FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Pilóták rinyálnak hogy ne legyen DRS.

Hamilton is felszólalt

"Nem kell itt semmit betiltani, aki nem akarja, az nem használja és kész."

:D::D:D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Rosszul fogalmaztunk olyan tekintetben, hogy nincs jó Olasz versenyzõje a Ferrarinak. Van csak nem F1ben :).

Más zárt szériákban egész jól szerepelnek :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

baz ez a piros paprikás jelenet ezen szakadtam:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
NANANANNA PUNTAAAS! xDDD

desigo
http://www.youtube.com/v/A3_I1xRJQxA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Dietrich
Rövid: Kigyulladt teherautó miatt újraaszfaltozás Monacóban
gondot csak akkor okozhat a friss aszfalt ha esik az esõ mert az olaj kiül a tetejére és semmi nem áll meg rajta.
Na de Monacoban a régi aszfalton is ha esett az esõ is már gond volt önmagában ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez egy ezeréves történet már nem tudom mi célból raktad be a klipp is 2010 februári.
..amibõl persze semmi nem lett igaz viszont a figyelmet az Indycarra irányította :) és ez is volt a céljuk vele.

Jelenleg így néz ki a Dallara cucc:Megérkeztek a 2012-es Dallara autók!!! ami egyáltalán nem biztos, hogy ilyen is lesz mert a többi gyártó (Chevy, Lotus, Oreca, Honda) még meg se mutatta az õvék milyen lesz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a cikkeit elnézve nem szakami jellegû lehetett az ok :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Halkan megjegyzem, hogy az osszes pilota mogott ott all a sajat sajtoja. Alonsorol is irnak baromsagot a spanyolok es olaszok, dicsoitok, ha nyer, szetszedik, ha veszit. Ugyanez van a nemeteknel, angoloknal.
A mi sajtonk ellenben le sem szarta Zsoltikat:)

http://gaborszantai.co.uk/

hogy ez mekkora baromság...

egyikõjüket se hibáztatom, ez a mocskos sajtó epedezik a botrány után

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Petyust kivágták a5.hu-ról.

Nem a5.hu/forma1 alatt kellene lennie?

Falcon83
Nem kell hozzá sok ész hogy rájöjj hogy kinek áll az érdekében ez. És még hozzáadod azt is hogy kik akkora férhgek hogy ilyet bevállaljanak, akkor egyértelmûen F1-lájvék a gyõztesek.

Falcon83
Érdekes koncepció, megnézném mit tud versenypályán. Mondjuk a formula autókhoz sok köze nincs az biztos.

2x olvastam el, de nem latom emlitve, hogy ki volt az...<#fejvakaras>

allock
batmobile

#hhwnd

És ez milyen :) ? Elgurult má rendesen a gyóccer...
http://www.youtube.com/v/v_Lg5r-3cu0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Falcon83
Támadás alatt a Motorsportal.hu szervere

lol f1lájvék bedurvultak :DDDD

Gondolom a Royal Wedding koltsegveteset es pompajat azert nem lephetik at, mar csak tiszteletbol sem:)

úristen az a zselézett haj...mint a Gino komolyan mondom, tuti van 1-2 maffia, vagy pénzmosás a csávó háta mögött:D

bakkerman
Kobayashinak remélem egyszer megadatik hogy bajnok autót kapjon,szimpatikus a srác,a mezõnybõl egyedül õ az aki nem tökölészik,ha a box street-en lehetne elõzni õ ott is megpróbálná!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Falcon83
ááá ezek brutálisak. Az a vacak hátul szerintem nem rossz ötlet. Gp2-ben meg a többi kisebb sorozatokban sûrûn van olyan baleset hogy nagy tempóval ráhajtanak a másik kerekére aztán meg földkörüli pályára állnak. Nem tartana sokból egy ilyet rádobni azautókra aztán lehet kevesebb lenne a röpködésbõl.

Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon mik jönnek be a Forma-1-be az indycar 2012-es tervezéseibõl.Gondolok itt pl a kerék ráfutásos balesetek megelõzésére arra a kis vacakra hátul.Bár én nem tudom milyen hatékony ez, mikor pl egy 300-as tembóba esik rá egy elsõ kerék.
http://www.youtube.com/v/0zeI_cDa04g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ulvar

MaSzKa
Lemondott Aldo Costa

a hozzászólást érdemes olvasni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A világ leggazdagabb emberének a fia egyértelmûvé tette, hogy a világbajnoki cím a céljuk a Formula-1-ben.

Peter Sauber istállója komoly átalakuláson mehet keresztül a következõ években.

A svájci milliárdos, Peter Sauber 2009 év végén a BMW kiszállása után nagyon közel állt ahhoz, hogy a csapata eltûnjön a süllyesztõben. Végül ez szerencsére nem történt meg, és Sauber a saját pénzébõl finanszírozva megmentette az istállót

Egyelõre úgy tûnik, hogy a kemény és áldozatos munka kifizetõdik az istállónál, miután 2011-ben egyre több szponzor kap helyet a tavaly még hófehéren guruló autón.

A Sauber F1 Team legnagyobb támogatója az a Carlos Slim, aki a világ leggazdagabb embere. Slim a pletykákkal ellentétben nem birtokol tulajdonrészt az istállónál. A csapat egyedüli tulajdonosa Peter Sauber.

A fõtámogató hatalmas célokat tûzött ki maga elé.

„Hosszú távú célokkal rendelkezünk. Egy nap világbajnokok akarunk lenni.” – mondta Carlos Slim fia.

„Megadjuk a szükséges forrásokat ahhoz, hogy lehetõleg sokat fejlõdjön a csapat. Nagyon boldogok vagyunk ezzel a csapattal. Olyanok vagyunk, mint egy család.”

de jó lenne, nem úgy mint Sir sajnálom a pénzem Branson...Kobayashiból adná az ég h vb legyen:D de szép lenne, ha meg lenne az 1. vb jük a 93-as megalakulásuk óta

Dietrich
az utóbbi 10 évben többen haltak meg zárt kasztnis autókban mint ow-ben zárt pályán.
pl. V8 vagy annak különbözõ kisebb kategóriái. Ami azért elég fura.

fekete0012
Hali lenne egy kérdésem a magyar nagydíjrol valaki megy a redbull tribünre egész hétvégére?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

nyugtató zenéje volt a videonak

passatgt
ja bocs, késõ volt, rosszul olvastam:D

háát azér ha f1-s autóban ülve szenvedik el kb egyik sem élte volna túl :) montoya hasonlata: f1-s kocsihoz viszonyítva egy indy olyan mint egy teherautó .. a mondandód második részével egyetértek de szerintem elég nehéz és kicsit lehetlen f1-t az indy-vel összehasonlítani :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Video volt a lényeg:)

Ulvar
Hát ez egy semmi cikk... azt nem mondta hogy a versenyzés rovására mentek a biztonsági cuccok bevezetése, de máshol érdekes módon nem ment rá!

http://www.youtube.com/v/nFG05xRM8Qw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/18pFE6cRHYw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/iZy-tPkZ3W4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nézzétek meg, F1ben már az ilyen balesetekre azt mondták volna hogy halálos és mindenki összefosta volna magát...ezeket élõben láttam (kivéve Simonát). Mindenki túlélte, pedig Conway bõségesen 300 feletti tempóval ment! Kell a biztonság, de ne úgy legyen kialakítva hogy a sport része meghal a dolgoknak, és mindenért félünk... Persze, meghal valaki az egy tragédia az autósportban, bármilyen kategória bármilyen verseny bárhol! Azt meg kell említeni és beszélni kell róla. De mindenki aki beül pénzért teszi és vállalja a kockázatot! Az õsidõkben ugyanez volt, kellett a pénz küzdeni kellett érte és az életed is feltenni. Ma már nem kell feltenni a pénzért, mert megbízható a biztonság, de ha meghal valaki, akkor tényleg úgy nézzék meg a dolgokat és alakítsák a biztonságot hogy ne járjon sebesség vesztéssel, mert az F1es pilóták panaszkodnak lassan hogy GP2 tempó lesz...

Akkor a celegyenes vegi parkolo varja a roncsokat es hibazokat sok szeretettel?

tenkjú így már érthetõ :)

mármint az alagútban

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a szabadedzéseken és az idõmérõn sem használhatják.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

passatgt
de idõmérõn nem veszélyes? vagy nem értem:D

bardocz
"Az FIA veszélyesnek ítélte meg a mozgatható hátsó szárny használatát az alagútban."

:ASDASDASDASD
Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közvetlen a Monacói Nagydíj elõtt úgy határozott, nem engedélyezi a DRS használatát az alagútban.

Az FIA veszélyesnek ítélte meg a mozgatható hátsó szárny használatát az alagútban.

Az FIA nem akart kockáztatni, ezért döntött úgy, hogy a DRS az 1350-ik és 2020-ik méter között lévõ részen nem használható.

Az FIA kijelölte a DRS zónát, mely a célegyenesben lesz. A versenyzõk a három szabadedzésen és az idõmérõn az alagút kivételével mindenhol használhatják a rendszert, míg az vasárnap csak a célegyenesben lesz elérhetõ.

Kit--Kat
Igen, de a külsõsök csak elcsúsztatva.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Ezzel a Helmut Marko képzõdménnyel az a baj hogy amikor a észt osztogatták akkor kimaradt a sorból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem tudom mit érnél a rutinpályával. Valószínûleg a kerékkipörgésnek, ezáltal tapadáshiánynak is nagy szerepe van, de nem elhanyagolható a reflex kérdése sem, az pedig személyfüggõ, amit nem lehet csak úgy megtanulni..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

én ezt nemértem :| a rádióforgalmazás ami a box és a pilóta között zajlik az nem úgy van hogy mindenki hallhatja?

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rosberg és Schumi is megverte az 1. kerékcsere után, sõt még Massa is lehagyta õt. Végefele az újabb boxkiállásokkal a 2 Sauber is átugrotta õt (Kobayashinak ráadásul még volt egy + kiállása a letört szárny miatt nála külön bravúr az 1 pont) és a végén pedig Heidfeld a megspórolt lágy gumijai miatt leelõzte õt és a végén beérte a Merciket:S

Korabban irtam, hogy nagyon rossz volt a stream most BBC-n, en csak annyit fogtam fel, hogy Petrov eltunt, en sem ertem hogyan.