FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy volt a biztonság akkoriban. Sehol egy gumifal, a kaszinó környékén a másik utcába pedig simán be lehetett volna hajtani, mert még szalagkorlát se volt ott. Az alagút is mennyivel másabb... És azért ezek a pilóták tényleg vezettek. No szervó, nincs automata váltó, meg egyéb gomb a kormányon. Rádió nélkül is megvoltak.

õ volt igazán Monaco hercege😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MaSzKa
Ott nincs akkora forgalom <#ticking> ezért itt offolnak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Minstrel
aha Õ az, 2009-ben tesztelt az India Erõ csapattal

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Na én is beállok offó'ni. Megnéztem a fájvhándridot mert hát egyszer száz éves. A vége elég bokalefosósra sikeredett. Sajnáltam ez a Hildebrand gyereket mert nem ment rosszul, de azért így volt csattanós a vége.
Amúgy ez az az Hildebrand aki tesztelt az F1-ben is pár éve? Rélik vmi ilyesmi.

Palinko
akkor ez mi?
bakkerman
nincs,mert nem jár erre annyi amcsi hogy megérje

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kifli
jótopikban járok? 😄

indycar-nak nincs saját topikja?
Ulvar
Vágom amit elõször írtál, itt egy vidi errõl. Igaz angolul...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

😊)) leírtam mért nem insulin😊

"vagy nem cukorbeteg" ez meg egészben kéne olvasni😊 "vagy nem cukorbeteg hanem inzulisresistens"

Ugyanis ezt hívják fordított cukorbetegségnek... amikor túl sok az insulin és ezért mindig csökken a cukor szint..

Elmagyaráznám részletesen de nem hiszem hogy sokakat érdekelne😄
De van valami fogalmam róla mert cukorbeteg vagyok😄

Dietrich
elolvastam

Insulint egy lófaszt😊 vagy nem cukorbeteg

a vastaggal szedettre másoltam be a BIO-t.
egyébként cukros és maximálisan felvoltak készülve ha rosszabbra fordulna az állapota. Doki végig figyelte az adatokat a képernyõn amit a versenyzõrõl kapott. Az hogy az egyik kiállásnál megszúták lehet puszta elõvigyázatosság is különben nem engedi vissza a pályára.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nekem? olvasd el mit írtam😊

Dietrich
tessék:

Charlie Kimball was born in Chertsey, England, while his father, Gordon Kimball, worked for McLaren.

He was accepted into the engineering program at Stanford, but opted to pursue a racing career. He continued his racing career despite being diagnosed with type 1 diabetes in 2007.

Kimball began racing go-karts at age 9 and was later accepted into Stanford University and chose to defer admission to follow his dream to become a race car driver. He finished the 2010 Firestone Indy Lights season in fourth place with five podium finishes, including four second-place finishes.

Before his diabetes diagnosis, Kimball became the first American in 11 years to win a British Formula 3 race. He went on to secure two track records and several F3 victories in both Britain and Europe. Kimball also has raced in the Formula 3 Euroseries and the World Series by Renault.

With Novo Nordisk Chip Ganassi Racing, he is the first licensed driver with diabetes in the history of INDYCAR to compete at the highest level.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Insulint egy lófaszt😊 vagy nem cukorbeteg hanem inzulisresistens😊
az insulin a cukrot bontja le.. terhelés is, ezért pont a cukrot kell pótolni..
Hogy ne kelüljön "HYPO" állapotba vagyis hogy 2 alá süllyedjen a cukorszintje😊

Dietrich

Ulvar
Pedig hogy drukkoltam neki....

Dietrich
A drámához az is hozzátartozik, hogy a belga Baguette vezetett a végén mikor kikellett mennie etanolért és az uccsó 3 körre vette át így a vezetést Hildebrand akitõl a végén Wheldon vette át az elsõ helyett. Az a Wheldon aki tavaly sárga miatt lett második és nem elsõ. Akkor az élet elvette tõle a gyõzelmet most visszadta.
És akkor az áláírásom 100%-ban igaz 😊

Dietrich
+Indylights bajnok is!

spéci autóval ment bevolt mûszerezve és egy doki figyelte az adatokat a pitben.

Ulvar
Az egészben a legrosszabb, hogy Hildebrand amerikai, újonc, elsõ indy 500a volt, és a National Guard a támogatója...tehát abszolút amcsi gyõzelemnek kellett volna lennie a 100. szülinapon...ezt élõben nézni tegnap...hát még mindig sokk állapotban vagyunk hogy ezt hogy sikerült...

Charlie Kimball pedig cukorbeteg és engedték indulni indy500on. Futam közben az egyik boxkiállásnál a bal elsõ kereket lecserélõ ember adta be neki az inzulint...az mi? Ilyen hosszú távot még nem ment a srác versenyben és így tudták csak kompenzálni neki.

a.carkey
kifli
na én még csak most tudtam megnézni a futamot, Alonso 2. lett, de ennek ellenére nem tetszett 😞

hogy ennyire minden a kisgyerek kezére játszon, az megölte magát a versenyt...

Hamiltonból pedig elõjött az, amit nem szeretek, a lökdösõdés, mindenkin átgázolás. El kéne küldeni valami wttc, dtb vagy hasonló szériába, ahol alap hogy lökdösõdnek, vagy roncsderbizni

A díjak viszont tetszettek 😄
MaSzKa

MaSzKa

A kislány Nicole unokahúga, Liliana
Nicole Scherzinger igazi neve: Nicole Kea <#fejvakaras>

a barom állatja akkora kavarodást okozott nem is értem miért nem ment be a boxba korábban:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez elfogult fórumozók gyülekezõ helye...túl vakmerõ volt ma el kell ismerni...

még avassátok szentté...Schumi legalább 2x tudott normálisan elõzni a Loews-ben... Massát megkoccolta, Maldonado már régesrég belül volt, Hamilton nem férhetett volna el OMG

mellesleg nem értem, hogy miért nem engedték elõre a lekörözött versenyzõket, ez a SC szabály hulladék...

flúgos futam volt rendesen, rég láttam ilyen jó száraz monacoi nagydíjat tán ez volt a legjobb a 2005, 2004-es óta...

Petrov szegény, azért keményet kapott. a Mercedes tragédia volt:S Koba nagyot ment, ahogy Maldonado is, Hamilton pedig visszatért régi önmagához...túl vakmerõ és ezt láthatják az elvakult ajnározói is...

Vettel pedig nagyon jól kezeli a nyomást, megérdemelte, bár Alonso és Button is ugyanúgy megérdemelhette volna

Hát igen, Vettel mázlista volt, igaz hogy a kerékcseréjét elbarmolták, meg aztán nem hívták ki kerékcserére, meg szar gumikkal kellett mennie 50 kört, meg Alonsót tartani 20 körig, szóval aki ilyen helyzetbõl nyer az már nem igazán szorul mázlira...

Hamilton meg eléggé átment darálóba, elõször Massát tologatta, majd Maldonadó versenyét nyírta ki, már csak 5 kocsit kellett volna kiütni és elsõ lehetett volna <#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

desigo
Akkor ki lehetett volna egybõl gurulni a boxba és szépen megszerelni.
De itt szó nem volt errõl.
Megúsztak egy boxkiállást.
Itt inkább a kerékcserékrõl van szó, amivel elrontották a verseny hátralevõ részét.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MaSzKa
"Viszont az nagyon nem tetszett,hogy amikor kötelezõ megállás volt mindenkinek akkor gyakorlatilag újraépítették az egész autót.Hátsó,elsõ szárny,kerekek talán még oldalsó kasztni elemeket is cseréltek. Erre lehetne szabály,hogy ne lehessen az autóhoz nyúlni."

A lefegõ hátsó szárny balesetveszélyesnek minõsül, ha elszabadul veszélyben vannak a pálya szélén lévõ emberek. Ennek tükrében igenis helyes volt, hogy megjavították az autót.

MaSzKa

Jean Todt jegyese Michelle Yeoh kínai származású

f1ladies.blogol.hu

nearo
Hamit inkább a visszafordítóban történtek miatt büntették, nem az alagutas elõzés volt a baj... legalábbis szerintem az érdemelne csak büntit a mai megmozdulásai közül. De az is csak azért, mert ugyanilyet büntettek pár körrel korábban is.

Sutil meg... lehet fel sem tûnt neki, hogy jönnek mögötte. Inkább azzal foglalkozhatott, hogy megfogja három keréken az autót.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LaszloLedzenyi
vigyázz mert megvágja a torkodat törött pohárral <#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

nyuny01
"Amúgy Sutil is megérne 1-2 pofont mert õ idézte elõ az egész balesetet, azzal hogy ahelyett hogy félreáll vagy megvárja amíg a vonat elmegy bement eléjük a sikánon átgurulva."

<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Hamilton esetében az is csoda hogy az autó nem ment KOra, de a szárny jobb fele annyira sérült hogy azt a lélek tartotta ott.. Amúgy Sutil is megérne 1-2 pofont mert õ idézte elõ az egész balesetet, azzal hogy ahelyett hogy félreáll vagy megvárja amíg a vonat elmegy bement eléjük a sikánon átgurulva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Hamilton szerintem nem hibázott amikor az alagútban csapattak.
Massa simán rosszul helyezkedett ezért csúszott meg.

Viszont az nagyon nem tetszett,hogy amikor kötelezõ megállás volt mindenkinek akkor gyakorlatilag újraépítették az egész autót.Hátsó,elsõ szárny,kerekek talán még oldalsó kasztni elemeket is cseréltek.
Erre lehetne szabály,hogy ne lehessen az autóhoz nyúlni.
Mákos Vettelnek is a rommá kopott gumiait is egybõl kukázták.Pedig pont ettõl lett volna izgalmas a vége,hogy kibírja-e végig.

Pont a legvége lett elcseszve az egésznek pedig milyen jól alakulhatott volna...
LaszloLedzenyi
feketének fekete az biztos,meg kicsit agresszív is volt

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Bandee1987

Nah, Eddie és David is megkapták a magukét<#nyes>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sjani1995
megbüntetik😄DD

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Elég egyértelmû a dolog, Hamilton már pozícióban volt. Lehet, hogy egy másik pályán ez még nem számít pozíciónak, de mivel ezen a pályán lehetetlenség elõzni, ezért lehetne annyi tisztesség a másik versenyzõben, hogy elfogadja a helyzetet. Persze, lehet, hogy csak figyelmetlen volt Maldonado, viszont egyértelmûen versenybaleset és nem érdemes büntetést.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nyuny01
Ezt pont Hamilton cáfolta meg ma többször is,az elsõ kanyar utáni emelkedõs részen,ami bizony nem egyenes szakasz és volt köztük talán 1 tized!
Ne akard már bemagyarázni hogy 6 tized elég egy átlagos elõzéshez!Kigyorsításnál nem rossz 4-5 tized,ez kb arra jó hogy egy elõzést elõkészíts!Az egyenes végére meg lesz belõle 1-2 tized az elõzéshez!Na az már mondhatni elõzési pozíció!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Dietrich
tisztára PT volt ma Hamilton és ez jó.
köcsög FIA <#levele>

Ulvar
<#eljen>

bardocz
Feltûnt-e az eddigi futamok során, hogy 5-6 tizednél nem tudnak közelebb autózni egymáshoz a szélárnyék miatt?
Webber meg ugyan úgy összetörte volna, hogy ha egy Maldonadohoz, vagy Massához hasonló figyelmes pilótát elõz, nem pedig Kobayashit.
sjani1995
Nem bírta volna bevenni a kanyart, mert védte a pozícióját. Ha pedig nem változtat a helyén akkor nem büntetik meg a kanyar levágásáért. Nem gyorsított ki rendesen az egyenesben és úgy tudta csak megelõzni Webber.

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

MaSzKa

nyuny01
Mikor Barichellot elõzte?Végig darálta az oldalát,én azt sem nevezném szépnek!