FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mit érnél a rutinpályával. Valószínûleg a kerékkipörgésnek, ezáltal tapadáshiánynak is nagy szerepe van, de nem elhanyagolható a reflex kérdése sem, az pedig személyfüggõ, amit nem lehet csak úgy megtanulni..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

én ezt nemértem :| a rádióforgalmazás ami a box és a pilóta között zajlik az nem úgy van hogy mindenki hallhatja?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rosberg és Schumi is megverte az 1. kerékcsere után, sõt még Massa is lehagyta õt. Végefele az újabb boxkiállásokkal a 2 Sauber is átugrotta õt (Kobayashinak ráadásul még volt egy + kiállása a letört szárny miatt nála külön bravúr az 1 pont) és a végén pedig Heidfeld a megspórolt lágy gumijai miatt leelõzte õt és a végén beérte a Merciket:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Korabban irtam, hogy nagyon rossz volt a stream most BBC-n, en csak annyit fogtam fel, hogy Petrov eltunt, en sem ertem hogyan.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Ebbõl is látszik hogy nem egyszerû egy F1es autóval elindulni... ezredek tizedek csatáznak a rajtnál ami épp elég ahhoz hogy valaki egy hangyafasznyit beragadjon a többiekhez képest és máris elmennek mellette. A rajtot minden pályán minden edzésen sokat gyakorolják.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

év elején Massa rajtjai se voltak rosszak, Petrov pedig laza 5. volt a rajt után. Õ az 1. etap után tûnt el:S még a végén Heidfeld is leelõzte nem is értettem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egyebkent, hihetetlen, hogy ezek a sztarok, bajnokok vagy aspiransok - igen, tudom emberbol vannak, hibaznak neha - neha olyan benan rajtolnak el, hogy az ember arcara kiul a gunyos mosollyal vegyitett ertetlenseg.
Alonsonak most sikerult veletlenul. Rosberg, Webber, Button konstans elbassza. Petrov sem tudom hol jart vasarnap. Azt lehet mondani, hogy az mezony elejerol Vettel, Hamilton es Schumacher, aki csak neha es nagyon kicsiket hibazik a rajt pillanataban.
A tobbit visszakuldenem a rutinpalyara.

ezt most kár belemagyarázni Webber saját hibájából nem nyerte meg a futamot és ez nyilvánvaló volt...

Ferrari jól átverte õt taktikailag az 1. és a 2. etap végén is. más kérdés, hogy a harmadik etapban Alonso nagyon szenvedett a keményen aztán Webber simán átugrotta a 4. kiállás után mindenesetre arra jó volt, hogy elvegye az ausztráltól a 3. helyet...Eközben Jenson Button a gumikímélõ taktikának köszönhetõen mindkettejüket átugrotta.

háát azt hogy mikor megy box-ba õ is eldöntheti mióta nincs para attól hogy tankolni kell úgyhogy ez legalább annyira az õ hibája is

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Firerock
szánalmas ahogyan látszik hogy nem engedik Webbert Vettel elé keveredni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kb az egyetlen jó pillanata volt a derbinek 😊

amit nem értek az megint webber taktikája 😞 mikor vettel a 8körös gumikkal hirtelen kijött alonso mögül a boxba majd köv körben bejött alonso de vele együtt webber!!? ott vajh miért nem ment még 1 vagy 2 kört?? rosszesetben is max ugyanott marad mint addig de akkor legalább esélye lett volna akkor megelõzni alonsot ha tud jó kört menni mint ahogy vettel 😞

desigo
szerencsétlen Raikkonent így is majdnem felgyújtották az utolsó versenyén , mit akarsz még?😄
"nem tud rajtolni"

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KIPÖRGÉSGÁTLÓ VAZZE DE KUPLUNG MEG H VÁLTÓ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

ezzz jóóóóó...még ilyet 😄...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

F 1 jó verseny kell? akkor rakják vissza a kipörgésgátlót, a tankolást, a kézi váltót + kuplung, és a régi nürburgring-en hadd szóljon!
That s what I'm talking about xD

Egy kicsit felszabadult😊

Nem kedvelem, de legalabb oszinte: mindig latszik rajta, ha boldog vagy ha robbanas kozelben van. Mint tegnap mikor szallt ki az idomero utan a kocsibol.

Firerock
én meg annyira gyûlölöm ezt a gyereket hogy ez is idegesít!
Ez egy sírós kislány.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Szerintem ott lebontanák az elsõszárnyat, ha nem jó íven fordulnak. Dehát ezét fizetik õket, szenvedjenek csak😄
Dietrich
ja vagy Laguna amit a MotoGP miatt amúgyis új aszfaltal látták el..
félnek hogy fenn akadnak a dugohúzóban? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Lagunaseca, Road Atlanta, Watkins Glen, Indianapolis, van Daytonában is belsõ rész, de neeeem, új pálya kell😄
Dietrich
USA-ban épitik a pályát...nascar birodalom kellõs közepén 😄
ennél hülyébb ötletet ki sem találhattak volna..ott van Road America az egyik legjobb pálya, de az nem jó nekik a kényes seggüknek :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
kibaszott nagy franchise-uk van,mindenhol ott vannak,minden sportban,a világ bármely pontján megtalálhatod,komoly a marketingjük is,a reklámuk. Ezért drága

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fél mp-n belül volt esélye, csakhát nem kockáztatott egyszer sem.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

desigo
Milyen harc?
Hamiltonnak kb esélye nem volt megelõzni Vettelt.
20 körön keresztül csak autókázott mögötte.
Nemtom mit kell fikázni, jó tényleg nem volt jajde izgalmas, de legalább az utolsó 10 körben is ment a harc az elsõ helyért, kapásból tudnék mondani 20 unalmasabb futamot.
Am eddig az volt prédikálva hogy a Ferrari egyre jobban jön föl versenytempóban, meghogy új fejlesztések meg stb. mostmeg hirtelen kört is kapnak...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

"Schumacher parádésat rajtolt,de szerény maradt"

Imádom!!!! <#nevetes1>
én nem iszom energiaitalokat, de amikor megyek mindig Tescoba vagy mondjuk benzinkútra meglátom mennyibe kerül rögtön morgolódom magamba mondom miért ennyire drága mivel jobb ez a Red Bull a többi energiaitalnál?

kóstoltam a HELL-t, Powert, Wattot, Adrenalint és meg kell hagyni ugyanaz a lötty😄 a Red Bull mégis 400 Ft-ol kezdõdik, egyszer talán egy kiskereskedõ boltban láttam 320 Ft-ért az volt a legolcsóbb😄

ezeket amiket felsoroltam a legtöbbjét 100-200 Ftokért megkapod, de a Red Bull miért annyira drága? mert õk vezetik a piacot energiaitalok tekintetében esetleg?

Én átszoktam a Monsterre...
desigo
Amilyen izgalmasnak indult a rajt olyan unalmas lett az egész :/
elõzõ futam sokkal jobb volt...
sokkal szebbek voltak a kocsik.<#idiota>
Palikkal egy korábbi F1-es futam innen!

rosszabb volt a helyzet és a futam is sokkal rosszabb volt ez volt 2004. Szerinted ez mivel volt jobb? azért ma volt egy kevéske elõzés, korábban Barcelonában még ennyi se volt

"Hát amikor 30 kört mennek végig 1 mpre egymás mögött, és tolják ami a csövön kifér minden nem csak unalmas, mert egy apró hiba és vége."

Régebben ezt hívtátok dög unalmas VONATOZÁSNAK...

Most akkor mivan?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az a kemény, hogy Alonso 1 ideig elõttük volt...kemény keveréken brutálisan lassú volt, és sztem még eggyel többször kellett kimennie a boxba neki

Ferrari is kapott.<#nevetes1>
Minstrel
Tchibo Racing 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

én meg azt, hogy a Merci olyan szar, hogy 1 kört kapnak...

en is jobban szeretem a kavet😊

bakkerman
már unom a red bullt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

totál mind1, ha Vettelék együtt kapnak 25 secet akkor is ugyanott maradnak😄

passatgt
elsõ 10 kap 10 másodpercet és minen marad ugyanúgy😄

Valoszinuleg nem vegleges az eredmeny, sok pilota nem lassitott a sarga zaszlos esetnel. Buntetesek varhatoak.

MaSzKa
Olasz mindkettõ...

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totti5
Imola sem az a hûdeizgalmas pálya. Francia pálya az jó viszont és Indy is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

francia állam Párizst javasolja...de ez nem rossz ötlet, azon a pályán mindig volt akció

Norbi1990
Magny-Courst visszavehetnék, az jó volt!
Ugy tudom mar rendbehoztak es Red Bull ring vagy vmi hasonlo lett a neve.