FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd viszi az arabokhoz ott kap sok pénzt csak éppen a lelátókon nem lesz senki.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ausztrália bõven megvan azokkal amik házi bajnokságaik...úgy mint az Amcsik a Nascarral meg az indycarral (és azok nevelõ szériáival) itt megvan a V8 Supercars, Mini challenge, Fujitsu V8, Ute, Formula Ford...és sorolhatnám...És ezeket inkább támogatják, fejlesztik a tartományok egyes városainak épített vagy utcai pályáit, új komplexumokat építenek...Rengeteg cikket írtam errõl már irace-en...Úgyhogy Bernie-ke is tisztában lehetne ezekkel 😊).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Subaru Impreza & Hummer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://topgearhungary.blogspot.com/
ARW = adjustable rear wing / állítható hátsószárny (aktivált állapotban)

amúgy az elsõ szárny "tartója" jobban nézne ki pirosban szerintem, úgy néz ki, mintha valami másik csapattól kunyerált szárnyat dobtak volna rá
http://topgearhungary.blogspot.com/
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Szánalmas, hogy azt mondják reklámforgatást csinálnak az új autóval, miközbe mindenki tudja, hogy ez egy álca.
werkvideó.. 😄D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ezzel beköszöntött a kamu elõzések korszaka hurrá 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Na most a pirelli szerintem annyira lágy gumit nem mer gyártani elsõnek, a szuper lágy is keményebb lesz egy kicsivel, de ez nem jelenti azt hogy tartósabb is, meg hogy szerkezetileg elég erõs-e.
Az a lényeg, a futófelület jó lágy legyen, az oldalfal meg betonkemény, de a pirelli mérnökök nem hülyék, ezt tudják, csak az a lényege, hogy a tapadás kisebb lesz, mint a brisgestonokkal
Én olyan különbségre tippelek mint mondjuk egy Sárga meg egy fehér vega között van 😄
Na de reméljük tényleg lesz annyi 😄
Itt a sárga vega xp a bridgestone. 😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A külsõ csak egy dolog, lehet hogy ennél jobb aerot nem tudnak összehozni és az tavaly is nagyon jó volt, viszont a borítás alatt kismillió lehetõség és fejlõdés van ami fõként kihat egy autóra, de a külsõn is, mert ez az elem 1 centire arra másik fél cenivel amarra és máris teljesen más az egész autó és más lesz a viselkedése. Ahol drasztikus változások vannak ott valszeg az elõzõ konstrukció szar volt és ki kellett dobni, vagy belenyultak a tutiba és nagy a magabiztosság.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10