FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
NC
A medve nem játék.
Schumi és Rosberg idénre azért választhattak számot, mert Button átigazolt, de az 1-es számot neki mindenképp vinnie kellett így Schumiéknak szabadon választott volt a dolog. Tudtommal ilyen esetben ez nem közös döntés, nem csapatdöntés kérdése, hanem szépen a szabályszerinti pontversenyben elfoglalt helyezésük dönti el, kié lesz a korábbi szám...és mivel Rosberg Schumi elõtt végzett logikusan õ kapja a 7-est...viszont, ha mégis Schumi kapná az azért lenne poén, mert a saját bevallása szerint ez a szerencse száma xDDD 7x világbajnok 7-es számmal mekkora lenne már
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kubica 9. Petrov 10.
Barrichello 11. Hülk 12. és így tovább...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hamilton 3 Button 4
Alonso 5 Massa 6
Vettel 1, Webber 2
utána a ferrari v a mclaren jön?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
8. Vitalij Petrov 195.428
10. Sebastien Buemi 194.928
14. Felipe Massa 194.640
15. Jaime Alguersuari 194.636
Na itt lathato a Ferrarik gondja.. A szinten Ferraris kis bikakkal voltak vegsebesegileg egy szinten.. Hiaba vertek volna meg oket a kanyarsebessegekben, elozni egyenesben lehetne.. Kopp...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"höh beszótáá kotsog?, mindjár adok neked oldalról" csak oroszul
Kérdés már csak az meddig maradnak az F1-ben...szerintem addig nem mint a Toyo..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Na de gratula Vettelnek a címhez.
A Ferrari szempontjából nézve: ez eléggé el lett qrva, jobban oda kellett volna figyelni, nemcsak Webberrre.
Egyesek nem értem miért hibáztatják Petrovot...Ferrari drukkerként is azt mondom, hogy õ csak tette a dolgát, miért kellett volna elengednie Alonsot?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2><#worship>#worship><#law>#law>
Egyebkent jah, en is ugy erzem h a hádzsik ott a közelkeleten ferrari fanok😄 csunyan mutatott volna egy agaskodo ló tuzijatekokbol kirakva az égen egy RB ünnep alatt😄
Alo ideges. <#eplus2>#eplus2>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://gaborszantai.co.uk/
Amugy Rosberg is nagy volt, kellene mar egy VB eselyes auto neki...
http://gaborszantai.co.uk/
Szegény Alonso nem baj JÖVÕRE SZÉTSZED MINDENKIT fõleg ezt a mocskos pénzes zsid. redbullosokat!
★ 汤姆 李
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\