FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õ volt igazán Monaco hercege😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amúgy ez az az Hildebrand aki tesztelt az F1-ben is pár éve? Rélik vmi ilyesmi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"vagy nem cukorbeteg" ez meg egészben kéne olvasni😊 "vagy nem cukorbeteg hanem inzulisresistens"
Ugyanis ezt hívják fordított cukorbetegségnek... amikor túl sok az insulin és ezért mindig csökken a cukor szint..
Elmagyaráznám részletesen de nem hiszem hogy sokakat érdekelne😄
De van valami fogalmam róla mert cukorbeteg vagyok😄
Insulint egy lófaszt😊 vagy nem cukorbeteg
a vastaggal szedettre másoltam be a BIO-t.
egyébként cukros és maximálisan felvoltak készülve ha rosszabbra fordulna az állapota. Doki végig figyelte az adatokat a képernyõn amit a versenyzõrõl kapott. Az hogy az egyik kiállásnál megszúták lehet puszta elõvigyázatosság is különben nem engedi vissza a pályára.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Charlie Kimball was born in Chertsey, England, while his father, Gordon Kimball, worked for McLaren.
He was accepted into the engineering program at Stanford, but opted to pursue a racing career. He continued his racing career despite being diagnosed with type 1 diabetes in 2007.
Kimball began racing go-karts at age 9 and was later accepted into Stanford University and chose to defer admission to follow his dream to become a race car driver. He finished the 2010 Firestone Indy Lights season in fourth place with five podium finishes, including four second-place finishes.
Before his diabetes diagnosis, Kimball became the first American in 11 years to win a British Formula 3 race. He went on to secure two track records and several F3 victories in both Britain and Europe. Kimball also has raced in the Formula 3 Euroseries and the World Series by Renault.
With Novo Nordisk Chip Ganassi Racing, he is the first licensed driver with diabetes in the history of INDYCAR to compete at the highest level.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az insulin a cukrot bontja le.. terhelés is, ezért pont a cukrot kell pótolni..
Hogy ne kelüljön "HYPO" állapotba vagyis hogy 2 alá süllyedjen a cukorszintje😊
És akkor az áláírásom 100%-ban igaz 😊
spéci autóval ment bevolt mûszerezve és egy doki figyelte az adatokat a pitben.
Charlie Kimball pedig cukorbeteg és engedték indulni indy500on. Futam közben az egyik boxkiállásnál a bal elsõ kereket lecserélõ ember adta be neki az inzulint...az mi? Ilyen hosszú távot még nem ment a srác versenyben és így tudták csak kompenzálni neki.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
hogy ennyire minden a kisgyerek kezére játszon, az megölte magát a versenyt...
Hamiltonból pedig elõjött az, amit nem szeretek, a lökdösõdés, mindenkin átgázolás. El kéne küldeni valami wttc, dtb vagy hasonló szériába, ahol alap hogy lökdösõdnek, vagy roncsderbizni
A díjak viszont tetszettek 😄
A kislány Nicole unokahúga, Liliana
Nicole Scherzinger igazi neve: Nicole Kea <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mellesleg nem értem, hogy miért nem engedték elõre a lekörözött versenyzõket, ez a SC szabály hulladék...
Petrov szegény, azért keményet kapott. a Mercedes tragédia volt:S Koba nagyot ment, ahogy Maldonado is, Hamilton pedig visszatért régi önmagához...túl vakmerõ és ezt láthatják az elvakult ajnározói is...
Vettel pedig nagyon jól kezeli a nyomást, megérdemelte, bár Alonso és Button is ugyanúgy megérdemelhette volna
Hamilton meg eléggé átment darálóba, elõször Massát tologatta, majd Maldonadó versenyét nyírta ki, már csak 5 kocsit kellett volna kiütni és elsõ lehetett volna <#idiota>#idiota>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
De itt szó nem volt errõl.
Megúsztak egy boxkiállást.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A lefegõ hátsó szárny balesetveszélyesnek minõsül, ha elszabadul veszélyben vannak a pálya szélén lévõ emberek. Ennek tükrében igenis helyes volt, hogy megjavították az autót.
Sutil meg... lehet fel sem tûnt neki, hogy jönnek mögötte. Inkább azzal foglalkozhatott, hogy megfogja három keréken az autót.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
<#eljen>#eljen>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Massa simán rosszul helyezkedett ezért csúszott meg.
Viszont az nagyon nem tetszett,hogy amikor kötelezõ megállás volt mindenkinek akkor gyakorlatilag újraépítették az egész autót.Hátsó,elsõ szárny,kerekek talán még oldalsó kasztni elemeket is cseréltek.
Erre lehetne szabály,hogy ne lehessen az autóhoz nyúlni.
Mákos Vettelnek is a rommá kopott gumiait is egybõl kukázták.Pedig pont ettõl lett volna izgalmas a vége,hogy kibírja-e végig.
Pont a legvége lett elcseszve az egésznek pedig milyen jól alakulhatott volna...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nah, Eddie és David is megkapták a magukét<#nyes>#nyes>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kíváncsi vagyok ebbõl mi igaz...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ne akard már bemagyarázni hogy 6 tized elég egy átlagos elõzéshez!Kigyorsításnál nem rossz 4-5 tized,ez kb arra jó hogy egy elõzést elõkészíts!Az egyenes végére meg lesz belõle 1-2 tized az elõzéshez!Na az már mondhatni elõzési pozíció!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
köcsög FIA <#levele>#levele>
Webber meg ugyan úgy összetörte volna, hogy ha egy Maldonadohoz, vagy Massához hasonló figyelmes pilótát elõz, nem pedig Kobayashit.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.