FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem erted. Se olvasni, sem ertelmezni nem tudod a szoveget. Hol irtam, hogy nem kapta meg a beallitasokat?
Tessek, idezd...

http://gaborszantai.co.uk/

tudod nem minden autó és stílus egyezik meg. Button a középsõ etapban szenvedett és hamar elkoptak a gumijai holott a leglágyabb stílusa neki van. Ez nem elsõsorban az õ hibája annak oka van, hogy légüres térben neki koptak el a gumijai. Ilyen alapon Hamilton is egy amatõr volt a múltkor, mert nem volt képes védekezni és cikázott, ráadásul ugyanúgy elkoptak a gumijai. Még Buttontól a hiba és a gumik ellenére is nagy dolog volt h ott tudott lenni...

Webber pedig lágyon volt a végén ezt vedd figyelembe, míg Button kemény keveréken volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

applecomputers
hát persze, gondolom akkor hamilton mclarenje véletlenül volt ugyanolyan gyors <#taps>
109480: csak 97 óta nézem rendszeresen, lehet még nem láttam eleget

antikarakter :D

sztem itt felejtsük el egymást, te csa a felszínt látod<#ravasz1> azért amatõr Button, mert eltéveszti a boxutcát?😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hol irtam, hogy buntetni kellett volna?
Egyikuket sem kellett volna szerintem, de ha buntetnek, akkor legyen hatasa, vagy akkor be se idezzek.

applecomputers
nem bûnbak, csak bûnös. rinyálnak itt a népek, hogy a ferrarit és alonsot sosem büntetik. bezzeg vettel mai mutatványai felett simán el siklanak.
de hogy lásd nem vettelbõl akarok bûnbakot csinálni, így megemlítem buttont, aki ma is bebizonyította, hogy amennyiben nincs alatta egy olyan csoda autó mint a brawn gp 2009-es jármûve, akkor nevetségessé válik. még egy kezdõtõl is nevetséges lenne, ha rossz boxba állna, majdpedig webber lenyomja, úgy hogy nem is volt jó az autójában a kers + addigra a gumijai is igencsak le lehettek pusztulva, ha azt vesszük hogy alonso gumijai attól romlottak el, hogy schumacherrel kakaskodott, akkor webberé jóval rosszabb állapotban lehettek mire button mögé keveredett, és mit láttunk ? sima elõzést...

Az auto kesz volt, Pedro a Bridgestonerol szolo informaciokat tesztelte (ez uj terulet volt a Michelinrol atvalto McLarennek) es emailezte at Alonsonak, a levelezest a nyomozas alatt megszereztek, ezert kotott vadalkut Alonso es kopte be a McLarent.
Hamilton ellen semmi nem szolt, csak a ket spanyol ellen. A zsarolasnak es az alkunak koszonhetoen Alonso meguszta.

és még én vagyok a cigány😄, õ tényleg mindent tud! állítom, hogy 4 éve se nézi az F1-et...de csak feltételezés...

Indokold meg légyszíves mért kelett volna olyan büntetést kiszabni amivel Alonso is veszít egy helyet.

bardocz
#109467-re

Nyilván nem szabálytalan a redbull, ha eddig minden vizsgálaton átment, de te okosabb vagy mindenkinél.
kiskapuk mindig is lesznek fõleg az ilyen teszttilalom féle szezonokban. A tervezõk keze megvan kötve, de Newey még így is zseniális és a 2009-es Brawn Merci is...tavaly pl a Mclaren bevezette az F-csatornát, ami szintén nagy elõny volt náluk ezt miért nem veszed számításba? be is tiltották, tehát kiskapu volt...

applecomputers
hát mert 2007-ben alonso 1 személyben volt a mclaren csapat, magának cserélt kereket, a lopott anyagokból õ tervezte a kocsiját, õ volt a nyalókásember, és a csapatfõnök is. így csak alonsot terheli a felelõsség, és így joggal lehet csalónak nevezni. Természetesen Hamilton és a McLaren csapat szent és sérthetetlen, most sem a Red Bullról koppintott elemek miatt jók, ne gondold <#banplz>

utolsó sorodra a válasz:

2007-ben Hamilton szopatta be Vettelt a SC mögött miután nekiment hátulról Webbernek...az sem volt csúnya számodra mi?

most miért Vettel a bûnbak számodra?

mai nappal Massa és Button is büntit kaphatott volna (ha szõrösszívûek) ennyi erõvel, de felesleges itt büntetgetni. Régen se pl alig büntettek, de ezekszerint te a 90-es években még a bölcsõben voltál, ezért nem tudod... Egyedül Perezt kapták el jogosan áthajtásossal...

20 (drive through) es 30 sec-es (stop and go) buntetest adhattak volna futam leintese utan.

20 sec eseteben:
- Hamilton veszit egy helyet
- Alonso nem veszit

30 sec eseteben:
- Hamilton veszit egy helyet
- Alonso veszit egy helyet

A buntetesnek altalaban van hatasa. Ebben az esetben nem volt.

applecomputers
mert ahogy a brawn, úgy a red bull is a szabályokat feszegeti. pontosabban átlépi csak nem lehet rájuk bizonyítani. 2009-ben a dupladiffúzor volt a "sláger", ha azt vesszük szabályos, ha azt nézzük hogy a 2009-es szabály változtatásoknak pont az egyszerûbb elõzések és egyszerûbb autók voltak a céljai, akkor meg szabálytalan. most meg ezek a hajlékony cuccok, a teszteken megfelelnek, 300 felett meg majdnem a földet súrolják... igazából a legjobb az lenne ha ezeket élbõl szabálytalannak minõsítenék, és minõsítették volna 2009-ben is, csak az meg az izgalom rovására mentek volna, így szabályosak

kisebbségi?😄 honnan tudod, hogy c-vitamin vagyok?

bevezették, de olvasd el a szabályzatot miszerint rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás...múltkor is ezzel jöttek néhányan, holott a sajtó semmiféle Vettel cikázásról nem beszélt. Gyula is csak a pánikot keltette ezzel...

Látod és valami hihetetlenül megvan gyõzõdve arról hogy az aktuális csapat ahol éppen Alonso versenyzik csal/szabálytalan/lop/öl/hazudik/bunkó/fia támogatja/ és amikor valami tényt odab@szol neki akkor meg "hát de irónia bazki". Próbálom vele megértetni hogy mennyire elvakult Anti szurkoló de még nem esett le neki.

applecomputers
Ebben az idényben vezették ezt be tudtommal, vagy legalább is idén kezdték el ezt hangoztatni. egyébként kedves anyádat trollozd le te kisebbségi... amúgy más az ha valaki a 17 helyrõl indul, és megy összevissza, hogy elõzni tudjon, és megint más, hogy bealszik a rajtnál, és megy mint a mérgezett egér. nyílván szabálytalan ha a sajtó is foglalkozik vele, de te biztos okosabb vagy mindenkinél. ja és vettelt külön fejberúgás illetné a kis mutatványáért mikor hamilton meg akarta elõzni. gondolom "véletlenül" felejtett el kigyorsítani, és még véletlenül sem az volt a célja hogy hamilton hátulról belekóstoljon...

másutt, amikor 2009-ben a Brawn volt a csúcs, akkor azzal jöttek, hogy õket Segíti az FIA. Az ilyen, hogy mindig az élen levõ csapatok a vitatottak...

egyikõtök se szánalmas, õ utálja Alonsot, te szereted ezen nincs mit szépíteni. Ha valamelyikõtöknek nincs igaza, az úgyis elõbb utóbb kiderül...mondjuk amiket régebben linkelt Alonsorol, hogy De La Rosával karöltve szereztek adatokat a Mclarennél felettébb elgondolkodtató (ebbe ne menjünk bele)

applecomputers
te nagyon beteg ember lehetsz. melyik futam nézése közben sikerült kitalálnod hogy a "bíró" a ferrarit támogatja? mert ahogy én látom, inkább szanaszét szopatják a ferrarit, amikor csak lehet, nemhogy segítenék... és ha már itt tartunk, a red bull-t segítik 2009-óta minden lehetséges módon, fõleg 2010 óta. nevetséges, nemhogy a szárnyuk hajlik, hanem az egész autó olyan mint valami kindertojás játék, hol itt hajlik-hol ott görbül. na és ezt nem sikerült eddig szabálytalannak minõsíteni...

te láttál e már valaha megbüntetve valakit rajtbeli cikázásért??? nem, pedig számos példa van rá, fogd a youtube-ot és tölts el egy kevéske idõt a géped elõtt rajtok bámulászásával...majd meglepõdsz kedves troll barátom

Nem is az hogy elvakult vagyok ha félévente egyszer posztolok az sok. De baszki futam után feljövök a legelsõ dolog amibe belebotlok Arcember fikázza észérvek tények nélkül. Bár nagy általánosságba leszarom és nem szolok neki hogy amit beszél az faszság néha elgurul a gyógyszer. Döntsd el melyikünk a szánalmasabb, én aki Alonsonak szurkolok vagy õ aki ellene És minden futam után ócsárolja ha nyer azért ha nem nyer azért, ez megy évek óta.

bardocz
Rajtnál a komplett mezõnyt megbüntethetnék, Karthikeyan kivételével, mert hátul hiába cikázik.
applecomputers
szépen beszélj már te anyaszomorító. amúgy hogy a vetteles kérdésre válaszoljak, és kijavítsam kedves ixem-et is... vettel simán büntetést kapott volna a rajtjáért, ha hamilton nem elõzi meg így is. egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-rõl beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva.

V43 1105
Menny már innét és inkább fejezd be az adatlapod, unalmas vaaaaaaagy...<#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ennek ellenére túlzottan elvakult vagy vele szemben...ne gyere azzal, hogy én Schumival, mert a 2 pilóta közül Alonso vétett idén több hibát...

danikarate
értem, végülis ha egyiksem kapott büntetést így értelemszerû

buzi vagy? a saját aberráltságod ne vetítsd ki másra kösz... amúgy meg archangel cidázza Alonsot amint látod a mai nap is õ kezdte a flémet és õ az aki rendszeresen posztol valami orbitális baromságot róla én gyakorlatilag csak olvasgatok meg helyesbítek.

na és? azt csak elõzésnél kell lehet használni futamon! 1 secen belül...KERS-e mûködött, Hamiltont simán megelõzhette volna, de önhibából elszúrta ezen nincs mit szépíteni.

Massa végig elõtte volt szépen elszúrták a kerékcseréjét

Kaphatott volna ma Massa (vonal), Vettel (rajt), Button (pit), meg meg ki tudja ki buntetest, de most semleges volt a biro, nem a Ferrarit tamogatta, mint egy futammal ezelott...

múltkor se mûködött a DRS.

nézd vissza azt a 2004-es Kínai nagydíjat. Összevissza csúszkált hibázott, az igaz h már régen vb volt, de nyilván nem osztott nem szorzott hanyadik és futott egy leggyorsabb kört a világ egyik legjobban megépített V10 es autójával...

mellesleg 3 futamon vagyunk túl és, azért akkora különbség nincs köztük...idõmérõs problémát már leírtam

danikarate
te Alonso faszát szopod éppen, vagy mi a tökömnek kell itt folyamatosan mentegetned õt? ez egy szimpla verseny, nem egy világot megváltó esemény...komolyan, vannak elvakult emberek, akiket én soha nem fogok megérteni

na de, hogy témába is kapcsolódjon Vettel a rajtjáért nem kap büntetést, vagy nem is volt szabálytalan?

egyébként figyelj oda, mert az Alonsod a 3. futamon rajtol szarul és azért nincs mindig szar autója, mint pl a múltkor is...

Nem az õ pályája? Hmm nem õ tartja a körrekordot?😄 Schuminal kezd kinos lenni ez a nagy különbség rosberggel szemben...állandóan megy a magyarázkodás. Bár igazából tök mind1, hogy 5. v 15. sokat nem számít.

ahogy ma benyeleted a banánt, massa gyorsabb mint Alonso? hát ez az epikus lúzersség egyik jele...

való igaz ha massa 2dik helyen küzdött vajon Alonso mit tudod volna normális kocsival?

TommyC
XDDD

dixitque deus fiat lux

Azt mondtad konkrétan hogy mindenkinek volt problémája és lazán elsiklottál amellett hogy "halmozottan" de ugye megmondtam elõre hogy mi volt? aztán itt ugráltál massával a kebleden ... imádom hogy ilyenkor adod az ártatlant

teljesen mind1, hidd el számára nagyobb büntetés az, hogy a Ferrari sehol nincs és jelenleg még Massa is a nyomában van...engem boldogít a tudat, hogy a vb címre esélytelen egyelõre...

Most ezt nem értem.
Megint mi a bajod?

Írtam valamit a szárnnyal kapcsolatban ma? Annyit, hogy Alonso sem említette.
Illetve, hogy a BBC-sek szerint a szárnnyal volt gond.

Epikus lúzer vagy, komám, de én nem rakom a mocskos szádba...

bardocz
Ha már annyira kéred, legalább tudnád leírni rendesen<#wow3>
bõnyálal

HOPPÁ - HOPPÁ

Alonso hátrányt szenvedett a DRS hibája miatt, az FIA vizsgálatot indított

Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres spanyol világbajnoka valójában hátrányt szenvedett azzal, hogy a DRS rendszer meghibásodott az autójában.

Alonso az érintett körben csak 300 méterrel a célegyenes vége elõtt tudta használni a DRS-t Michael Schumacher mögött.
Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Google Bookmarkon Kövess minket facebook-on! Megosztás IWIW-en

Mint arról az F1-live.hu korábban beszámolhatott, az FIA nem büntette meg Fernando Alonso-t a DRS szabálytalan használata miatt Kínában, miután kiderült, hogy minimális elõnyre sem tett szert Michael Schumacher Mercedes mögött.

A vizsgálatok megállapították, hogy Alonso az érintett körben a 752 méteres zónában csak az utolsó 300 méteren tudta használni a mozgatható hátsó szárnyat a 13-as és a 14-es kanyar között, mely után a rendszer a hiba miatt egy pillanatra aktiválódott.

Archangel bõnyálal kérném!!!!!!!!!!!!!<#mf1>

V43 1105
A tajparaszt itt te vagy. 😊 Egyébként meg kurvára nem érdekel a véleményed kis Alfonsó fanocska, itt lezártam szia <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tudod mi a problémám az ilyenekkel? 1 Az hogy Alonso az égadta világon semmilyen elõnyt nem szerzett hogy félmásodpercre kinyílt a szárnya 2 Nyilván arról sem Alonso tehet hogy olyan helyen nyílt ki ahol elvileg le van szabályozva akkor meg miért kapna büntetést? ja mert utálod bocs 3 Nyilván nem Alonso hozza az ítéletet ha valamiben vétett megbüntetik ahogy Malaysiában is dehát hiába ugatsz Alonsot is büntetik pl Kubica elõzésénél is szóval a Ferrarinak sem szabad mindent. 4 tajparaszt módjára fórumozol egy emberrõl és még neked áll feljebb ha ugyan abba a stílusba válaszol neked valaki f@szkalap

az mind1 volt, mert hagyott magának helyet és akkor abban a pillanatban az 1. és a 2. szektorban egyéni legjobbját futotta a hétvégén. 3. szektorban a hosszú egyenes végén az a hiba a szárny meghibásodás miatt volt. Elsõre Schumi nem érezhette a hatást, hogy a DRS elromlik, késõbb Ross Brawn nyilatkozta, hogy az a hiba annak is betudható volt...kár volt érte, mert simán Q3 meg lett volna. Most jön a Török nagydíj itt abban bízom 1-2 fejlesztés felkerül az autóra és szépen ott fognak tudni autózni tartósan a Ferrari elõtt...

ja igen és mégvalami: Lotus Renault ma kifejezetten gyenge volt és el is taktikázták magukat

bardocz
Na meg ha nincsen rohadt nagy forgalom a végén.