FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor véletlenül sikerült utolérnie..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
"Petrovnak azért mutogatott, mert szerinte túl agresszíven védte pozícióját az orosz"

NC

A medve nem játék.

bardocz
Az kapja a kisebb rajtszámot, aki az elsõsszámú pilóta. És ha jól emlékszem a 13-as rajtszámot nem osztják ki senkinek.
Jacek
A csapat varialhat!! Shuminal valami olyasmi volt hogy o nem megy 4-es rajtszammal vagy mi😊

õõ ez azért baromság, mert régen is úgyvolt, hogy amelyik pilóta elõrébb végzett a pontversenyben az kapta a korábbi számot...

Schumi és Rosberg idénre azért választhattak számot, mert Button átigazolt, de az 1-es számot neki mindenképp vinnie kellett így Schumiéknak szabadon választott volt a dolog. Tudtommal ilyen esetben ez nem közös döntés, nem csapatdöntés kérdése, hanem szépen a szabályszerinti pontversenyben elfoglalt helyezésük dönti el, kié lesz a korábbi szám...és mivel Rosberg Schumi elõtt végzett logikusan õ kapja a 7-est...viszont, ha mégis Schumi kapná az azért lenne poén, mert a saját bevallása szerint ez a szerencse száma xDDD 7x világbajnok 7-es számmal mekkora lenne már

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
sumák lesz a 7-es,ilyenkor a csapat dönt,tehát aki az elsõszámú pilóta,az kapja az alacsonyabb számot. idén is 3-as volt sumcsy,pedig tavaly ugye nem versenyzett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rosberg is Schumi rajtszáma gondolom a 7-es 8-as lesz ugye? mivel Rosberg lett a 7. a pontversenyben a Mercedes lett a 4. logikusan így jönne aztán

Kubica 9. Petrov 10.
Barrichello 11. Hülk 12. és így tovább...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
kivetelesen egyetertek😄 nem rossz Petrov de ha valasztanom kene Hulk-ot valasztanam

Jacek
szerintem igen , valahogy igy lehet hogy a csapatban elert helyezes csapaton belul meg az egyeni pontverseny

akkor:
Hamilton 3 Button 4
Alonso 5 Massa 6

amúgy nálam, bárki bármit mond Hülkenberg a legjobb újonc... hiába szerzett több pontot Petrov, a Renault összességében jobb autó volt, mint a Williams, Hülkinek olyan nagy bakijai nem is nagyon voltak Monacon kívûl...és hát Brazíliában a pole pozíciója az EPIC volt...Petrov ráadásul szinte sosem volt a Q3-ban, Hülkenberg többször tudott villantani, az igaz, hogy még fiatal és Barrichello elverte, de Petrovnál sztem figyelemreméltóbb volt...Petrov is még jó lehet, de a szezon végén evvel a rengeteg hibával, amit elkövetett ezen még jócskán dolgoznia kell az orosznak..örülhet, hogy fõként egyelõre a pénze tartja benn a Renaultnál...

Jacek
a futam vegen legalabb oszinte volt😄

Jacek
McLaren 3-4 ferka 4-5 es igy tovabb

jövõre akk hogy lesznek kiosztva a rajtszámok?
Vettel 1, Webber 2
utána a ferrari v a mclaren jön?

Palinko
hát nem õszinte 😄
Jacek
Na ezt a prmanager irta az tuti😄😄

Palinko
Jacek
kb egy öszödi beszed illik a mai ferrari teljesitmenyre😊

kifli
várom mál a holnapot, meg a sok interjút 😄

Elsõsorban alonsora vagyok kiváncsi.
Sidonso nagyúr ráb/szott, Sebastian Skywalker pedig Júzólta a Forszt...

Jacek
<#eljen> zsirzo

bakkerman
hogy terjeszkedik az RB...a toyota volt 7 évet....nos,akkor a 7 elé tehetünk még egy 1-est is szerintem...

DannyL
Brühühü! <#vigyor>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Alonso f*szfej volt. Tényleg azt hiszi, hogy Petrov is a Ferraritól kapja a fizetését???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

7. Fernando Alonso 195.588
8. Vitalij Petrov 195.428
10. Sebastien Buemi 194.928
14. Felipe Massa 194.640
15. Jaime Alguersuari 194.636

Na itt lathato a Ferrarik gondja.. A szinten Ferraris kis bikakkal voltak vegsebesegileg egy szinten.. Hiaba vertek volna meg oket a kanyarsebessegekben, elozni egyenesben lehetne.. Kopp...

kifli
szerintem csak nem akart lemenni a pályáról
Bandee1987
Hallod...ez tényleg kurva jó lett...mindenkinek ajánlom!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

de lol még Petrov majdnem nekiment, direkt valahogy így reagálhatott?

"höh beszótáá kotsog?, mindjár adok neked oldalról" csak oroszul

Dietrich
azért ez várható volt már..õk nem Toyota..egy rakás pénzt toltak bele a motor és autósportba éveken át, egyéni szponzoráció, csapatok és F1 kapcsán.
Kérdés már csak az meddig maradnak az F1-ben...szerintem addig nem mint a Toyo..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

én mondjuk csodálkozom, hogy h nem bírod Fernandót hisz Barca drukker vagy elvileg, de ugye, hogy milyen szemétláda nem véletlenül nem bírom õt se😄 sõt az autósportokban a spanyolokat eleve nem bírom, Algersuari is sokat hisz magáról, a Faubel is anno mikor Talmával küzdött egy köcsög volt...szval itt ez más, fociban viszont zseniálisak a spanyolok nem lehet õket nem szeretni😊

Dietrich
csakhogy Vettel attól nem kap szárnyakat 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
Nekem az üdítõ 😄

Vegig probalta, ahogy Massa Algeizet, meg Hami Kubicat.. Egyszeruen hiaba volt a 2 egyenes, annyira gyer a szelarnyek, hogy eselyuk se volt odaerni a vegere.. Meg Hami majdnem a McLarem monster F-csatornajaval, de neki se ment.. A Ferrarinal rossz aero csomagot valasztottak.. Valoszinuleg volt ido elony belole egy koron a lassubb reszeken, de az egyenesben mintha hatrafele mentek volna.. Azaz, hiaba vagy gyors a kanyarokban, ha ott nem lehet elozni..

Dietrich
nem üditõ...energia

ezen agyaltam manapság minden megtörténhet kellene egy képes Schumi és Liuzzi beszélgetésérõl csinálni xDD lehet Schumi azt magyarázta, hogy na figyeld Tonio, Fernando úgyis megszívja a SC-ral majd, szval elõre is bocsi h megperdültem elõtted <#zavart1><#zavart1>

Falcon83
Hát ezt a szégyent is megértük újra, hogy olyan gyárakat mint a Mercedes meg a Ferrari, és olyan nagy múltú csapatokat, mint a McLaren és a Williams lealázta egy üdítõgyártó cég.
Na de gratula Vettelnek a címhez.

Bandee1987
Grat Vettelnek, szép volt.<#eljen>

A Ferrari szempontjából nézve: ez eléggé el lett qrva, jobban oda kellett volna figyelni, nemcsak Webberrre.

Egyesek nem értem miért hibáztatják Petrovot...Ferrari drukkerként is azt mondom, hogy õ csak tette a dolgát, miért kellett volna elengednie Alonsot?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Palinko
én nem állítottam olyat hogy Petrov unfair lett volna, lehet rosszul jött le neked és úgy gondolod hogy szerintem alo azért hagyta el párszor a pályát mert petrov kiszorította, nem ezt szerettem volna mondani. egyszerûen arra utaltam hogy alo mindent beladott rögtön mikor petrov mögé ért és nem úgy volt hogy nem akart versenyezni, stb.
bakkerman
ha mutatsz egyetlen jelenetet is,amikor Petrov unfair volt,és nem engedte el Alonsot,akkor megtapsollak. Ha unfair lett volna,azt mondták volna Wéberék is,csak jobban értenek hozzá mint mi...

Palinko
nem nyilván csak hobbiból ment ki a pályáról alo nem azért mert elõzni szeretett volna...
bakkerman
szia Förnándó
<#taps><#taps><#eljen><#taps><#nevetes2><#worship><#law>

ezért irtam h kielezet volt a bajnoksag😊 a renault is feljott a szezon vegere. Rosberget sztem megtudta volna elozni egyébként.

Egyebkent jah, en is ugy erzem h a hádzsik ott a közelkeleten ferrari fanok😄 csunyan mutatott volna egy agaskodo ló tuzijatekokbol kirakva az égen egy RB ünnep alatt😄

bakkerman
az miért baj,ha csapaton belül van egy kedvezményezett????? Biztos többet is keres mint Webber,ergó Horner úgy gondolja,Vettelé a jövõ,mellesleg Webber tudásban Massa szint,azaz stabil középszint. Az meg hogy Petrov miért nem engedte el Alonsot,arra egyszerû a magyarázat,csak a balfaszok nem fogják fel: VERSENY VOLT. Petrov ment a pontokért,ennyi. Nem volt körhátrányban,egyenesben gyorsabb is volt Alonsonal,ennyi. Aki ennyit nem tud megcsinálni,az nem érdemel vb címet...31 kört tötyörészett Petrov mögött,egyszer se próbálta meg kifékezni,vagy valami...

Dietrich
Lada részvények árfolyama megy fel :p

mcmoha

Alo ideges. <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

vasarnap is van am ugyeletes gyogyszertar, ha kifogytal a bogyokbol😊

http://gaborszantai.co.uk/

Azert Kubica nem egy Petrov😊

Amugy Rosberg is nagy volt, kellene mar egy VB eselyes auto neki...

http://gaborszantai.co.uk/

Csalás volt az egész döntõ ilyen buzi szabályt meg jövõre törõljék már el ezt a SC közbeni kerékcserét.
Szegény Alonso nem baj JÖVÕRE SZÉTSZED MINDENKIT fõleg ezt a mocskos pénzes zsid. redbullosokat!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kiváncsi lennék, mégis hogy elõznél meg valakit, ha az egyenesben nem éred utol..Kanyarokban nem igazán lehet elõzni, lásd Hamiltonnak se ment..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
Majd az FIA gálán 😊.

És ha nem ilyen béna szabályok lesznek. Hámozd ki mire mondom 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC