FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#zavart1>#zavart1>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Biztos rohantak a gyarba fejleszteni.😄
HIVATALOS: AUSZTRÁLIÁBAN KEZDÕDIK AZ F1
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ezt a variációt még nem hallottam!
viszont ez a rész elég aggasztó:"állítólag már megmondták a csapatoknak, ne nagyon készülõdjenek."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://topgearhungary.blogspot.com/
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
- Utaljak, hogy tolakodo vagy, megvetnek a kivancsiskodasert, ami a munkaddal jar
- Elvarjak, hogy szallitsd a kepeket, az uj infokat, mert mindenki kivancsi ra
Szoval, akkor ilyenkor kinek az anyja csuklik: a fotose, a fotozotte, vagy az alszent olvasoke?
http://gaborszantai.co.uk/
pff...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem érdekel a motorsportal.hu, mert a kamu hírt az f1-live.hu gerjesztette..nem elõször csinál ilyet (vélhetõen nem is utoljára)csak a sok kattintásért a látogatottságért..
cikkeiket továbbra sem jegyzi senki..mindig is szidni fogom..
Remelem most mar erted, viragot nem kell kuldened.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet az F1-Live csinálta, egy kis nézettségért <#wow3>#wow3>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"A lakosság 85%-a muszlim (síita 51%, szunnita 34%) vallású, 6%-a keresztény, 6%-a hindu és 3%-a egyéb vallású."
"A lakosság 73%-a arab (melybõl 63% bahreini arab, 10% egyéb arab), 27%-a külföldi (8% iráni, 8% indiai, 2% pakisztáni, 1% európai, 8% egyéb)."
1. Szerintem abszolut nincs többségben a sííta rész, tehát az un. "kisebbség".
2. Ha Iránban is forradalom tör ki, akkor elhiszem, hogy ez tényleg az arab világ öngerjesztõ "megtisztulása", de ameddig ott nincs balhé, addig nem lehet arab tavaszról beszélni. 1848-ban Bécsben is kitört a forradalom (nem is egy), tehát tényleg volt igény egyfajta megtisztulásra. Teheránban még semmi. Vajh miért?
3. Ki jár jól mindezzel, vagyis, hogy balhé van Észak-Afrikában?
Az USA és Izrael biztos nem. Marad a szokásos felállás: Irán, Oroszország, Kína, Észak-Korea:
-Irán, mert az USA elveszíti összes szövetségesét, és rögtön más fontossági sorrend jönne létre: 1. olaj, 2321. Irán.
-Az oroszok, mert végre ismét meg tudja vetni a lábát abban a térségben, ahonnan 1992 után kiszorult, és a valószínûleg erõszakhullámba átcsapó "forradalmak" iszlámista kilengései kapcsán történteket a maga muszlim lakossága ellen fordíthatja.
-Kína az olaj kapcsán teheti rá a mancsát az újból felosztott terepre.
-Észak-Korea meg fellélegezhet, hisz lekerül a terítékrõl, az olaj miatt nem fõképpen rá fog irányulni a nyugat figyelme, teszem azt kap még tíz évet a diktatúrájuk.
(Mindehhez kellett egy rém egyszerû amrikai elnök, és egy még töketlenebb, wikileakset is katasztrófálisan kezelõ amerikai külügyminisztérium.)
A medve nem játék.
de szerintem rendezhetnék az elsõ futamot Barcelonában..az is B betûs és úgyis ott tesztelnek ilyentájt 😉
Ez reggeli hír volt lehet több már a halott.
Szóval ott azzal van a baj, hogy a kisebbség van hatalmon és az õ szunnita "haverjaikat" tolják a hatalomban, míg a nagy többségnek nincsen semmi szava legfelsõ vezetésben.
Ennek semmi köze az olajhoz...még.
Ez az egész forrongás köszönhetõ az arab ifjúságnak a mobilnak és internetnek..nem akarják azt amit az öregek.