FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
nagyon királyuk néz ki!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Heidfeld új sisakja

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dehogy!

Te varhatsz sokkal tovabb is, lesz kesobb is futam<#mf1>

http://gaborszantai.co.uk/

ja a Ferrari szerelõit is láthatjuk munka közben 😄

Minstrel
jók ezek az új pirelli lánctalpak, csak rpg támadás esetén kell cserélni

http://topgearhungary.blogspot.com/

óó ne már, most még 27-éig várni kell?:S:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nightt
De a Red Bullnak van zaszlotuningja<#zavart1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
ja csakhogy én akkor a gyakorlón ültem a tankba (pontosabban PSZH-ba) és nem az utcán lõttük a tüntetõket <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A Ferrari aeroja a legjobb ezek közül, simán látszik!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

mcmoha

<#zavart1>

a.carkey
Gondolj bele: anno úgy hozta hozzánk 85benn a F1et, hogy mire 86ban futam lett, még lazán épült itthon a szocializmus.

A medve nem játék.

a.carkey
Mi a bajod Bahreinnel?

A medve nem játék.

fasza lesz az elsõ futamunk😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
aztán majd az asuztrálok is bedobják a kulcsot ha már nem köti a szerzõdés õket..

Falcon83
Remélem van annyi esze börninek hogy ezek után a büdös életbe többet nem engedi az F1-et bahreinbe

mcmoha
Pletykak szerint lehet, hogy az ev vegen megtartjak a futamot. Persze csak ha Berni haverja akkor meg uralmon lesz.😉

mcmoha
"16:19 - Egyébként továbbra sincs hírünk az éjszaka folyamán nyomtalanul eltûnõ Hispaniáról...reméljük, nincs baj a csapattal. Vitantonio Liuzzi egyébként a hétvégén úgy nyilatkozott a tesztje után, hogy az istállónak "érdekes programja" van. Hát, valóban az."

Biztos rohantak a gyarba fejleszteni.😄

N o N a m e
tehát akkor 19 futamos lesz az év?
bardocz
Nagyon helyes.
Firerock

passatgt
elmarad a bahrein, így legalább hispania-nak lesz ideje befejeznie a verdát😊

desigo
Firerock
A szezon hajrájára tolhatják a Bahreini GP-t
ezt a variációt még nem hallottam!
viszont ez a rész elég aggasztó:"állítólag már megmondták a csapatoknak, ne nagyon készülõdjenek."

Firerock
én nagyon örülnék neki,jelenleg õ a kedvenc versenyzõm,bár nem bánnám hogy ha eljönne a WSR-re egy közös kép erejéig😄

Dietrich

a.carkey
No igen.

Mielõtt betiltják, max. majd õk is ráteszik ezt:

A medve nem játék.

Falcon83
Torroék azt mondták, hogy ha valamelyik versenyzõjük nem fizet idõben, vagy nagyon szarul megy akkor gondolkodás nélkül le fogják cserélni Ricciardora.

Firerock
Mikor lesz az a hír hogy Ricciardo lesz a Toro Rosso pilótája?😄

ez is csak egy teszt😉

Minstrel
Massa szinte minden teszten kipróbálja a Ferrari lerobbanás-beállításait, már a haját betudja állítani hozzá.

Firerock
elég formabontó az intermediate mintázata,viszont a pilóták nagyon dicsérik

desigo
desigo
ha kétméteres lángokat is ereget majd akkor közelébe nem fog menni senki <#idiota>
shumika
ammeg mifasz?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Firerock
ebbõl megint az lesz hogy Adrian Newey fogja megnyerni a VB-t

passatgt
szerintem inkább egy fekete lyuk, ha webber túl közel megy akkor egyszerûen eltûnik😄

Minstrel
sugárhajtómû <#banplz>

szabii98
fúúj de ronda <#idiota>

I met God. She's black

passatgt
így nézne ki a kocsim hátulja, én is eltakarnám😄

Falcon83
A mai tesztet Britney nyerte Petrov és Hami elõtt.

Amugy a fotosnak lenni az egyik legnagyobb szopas a vilagon:
- Utaljak, hogy tolakodo vagy, megvetnek a kivancsiskodasert, ami a munkaddal jar
- Elvarjak, hogy szallitsd a kepeket, az uj infokat, mert mindenki kivancsi ra

Szoval, akkor ilyenkor kinek az anyja csuklik: a fotose, a fotozotte, vagy az alszent olvasoke?

Totti5
09:20 - Két fotós megpróbálta lefényképezni a Red Bull hátulját, amikor Webber behajtott vele a garázsba, de a csapatnál ezt nem fogadták kitörõ örömmel: az egyik felbõszült szerelõ a fotósok felé fújt egy poroltóval... A Red Bull nagyon titkolózik a barcelonai teszt kezdete óta, az RB7 hátsó részét mindig azonnal letakarják, amint megérkezik a boxba

pff...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ScarY MAN
<#nyes><#buck><#eplus2>

...

Norbi1990
Lehet a visszaszámláló mégis jól van beállítva 😄
annyira jó látni, hogy mindig valaki okosabbnak hiszi magát a másiknál és folyamatosan bizonygatni kell, hogy te hülye vagy és nekem van igazam...fasz kivan mi lesz itt a 2011-es szezonban te jó ég, hamár most ez van

Sajnalom, hogy kicsit osszetettebben tudom magam kifejezni, mint az atlag, de majd visszafogom magam.