FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint sziget na...bocs...OFF vége

kíváncsi leszek, mi lesz mondjuk a futammal, Berni nem teheti meg esetleg azt, hogy elõrehozatja mondjuk az Ausztrál futamot?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

félsziget

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pontosan ezért csodálkozom én is. Vörös-tengerbe ékelõdött kis, mini ország, melyrõl azt gondoltam szupergazdag az olaj miatt hisz OPEC ország szintén, de ezekszerint náluk is vannak gondok.

a.carkey
OFF:

Nézd, Iránban minden van, csak demokrácia nem. Majd ha ott is balhéznak, akkor elhiszem, hogy nem háttérbõl gerjesztett, egyesek politikai érdekeit szolgáló "forradalmakról" van szó.

Bahreinben meg?

Majd ha tetõtõl talpig bebugyolálva kell járniuk, és teszem azt házasságtörésért, vagy házasság elõtti kefélésért megkövezik õket többezer ember elõtt, mint Iránban, akkor majd talán rájönnek, hogy nem is volt olyan rossz ebben a bahreini "diktatúrában" ...

Na ON.

A medve nem játék.

shumika
csak nem<#zavart1><#violent>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

nearo
Meg lesz az tartva, csak olyan lesz, mint SW-ban a fogatverseny... néhány kanyarban majd buckalakók lövöldöznek a pilótákra ^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sokkal temperamentumosabb emberek, nagyobb a veszély is...csodálkozom, hogy pont Bahreinben.

shumika
Ajjajj ezt azért nem kéne a katonáknak. Lõjenek inkább gumilövedékessel de ne élessel! Mi lesz így bazeg........tuti nem lesz megtartva a Bahrein-i futam :(

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

a.carkey
Ne menjünk bele, de ami most az arab világban van, az nekik sok jóval nem felt. kecsegtet hosszútávon ...

A medve nem játék.

Firerock
addig leöltél volna a fél országot Egyiptomban.
Sajnos õk most élik meg azt mint mi '56-ban...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

passatgt
ezért nem kellett volna mubaraknak lemondani, szépen megvárni a választást és majd akkor veszíthetett volna

a.carkey
Marokkóban is kezdõdik. :(

A medve nem játék.

Norbi1990
A Tüntetõkre lõttek éles lõszerrel a katonák <#wow3>
Video róla 18+!
repvez
miért mi történt ami miatt elmarad?
És a számláló a bannerben nempontos ,mert már csak 23nap van hátra a kezdésig
Dietrich
ami videók felkerültek most youtubra, az alapján én biztosra veszem nem lesz Bahrain-i F1 idény nyitó futam

Extra test planned if Bahrain is cancelled

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

qvára félreértettél de mind1, nem errõl volt szó, hogy csak ezért lett világbajnok...az csak népszerûsítõ kampány volt, nem ezért lett vb, sehol nem írtam ilyet

Falcon83
Nem makett, csak összefotoshoppolták.

Totti5
HRT miért mutatta be az új autót ha a régivel tesztel? vagy az valami makett volt?:DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
3:00 - Egyelõre valószínûleg nem lesz újraindítás, mert Barcelonában délután 1-kor úgyis hivatalos ebédszünet kezdõdött volna. Közben a Renault twitterén azt írták, "néhány probléma a garázsban tartotta Vitalijt, de az ebédszünet után, 14 órakor kimegy majd a pályára." Miután délelõtt Heidfeld gyakorolta a boxkiállásokat, a nap hátralévõ részére átadta az R31 volánját Petrovnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Akkor Petrov nem sokat mehetett a száraz pályán...mondjuksemmitse

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
Barcelonai teszt, 1. nap
eddig

1. Alonso Ferrari F150th 1:25.597
2. Button McLaren MP4-26 1:26.365 + 0.768
3. Alguersuari Toro Rosso STR6 1:29.197 + 3.600
4. Barrichello Williams FW33 1:30.045 + 4.448
5. Kovalainen Lotus F1 T128 1:31.670 + 6.073
6. Karthikeyan HRT F1 Team F110 1:32.396 + 6.799
7. D'Ambrosio Virgin Racing MVR-02 1:33.977 + 8.380
8. Kobayashi Sauber C30 1:36.264 + 10.667
9. Vettel Red Bull Racing RB7 1:37.172 + 11.575
10. Schumacher Mercedes GP W02 1:37.466 + 11.869
11. Heidfeld Lotus Renault GP R31 1:44.324 + 18.727
Falcon83
Proton: Fernandes 60 milliót követel
Na én megmondtam hogy Fernandes egy patkány és csak több pénzt akar.

Minstrel
hát, már lehet csak akkor lesz az elsõ futam

http://topgearhungary.blogspot.com/

Már bocs, hogy kijavítalak, de fogyatékkal élõnek hívják az ilyen embereket, semmi esetre sem "gyogyi"-nak!!!

#106813: Szóval szerinted Hamilton az öccse kampányának köszönheti, hogy nagy nehezen "vb" lett??? A tudása még véletlenül sem játszik közre? Úristen. De most komolyan.
Firerock
a számláló meddig számol vissza amúgy?:D
áprilisig?

Dietrich
most vagy nagyon késõ van vagy csak én nem értem ezt a hsz-t?

mi a WTF van a körültekintésemmel?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Es?
Ha a batyad berug, osszehanyja a lakast, 2 ora mulva Te is ilyen allapotban ersz haza, akkor atyad csak a batyadat fogja szidni?

Nem voltal korultekinto, annak ellenere, hogy tobben is linkeltek korabban kulonbozo forrasokbol.
Nezni egy dolog, de latni is kell. FAIL

http://gaborszantai.co.uk/

erhm igen, 2 hsz el lejjebb :D késõ van már :D

most olvastam valahol hogy nem õ írta a tweetet, szóval nem fog visszatérni.

Norbi1990
Ekström is indult Watkins Glenbe :D
Dietrich
nézd meg a kettõ közötti idõ különbséget melyik cikk mikor íródott..
és miért is kéne nekem elnézést kérni?

haha

Dietrich
Formula-1: nincs valóságalapja Baumgartner Zsolt visszatérésének

na akkor ennyit errõl..

de továbbra is linkeljetek az f1-live.hu oldalról aki az infóit, fórumokról, twitter bejegyzésekrõl stb. szerzi a cikkeit nem irja alá senki..egy nem hiteles hírforrás<#nezze>

no offense, engem nem zavar a tarsalgas, mert erdekel engem is de par napja joanyam csuklott, mikor egy ex F1-pilotaval, aki raadasul VB is volt, kapcsolatban WRC hireket linkeltem...

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Papis - olasz

szóval ha nagyon kellene összelehetne egy pár külföldit. nem olyan zárt már mint 10 éve volt..és ugye beengedték a toyotát is.

Dietrich
Tracy - kanadai

Dietrich
de hogy mondjak is fejbõl..
Villeneuve, Carpentier - kanadaiak
Franchitti - skót
Montoya - kolumbia

Dietrich
nascar.com
és megnézed visszamenõleg..asszem 2006-ban oldották fel a tílalmat.

bardocz
Az a jópár mégis mennyi a negyvenikszbõl?
Dietrich
semennyire..

Dietrich
mióta feloldották a tilalmat, hogy csak amerikai állampolgár lehet ott versenyzõ jó pár külföldi megy ott.
Montoya neve ismerõs?

Minstrel
Joe Nemechek mégis mennyire magyar? Vagy indult az Ernõ is?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
És talán Montoya? Aki Kolumbiai és F1-bõl ment át...szóval :D...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Ja, ismerõs. De attól még nem túl gyakori:D
Ulvar
Érdekes pedig indul/indult már magyar ott...Nemecsek neve nem ismerõs?

Ulvar
CARTban, nem IndyCar :).

bardocz
De a nascar az nagyon nemzet dolog amcsiknál, aki nem ott született, annak szinte esélytelen bekerülni.
Punker
nyalókás embernek? nem kár érte ha elütik :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Firerock
?