FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
nekemis agybajom lett volna attól,hogy címvédõ vagyok,és egy fekete,újonc,tejfölösszájú gyerkõc jobb nálam 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
nagy különbség!

Totti5
Hamilton nem megegyezõ volt, hanem gyorsabb!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Nem véltelenül... Alapból kétlem, hogy a McLarenes kaland után Alonso elviselne egy vele megegyezõ tudású pilótát a csapatban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ABC: "Vettel tönkretette Alonso álmát." ezt biztos hozzáértõ szakújságíró írta 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kifli
lehet van benne igazság <#zavart1>
bakkerman
már csak 148 nap 18 óra 37 perc 45 mp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
tavaly is így volt...szerintem tökéletes.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

benőmenő
Tudom, hogy f1 topic meg minden, de azért a msec számláló a bannerban, már kicsit durva nem? <#banplz>
Egész évben hisztiztél hogy Alo ne nyerjen mert hogy "bemákolt" már 2vb címet (megint sokadszorra leírom neked hátha egyszer a büdös életbe felfogod az hogy a Mclaren nem tud/tudott autót építeni NEM ALONSO MÁKJA hanem KIMI RAIKONENN balszerencséje) B+ nyomilton az utolsó futamon mákkal megszerzi a vb-t az téged nem zavar vettel egy bazi nagy mákkal megnyeri az idei évet erre van bõr a képeden itt rázni a rongyot? Én már összeraktam rólad a képet = Te faszkalap ellendrukker vagy. Mind1 ki csak Alo ne nyerjen<#kocsog>

különben kíváncsian vártam/várom mikor nyögöd be hogy vettel nem érdemelte meg a címet mert mákkal nyert

<#fejvakaras>?...erre ne vegyél mérget!

Palinko
és akkor vettel mutogatott, legalább azt ne csinálta volna...
sajto <#bohoc>

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
De legalább próbálkozott 😄
Ulvar
õõõ az utolsó bekezdésre még annyi.

Alonso mögött ment egy bizonyos Webber...😊))). Hámozd ki mit akarok mondani 😊.

Ulvar
Mi egy futamot néztünk? Nem elõzgetett õ kibaszott mindenkit a pályáról 😄 ez lett a veszte is 😄. Elõzni tudni kell nem kilökni...azért ez a 2 elkülönül egymástól.

Palinko
szerintem már a sportpszihológus átmosta az agyát és ezt beleültette 😄
was written by PR management of Scuderia Ferrari, Maranello, ITA

Palinko
"Nem tagadom, nehéz volt az ébredés a tegnapi csalódás után. Fájó, hogy ilyen közel volt a cél, és látni azt, ahogy az kicsúszik a kezedbõl. De a sportban ez megy, és el kell fogadnunk azt. A záró jelenet nem törli ki az összes pozitív dolgot, amit ebben az évben tettünk. Ismétlem, ez volt a legjobb évem eddig. Csodálatos pillanatokat éltem meg. Ilyen például a Monzában aratott gyõzelem, ami mindig is az emlékezeteimben fog élni. Ezeket az emlékeket már soha nem leszek képes kitörölni.

Egy csapat vagyunk. Együtt nyerünk, és együtt vesztünk. Boldog vagyok a Ferrarinál. Büszkeséggel tölt el az, hogy ennek a családnak a része lehetek. Egy nagyszerû csoport vagyunk, és megmutatjuk – különösen ezekben a nehéz pillanatokban, amikor mindenki keserû ízt érez a szájában.

Tudom, hogy Maranello-ban mindenki keményen fog dolgozni az új autón, hogy az versenyképesebb legyen a jövõ év kezdetére. Tudom, hogy az itt (Yas Marina) lévõ szerelõk ismét készen állnak a tesztelésre.

Alig várom már s pénteki megérkezést, amikor visszatérek Abu Dhabi-ba kipróbálni az új Pirelli gumikat szombaton.

Az embereink azonnal reagálnak, még keményebben akarnak dolgozni a gyõzelmért. Ez tett engem még inkább szerelmessé a Ferrariba, ami napról napra csak erõsebb lesz."
Üdv:
Fernando Alonso
bakkerman
ha meg kiütötte volna Kubikát,akkor Alonso a VB 😄DDD

Mint irtam, nem csak ezen mult.
Olyan volt, mint egy szamitogeses jatek: Petrov - beginner level, Rosberg - advanced, Kubica - expert...

Totti5
Egyenesekben lehet elõzni a féktávon, ha elkapja valaki a szélárnyékot, de hiába autózott szinte végig abban Alonso, nem volt szívóhtása, mert a Rönó hátsó szárnya alacsony szögben volt + az F csatorna is kiforrott, ráadásul õk voltak a leggyorsabbak végsebességben... leheteten küldetés volt, ahogy Hamiltonnak is, pedig a Meki gyorsabb volt mint a Ferrari. Hamilton mondjuk 1-2szer benézett, de az sem volt komoly, mert ha beengedi akkor küti Kubicát.

M@TriX
kicsit beleképzeltem magam a helyében és valószínûleg én is így tettem volna, de aztán amint kiszálltam volna, bocsánatot is kérek.

Elég frusztráló lehetett a verseny háromnegyedét egy lassabbnak tartott autó mögött eltölteni. de a Renault jól beállította az autót egyenesekben volt gyors, lassú a kanyarokban de ott szinte lehetetlen elõzni.

Én azt mondtam magamban, ha Alo át tud evickélni Petrov-on, megérdemli a VB-t, ha nem akkor meg nem is lesz az övé.

Én hiányoltam a kreatív megmozdulásokat tõle, szinte körrõl körre ugyan ott kicsit bement középre és slussz, néha megpróbált más íven menni, de csak nagyon néha.

szerintem meg lehetett volna, ha elég tökös.

Vettel sokáig szimpatikus volt, de szerintem a RedBullt törte le a szememben a kivételezéseivel. de hozta a kötelezõt, megnyerte a futamot, szóval grat neki, kíváncsi leszek a 2011-es idényre 😊

visszaszámlálás indul 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bakkerman
ha a kis német odamenne,lehet megkedvelném a ferrarit 😊 azért tudjuk ki a menedzsere...képes Massát is kibaszatni,mondjuk nagyot nem bukna a ferrári,nyerne egy tehetséget,bukna egy leszállóágban lévõ Massát...

Harom: Kubica, Rosberg, Petrov

alonso te többet nem leszel világbajnok😄

kalaposkan
A legjobb pillanatokat mindig a kisebb arcok hozzák, olyanokat bírnak produkálni néha, hogy nahát! <#taps> Én Sutilt szerettem meg nagyon Koreában - bár az a verseny alapból óriási volt! - mikor össze-vissza elõzgetett mindenkit, néha meg õt elõzték, végül egy falnakmenéssel koronázta meg a teljesítményét <#eplus2> Tegnap is a legjobb Schumacher frontális ütközése volt a rajt után - mondjuk azért örülök, hogy senkinek nem lett baja, de jól nézett ki az eset <#nevetes1>
Alonso meg tényleg nem érdemel vb-t, ha egy Petrovot nem bír megelõzni 40 körön át - igaz ez az autó hibája is, mert lassú volt, de akkoris... (Mondjuk a SC-t is szidhatja, mert ha nincs ez a taktikai lehetõség a kisebbek elõtt, akkor simán meglett volna a vb-címe, pont az a két hely hiányzott neki csak...)

Norbi1990
Hülk egy Ferrariba jó lenne 😄
Ulvar
Weber betudná pakolni a Ferkába? Massa helyére? Ehhh...kíváncsi vagyok én arra. Maldonadonak kezdõ évnek jó. Noh...fog ez még bonyolódni. Webber kirúgják stb...

Hulkenberg elhagyta a Williams istallot.

Maldonado csak 2012-tol megy a Williams-hez, addig egy ev HRT. HRT valtot kap a Williams-tol.

Hulkenberg valthatja Massa-t a Ferrarinal.

Basszus, elkezdodott az uborkaszezon!

LeventeV
Kobayaashit es Kubicat ugy megneznem jovore egy jobb autoba. bennuk is megvan az ami egy vb cimhez kell...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

desigo
Nade a három élcsapat primadonnáin kívül itt volt nekünk egy "majd mindenkit lealázó" 7x-es világbajnok.
Nemhogy showt nem csinált még egy dobogóra állás se jött össze neki.
Persze tudom gyenge volt a Merci de Rosberg 2x annyi pontot csak összekotort.

Ilyen teljesítményre egy Jean Alesi,Häkkinen,Montoya is képes lett volna.
Hanem jobbra.
Azert ev elejen Alonso 'talentje' miatt szepen hullottak a pontok😊

De amugy kit erdekel, volt Kobayashi, Hulkenberg parade - kozepcsapatok tobb kellemesebb percet okoztak, mint a 3 elcsapat primadonnai...

Totti5
Nem értem mit kell szarozni a Ferrarit. Egész korrektül mûködtek, nyilván voltak vezetõi, csapat és taktikai hibák, de melyik másik csapatnál nem? az idei évben nem voltak elég gyorsak és nem volt szerencséjük tegnap az sc miatt. Ha nincs Alonso "talent"-je a VB cím közelébe sem szagolnak.

Jacek
igy van! Kubi nem nyig ha gyors a tarsa! mig alfonzo melle nem lehet gyors pilotat szerzodtetni.....

Jacek
lenyilatkozom😊

Jacek
en is elindulok jovore😊 valahogy bele tomnek az autoba😄 es majd elnyilatkozom, sajnos egesz evben beragadt elem a mezony😄

<#idiota>

allock
hátez jól megmondtam <#idiota>

#hhwnd

Alonso-tól a Red Bull világbajnoki címet VETTEL 😊<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
allock
azt tudom, hogy hangot adott az autó miatt de mindíg korrektül nyilatkozott, bár ez az ellendrukkereknek mindíg jobban megmarad ha a kedvencükrõl ha szó az szent

#hhwnd

nem semmi van buli, ACDC minden😄

Jordanék, hogy tolongtak már a tömegben...Webbert viszont sehol nem látom, lehet már elment az orvosi vizsgálatra?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
fel lesz töltve pár óra múlva mindenhova, vagy már fel is van

http://topgearhungary.blogspot.com/