bardocz
Lol, olaszok idióták.
Palinko
valszeg felkerül majd torrentre szal ne fáradj.
Tarajos Sül
Üdv.

Lenne egy hülye kérdésem 😄
Hol lehet vissza nézni a mai forma-1-et? 😊
Gondoltam felveszem TV tuneren, mert fel tudtam volna, de az volt az eszembe, hogy az rtl most-on visszanézem.
Az meg egy rakás ...., mert az idõmérõ edzést sem lehet megtekinteni :S

Köszi
Üdv.Tomi
robotnyk
errõl ha valaki talál normális méretû fotót, az szóljon 😊
Bandee1987

Ugy nez ki, hogy GP2-bol egesz jo pilotak jonnek: Rosberg, Hamilton, Petrov, Hulkenberg...

A baj az F1-gyel, hogy az utolso 3 es talan az STR is nagyon le van szakadva. Ha legalabb felnonenek a Williams, Force India, Sauber szintjere, akkor jo kis csatakat lathatnank jovore. Ekozben a Renault es Mercedes pedig jobban megszorongathatna a harom top csapatot.

Totti5
Rosberg ma is egész brilliánsat ment... Petrov pedig tud nyomás alatt autózni és sokkal jobb mint Pikéke volt, már csak fejben kellene összeszednie magát hogy minden hétvégén ilyen jól menjen, de aki egy ilyen nehéz pályán, ilyen nyomás alatt így teljesít az JÓ és gyors pilóta, nincs mese.

Totti5
Persze hogy ideges... anyázott is biztos a rádióban, elküldte Petrovot oda 100szor, de ez természtes reakció ilyen helyzetben. Kellett neki pár óra mire lehiggadt, felfogta õ is és belátta hogy õ mindent megtett, senki sem volt szabálytalan és most peches volt az SC miatt... biztos hogy elnézést kér Petrovtol vagy leglábbis megbeszélik. Majd jövõre újra... sajnos a Ferrari nem o volt olyan gyors hogy ezzel erõbõl VBt lehessen nyerni, de Alonso mindent megtett, most a szerencse Vettel pártjára állt, ezen múlnak az ilyenek.

Bandee1987
Elég nehéz volt megtalálni googleben, tekintve hogy a szerzõt egyáltalán nem ismertem, és még a dalszöveg sincs fenn sehol 😊

<#worship>

a.carkey
Mondjuk nem is volt csapatutasítás. Ahol nincs, ott nehezebb nyerni.

A medve nem játék.

a.carkey
Eddig is tudtuk, ez csak erõsödött.

A medve nem játék.

Bandee1987

a.carkey
Ez így jött ki. Ugyanaz a szitu, mint Massánál: nem tehetett róla, hogy Glock megnyeri Hamiltonnak a vbt. 😊

A medve nem játék.

desigo
wow
mekkora komoly pillanatok vannak benne <#eljen>
mind a 2x..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Lol, még csak agresszívnak sem kellett lennie.
Jacek
Nemhogy melle de meg a kozelebe sem tudott menni😄

Petrov egy geci tul agressziv volt, tul gyorsan ment😄