FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomikahh
Ezen se le lehet nagyon eligazodni...

Subaru Impreza & Hummer

Massa? én már korábban is mondtam, hogy ez tette õt gajra és elég jogtalan a szidása. Remélem idén visszarázódik, mert a 2008 2009 év eleji Massa képes lenne elverni a nagyképû Mikulást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
nem hiszem el hogy hibátlan a szeme...
borzasztóan néz ki,több képen is látszik hogy nem tudja kinyitni normálisan.
HOGY VERSENYEZHET ÍGY?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
tényként írják a külföldi oldalon!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ez még nem 100% os, majd ha hivatalosan közlik hogy bmw akkor lesz tuti az. még a seat mint lehetõség fennáll.

Dietrich
tess
tess
Wéber mõúlt hónapban már írt errõl az egyik fórumon csak akkor még nem tudta 1 vagy 2 autóra lesz szponzor..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TommyC
az lehet (:

dixitque deus fiat lux

N o N a m e
forrás?
Dietrich
off
Zengõék BMW-re váltottak

jaj ne😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
kettõ az egyben

http://topgearhungary.blogspot.com/

szabii98
azigen

I met God. She's black

Totti5
D😄:😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

N o N a m e
Tomikahh
Nem annyi esze van a Lotus Renault-nak hogy az uj autojukat egy nyitott garázsban szereljék,és nem is engednek hogy fotozzák most..
itt etetnek minket kamu videokkal meg képekkel,de kitudja hogy holnap milyen autot dobnak elõ..
Egyébként nekem fura hogy az R30 tovább fejlesztett változatával Fauzy tett pár kört,az uj megoldásokat igy megnézhetik most,és nem holnap amikor már több csapat itt van..Ez az én véleményem

Subaru Impreza & Hummer

lehetséges...

Tomikahh
Jol átverik a fotosokat,meg minket a csapatok..

Subaru Impreza & Hummer

Minstrel
látom idén megint a felemelt orr a menõ

Tomikahh
ez szerintem nem a W02 mivel van pár kép a Mercedes oldalán mikor festik az orrkupot, és az sokkal karcsubb, ezelõtt pár nappal a Mercedes feltett egy titokzatos képet,de ez nem hasonlit erre a gépre..

Subaru Impreza & Hummer

Tomikahh
Ez nem az R31...mivel a tesztpilota pályára vitte az R30-ast az idei festésbe öltözve ami azt jelenti hogy ez az R30..ha ez lenne az R31 akkor biztos nem engedték volna meg ilyen közel lefotozni az autot..Ez nem az R31 ,ez csak az R30 csak egy két ujitás van rajta...Az R31 ott csücsül az egyik kamionba..

Subaru Impreza & Hummer

<#eljen> ez nyerõ lesz

miért csalódtál? nekem tetszetõs. Esetleg 1-2 aerodinmaikai újítást hiányolsz?

desigo
Mercedes W02

Totti5
Mondjuk érdemes lenne nem a tavaly év eleji autóval üsszehasonlítani amin még a visszapillantó rossz helyen volt, azóta meg kb az egész ótó változott.

Totti5
Ugyan az😊

Minstrel
Ez nem jött össze, akkor talán most

Minstrel
Összehasonlítás

Ulvar
Ilyen traktorod lenne naponta cidáznád magad a kábulattól...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TommyC
mieza traktor ?

dixitque deus fiat lux

Ulvar
Még mindig a Lada a kedvencem rajta! 😊.

Nezd meg a TOTAL logot es orulj neki, hogy csak piros...

http://gaborszantai.co.uk/

1., ez a dolguk
2., van aki ez miatt nezi meg
3., ha a Renault nem akarta volna, akkor nem is tudtak volna csinalni

http://gaborszantai.co.uk/

Tomikahh
idétlen fotosok,mért pont errõl kellet fotot készitsenek..már nem is érdekel a bemutato.

Subaru Impreza & Hummer

Tomikahh
hat ha ez az R31 akkor csalodtam...

Subaru Impreza & Hummer

nonicks
a TOTAL felíratnak minek kell pirosnak lenni?<#banplz><#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

<#eljen> favorit ez a szín...

desigo
Lotus Renault GP R31

képek

remélem Melbourne marad, mert nekem az egyik kedvencem, mindig jó futam szokott lenni mostmár 1996 óta

Norbi1990
Az már nem lesz sokáig így 😄
Dietrich
Hungaroringgel az a baj nem tepsi pálya, mint amiket mostanában a Tilke banda gyárt..a sivatagból könnyebb kialakítani egy ilyet, köré várost felhúzni amíg az olaj a fõ energia forrás 😉

Falcon83
😄

Az az igazsag, persze kellene par dolgot valtoztatni, de legfontosabb az lenne, hogy csinalni kene meg egy egyenest elozesi lehetoseggel.. Mondjuk a 3-as kanyar utan kivenni a 4-es balost (ahol Massa bekapta a rugot), es helyette athuzni az 5-osig egyenesen.. Celegyenes, 3 lassu kanyar, egyenes, abbol egy lassu jobbos... Tobb esely lenne....

Nightt
F1-et szervezni nyereseges, megeri az allamnak a palyaba fektetni!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon83
"Le kell aszfaltozni bukótereket, fel kell újítani az ambulancia épületét, és meg kell oldani a zajvédelmet, hogy csak a legégetõbb feladatokat említsem."
Inkább le kéne dózerolni, a kínaiak meg biztos szívesen átvállalnák a magyar nagydíj rendezését. Nekünk több pénzünk maradna, több verseny lehetne ázsiában, szóval mindenki jól járnak.

Ulvar
baszki...húzzon a halál faszára...persze hogy nincs autósport Magyarországon...

Most olvastam a Hungarorinrol cikket.. Ez tetszik belole...:

"Felelõs gazdaként, az állam szempontjait mindig szem elõtt tartva próbálom irányítani társaságot, s természetesen a szakmai kérdésekbe igyekszem nem beleszólni" - mondta Gyulay. - "Ez a gárda tizenöt esztendeje végzi világszínvonalon a munkáját, és a jó karmester is hagyja érvényesülni a zenészeit."

Na jah.. Mivelhogy semmit nem ert belole, meg jo.... Csak draga penzert kar ott egy diszpintyet tartani...

Amugy a cikk...: http://www.a5.hu/cikkek/53/45532.shtml

Falcon83
Hát ja. De ha osztják még egy kicsit börnit még akármi lehet.

Ulvar
áhhh köti õket a szerzõdés...ilyenkor ezt nem szabad...respect járna de pénz az bukna..nem kevés.

Falcon83
Az kéne hogy az ausztrál verseny szervezõi azt mondanák, hogy ha ekkora az arc börni akkor már idén sem kell eljönni és azonnal felbontani a szerzõdést. Persze nem kevés pénzbe fájna nekik, de becsülném õket ha megcsinálnák.

Ulvar
így van. Majd jó lesz a Szaudi, meg Katari GP ...