FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
öreg már õ is,a fiatalok odafinganak neki,attól fél

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nightt
Szamit Webber velemenye? Nem. Mert mindenki idiotanak tartja? Igen<#eplus2><#wave>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bakkerman

Dietrich
pedig Webbernek más a véleménye..õ vonatozni szeret..a marhája

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeffjohnson
Nem is értem mi a probléma az elõzésekkel... évek óta minden F-1 rajongó ezt várja. Vonatozást untam már.

Nightt
Attol, h gyorsan kopnak nem hulladek minoseguek, direkt igy kertek toluk, h gyorsan kopo gumikat csinaljanak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Forma-1-es tippjáték: http://www.f1tippjatek.hu
Falcon83
Ha lesz is elõzés az a hulladék minõségû pirellik miatt lesz.

bakkerman
„A futam utolsó szakaszában olyan sok elõzés lesz, hogy az ember majd csak kapkodja a fejét, és mindenkit sokkol a helyzet – mondta Button.

nso-rol egy cikk 😄DDD remélem igaza lesz Gomb-nak!

Dietrich
retek klub adja reggel a kvalit vasárnap a versenyt élõben.du. ismétli a szokásos idõpontban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Magyar idõ szerint:

2011. március 25. péntek
Elsõ szabadedzés: 02.30-04.00
Második szabadedzés: 06.30-08.00

2011. március 26. szombat
Harmadik szabadedzés: 04.00-05.00
Idõmérõ: 07.00-08.00

2011. március 27. vasárnap
Futam: 08.00
Megeloztel, raadasul rossz helyre linkeltem... Azthiszem keveset aludtam..<#sniffles>

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Jeffjohnson
Addig kicsiny országunkban nem lesz változás amíg csak 1 csatorna közvetíti és nincs konkurenciája a retek klubbnak.

szerintem még nem, akkorra ígérték hogy kész lesznek, ha már fizetõs lesz a csatorna...

Bandee1987
Akkor legalább a fom elõállhatna vmi netes elõfizetéses közvetítéssel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

elarulom, hogy qrvara nincs ra igeny😊

50k embernek nem fognak munkaidoben kozvetiteni semmit

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
Nem tudom, hogy az rtl egyáltalán technikailag felkészült e már a hd-s közvetítésre...egyébként igen, itt lenne már rá az idõ. Most vajon az rtl klub hogy kapja majd a fomtól a feedet? HD-ban és azt fogják majd megcsonkítani?

a lényeg azon van hogy HD ban közvetíteni ugyan annyiba kerül mint most, és hogy a csatornák minden valószínûség szerint át is fognak állni arra, de az rtl marad a réginél.

Bandee1987
Gondolom qrva nagy erõfeszítésbe telne az rtl klubnak az, hogy ha a szabadedzéseket élõben adná a sport klub-on. (Akár kommentátor nélkül, és akkor még azokat ki sem kell fizetnie)

Itt lenne végre az ideje annak, hogy mondjuk az f1-et lehessen nézni akár neten is, mondjuk egy elõfizetés keretében. Szerintem lenne rá igény.

Marko mellett nem is kell😊

Sziasztok !
Gondoltam megosztom veletek:
2011 TV Broadcasters
( Forrás : netboard/rtl klub mrdoubleb )

HD F1 fever!
( A cikk vége felé van egy mondat, én a google translator-t használtam de így is melbevágott. )
<#falbav>
helyes legalább nem húzzák le róla a lóbõrt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Még mindig nincs neki managere?
Csak mert egész jól futtatja magát.
Falcon83
Hát nem tudom nekem az elég meggyõzõ volt amikor 6 fordulót kihagyva 1 ponttal maradt el kis xénától 2008-ban a GP2-ben. De ha végignézünk a pályáján azért komolyabb eredményei vannak mint noname dAmbrosionak. Szóval nem volt egy jó csere.

Heidfeld számtalanszor szétszivatta a nagy Alonsot gyengébb autóval, pl azzal, hogy nem bírt rajta átmenni a spanyol sose...csak nem lehet olyan rossz pilóta, ha az egyik legjobban védekezõ versenyzõnek titutlálták, ezenkivül nem sok olyan csapattársa volt, aki megverte volna, a megbízhatóságáról már ne is beszéljünk..nagyon alulértékelték, mert ugyanolyan volt, mint Button. Az a különbség közte és Button között, hogy míg Button alá odakerült egy Brawn GP, Heidfeld csak egy BMW-ig vitte, ami maximum a 3. leggyorsabb autó volt a mezõnyben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

b-type
..hát Di Grassi kb. sehol nem volt meggyõzõ...amit nem szívesen írok le, de mivel elég sokat koptatta az alsóbb sorozatokat, így látszik.
Sztem nem rossz a csere,..sõt, Di Grassi-ban (sztem) kevés a vér, ..és nem úgy ahogy Heidfeld-ben, nem, Luca kicsit már meg van verve fejben.
Amit Heidfeld-rõl egy pillanatig nem lehet elmondani, õ csak úgy látszik mintha nem lenne a pályán, pedig ott van 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
ez a cím vicc?

meglátjuk...volt már olyan a történelemben, hogy valaki alsó szériákban nem volt olyan kimagasló, hanem mondjuk az F1-ben...

Mexikó alapból nagyon népes ország én örülök, hogy onnan is végre bekerült valaki. Azt viszont biztan állíthatom, hogy 90-10% az esély arra, hogy Kobayashi elveri 1. szezonjában, de nem ez számít...

Falcon83
Ott szándékosan nem rózsit írtam mert nem közvetlen õt váltotta, csak úgy véleményt alkotottam arról ,hogy bekerült a mezõnybe, ami szerintem negatív dolog ha megnézzük hogy kik maradtak ülés nélkül. Meg amúgy sem mutatott sokat a tavalyi gp2 második helyen kívül, de egy Maldonadotól kikapni nem nagy eredmény szvsz.

Perez nem biztos, hogy gyengébb lesz, mint De La Rose. Én fifti, fifti arányba mondanám

Falcon83
DAmbrosio egyértelmûen visszalépés Di Grassihoz képest, ráadásul csak a pénz miatt kapta õ a kocsit. Perez szintén nem negy durranás, csak a telmex 10 millája segítette az üléshez amúgy sokat nem mutatott.
Attól meg nem lesz színvonalasabb a mezõny hogy egy sok az esélyes. Meg minden évben ezt mondják aztán végül mindig 2 csapat között dõl el a bajnokság.

b-type
Ambrosio-t, Perez-t, és Heidfeld-t sem minuszolnám, Kubica kétségkívûl hiányozni fog, de Heidfeld-t ültetni amúgy is hülye ötlet volt.
Mondjuk szerintem is az egyik legerõsebb mezõny, és nem a töltelék versenyzõk okán természetesen, hanem a megjósolható gyõzelemre esélyes versenyzõk miatt...
Eleve könnyen lehet 4 istálló, azaz 8 versenyautó ami potenciálisan az elsõ helyért megy.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
www.mclarenshop.com

ziasztok !

Tud valaki ajánlani olyan helyet,ahol lehet venni Mclaren dzsekit ?

Találtam a Tesz-vesz.hu-n egy eladót,van neki pár Ferraris,nagyon jól néz ki,de ilyen nincs neki.

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ozikSwebaruhaz
Falcon83
giga lol
A HRT lenyúlta Michelisz versenymérnökét 😄DD
Ott lesz ám a szint idén HRT-éknél ha ilyen vötöcocás mérnökökre futja csak nekik.
link

Minstrel
inkább ültették volna be Zsoltunk mögé, megmutatta volna neki, hogy hogyan is kell vezetni <#vigyor3>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Di Grassi ->DAmbrosio -
Kubica -> Heidfeld -
Lalli -> Kathikeyan +
Jamamoto-> Liuzzi +
Hulk-> Maldonado -
-----> Di Resta +
-----> Perez -
3+ | 4-
Szóval ez alapján gyengébb a mezõny mint tavaly. Amúgy meg nemhogy nem minden idõk legjobb mezõnye, de még az utóbbi évek legjobb mezõnyének sem nevezném.

Minden evben ugyanez, csak atirjak a datumot es a neveket.<#unalmas>

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ulvar
HAJRÁ MINARDI!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
2 üléses autóval elért pontok, duplán számítanak...

shumika
kicsit lemaradtam. MI van bejutott Zsoti??!!

mikor lesz futam?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Minstrel
Fú, izgulok nagyon, remélem nyer a Zsolti, vagy legalább szerez pár pontot

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa

MaSzKa
The Amazing F1 - Turbo Era