FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
utolsó sort mikor mondta?

amúgy összevissza mondanak ezek mindent, Rosberg kampányolt a biztonság mellett így meg úgy, ehhez képest a veszélyesnek nyilvánított mozgatható hátsó szárnyas megoldásra azt mondta király!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért ngy forma volt amikor a drága sisakját kivágta a nézõtérre h nesztek, meg a monacoi lubickolásnál is nagy volt, sõt még a Brazíl nagydíj elõtt oldotta a feszültséget azzal a poroltohoz hasonló készülékkel is😄 ja és õ nyilatkozta azt, hogy nincs sok veszitenivalója, nem lesz bánatos, ha nem nyeri meg a vb-t...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
szerintem meg pont nem 😄

Én valahogy nem bírom...

Amúgy szoktak így beleszólogatni egymás interjújába 😊
Dietrich
az nem poén gyáros hanem egy fasz..
szerinte az nem verseny ahol körönként 4-5 elõzés van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mai mezõnybõl talán csak a Webber az, aki úgymond poén gyáros...

Jeffjohnson
Ugyanez szembõl LINK

XD

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

össze sem lehet hasonlítani a két játékot, mivel az egyik helyen (f1 totó 2011) kapsz 15 kérdést, arra kell választ adnod,(elég nagy szerepe van a tudásnak) a másik helyen (tippjáték) egy kérdés van a végeredménnyel kapcsolatban.
miért amúgy mi bajod a tippjátékokkal?😄

toto oldalon semmi nincs, de mivel F1-el kapcsolatos miért írtad, hogy reklám/ban?

reklám /ban -.-"

Dietrich
😄DDD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

f1toto.hu t kell beírni

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.nicknevem.hu helyen.

Hello mindenkinek, minden Forma1 rajongót várunk a nicknevem.hu :-) oldalon az egész évados totó játékra.
Dietrich
off

van egy cikk ami Talmával foglakozik. De ebben elhangzik az is, hogy a volt menedzsere lesz Kiss Pál Tamásnak is.
itt

xD az gáz, mert, ha az is elkopik akkor létrejöhet a nem kívánt köztes állapot és egy bizonyos emberi keverék jöhet létre😄😄😄

Falcon83
rotfl
Te beteg vagy.Inkább másfajta gumit koptatnál ennyire akkor nem lenne idõd ilyen baromságokra 😉.

Ulvar
Nem fogunk hidd el.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

velem?
Több slick gumit koptattam el mint te valaha fogsz...
És minden keverékbõl.
fantasztikus gumik ezek, és nekem tetszik amit a pirelli gyárt, te biztos valami pirelli fan vagy

bardocz
Ne foglalkozzatok vele inkább.
az f1 challange 2010 be lemodelleztem a szezont, osztottam szoroztam és arra jutottam hogy a mostani gumik túl lágyak, nyúlósak!
És ezt a pilóták is alátámasztották.
De idén tényleg nem csak rnya, látszik a gumikon h nagyon kopnak, és nagyon lágyak.
Nincsb ennük a tartóságot jelentõ anyag.

Ulvar
Mérnök úr, ezt mibõl szûrte le? 😊. Tavaly is annyi rinya volt a teszteken hogy eszméletlen a gumik miatt, aztán lásd Vettelt Monzába, vagy Button egy két húzását...

hú az a kék gumi biztos jó fog tapadni!

akkor se fog bírni semmit az a gumi nagyon maximum 7 kört.
Az én szuperlágy gumijaim is hamar szemcsésednek, és kopnak.
De 25 kört kibír legalább.

bardocz
Szóval azt írtad...
nem azt írtam <#zavart1> én csak a szuperlágy gumikról írtam <#awink>

desigo

Nightt
Ez nagyon okos hsz volt, gratulalok<#zavart1> Tehat szted csak azert fejlesztett ki a Pirelli egy gumit, h utana senki ne hasznalja... omg...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon83
Elvileg most év végén jár le a ratyi klub szerzõdése. Olyan hírek is voltak nemrég, hogy ratyiék amikor átváltanak HD-re akkor átmennek fizetõs csatornának. Szóval szerintem az lesz a vége hogy az m1-en köt ki a közvetítés.

Jogdijat kell fizetni...?...melyikre nem kell jogdijat fizetni?
Aki tudja nézni a MotoGP-t HD-ban,az tudja mi az amit"minõségi közvetitésnek" hivnak,bár az tény,hogy a lakosság harmada tudja csak fogni...ott van viszont az M1,technikailag alkalmas rá,ráadásul tudjuk,hogy Palik/mikor még"valaki" volt/ bulizta ki az RTL-nek a közvetitési jogot...most,hogy repült valaki igazán újrapályáztathatná a dolgot.
Egyébként nincs az RTL-el semmi bajom,de azért 2011-ben 4:3-as kép...röhögnöm kell,még a zimbabwei TV is elõttük jár a technikai fejlesztésben.

http://cobranco.hu/

En is, a volt DSF-en...😊

Dietrich
mit tüntettek el? tegnap is néztem..

Szerintem nem sokan fogják használni a szuperlágy gumit, mert még 1 idõmérõs kört se bír ki, és ha azzal lesz valaki elsõ, akkor futamon 2 kört se fog tudni megtenni.
Szerintem defektek is lesznek.
Izgalmas lesz.

A Digisport inkabb ne, a Moto GP-t mar eltuntettek a kinalatbol..

Dietrich
M1, sport1,2 szarik magasan a F1-re mert jogdíjat kellene fizetni..

passatgt
vs 100% m1, rtlklub, sport1, sport2 😊

Dietrich
az egy dolog, hogy 4:3 vagy 16:9 de ezekkel a színtelen közvetítéseivel a gumikon a jelzést megkülönböztetni sem lehet majd..

Dietrich
nem olyan biztos..
33%-nak van..

passatgt
digisportról mindenki beszél de senkinek nincs

Az RTL továbbra is vizözön elõtti minõségben 4:3-ban fogja közvetiteni?...mikor már a legtöbb helyen 16:9 HD-ban nyomják majd?...valaki vegye már el tõlük a közvetitési jogot...lenne a hazai piacon is jelentkezõ aki HD-ban is tudná adni/M1,Digispor stb/

http://cobranco.hu/

Dietrich
jó persze 😉

Totti5
Egymás mellett levõ gumik nem lesznek egyszerre, tehát vagy fehér vagy ezüst lesz ott 1-1 hétvégén + még valami más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
"Elmarad a Koreai nagydíj az Észak Koreai fenyegetés miatt". Tessék mehetnek 😄.

Dietrich
Randy Bernard (Indycar fejes) találkozott Ron Dennissel, és próbálja beintézni Buttont vagy Hamiltont Vegasra.
Aki nem tudná az utolsó IC verseny vegasi oválon lesz amin 5db szabadkártyát osztanak ki és ha ilyen kártyás versenyzõ nyerné a versenyt 5 milliót kapna dollárban.
Na most ez annyira pr. értékû mert azon a napon lesz a F1 koreai futama. Igaz jóval elötte elvben repülõvel odaérhetnének...de kvalizni is kellene..ehhez meg ide-oda kellene repkedni. 😊
szóval erõsen pr. jellegû ha megjelenik az F1-live.hu oldalon valami "biztos forrásból tudjuk" szöveggel. :p

desigo
Kubica 3 hét múlva mankóval járhat

Leghamarabb három hét múlva próbálkozhat meg elõször a lábra állással és a járással Robert Kubica.
A versenyzõt kezelõ Santa Corona klinika orvoscsapata pénteken jelentette be, hogy Kubica április elejéig biztosan nem állhat lábra.
gercse
a fehér meg az ezüst amúgy sem fog együtt szerepelni, ha a tavalyi szabályok maradtak, miszerint szuperlágy-közepes ill. lágy-kemény keverékeket visznek a hétvégékre

lehetne színes gumi is, legalább látványosabb lenne ha valaki féktávon hibázik <#idiota>