FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
általa lett az elsõ tesztpilóta az amerikai ow történelmében..sikeresen össze is tört egy vadonatúj Panoz DP01-t 2007-ben és pár hónappal késõbb az egyik versenyhétvégén egy esõs napon (asszem Toronto utcáin) egy két üléses Minardit csapott a falnak egy VIP vendéggel. <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
...ha lehet autóversenyzõ mert leehtõsége van rá, és akarja is...és orvosilag megengedhetõ akkor csinálja..
..én pl. Palikban is bírtam (az mellett hogy nem bírtam), hogy elment aztán csinálta...mert nem lehet mindenki qva tehetséges, de ha valamit elég sokáig csinálsz akkor egyre jobb leszel benne (nem mint a vízbefullás), ..vagy Kimi, ha rallizni akar, és van rá lehetõsége akkor hajrá...vagy Schumacher, J.M. Bayle, vagy Jordan....sokan röhögték õket, de ez azért ne legyen korlátozó tényezõ...a röhögõ emberek általában körtetestû keskeny spektrumú emberek..
Csak csinálni kell...ahogy Joachim Nike mondta egy idõben
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
hegymászókról annyit, hogy kb ingyen mennek a halálba, Erõs Zsolt is vagy ki a fene inkább levágatná a lábát és mûlábbal élne, csakhogy hegyet mászhasson. Na ezt, ha valaki normálisnak tartja gratulálok neki...hit és a példamutatás részével egyetértek
kibeba fontos a hit, pláne annak aki hátrányból indul, az életbe nem másznának fél lábú emberek hegyet, ha egy-két tiszta lökött neki nem esik.
...ha mindenki úgy állna hozzá hogy te aztán mi a rákomat keresel a hegyen mikor csak egy fejed van és semmi több, akkor a világ nem lenne boldogabb hely, viszont a fejcsávó csak gurulgatna sarokból sarokba otthon...
...ha Zanardi versenyt tudott nyerni selábbal, akkor biztos hogy sok más elbírható hiányossággal is el lehet lendülni bizonyos versenyeken.
Orvosilag kell ezt eldönteni, nem 'lesajnálóilag'....azt meg gondolom rendben találták, mert csak úgy lehet.
Szvsz a hit meg a példamutatás qva fontos dolog, még az egészséges emberek számára is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Veleszületett szpasztikus végtagmerevség. Az agybénulás formája, amely már a születéstõl jelenvan és a pyramidális tractusok kifejlõdésének hiányából ered. Többfajta rendellenesség következménye lehet, mint pl. sérülés szülés közben (pl. agyroncsolás), oxigénhiány a szülés közben, fertõzés terhesség alatt, az anya betegségei terhesség alatt, stb... Klinikailag jellemzõ az izomgyengeség, nehézségek a járással, bilaterális athetosis és szellemi visszamaradás (ez széles határok között ingadozhat)."
Ez van neki.
másrészt pedig becsülendõ tényleg az elképzelése, de ne mondd má nekem h ehhez nem kellenek dollármilliók, meg nem kell h legyen egy neve hozzá
jóskapista nem fogja kitalálni h na õ most bizony bár fogyatékos de õ akkor is autóversenyzõ lesz, mert egyszerûen nem teheti meg
de ez csak az én véleményem, sok sikert neki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár a betegség gyakori következméyne, hogy az illetõ be van lassulva az izommozgásaiban, ami egy autóversenyzõnél kizáró ok lehet."
ennyi, nincs mirõl beszélni
Persze biztos önzõ új gazdag és jóéletû kissrác aki nem tudja mit csináljom jólétében, de szerintem ha valaki fizikailag korlátoltan versenyszerûen sportol vagy valami tevékenységet ûz az inkább becsülendõ dolog, ráadásul õk átérzik a helyzetüket és ezzel segítséget is tudnak adni a hasonló problémákkal küzdõ társaiknak.
ez inkább ilyen ingyenreklám szerintem kb, nemrég lett jogsija, beteg is, azért mert vkinek a bátyja autóversenyzõ és geci sok pénze van azért nem kell ennyire unatkozni...
jöhetnek a lehurrogások
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Annyi biztos, hogy monacoba fordulékonyabbak lesznek 😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.theglobeandmail.com/globe-drive/new-cars/motorsports/indycar-designer-has-the-formula-for-a-good-show/article1906190/?cmpid=rss1
Ha nincs Kimi akkor talán õ is világbajnok lenne, mivel õt szánták a McLarenhez Hakkinen helyére ha jól tudom.