FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
borzasztóan néz ki,több képen is látszik hogy nem tudja kinyitni normálisan.
HOGY VERSENYEZHET ÍGY?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Zengõék BMW-re váltottak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
itt etetnek minket kamu videokkal meg képekkel,de kitudja hogy holnap milyen autot dobnak elõ..
Egyébként nekem fura hogy az R30 tovább fejlesztett változatával Fauzy tett pár kört,az uj megoldásokat igy megnézhetik most,és nem holnap amikor már több csapat itt van..Ez az én véleményem
Subaru Impreza & Hummer
Subaru Impreza & Hummer
Subaru Impreza & Hummer
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
2., van aki ez miatt nezi meg
3., ha a Renault nem akarta volna, akkor nem is tudtak volna csinalni
http://gaborszantai.co.uk/
Subaru Impreza & Hummer
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Inkább le kéne dózerolni, a kínaiak meg biztos szívesen átvállalnák a magyar nagydíj rendezését. Nekünk több pénzünk maradna, több verseny lehetne ázsiában, szóval mindenki jól járnak.
"Felelõs gazdaként, az állam szempontjait mindig szem elõtt tartva próbálom irányítani társaságot, s természetesen a szakmai kérdésekbe igyekszem nem beleszólni" - mondta Gyulay. - "Ez a gárda tizenöt esztendeje végzi világszínvonalon a munkáját, és a jó karmester is hagyja érvényesülni a zenészeit."
Na jah.. Mivelhogy semmit nem ert belole, meg jo.... Csak draga penzert kar ott egy diszpintyet tartani...
Amugy a cikk...: http://www.a5.hu/cikkek/53/45532.shtml