FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A levegõ meszesedésének köszönhettõen az okszigén belekap a gallérhegyébe, ami továbbittya a levegõt a kipufogós szelepnmek, ami úgy álitya be a hézagot hogy az égés során folyamatosan jöjjeneke be a szétporlasztott üzemanyagdarabkák az égésétérbe a hengerbe a dugattyú tetejére a gyertya végére a szikra hegyére.
Így lõme láma hatalmas motoererõ nek a ferrari.
De a szélcsatorná nem háza tája ferrári mára.
Mivel púzott egyett ferrári hegyek árnyékot vettenek ferrari szélcatorna üzemének tetejének hegyére.
Így elsötétené õket a söötétség
aszt nemtudnak egy jó kasztnit csinálni.
Hát mán 2006 ba is láttam a hungaroringen mikro sumival csatázontt a csalonzó hogy felállt neki
Mercedes E320 kaszinó rójál
Alonso mennyivel jobb a 2 címével a hozzá képest csak egyel rendelkezõ kortársai közül Vettel, Räikkönen, vagy Hamilton?
Vagy... Gille és Peterson mennyivel értek kevesebbet azért mert nem volt címük? Ez szerencse kérdése is, viszont az átütõ erõ és a tudás az így is meglátszik a jó pilótáknál.
Egy jó példa Pique, hiába van 3 címe, Mansell az 1 címével is sokkal magasabbra van árazva.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
érdemes idõt szánnom, vagy csak a szokásos futam utáni agyhalott vs fogósmûtétes fight..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
antikarakter :D
Na ezen en sirtam 😊))))
http://gaborszantai.co.uk/
Massa egy enyhén megpenészedett puding ami régen a legkedveltebb finomságom volt, de az idõ múlásával feledésbe ment, míg valamikor tûvoli idõkbe egy luk keletkezett a csomagolásán.
Azóta a penész megtelepedett rajta, és nem adja át azt az ízvilágot.
Schumacher meg eg régi bedohosodott törülközõ, ami régen a kedvencem volt, azionban az idõ múlásával egyre büdösebb lett, míg végül már mindnki lemondott róla.
Hamilton meg mindig is a minõségi, legnagyobb presztízst képvviselõ afrikai feketecsoki, aki jelenleg a legnagyobb szrukolótábort birtokolja, és aki idén nem fog vb-címet nyerni.
Vettel meg a legjobb gyerek, õ olyan mint én!
Mercedes E320 kaszinó rójál
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Idén most nem titokzatos hátrány éri a csapattársat és úgy kerül hátrányba/ nagy hátrányba mint 2008-2010-ben. Egyszerûen Alonso magát hozza ilyen helyzetbe a rossz rajtjaival és passzívabb vezetésével/ hibáival.
Valojaban itt valaki nezi meg a futamot, vagy csak a szemelyes kedvenceket?
Szanalmasak vagytok.

én még piltát nem láttam ennyiszer megforogni egy versenyen úgy ment mint egy lúzer, ezért nem is lett világbajnok.
Baszki, kurva egyhangu lehet ennyire szuken latni a vilagot magad korul...
A napi arcpalma a tied lehet😊