FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDD
Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

M@TriX
Én is indítok egy TOTO-t:

1. bannoljuk f1toto-t
2. verjük meg f1toto-t
3. mind2
+1 mind2 x2

u.i.: menj inkább a Barátok Közt topikba...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

mindenkit várunk a 2011-es f1 totó játékra! Már lehet szavazni a fordulóra!f1 totó 2011
Falcon83
itt szerintem hozzáraknak egy nullát.

a cseheknél 1500ft egy szombati napijegy (paddock), vasárnapra a paddock 2000ft 😊

Firerock
fúúúú!
Szerintetek mennyiért vesztegetik majd a jegyeket?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
kb. 2 hete mondták a marakeshi futam delete. helyette egy közép-európai pálya kerülhet szóba.
Brno eleve a WTCC versenynaptár része...így most nagy meglepetés nem történt fõleg, hogy van egy Norbink a mezõnyben.

A WTCC a Hungaroringre is ellátogat

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
nemnagyon tudok fritzül
Lesz a ringen is WTCC?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
utolsó sort mikor mondta?

amúgy összevissza mondanak ezek mindent, Rosberg kampányolt a biztonság mellett így meg úgy, ehhez képest a veszélyesnek nyilvánított mozgatható hátsó szárnyas megoldásra azt mondta király!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért ngy forma volt amikor a drága sisakját kivágta a nézõtérre h nesztek, meg a monacoi lubickolásnál is nagy volt, sõt még a Brazíl nagydíj elõtt oldotta a feszültséget azzal a poroltohoz hasonló készülékkel is😄 ja és õ nyilatkozta azt, hogy nincs sok veszitenivalója, nem lesz bánatos, ha nem nyeri meg a vb-t...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
szerintem meg pont nem 😄

Én valahogy nem bírom...

Amúgy szoktak így beleszólogatni egymás interjújába 😊
Dietrich
az nem poén gyáros hanem egy fasz..
szerinte az nem verseny ahol körönként 4-5 elõzés van..

mai mezõnybõl talán csak a Webber az, aki úgymond poén gyáros...

Jeffjohnson
Ugyanez szembõl LINK

XD

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

össze sem lehet hasonlítani a két játékot, mivel az egyik helyen (f1 totó 2011) kapsz 15 kérdést, arra kell választ adnod,(elég nagy szerepe van a tudásnak) a másik helyen (tippjáték) egy kérdés van a végeredménnyel kapcsolatban.
miért amúgy mi bajod a tippjátékokkal?😄

toto oldalon semmi nincs, de mivel F1-el kapcsolatos miért írtad, hogy reklám/ban?

reklám /ban -.-"

Dietrich
😄DDD

f1toto.hu t kell beírni

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.nicknevem.hu helyen.

Hello mindenkinek, minden Forma1 rajongót várunk a nicknevem.hu :-) oldalon az egész évados totó játékra.
Dietrich
off

van egy cikk ami Talmával foglakozik. De ebben elhangzik az is, hogy a volt menedzsere lesz Kiss Pál Tamásnak is.
itt

xD az gáz, mert, ha az is elkopik akkor létrejöhet a nem kívánt köztes állapot és egy bizonyos emberi keverék jöhet létre😄😄😄

Falcon83
rotfl
Te beteg vagy.Inkább másfajta gumit koptatnál ennyire akkor nem lenne idõd ilyen baromságokra 😉.

Ulvar
Nem fogunk hidd el.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

velem?
Több slick gumit koptattam el mint te valaha fogsz...
És minden keverékbõl.
fantasztikus gumik ezek, és nekem tetszik amit a pirelli gyárt, te biztos valami pirelli fan vagy

bardocz
Ne foglalkozzatok vele inkább.
az f1 challange 2010 be lemodelleztem a szezont, osztottam szoroztam és arra jutottam hogy a mostani gumik túl lágyak, nyúlósak!
És ezt a pilóták is alátámasztották.
De idén tényleg nem csak rnya, látszik a gumikon h nagyon kopnak, és nagyon lágyak.
Nincsb ennük a tartóságot jelentõ anyag.

Ulvar
Mérnök úr, ezt mibõl szûrte le? 😊. Tavaly is annyi rinya volt a teszteken hogy eszméletlen a gumik miatt, aztán lásd Vettelt Monzába, vagy Button egy két húzását...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hú az a kék gumi biztos jó fog tapadni!

akkor se fog bírni semmit az a gumi nagyon maximum 7 kört.
Az én szuperlágy gumijaim is hamar szemcsésednek, és kopnak.
De 25 kört kibír legalább.

bardocz
Szóval azt írtad...
nem azt írtam <#zavart1> én csak a szuperlágy gumikról írtam <#awink>

desigo

Nightt
Ez nagyon okos hsz volt, gratulalok<#zavart1> Tehat szted csak azert fejlesztett ki a Pirelli egy gumit, h utana senki ne hasznalja... omg...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon83
Elvileg most év végén jár le a ratyi klub szerzõdése. Olyan hírek is voltak nemrég, hogy ratyiék amikor átváltanak HD-re akkor átmennek fizetõs csatornának. Szóval szerintem az lesz a vége hogy az m1-en köt ki a közvetítés.

Jogdijat kell fizetni...?...melyikre nem kell jogdijat fizetni?
Aki tudja nézni a MotoGP-t HD-ban,az tudja mi az amit"minõségi közvetitésnek" hivnak,bár az tény,hogy a lakosság harmada tudja csak fogni...ott van viszont az M1,technikailag alkalmas rá,ráadásul tudjuk,hogy Palik/mikor még"valaki" volt/ bulizta ki az RTL-nek a közvetitési jogot...most,hogy repült valaki igazán újrapályáztathatná a dolgot.
Egyébként nincs az RTL-el semmi bajom,de azért 2011-ben 4:3-as kép...röhögnöm kell,még a zimbabwei TV is elõttük jár a technikai fejlesztésben.

http://cobranco.hu/

En is, a volt DSF-en...😊

Dietrich
mit tüntettek el? tegnap is néztem..

Szerintem nem sokan fogják használni a szuperlágy gumit, mert még 1 idõmérõs kört se bír ki, és ha azzal lesz valaki elsõ, akkor futamon 2 kört se fog tudni megtenni.
Szerintem defektek is lesznek.
Izgalmas lesz.

A Digisport inkabb ne, a Moto GP-t mar eltuntettek a kinalatbol..

Dietrich
M1, sport1,2 szarik magasan a F1-re mert jogdíjat kellene fizetni..