FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Papis - olasz

szóval ha nagyon kellene összelehetne egy pár külföldit. nem olyan zárt már mint 10 éve volt..és ugye beengedték a toyotát is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Tracy - kanadai

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de hogy mondjak is fejbõl..
Villeneuve, Carpentier - kanadaiak
Franchitti - skót
Montoya - kolumbia

Dietrich
nascar.com
és megnézed visszamenõleg..asszem 2006-ban oldották fel a tílalmat.

bardocz
Az a jópár mégis mennyi a negyvenikszbõl?
Dietrich
semennyire..

Dietrich
mióta feloldották a tilalmat, hogy csak amerikai állampolgár lehet ott versenyzõ jó pár külföldi megy ott.
Montoya neve ismerõs?

Minstrel
Joe Nemechek mégis mennyire magyar? Vagy indult az Ernõ is?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
És talán Montoya? Aki Kolumbiai és F1-bõl ment át...szóval 😄...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Ja, ismerõs. De attól még nem túl gyakori😄
Ulvar
Érdekes pedig indul/indult már magyar ott...Nemecsek neve nem ismerõs?

Ulvar
CARTban, nem IndyCar 😊.

bardocz
De a nascar az nagyon nemzet dolog amcsiknál, aki nem ott született, annak szinte esélytelen bekerülni.
Punker
nyalókás embernek? nem kár érte ha elütik 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Firerock
?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falcon83
*aljas=alja 😄

Falcon83
Sztem LMS lesz belõle. Ott is valami aljas csapatnál valamelyik alacsonyabb kategóriában.

passatgt
indycarba ment pár kört😊

Máté94
Mégse lesz újra magyar az F1-ben. 😄
bardocz
Nascarba? Annyi esélye sincs oda bekerülni, mint F1-be😄
Totti5
Ha összeszedte a pénzt akkor hajrá, bár csak én mehetnék😄DDD mondjuk nem hiszem hogy F1rõl lenne szó, csak így a semmibõl. Vannak pénzesebb külföldi pilóták akik simán megveszik a fizetõs helyeket. Talán GP2 vagy valami hasonló sorozat, vagy õ is egy Nascarba😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Vagy õt küldik el Bahreinbe tesztelni mert nem kár érte ha felrobbantják 😄

Punker
esetleg az FIA törésteszteken a bábú helyett? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

motorsportalon is van...

amugy szerintem SC tesztpilota lesz😊

http://gaborszantai.co.uk/

Falcon83
Ja csak tavaly a kezükbe kaptak egy kész autót, most meg õk építik(állítólag), és pár héttel a szezonnyitó elõtt még csak egy összefotobolttolt kamuképen kívül semmit nem sikerült összehozniuk.

b-type
DE Zsoltival nem fog....fogadunk sörökbe? 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
Valszeg nincs nagyon olyan aki aláírna a HRT-hez mivel elég valószínûtlen hogy elindulnak. Csak az ilyen állami pénzbõl nyomuló tehetségtelen balfékek engedhetik meg maguknak azt hogy egy ilyen kilátástalan helyzetben lévõ csapathoz szerzõdjenek.

bardocz
Vagy a visszavonulását.
nonicks
Baumgartener sztm azt jelenti be hogy megritkítja a szemöldökét..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ulvar
xDDDD tavaly is sikerült ne röhögtessetek már...Bahrein után az összesen meg volt. Sõt Bahreinben is ha jól emlékszem. Csak ki kell számolni...de már 66-ra írom...

Dietrich
tételezzük fel a Hell összeáll a MOL-al mondjuk..akkor miért nem KPT útját segítik akibe van is tehetség?
Szerintem az f1-live megint lukra futott..nevesebb pilóták állnak az F1 kapujában biztos szponzori háttérrel és nem jutnak be..8-10 milla euró kell már egy HRT üléshez is.

Falcon83
Ebbõl a mezõnybõl még Zsóti sem lógna ki túlzottan. 107%-ot amúgy sem lesz egyszerû teljesíteni a HRT-vel, ha egyáltalán el tudnak indulni.

Dietrich
Is everyone looking forward to my big announcement on friday? 😊

b-type
Na akkor nem lesz meg a 107%...
Nincs bajom Zsoltival, csak ez a helyzet szvsz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
egy Zsolt Baumgartner nevû felhasználó azt írta a twitteren, hogy nemsokára nagy bejelentésre készül.

passatgt
Baumgartner Zsolt a Redbull pilótája lehet Webber helyett.
ilyeneket én is ki tudok találni😊

már motorsportal is lehozta hogy lehet..

Norbi1990
De amúgy ezt a F1 Live honnan szívta, hogy Zsolt oda szerzõdik??????
Nagyon kiváncsi vagyok.
Máté94
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap. Év vicce lenne, ha Zsolti visszatérne a HRT-vel. 😄D
Punker
még 1-2 uncsit kihúznak és akkor lehetne 24 órás, vagy simán mehetnek addig amíg csak 1 kocsi marad mûködõképes 😄

Anders
ráadásul ugyanaznap 😄

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Falcon83
Akkor már rendezzék az egész szezont Abu dhabiban. Igazából tökmindegy hogy most utaznak sok ezer kilómétert azért hogy egyen tilke pályákon versenyezzenek, vagy lefutják az ösaszes versenyt egyen.

Dietrich
Pakisztán már ugrásra készen 😉

vagy 2x lesz futam Abu Dhabiban..egyik nappal másik éjszaka :p

Falcon83
Nem gáz ha Bahreinben nem tudnak futamot rendezni. Majd átvállalja a futamrendezést Üzbegisztán, vagy Afganisztán. 😄

Totti5
Az nem olyan egyszerû hogy csak úgy berakom valahova. Ha nem lesz biztonságo akkor törlik és kész, az egész Dakart törölték pár éve az elsõ napon... persze azóta nem is volt a mezõny Afrikában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Kihúzhatják a következõ évekre is, és berakhatnak valami normális pályát.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar

Siman kihuzzak a naptarbol, nem lesz potolva, nem mennek bele majd a csapatok egy atszervezett naptarba.

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"