FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az "xd" abban a mondatomban a cinizmusomra utal,mi szerint én arra tippelek,hogy massa ezekkel a pilótákkal fog harcolni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jah, az xd a kommented vegen az osszkerek meghajtasu BMW-kre utal?

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
rajta se nevettem,kubican se nevettem,aki ilyen dolgokat viccesnek tart az beteg ember. én csak annyit mondtam,hogy amit nyújtott tavaly,baleset ide vagy oda,az nagyon vérszegény volt,lehet,tényleg vissza kéne vonulni,vagy kisebb csapatba igazolnia,lehet csak a nagy nyomás miatt teljesít gyengén,ki tudja?

nyuny01
Én úgy gondolom ne a tavalyi évet vegyük alapul,idén Rosbergnek "fel kell kötnie a nadrágot" vagyis nem lesz olyan könnyû dolga mint az elõzõ szezonban ebben biztos vagyok!De majd holnap kiderül! 😊

Várom már nagyon,kár hogy az idõmérõ alatt dolgozom úgy hogy live timing lesz telefonon! <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem talalom viccesnek, ha Kubica is maradando - akar mentalis - serulest szerzett, akkor rajta is nevetni fogsz?

Arrol a pilotarol beszelsz, aki az elso evesen, Zsarolonzo szintjen teljesito Hamiltonnal szemben 10 masodpercig VB volt az utolso futamon.

Sose szerettem a brazilt, de biztos, hogy nem 100%-os, lehet vissza kellene vonulnia...

bakkerman
jah,hát igen,massa...jókat fog csatázni idén is a petrov-barrichello-kobayashi hármassal xd

Firerock
Helyesbítenék!
Alonso és a Mclaren egy szinten vannak,lassan el kéne gondolkodni a pösze tevékenységén... Ha ezt a teljesítményt fogja nyújtani, remélem nem fejezi be a szezont

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nézegettem a német Sky oldalát. Ott van ilyen lehetõség, egy évre 40 euró a HD elérés. 😉

bakkerman
szabadedzésekrõl a véleményem:

a Red Bull véleményem szerint az elsõ szabadedzésen hozta a reális köridõket,a másodikon meg csak altattak,a Meki,Ferrari kb egy szint,ott hnap sok minden ki fog derülni,a merci picit feljebb zárkózott a télen a nagyokra,rájuk nagyon kiváncsi leszek,de fölösleges sch 8. címérõl beszélni,ahhoz óriási mák kell,és ahogy lentebb írták,majdnem minden futamon ki kéne esni legalább 2-3 pilótának a 3 nagy csapatból. persze nem indult be úgy ténylegesen a szezon,de azért nagy csodákat nem kell várni ettõl a mercitõl,vagyis inkább úgy mondom,rosberg hozhat pár dobogót azért

szégyelld össze magad...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

passatgt
szerintem meg a hispania altat<#alien>

Így elsõre:

Lesz egy McLaren, Red Bull, Ferrari boly, amit a Mercedes, Williams, Sauber és Renault fog üldözni.

Csodát nem várok.

Nálunk közvetíti a BBC és faszán elfelejtettem, pedig ébren voltam...

passatgt

passatgt

Ulvar
Esõs reggel volt, a V8 Supercars verdái tisztára nedves pályán mentek ki a gyakorlásra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kabel15
És a mai milyen volt?

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

Ulvar
Idõjárás elõre jelzés

SUN Sunny. Cool. 9 km/h - 88% 12 22

magyarul: Vasárnap napos, hûvös, 9km/h órás szél 88% páratartalom 12 minimum és 22 maximum hõmérséklettel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kabel15
6.40 kor kezdik az adást.

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
Magyar idõ szerint mikor lesz holnap az idõmérõ?

A medve nem játék.

már csak egyet kell aludni..

<#eljen><#nevetes1><#buck><#nyes> meg ilyenek..

gyereke, most nézzétek meg, hogy hamilton h ment az elõbb, úgy kanyarodik az az autó mint a golyó, rohadt jó a mclaren nem lessz ott gond!!!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hoppa.. Massa nyitott hatso szarnnyal ment, a fektavnal lecsukodott, a segge meg egybol kitort... Szepen visszarallyzott a homokbol....

Valami 3 fura madar csipeget a fuvon kozvetlenul a palya mellett.. Elhuzott toluk 2 meterre egy Red Bull, meg se neztek...

ScarY MAN
hogymi? 😄

...

lolSL
Chandhok a 2. percben összetörte 😄

Nightt
Sztem ha veletlenul a merci eloal egy vilagbajnok autoval, akkor Rosberg ugyis elveri, ahogy tavaly is tette... Persze ha egyenlo felteteleket kapnak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
Nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magic Boy
Kilöktél. <#vigyor0>

Na akkor mégegyszer.

Schumi ha újra megtalálja a formáját és a motivációját még mindig jobb bárkinél hasonló feltételek mellett szerintem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

desigo
persze ha Vettel,Alonso,Rosberg,Hamilton,Button,Webber lerobban minden második futamon akkor megvan rá minden esélye
csak pl-kat mondtam, említhettem volna az Eurosportot is. Ennyire, azért nem vagyok hülye köszönöm😉

pit és a boxutca egész idáig úgy tudtam egy és ugyanaz...biztos kevertem, mindig így hívom.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magic Boy
Schumi még mindig nagyon jó pilóta és, ha a technika engedi meglehet a 8. F1-es elsõsége szerintem.

desigo
Unalmas már ez a "titkos esélyes" duma.
Ha idén végre villantana valamit akkor bele se merek gondolni,hogy ajnározná mindenki...
Dietrich
és az nem esett le hogy ez nem F1-es autó? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ami nem boxutca hanem pitlane és ahol történt a dolog az a pit
egyébként a szerelõnek semmi baja nem lett, persze orvos megnézte meg röntgen stb. 1 hét múlva már a következõ versenyen vigyorogva mesélte a szitut a riporternek.
onnan tudom, hogy láttam a tévében 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magic Boy

tudom, és ez nem Mario, hanem Michael Andretti volt...látható, hogy totál széles a boxutca és a háttérben megfigyeltem, hogy kissé oválnak tûnik a pálya, rögtön leesett h ez nem F1...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
A címe ne tévesszen meg. Ez a CART sorozatba volt.
pl kevés volt az elõzés Abu Dzabiban mégis élveztem a futamot és izgalommal töltött el, hogy vajon Alonso v Vettel...számomra a teljes 2010-es évad izgalommal telt el, 1-2 futamot kivéve, de olyan nincs, hogy minden futam egyformán izgalmas...

2009 volt egy nagy váltás és abban az évben a Mosley féle ötleteket ették meg a csapatok amiatt volt gyenge év úgymond...

PesSim
Nekem nem csak az elõzésektõl izgalmas egy-egy futam , a box kiállások és a taktikázások épp oly izgalmasak.

TomSolberg
ausztráliai futmnál nagyon finom BBQ illat kering a levegõbe <#finom>

passatgt
meg azért egy kétkerekûvel könnyebb elõzni, mint egy 4 kerekûvel

Totti5
Itt sincs több mint az F1be, legalábbis a MotoGPben. Moto 2ben nagy csaaták vannak és az SBKban is. MotoGP is olyan prototipus elit kategória mint az F1. Semmiben sem térnek el. Akiknek van pénzük jók, akinek nincs szarok. Ha valaki beletalál a tutiba, esély nincs hogy a többiek megállítsák öket. Annyiban azért más hogy ha véletlen olyan a futam akkor az élen kemény csata szokott menni, de ez azért nem jellemzõ, hanem az hogy 20 mpt ver a többiekre 20 kör alatt ( kis túlzással ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jeffjohnson
Szerintem nincs olyan, hogy túl sok elõzés Moto GP a jó példa erre van elõzés dögivel és élvezetes is.

Nightt
Mindenki azt mondja, h tul sok elozes lesz, sztem nem lesz tul(!!!) sok. Megpedig azert, mert ahoz, h valaki a szarny segitsegevel elozzon 1 mpre meg kell kozelitse az elotte levot. Biztos lesz nehany ilyen elozes, de hamar ki fog alakulni az erosorrend es hiaba lesz allithato szarny, ha nem tudnak egymashoz eleg kozel kerulni. De majd meglatjuk vasarnap 😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"