FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Egyébként már nem elõször jön elõ ez a dolog..pár éve is szóltak túl sokba van a F1 az Albert Parkba (károk helyreállítása stb.)akkor kezdtek gondolkozni más helyszíneken Adelaide vagy Surfers..ott viszont azt mondták nekik erre max. 20 millájuk van szemben a 70-el így a kérdés itt is hamar eldõlt.
Majd viszi az arabokhoz ott kap sok pénzt csak éppen a lelátókon nem lesz senki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
A kommentelõk ... annyit értenek az egész Ausztrál autósport irányításhoz hogy ihaj...

Ausztrália bõven megvan azokkal amik házi bajnokságaik...úgy mint az Amcsik a Nascarral meg az indycarral (és azok nevelõ szériáival) itt megvan a V8 Supercars, Mini challenge, Fujitsu V8, Ute, Formula Ford...és sorolhatnám...És ezeket inkább támogatják, fejlesztik a tartományok egyes városainak épített vagy utcai pályáit, új komplexumokat építenek...Rengeteg cikket írtam errõl már irace-en...Úgyhogy Bernie-ke is tisztában lehetne ezekkel 😊).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Máté94
Hát legalább kész van. 😄
Soká lesz még 4.-e :S
desigo
McLaren MP4-26

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

de fasza autó lesz, talán a legszebb <#eljen> örülök, hogy igazából visszatért a Lotus...mármint, maga a Lotus gyár is beverekedte magát ide😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Tavalyi Renault.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

passatgt
akkor most tisztázzuk a dolgokat😄

ez a tavalyi zöld lotus, vagy a tavalyi renault?

Tomikahh

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
ez a visszaszámláló itt a bannerban nem késik egy kicsit? 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
First picture of an activated ARW
ARW = adjustable rear wing / állítható hátsószárny (aktivált állapotban)

Minstrel
nincs a pirelliken felirat

amúgy az elsõ szárny "tartója" jobban nézne ki pirosban szerintem, úgy néz ki, mintha valami másik csapattól kunyerált szárnyat dobtak volna rá

http://topgearhungary.blogspot.com/

nem aktuális,

íme a sokak által istenített Villnöv ámokfutása

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mcmoha

benõmenõ
Én elõször Tátrát olvastam, mondom wtf?
mcmoha
Tobbi csapat is szokott ilyet csinalni azert nem szol erte senki se. Az FIA meg bekaphatja.😊 Csoda, hogy a tesztidoszak elott lehet tolni az autot nem csak trelerrel szallitani.😊

Norbi1990
Mintha a többiek mennének.
Szánalmas, hogy azt mondják reklámforgatást csinálnak az új autóval, miközbe mindenki tudja, hogy ez egy álca.
mcmoha
Muszaj nekik, kulonben a gyoker szabajok miatt egy centit se mehetnenek az uj autoval.

Norbi1990
Már forgatják a reklámot?

werkvideó.. 😄D

nearo
TATA ^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

de nagy az a kis pöcök a hátsó szárnyon😄 gondolom ez az, amit gombnyomással lehet majd állítani elõzésnél😊

Falcon83
És ha már itt tartunk bemutatkozott az MRW is.

Ezzel beköszöntött a kamu elõzések korszaka hurrá 😄

úgy legyen!!! azért egy 2010-es Montreali futamot elnéznék a 2011-es szezonban is😄 akkor hogy elkopott az elsõ pár körben mindenki gumija😄 nagyon nagy futam volt mégtöbb olyat...csak ne Mclaren gyõzelemmel:S

jó csak megijedtem a diffúzor szó hallatán...gondoltam felteszem biztonsági kérdésnél. Kers is visszatér gondolom

Falcon83
Azt mondták, hogy úgy lövik be a keverékeket, hogy legalább 2-3 kerékcsere legyen. Mondjuk a Bridgestone is ezt mondta aztán a keménykeverékûn végig lehetett menni.

meg is válaszoltad, amit kérdeztél😉

jah, én is ebben bízom.

abban bízom, hogy hamar elfognak kopni, nem úgy, mint a Bridgestone lásd kemény keverék esete, hogy kb a teljes versenytávot ki lehetett vele húzni:S remélem a Pirelli beválik nekik...

mcmoha
Pont azt "unneplem", hogy vegre a regi primitiv diffuzort kell hasznalni.😊

pedig az f1 2010 be úgy vót csak 200 al tudtam a monaco sikánt venni' a brisztónal meg 215 el -.-

Ulvar
Mondom, tényként közlöd. Majd kiderül, valódi pilóták tesztelték, és hidd el hogy saját maguk javát akarják, tehát minél jobb legyen. A Pirelli meg alkalmazkodik.

nem csak szerintem a sárga vega xp-k tapadnak a legjobban kicsiben, az olyan mint a bridgestone amit használtak tavaly az f1-ben, a sárga vega xp szinte ugyanaz a keverék, amit a gokartosok használnak szerkezetileg is, minimális különbséggel.
Na most a pirelli szerintem annyira lágy gumit nem mer gyártani elsõnek, a szuper lágy is keményebb lesz egy kicsivel, de ez nem jelenti azt hogy tartósabb is, meg hogy szerkezetileg elég erõs-e.
Az a lényeg, a futófelület jó lágy legyen, az oldalfal meg betonkemény, de a pirelli mérnökök nem hülyék, ezt tudják, csak az a lényege, hogy a tapadás kisebb lesz, mint a brisgestonokkal

Ulvar
Pirelli mérnök vagy?

bardocz
#szemforgatócs kékvonatz
Szerinted hogy fgonak ezek a pirellik tapadni?
Én olyan különbségre tippelek mint mondjuk egy Sárga meg egy fehér vega között van 😄
Na de reméljük tényleg lesz annyi 😄
Itt a sárga vega xp a bridgestone. 😛

azóta megnéztem a képeket is, nekem bejön kb olyan, mint a 2010-es autó csak Pirellivel

V43 1105
<#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

minek kell betiltani jöhet pipa dohány szipó minden, én ha f1 es lennék tuti a kamera elé állnék véreres szemekkel és fogyatkos fejeket vágnék.

desigo
meg is álltak sokszor <#smile>
Falcon83
Betiltották õket. Azért nincsenek rajta az autón😉

miért? mindig is rajtuk volt a Fiat logó...

nem úgy volt, hogy az F csatornát és a dupladifit eltörlik?

desigo
mindegy,hogy néz ki csak legyen gyors és megbízható
bár a fiat logo nem túl jó ómen
Falcon83
Az hogy milyen gyors még nem tudjuk, azt sem hogy hogy fog kinézni a végleges verzió. Errõl tudunk csak véleményt mondani, de mivel ez csak egy bemutató autó ezért azon kívül, hogy ocsmány sok mást nem lehet elmondani róla.

Totti5
Tetszenek ezek a megállapítások😄

A külsõ csak egy dolog, lehet hogy ennél jobb aerot nem tudnak összehozni és az tavaly is nagyon jó volt, viszont a borítás alatt kismillió lehetõség és fejlõdés van ami fõként kihat egy autóra, de a külsõn is, mert ez az elem 1 centire arra másik fél cenivel amarra és máris teljesen más az egész autó és más lesz a viselkedése. Ahol drasztikus változások vannak ott valszeg az elõzõ konstrukció szar volt és ki kellett dobni, vagy belenyultak a tutiba és nagy a magabiztosság.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Máté94
Én ebben a 2009-es kocsit látom nagyjából.
Ebbõl se lesz világbajnok autó.