FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
már unom a red bullt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

totál mind1, ha Vettelék együtt kapnak 25 secet akkor is ugyanott maradnak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
elsõ 10 kap 10 másodpercet és minen marad ugyanúgy😄

Valoszinuleg nem vegleges az eredmeny, sok pilota nem lassitott a sarga zaszlos esetnel. Buntetesek varhatoak.

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa
Olasz mindkettõ...

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totti5
Imola sem az a hûdeizgalmas pálya. Francia pálya az jó viszont és Indy is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

francia állam Párizst javasolja...de ez nem rossz ötlet, azon a pályán mindig volt akció

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Magny-Courst visszavehetnék, az jó volt!
Ugy tudom mar rendbehoztak es Red Bull ring vagy vmi hasonlo lett a neve.

USA-t, Imolát vagy akár Argentínát is vissza lehetne hozni...

Norbi1990
Valenciát is simán kivehetnék, nagyon fos pálya az is.
ezt a Barcelonai pályát anno még az olimpiai év elõtt tették be a versenynaptárban többek között ez is hozzájárult a város pénzügyi fejlõdéséhez mivel 91-ben adták át, de azóta már az olimpiai is lefutott Barcelona hihetetlen turizmusi kp lett majdhogynem világváros, spanyol nagydíjra ott van Valencia, nyugodtan kivehetnék és szépen be kellene tenni az A1 ringet!!!

Tyler1
Button mindig mindent elbasz az elején, de a végére mindig ott van az élen 😊 jó lenne egyszer olyat látni, hogy normálisan elrajtol, és az elsõ 15 körben sem szarakodják el a versenyt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bardocz
Vagy bármi mást, mert ez a pálya tényleg szar. Fõleg az új sikánnal.
Totti5
Ahhoz azt a pályát rendesen helyre kellene hoznia az államnak. Nem fog visszatérni az biztos.

az üdítõsökkel még mindig nem lehet mit kezdeni.
Dietrich
ilyen talán 1x volt és tartott 5mp-ig

amikor az egyen szériáknak is csak vonatozás jut már akkor tudni lehetett, hogy bizbaszokkal sem lesz más..egyszerûen szar ez a pálya ow versenyzéshez.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Így van, sajnos ez a pálya ilyen, itt sosem volt izgalmas verseny.

Kanada nagyon jó lehet majd két DRS szakasszal, és ott amúgy is sok elõzés szokott lenni.

amúgy ideje lenne az A1 ringet betenni Barcelona helyére

bardocz
Massa rendkívül hasznos csapattárs volt. Lassan nyugdíjazhatnák már.
én nem vártam ettõl a spanyol nagydíjtól többet, már élbõl a tavalyi, tavalyi elõtti futamnál jobb volt ez...

Totti5
Aki 1-2 pontra megy egy jó autóval annak lehet, máskülönben nincs értelme ennek, ha közben kört kap😊

kemény, hogy még Alonsot is lekörözték azt egy ideig még vezetett is...

Webber, Alonso féle visszaelõzés a nap momentuma volt😄

Norbi1990
Nálam az a izgalmas amikor oda vissza elõzgetik egymást, nem az amikor egymás mögött vonatoznak 1mpen belül.
Totti5
RB kanyarokban nagyon jó. Hamilton az utolsó két kanyarban mindig lemaradt picit, mert jobban jött ki Vettel és sosem hibázott, így hiába próbálta nem tudott elõzni, még akkor sem amikor majdnem mellé ért, mert elfogyott az egyenes.

Totti5
Hát amikor 30 kört mennek végig 1 mpre egymás mögött, és tolják ami a csövön kifér minden nem csak unalmas, mert egy apró hiba és vége. Vettel és Hamilton nem hibázott és lealázta az egész mezõnyt... az látszik hogy a kanyargós részen az RB jobb mint a Meki, egyenesben meg a DRS itt nem mûködött hatékonyan,

hmm Vettel megnyerte 5-bõl 4.

Webber elszúrta a rajtnál, Hamiltonnak jól jött ki a taktika, Button is nagyot ment az elszúrt rajtja után, Alonsonál nem mûködött a kemény keverék és Schumi megverte Rosberget, aminek külön örültem. Perez pedig Kobayashit a Sauberek is 3 pontot hoztak el, Heidfeld pedig az utolsó helyrõl szintén nagyot ment😄

spanyol nagydíjakhoz képest ez jó volt

így van..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kifli
a baj ott van hogy ment a csata, de a versenyben elõzések száma kiábrándító...

webber nem bírt alonsoval,aztán alonso kört is kapott...

Számomra egyértelmû volt onnantól, hogy vettel az élre került, hogy ki fog nyerni
Totti5
A lényeg hogy ezen a pályán DRSel, Kersel is nagyon nehéz elõzni.

Nalam mondjuk szar volt a BBC stream, nem lattam mindent, amit mutattak az csak vonat volt az elso helyert.

kifli
ennek a futamnak is csak 1 jó pontja volt, a rajt, és ennyi...
Totti5
"szar futam volt összességében"

Jah, végig ment a csata az elsõ helyért, majdnem elaluldtam... sosejósemmiugye.

Ulvar
6. Schumi. Nem rossz 😊. Többi az papírforma...hát ez van...szar futam volt összességében. Vagyis uncsi, volt izgalom benne ... áh mindegy 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Heidfeld jot ment, nem kell idomero csak sok friss gumi.

Ulvar
Ferrarit még az ág is húzza....Kell ide a Schumi szintû ember...

nearo
Lol... Karthikeyan +166 sec 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
Egy SC Kova miatt nem ártana....de mindegy, ez tényleg szar futam, ezt a Barca pályát lehet dobni így a levesbe...(az utolsó 2 kanyart nem kellett volna sikánnak megcsinálni, és nem lenne gond ezzel, szerintem).

Ulvar
Dominicali, Montezemolot nyugdíjazni...

kifli
Na alonsonak a versenye elbaszódott
RelakS
gyulám, discharge = újratöltés, és nem kisütés? XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Meg a kioregedo versenyzok: Massat el kell hajtani, Alonso melle egy 20-21 eves ujoncot kell hozni.

Armagedown
Nem cseszték el , ez a híres olasz taktika <#buck>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Norbi1990
Ferrari elcseszte de nagyon dulván! 😄
Botond
Massa kicsit fogta volna Hamilton+Vettelt az elsõ kerékcserénél, akkor megvan, de ez így lóf*sz.
Ulvar
Schumi ideiglenes 6. vagy jól megy és 6. pozíció meglehet?

Ulvar
Így elsõre nem rossz a verseny legalább is Webbó Aló közt. Igényes!

Christian88
Miért lenne mázlista?

http://www.twitch.tv/hegii

RelakS
Az elején volt egy kis kupleráj, mikor Webber két helyet visszaesett, de kb ennyi

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dietrich
Dan Wheldon
The F1 track in Spain does not make for an exciting race!!!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."