FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Utananeztem: masnap tort ugyanabban a kanyarban.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Ugy emlekszem ugyanaznap ugyanabban a kanyarban a csapattarsa is osszetort egy szinten vadonatuj kocsit. (Lehet masnap tortent?)

ha elmaradna az idénynyitó, akkor szerintem a szervezõknek a kínai és török nagydíj közé kéne berakni bahreint.

Totti5
GP2 edzés elmaradt a zavargások miatt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Minstrel
biztos a VIP kérte, hogy kicsit izgibb legyen <#merges3><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
viszont személyében egy feltalálót is ismerhetünk..
általa lett az elsõ tesztpilóta az amerikai ow történelmében..sikeresen össze is tört egy vadonatúj Panoz DP01-t 2007-ben és pár hónappal késõbb az egyik versenyhétvégén egy esõs napon (asszem Toronto utcáin) egy két üléses Minardit csapott a falnak egy VIP vendéggel. <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
Zsóti is megbízható. Megbízhatóan lassú 😄

Azt hittem ezt Zsotira irtad😊))

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Ez a lehetõség kijárt neki. Jó és megbízható versenyzõ. Ha hisznek benne, szárnyra kap.

A medve nem játék.

Firerock
az 5évvel ezelõtti Jordenhez képest😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

az a poén, hogy Karthikeyan azt mondta nem annyira tragikus a HRT😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
😄 a viccet félretéve nem tom mi lesz az a nagy bejelentés. Még az sem kizárt hogy tényleg a HRT-ben fog nyomulni. Azt mondta Kolles hogy tapasztalt versenyzõket akarnak, erre leszerzõdtették Kathikeyant aki 5 éve ült utoljára F1-es autóban. Ezután már bármit el tudok képzelni. Ahogy elnézem az idei mezõnyt Zsóti is simán beférne.

Totti5
Még az csoda lesz ha jövõre felépül rendesen.

passatgt
vagy heidfeld helyett mégis õ lesz😄

Falcon83
Zsótink nagy bejelentésre készül pénteken 😄DD
Ebbõl HRT lesz 😄

Totti5
Hol mondta hogy profi szeretne lenni világraszóló eredményekkel? annyiról van szó hogy szereti az autókat, és szeretne versenyezni.

tudod mit, ha autóversenyzõ akar lenni nem állok útjába😊 csak próbálok reális lenni és nem a csodákban hinni...realizmusban sajnos vannak negatív gondolatok, de ezt felvállalom ilyen vagyok. Nem minden csoda kérdése azért, ez minden azon múlik az illetõ mennyire elszánt, ami semmiképp nem csoda, csak max akarat kérdése, amire úgy tûnik sok esetben pozitívan jelez vissza a szervezet, de ez igen ritka... az sem csoda sztem, hogy OFF téma: Ivan Klasnic egyáltalán visszatérhetett egy vesével a futball pályára, õ akarta, hogy így legyen és tett is érte...kis Hami esete azért más

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem tudom önhatalmúlag nem kérném az orvosokat, hogy vágják le a lábam (ami menthetõ is lenne cserébe nem mehetnék hegyetmászni, majd legfeljebb keresek más elfoglaltságot, amiért normális pénzt/fizetést is kapok) és csináltassanak mûlábat csak azért, hogy tudjak hegyet mászni? kicsit abszúrd...

b-type
Miért ne lenne normális? A dolgokat tenni kell, sz@r dolog kedvetlenül élni.
...ha lehet autóversenyzõ mert leehtõsége van rá, és akarja is...és orvosilag megengedhetõ akkor csinálja..
..én pl. Palikban is bírtam (az mellett hogy nem bírtam), hogy elment aztán csinálta...mert nem lehet mindenki qva tehetséges, de ha valamit elég sokáig csinálsz akkor egyre jobb leszel benne (nem mint a vízbefullás), ..vagy Kimi, ha rallizni akar, és van rá lehetõsége akkor hajrá...vagy Schumacher, J.M. Bayle, vagy Jordan....sokan röhögték õket, de ez azért ne legyen korlátozó tényezõ...a röhögõ emberek általában körtetestû keskeny spektrumú emberek..
Csak csinálni kell...ahogy Joachim Nike mondta egy idõben

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hogy akarna a kis Hamilton, autóversenyzõ lenni, amikor még még az alapszériákat se járta végig...és nem akkor született tehetség, hogy enélkül is az legyen belõle...

hegymászókról annyit, hogy kb ingyen mennek a halálba, Erõs Zsolt is vagy ki a fene inkább levágatná a lábát és mûlábbal élne, csakhogy hegyet mászhasson. Na ezt, ha valaki normálisnak tartja gratulálok neki...hit és a példamutatás részével egyetértek

b-type
baszki hogy hogy ámítani? 😊)
kibeba fontos a hit, pláne annak aki hátrányból indul, az életbe nem másznának fél lábú emberek hegyet, ha egy-két tiszta lökött neki nem esik.
...ha mindenki úgy állna hozzá hogy te aztán mi a rákomat keresel a hegyen mikor csak egy fejed van és semmi több, akkor a világ nem lenne boldogabb hely, viszont a fejcsávó csak gurulgatna sarokból sarokba otthon...
...ha Zanardi versenyt tudott nyerni selábbal, akkor biztos hogy sok más elbírható hiányossággal is el lehet lendülni bizonyos versenyeken.
Orvosilag kell ezt eldönteni, nem 'lesajnálóilag'....azt meg gondolom rendben találták, mert csak úgy lehet.
Szvsz a hit meg a példamutatás qva fontos dolog, még az egészséges emberek számára is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jó <#eljen> egy újabb német a mezõnyben ismét

ez csak egy valótlan példa volt, mert tudom, hogy nem fogyatékos a gyereke, csak érzékeltettem, hogy ezt most nem a Hamilton iránti utálatom miatt mondom...

sajnálatos, ami az öccsével történt, szép dolog, hogy Hamilton törõdik is vele, de mi a fenének kell ilyen cikkekkel ámítani másokat. Valószínû, sõt biztos, ha Schumi fogyatékos gyereke menne versenyezni akkor is ezt mondanám, hogy ez mi már, mégis milyen módon?😮

egy jó reklám volt, hogy sajnálkozzanak az öccsén így meg úgy. Népszerûsítõ marketing. Ilyen a világ sajnos...mindegyik pilótának maximum egy egy rokonát mutatják konkrétan Hamiltonnál meg ott volt az egész család és az öcsikét akkoriban nagyon nagyon gyakran mutogatták milyen érdekes azóta már nem nagyon, mert a kampány sikeres volt és Lewis nagy nehezen vb lett...

Totti5
Én nem tudok úgy gyûlölni mint ti, de ebben mi a szenzáció? adott egy interjút. Amúgy mi kivetnivaló volt abban amikor bekerült az F1be, hogy az apja aki a menedzsere volt illetve a testvére ott volt sok futamon? azért mutatták mert Hamilton volt az év sztárja minden szempontból, így nem csak õ hanem a családja is a média középpontjába volt, de nem tettek semmi olyat ami miatt gyûlõlni kellene, péláne nem a testvérét, akinek sosem lesz normális élete hiába van egy dús gazdag tesója, az egészséget nem lehet pénzel megvenni, pláne azt nem ami örök életére hátrányos helyzetbe taszítja önhibáján kívül.

Totti5
Ha rám szakadna a nemzeti vagyon akkor simán.

persze ez sajnálatos és most nem a PS3 elõtt ülünk, ez a valóság és elég bolond lenne a Hamilton is, ha ilyet hagyna. Nyilvánvalóan kell a szenzáció keltés, dehát ezt már eljátszotta a Hamilton család, amikor folyamatosan õt mutatták a futamok alatt 2007-ben...

helyes, akkor megyek én is, gyere te is...

mcmoha
Little_kór:

"Veleszületett szpasztikus végtagmerevség. Az agybénulás formája, amely már a születéstõl jelenvan és a pyramidális tractusok kifejlõdésének hiányából ered. Többfajta rendellenesség következménye lehet, mint pl. sérülés szülés közben (pl. agyroncsolás), oxigénhiány a szülés közben, fertõzés terhesség alatt, az anya betegségei terhesség alatt, stb... Klinikailag jellemzõ az izomgyengeség, nehézségek a járással, bilaterális athetosis és szellemi visszamaradás (ez széles határok között ingadozhat)."

Ez van neki.

MR ME
egyrészt, ha nem Hammilton öccse lenne akkor ez nem lenne hír, szarna rá mindenki
másrészt pedig becsülendõ tényleg az elképzelése, de ne mondd má nekem h ehhez nem kellenek dollármilliók, meg nem kell h legyen egy neve hozzá
jóskapista nem fogja kitalálni h na õ most bizony bár fogyatékos de õ akkor is autóversenyzõ lesz, mert egyszerûen nem teheti meg

de ez csak az én véleményem, sok sikert neki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Totti5
Majd az idõ eldönti. Helyi kupákon a fél profik vagy amatõrök közt simán elautózgathat.

"Ahogy én értem, nem paralízise van, tehát valamennyit tud szék nélkül is mozogni, meg mûködik minden végtagja, csak mondjuk futni nem tud.

Bár a betegség gyakori következméyne, hogy az illetõ be van lassulva az izommozgásaiban, ami egy autóversenyzõnél kizáró ok lehet."

ennyi, nincs mirõl beszélni

Totti5
"felhívjam a figyelmet helyzetemre, s segítsek azoknak, akik az életükben hasonló kihívásokkal néznek szembe"

Persze biztos önzõ új gazdag és jóéletû kissrác aki nem tudja mit csináljom jólétében, de szerintem ha valaki fizikailag korlátoltan versenyszerûen sportol vagy valami tevékenységet ûz az inkább becsülendõ dolog, ráadásul õk átérzik a helyzetüket és ezzel segítséget is tudnak adni a hasonló problémákkal küzdõ társaiknak.

hogy akar az lenni, amikor fogyatékos? és ezt nem rosszindulatból mondom, hanem tényleg gyogyi a srác...

MR ME
hát én meg vhogy nem
ez inkább ilyen ingyenreklám szerintem kb, nemrég lett jogsija, beteg is, azért mert vkinek a bátyja autóversenyzõ és geci sok pénze van azért nem kell ennyire unatkozni...
jöhetnek a lehurrogások

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bakkerman
Hamilton öccse

én szurkolok neki!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kifli
A mercinek, és a ferkának elég rövid a tengelytávja, kíváncsi leszek, hogy ez mennyire lesz jó vagy rosz 😊

Annyi biztos, hogy monacoba fordulékonyabbak lesznek 😄
mcmoha
Ugy nez ki a Red Bull a leghosszabb.

desigo
shumika
afffaszt............

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
anti-Tilke 😄DD Ez nagy 😄

helyes

Dietrich
A kanadai Globe and Mail újság beszólt Ecclestone-nak, mondván Tilke helyett jobban járna, ha Tony Cotman, az "anti-Tilke", tervezné az F1 pályáit, mert ahogy az új edmontoni pályából is látszik, a cél tényleg a verseny minõségének javítása. A Tilke-féle unalmas, vonatozós versenyeket produkáló megakomplexmok helyett esetleg lehetne izgalmas versenyeket produkáló, egyszerûbb pályákat is tervezni...

http://www.theglobeandmail.com/globe-drive/new-cars/motorsports/indycar-designer-has-the-formula-for-a-good-show/article1906190/?cmpid=rss1

Norbi1990
Remélem Heidfeld lesz a Renaultnál!
Ha nincs Kimi akkor talán õ is világbajnok lenne, mivel õt szánták a McLarenhez Hakkinen helyére ha jól tudom.
igen...nehogy már õ döntsön, ez elvileg Boullier feladata

V43 1105
Úgyse õ hozza meg a végsõ döntést 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h