FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsi leszek, mi lesz mondjuk a futammal, Berni nem teheti meg esetleg azt, hogy elõrehozatja mondjuk az Ausztrál futamot?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nézd, Iránban minden van, csak demokrácia nem. Majd ha ott is balhéznak, akkor elhiszem, hogy nem háttérbõl gerjesztett, egyesek politikai érdekeit szolgáló "forradalmakról" van szó.
Bahreinben meg?
Majd ha tetõtõl talpig bebugyolálva kell járniuk, és teszem azt házasságtörésért, vagy házasság elõtti kefélésért megkövezik õket többezer ember elõtt, mint Iránban, akkor majd talán rájönnek, hogy nem is volt olyan rossz ebben a bahreini "diktatúrában" ...
Na ON.
A medve nem játék.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A medve nem játék.
Sajnos õk most élik meg azt mint mi '56-ban...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
És a számláló a bannerben nempontos ,mert már csak 23nap van hátra a kezdésig
Extra test planned if Bahrain is cancelled
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
eddig
1. Alonso Ferrari F150th 1:25.597
2. Button McLaren MP4-26 1:26.365 + 0.768
3. Alguersuari Toro Rosso STR6 1:29.197 + 3.600
4. Barrichello Williams FW33 1:30.045 + 4.448
5. Kovalainen Lotus F1 T128 1:31.670 + 6.073
6. Karthikeyan HRT F1 Team F110 1:32.396 + 6.799
7. D'Ambrosio Virgin Racing MVR-02 1:33.977 + 8.380
8. Kobayashi Sauber C30 1:36.264 + 10.667
9. Vettel Red Bull Racing RB7 1:37.172 + 11.575
10. Schumacher Mercedes GP W02 1:37.466 + 11.869
11. Heidfeld Lotus Renault GP R31 1:44.324 + 18.727
Na én megmondtam hogy Fernandes egy patkány és csak több pénzt akar.
#106813: Szóval szerinted Hamilton az öccse kampányának köszönheti, hogy nagy nehezen "vb" lett??? A tudása még véletlenül sem játszik közre? Úristen. De most komolyan.
áprilisig?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mi a WTF van a körültekintésemmel?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha a batyad berug, osszehanyja a lakast, 2 ora mulva Te is ilyen allapotban ersz haza, akkor atyad csak a batyadat fogja szidni?
Nem voltal korultekinto, annak ellenere, hogy tobben is linkeltek korabban kulonbozo forrasokbol.
Nezni egy dolog, de latni is kell. FAIL
http://gaborszantai.co.uk/
és miért is kéne nekem elnézést kérni?
na akkor ennyit errõl..
de továbbra is linkeljetek az f1-live.hu oldalról aki az infóit, fórumokról, twitter bejegyzésekrõl stb. szerzi a cikkeit nem irja alá senki..egy nem hiteles hírforrás<#nezze>#nezze>
szóval ha nagyon kellene összelehetne egy pár külföldit. nem olyan zárt már mint 10 éve volt..és ugye beengedték a toyotát is.
Villeneuve, Carpentier - kanadaiak
Franchitti - skót
Montoya - kolumbia
és megnézed visszamenõleg..asszem 2006-ban oldották fel a tílalmat.
Montoya neve ismerõs?
http://topgearhungary.blogspot.com/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"