FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ott van Kobayashi, Sutil, de ha elõzni kell, akkor Hamilton és Button is képes rá.
Jeffjohnson
Ez is igaz! A mostani mezõnybõl nem is tudok kit mondani aki be mert vállalni komolyabb kockázatot talán Hamilton bár az utolsó versenyen nagyon szürke volt õ is. Egy biztos az F-1 már régóta rossz irányba halad rossz szabályokkal. Kers-tõl sokan sokat vártak (én is) mégsem tett csodát mostani szabályok persze mások már mint az elsõ próbálkozáskor de mivel mindenki használhatja így nem sokat fog segíteni. A hátsószárny állítgatás egyenlõre nekem lutri megfelelõen hosszú célegyenesnél talán jó lesz de amúgy sokat nem várok tõle. Valami kellene amitõl olyan izgalmasak lennének a versenyek mint az Mcmoha által belinekelt magyar nagydíj. Valahogyan azt kellene megoldani, hogy ne csak 1 nyerõ stratégia legyen mostanában szinte minden top csapat ugyanannyit megy ki kereket cserélni egy két kivételtõl eltekintve nincs nagy különbség aki az elején tudja vezetni a mezõnyt az kb. meg is nyerte a versenyt oda-vissza elõzések a dobogón nincsenek.

Falcon83
Mint mindennek ennek is megvannak az íratlan szabályai. Jobb helyeken, ha egyszer elindul az elsõ, utána már nem fékez le mint ahogy Vettel csinálja mert az ritka nagy féregség. Megteheti igen, csak aztán ha valaki a nyakában köt ki majd ne csodálkozzon. Meg persze így sok izgalom nincs benne, max ha összetörnek az autók amire volt is már néhányszor példa.

Minstrel
Hiába jön be az SC ha kimenetelkor az elsõ helyezett akkor indul el amikor õ akar, tavaly is Gyusziék mennyit sikoltoztak, hogy hát a Fettel az nagyon érzi az SC utáni rajtot, érzi persze, mert Õ van elõl. NASCAR-ban meg akkor lehet gyorsítani mikor zöldet kapnak.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Tavaly is tulajdonképpen ez volt, csak kerestek mindig valami indokot. De egyértelmû volt, hogy azért hívják be hogy összerázzák a mezõnyt. Szerintem ez nem éppen a legjobb megoldás, mivel emiatt sokszor bírálták az amcsi sorozatokat, fõleg itt európában, meg azt mondták hogy itt ilyen nem fordulhat elõ, hogy csak azért hogy izgibb legyen a futam behívják az SC-t, erre mégis ezt láthattuk. Szerintem az izgalom kulcsa az lehet, hogy valahogy motiválni kéne a verenyzõket. Persze ez szinte lehetetlen feladat, mert nagyon el vannak kényelmesedve. De itt igazából az a legnagyobb probléma, hogy nem akarnak meg nem tudnak elõzni és nem a turbulencia miatt nem tudnak, hanem azért mert már alsóbb kategóriákban hozzászoknak ahhoz hogy a legjobb technikával a seggük alatt elsõ helyrõl indulva nyernek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jeffjohnson
Nem igazán erre gondoltam hanem arra ha a mezõny nagyon szétszóródik akkor jönne az sc mindenkit begyûjtene és aztán hajrá hozzászámítva a Pirelli új gyorsabban kopó gumijait még izgalmas is lenne mert aki elsõ lenne az többszörösen bizonyítaná azt, hogy nem csak rajtolt 1 jót aztán elhúzott hanem a verseny késõbbi szakaszában is képes lenne azt újra megcsinálni. Bárki bármit mond de a 80-90 évekbeli F-1 sokkal izgalmasabb volt mint manapság. Érdemes megnézni néhány archív felvételt Prost-Senna párviadalokról vagy akár Hill-Schumacher de lehetne még sorolni. Ha nincs oda vissza elõzés az elsõ helyeken akkor szerintem unalmas az F-1.

Falcon83
Ha nézted tavaly az F1-et gondolom feltûnt, hogy ezt már használják. Tavaly szinte minden versenyen volt SC mindenféle mondvacsinált okból, elõzõ szezonokban meg volt vagy 1-2 verseny egész évben amikor behívták az sc-t. Emlékszem pár éve még a magyar gp-n befordítottak egy autót a szalagkorlát mellé, hogy ne kelljen behívni az SC-t tavaly meg azért behívták mert volt egy szárnydarab a bukótérben 😄. Bár ettõl sztem nem lettek izgalmasabbaka futamok.

Jeffjohnson
Ha már több izgalmat akarnak lehetne tanulni egy sikeres amerikai sorozatból (Nascar) Ha nagyon elhúz valaki bejön a safety car és újra van izgalom ezt miért ne lehetne bevezetni az F-1 ben miért kell ilyen baromságokon gondolkozni, hogy esõztetõt rakunk a pályára? A másik amin változtatnék az a kerékcserét végzõ szerelõk száma....mindjárt lenne izgalom a boxban is.

Remélem azon az idióta mérési rendszeren is változtatnak ami 2010 ben volt a boxban. A teljes idõtartamot mérték és max a végén mutatták meg mennyi volt a kerékcsere annyira idegesítõ volt nem tudom ki találta ki de biztosan nem nézett még F-1 et.

szabii98
Nah még 24 nap :/

I met God. She's black

MR ME
énmeg sok sok földel látnám el ezt a vén f...t végre

arról nem is beszélve h ennél jobban mesterségesen befolyásolni nehéz lenne a verseny állását...

megváltás lesz ha végre leköszön

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HöfEE
Az öregnek megint elgurult a gyógyszere... Mondjuk felõlem csinálhatunk akadálypályás roncsberdbit, sõt szereljünk fegyvereket is a kocsira , csak akkor azt ne nevezzük F1-nek, mondjuk én azért nézném 😄

PesSim
így is 'vergõdnek', ha esik az esõ

Totti5
Nekem is vannak ötleteim, amióta csak nézem a Wacky Races-t...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem kötelezõ minden pályára...Spa-ban, Melbourneben, Montrealban, Suzukában semmiképpen nem kell alkalmazni😊

Kínában és Malajziában is garantált az esõ😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tomikahh
Betévedtem egy angol sport oldalra ahol az F1 hireknék azt irta hogy : Audi vagy a Lanborghini szponzori megegyezést irna alá a Lotus Renault csapattal..Meg hogy az LR-hez jönne 3 uj szponzor..De engem inkább az elsõ lepett meg... Ha jönne az Audi vagy a Lambo az a VW érkezését jelenti aki azt hiszem h kijeletette hogy 2013 elõt nem gondol az F1-re..De ha talán Még is akkor 2 évig szponzor lenne az LR-nél s utánna lehet h különálo csapat...

Subaru Impreza & Hummer

marhára😄 <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tomikahh
Hála Istennek....Marad Red Bull Renault 2012 ben is...az Infiniti csak szponzor ...

Subaru Impreza & Hummer

de utálom amikor 2 kormányt kell nézni :S

mcmoha
Eleg gagyi cucc. <#idiota><#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Pedig a Ferrarin kívül a Renault volt, aki utóbbi években gyári csapatként elért valamit. Kár értük, hiába nem szeretem az utcai kocsijaikat, ez mégiscsak más.
Tomikahh
pénzért mindent...lassan a Renault is kivonul amit nagyon bánok..s sztem a Merci is olyan 3-4 év mulva ,mivel hogy ha nem fognak semmi jot felmutatni akkkor sztem a tulajdonosok fognak dönteni..

Subaru Impreza & Hummer

Nem, az marad Renault, ez Infiniti, de a masik Lotus lehetne Nissan, es meg ott a Dacia is😊

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Fõleg hogy pénzt kapnak ére sok sok milliót😊

Totti5
Persze.

Firerock
hátha buknak vele egy jó nagyot😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tomikahh
Red Bull Infiniti....elég idétlenül hangzik...sztem jobb volt a Renault..de ha átkeresztelik az autot akkor a logo is megváltozik rajta...és akkor az LR-en is Infinitit fog irni??

Subaru Impreza & Hummer

Minstrel
az f1hirek.hu szerkesztõi melyik oldalra menekültek?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Tökmind1 attól még Renault marad. De még mindig jobb mintha Fanta nven használnák a Renault motorokat. 😄

Máté94
Szerintem tök jól hangzik, de ezután is Red Bull-nak fogják hívni. 😄
Totti5
Szokjátok: Red Bull - Infiniti

évek óta kerestem ezt😊

legnagyobb Palik okfejtések egyike😄😄😄

bardocz
Lol, attól, hogy a kers 1000 lóerõs, a motor ugyan úgy 530 lóerõ marad, nem 1530. Ha egy hétvégés motorok lennének, akkor nem lenne ilyen probléma, lóbaszó turboval az utóbbi évek motorjait megszégyenítenék.
Falcon83
Az új motorszabály jövõje

"További gond, hogy a szabály értelmében a motorok teljesítményének 2013-ban is el kell érnie a jelenlegi 750 lóerõs szintet, a számítások szerint azonban az 1,6 literes motor csak 530 lóerõ körül lehet, így a KERS rendszernek, 180 lóerõsnek kellene lennie csak ahhoz, hogy az új motorok átlépjék a 700 lóerõs teljesítmény szintet."

Ez egyre szarabbul hangzik :S.

Punker
akkro még jó volt az F1 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#taps>

?

jah, te ezt nem érted.. akkortájt még nem néztél F1 et mikor én már rég kaptam a büntipontokat....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
ok.szia.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

olyan patkányozhatnékom támadt, de shadow szeme mindent lát...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tavaly versenyzett picit...boldog lehetett, ha picit is😄

De La Rosa meg nem😊

Totti5
Ezen már kár rágódni. Mostanra mindenki megtalála a helyét és boldog.

fight on😊

Mondjuk ez csak annak uj, aki 2008-ban kezdte el nezni az F1-et...

nonicks
bátrak

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

shumika
nézem 😄 köszi

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Abu Dhabi most.. izgibb mint bármelyik F1es futam 😄

live stream

Falcon83
Állítólag a bemutató nagyon gáz volt. Olyat hallottam, hogy valami szakácsot küldtek ki hogy szórakoztassa a jónépet az meg a kajákról beszélt 😄DD Egyre lejjebb csúszik ez a csapat is. Nem adok nekik két évet és bedobják a törülközõt. De ez a királyság van kamu lotusunk, meg virginünk, meg üccsigyártónk, a legendás csapatok meg tönkre mennek.