FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://topgearhungary.blogspot.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
csinálhattak volna valami jobbat
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Subaru Impreza & Hummer
Tavaly az összes autó bent volt a 107% on belül. Számold át az összeset, az összes pályán, ha ismered a 107% os szabályt.
Ha lesz 107%-os szabály,akkor minek ? 3 nap bohóckodnak a pályán,a futamon meg nem indulnak ? Van értelme ennek ?
A legszebb autók az egész mezõnyben <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
dixitque deus fiat lux
http://topgearhungary.blogspot.com/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lada motor, polák és ex szovjet pilóta <#hehe>#hehe>
Elvileg ez még csak a kezdetleges verziója a kipufogójuknak, a végleges állítólag érdekesen lesz megoldva. Kíváncsian várom.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez melyik szennylapból van?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2.nem tudom minek van az a két beömlõnyilás a felsõ légbeömlõnél ami a tavaly is megvolt az F-csatornás modelen
3.valaki nem tudna egy jo képet linkelni a hátso felérõl?
Subaru Impreza & Hummer