FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

<#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Gondolj bele: anno úgy hozta hozzánk 85benn a F1et, hogy mire 86ban futam lett, még lazán épült itthon a szocializmus.

A medve nem játék.

a.carkey
Mi a bajod Bahreinnel?

A medve nem játék.

fasza lesz az elsõ futamunk😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
aztán majd az asuztrálok is bedobják a kulcsot ha már nem köti a szerzõdés õket..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
Remélem van annyi esze börninek hogy ezek után a büdös életbe többet nem engedi az F1-et bahreinbe

mcmoha
Pletykak szerint lehet, hogy az ev vegen megtartjak a futamot. Persze csak ha Berni haverja akkor meg uralmon lesz.😉

mcmoha
"16:19 - Egyébként továbbra sincs hírünk az éjszaka folyamán nyomtalanul eltûnõ Hispaniáról...reméljük, nincs baj a csapattal. Vitantonio Liuzzi egyébként a hétvégén úgy nyilatkozott a tesztje után, hogy az istállónak "érdekes programja" van. Hát, valóban az."

Biztos rohantak a gyarba fejleszteni.😄

N o N a m e
tehát akkor 19 futamos lesz az év?
bardocz
Nagyon helyes.
Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

passatgt
elmarad a bahrein, így legalább hispania-nak lesz ideje befejeznie a verdát😊

desigo
Firerock
A szezon hajrájára tolhatják a Bahreini GP-t
ezt a variációt még nem hallottam!
viszont ez a rész elég aggasztó:"állítólag már megmondták a csapatoknak, ne nagyon készülõdjenek."

Firerock
én nagyon örülnék neki,jelenleg õ a kedvenc versenyzõm,bár nem bánnám hogy ha eljönne a WSR-re egy közös kép erejéig😄

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
No igen.

Mielõtt betiltják, max. majd õk is ráteszik ezt:

A medve nem játék.

Falcon83
Torroék azt mondták, hogy ha valamelyik versenyzõjük nem fizet idõben, vagy nagyon szarul megy akkor gondolkodás nélkül le fogják cserélni Ricciardora.

Firerock
Mikor lesz az a hír hogy Ricciardo lesz a Toro Rosso pilótája?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez is csak egy teszt😉

Minstrel
Massa szinte minden teszten kipróbálja a Ferrari lerobbanás-beállításait, már a haját betudja állítani hozzá.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Firerock
elég formabontó az intermediate mintázata,viszont a pilóták nagyon dicsérik

desigo
desigo
ha kétméteres lángokat is ereget majd akkor közelébe nem fog menni senki <#idiota>
shumika
ammeg mifasz?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Firerock
ebbõl megint az lesz hogy Adrian Newey fogja megnyerni a VB-t

passatgt
szerintem inkább egy fekete lyuk, ha webber túl közel megy akkor egyszerûen eltûnik😄

Minstrel
sugárhajtómû <#banplz>

http://topgearhungary.blogspot.com/

szabii98
fúúj de ronda <#idiota>

I met God. She's black

passatgt
így nézne ki a kocsim hátulja, én is eltakarnám😄

Falcon83
A mai tesztet Britney nyerte Petrov és Hami elõtt.

Amugy a fotosnak lenni az egyik legnagyobb szopas a vilagon:
- Utaljak, hogy tolakodo vagy, megvetnek a kivancsiskodasert, ami a munkaddal jar
- Elvarjak, hogy szallitsd a kepeket, az uj infokat, mert mindenki kivancsi ra

Szoval, akkor ilyenkor kinek az anyja csuklik: a fotose, a fotozotte, vagy az alszent olvasoke?

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
09:20 - Két fotós megpróbálta lefényképezni a Red Bull hátulját, amikor Webber behajtott vele a garázsba, de a csapatnál ezt nem fogadták kitörõ örömmel: az egyik felbõszült szerelõ a fotósok felé fújt egy poroltóval... A Red Bull nagyon titkolózik a barcelonai teszt kezdete óta, az RB7 hátsó részét mindig azonnal letakarják, amint megérkezik a boxba

pff...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ScarY MAN
<#nyes><#buck><#eplus2>

...

Norbi1990
Lehet a visszaszámláló mégis jól van beállítva 😄
annyira jó látni, hogy mindig valaki okosabbnak hiszi magát a másiknál és folyamatosan bizonygatni kell, hogy te hülye vagy és nekem van igazam...fasz kivan mi lesz itt a 2011-es szezonban te jó ég, hamár most ez van

Sajnalom, hogy kicsit osszetettebben tudom magam kifejezni, mint az atlag, de majd visszafogom magam.

Dietrich
abból a halandzsáéból amit lekörmöltél senki nem értette mit akarsz..igaz ahhoz már agy sem kellett neked..
nem érdekel a motorsportal.hu, mert a kamu hírt az f1-live.hu gerjesztette..nem elõször csinál ilyet (vélhetõen nem is utoljára)csak a sok kattintásért a látogatottságért..
cikkeiket továbbra sem jegyzi senki..mindig is szidni fogom..

Latom nem ertetted, hogy mire reflektaltam: agyatlanul szidtad az amugy tenyleg szar F1-live.hu-t, de azt el felejtetted megemliteni, hogy a semmivel sem jobb motorsportal ugyanigy zacsiig benyelte. Persze lehet ez utobbi kesobb, de az meg nagyobb szegyen, mert egy forro szarra raugrani hiba, de igyekezettel tettek, mig a masik portal annyira lassu volt, hogy mar csak a kihult lepenybe tudtak temetni az arcukat.

Remelem most mar erted, viragot nem kell kuldened.

Dietrich
szerintem te jössz egy mea culpával..én belinkeltem, hogy cáfolták a hírt te meg még mindig jöttél a nagy bejelentéssel..

Totti5
Megszünt a facebook címe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mekkora kecsegek

Norbi1990
Nem tudni, de a twitter profilját törölték.
Lehet az F1-Live csinálta, egy kis nézettségért <#wow3>
V43 1105
Õ helyettesiti Kubicát...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sracok, sorry az off-ert, de nekem kimaradt B.Zsolt penteki bejelentese. Volt vmi erdekes?

a.carkey
Minimálisan véleményt alkotva, és ezzel részemrõl le is zárnám:

"A lakosság 85%-a muszlim (síita 51%, szunnita 34%) vallású, 6%-a keresztény, 6%-a hindu és 3%-a egyéb vallású."

"A lakosság 73%-a arab (melybõl 63% bahreini arab, 10% egyéb arab), 27%-a külföldi (8% iráni, 8% indiai, 2% pakisztáni, 1% európai, 8% egyéb)."

1. Szerintem abszolut nincs többségben a sííta rész, tehát az un. "kisebbség".

2. Ha Iránban is forradalom tör ki, akkor elhiszem, hogy ez tényleg az arab világ öngerjesztõ "megtisztulása", de ameddig ott nincs balhé, addig nem lehet arab tavaszról beszélni. 1848-ban Bécsben is kitört a forradalom (nem is egy), tehát tényleg volt igény egyfajta megtisztulásra. Teheránban még semmi. Vajh miért?

3. Ki jár jól mindezzel, vagyis, hogy balhé van Észak-Afrikában?
Az USA és Izrael biztos nem. Marad a szokásos felállás: Irán, Oroszország, Kína, Észak-Korea:
-Irán, mert az USA elveszíti összes szövetségesét, és rögtön más fontossági sorrend jönne létre: 1. olaj, 2321. Irán.
-Az oroszok, mert végre ismét meg tudja vetni a lábát abban a térségben, ahonnan 1992 után kiszorult, és a valószínûleg erõszakhullámba átcsapó "forradalmak" iszlámista kilengései kapcsán történteket a maga muszlim lakossága ellen fordíthatja.
-Kína az olaj kapcsán teheti rá a mancsát az újból felosztott terepre.
-Észak-Korea meg fellélegezhet, hisz lekerül a terítékrõl, az olaj miatt nem fõképpen rá fog irányulni a nyugat figyelme, teszem azt kap még tíz évet a diktatúrájuk.
(Mindehhez kellett egy rém egyszerû amrikai elnök, és egy még töketlenebb, wikileakset is katasztrófálisan kezelõ amerikai külügyminisztérium.)

A medve nem játék.

Dietrich
az..

de szerintem rendezhetnék az elsõ futamot Barcelonában..az is B betûs és úgyis ott tesztelnek ilyentájt 😉

szomorú...

Dietrich
Bahreinben a többségi, de elnyomott síiták immár az országot uraló szunnita dinnasztia távozását követelik. A tüntetéseknek eddig legalább öt halottja van
Ez reggeli hír volt lehet több már a halott.

Szóval ott azzal van a baj, hogy a kisebbség van hatalmon és az õ szunnita "haverjaikat" tolják a hatalomban, míg a nagy többségnek nincsen semmi szava legfelsõ vezetésben.
Ennek semmi köze az olajhoz...még.

Ez az egész forrongás köszönhetõ az arab ifjúságnak a mobilnak és internetnek..nem akarják azt amit az öregek.