FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az idei szezonban lezajlott versenyeken messze több elõzést láthattunk, mint egy évvel ezelõtt. Hat versenyen vagyunk túl és a DRS, a KERS, valamint a Pirelli gumik használatának köszönhetõen több mint 400 elõzést regisztrálhattak a szövetségnél.

Tavaly a 19 versenyen összesen 547 elõzést láthattunk.

Elõzések – 2011 – Az elsõ hat verseny után a tabella:

Versenyzõ Csapat Elõzések száma
Mark Webber Red Bull 34
Kamui Kobayashi Sauber 32
Felipe Massa Ferrari 28
Lewis Hamilton McLaren 25
Michael Schumacher Mercedes 25
Nick Heidfeld Renault 25
Sergio Perez Sauber 24
Sebastien Buemi Toro Rosso 23
Jaime Alguersuari Toro Rosso 21
Adrian Sutil Force India 21
Rubens Barrichello Williams 21
Jenson Button McLaren 20
Vitaly Petrov Renault 19
Nico Rosberg Mercedes 19
Pastor Maldonado Williams 19
Paul Di Resta Force India 17
Fernando Alonso Ferrari 13
Sebastian Vettel Red Bull 9
Timo Glock Virgin 6
Jerome D'Ambrosio Virgin 4
Vitantonio Liuzzi HRT 2
Narain Karthikeyan HRT 0

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sjani1995
hagyjuk😄, viszont ez elég elfogadhatóan tájékoztat a jegyekrõl.

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

bakkerman
te mirõl beszélsz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
???? he??? Ez most hogy jön ide? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

sjani1995
uborka....😄D amúgy lehet mi viccesnek találjuk ezt a poént (mellesleg az is) de azért az ott élõk számára nem lehet kellemes. Nem tudom ki mennyire emlékszik Osama utolsó mondatai közül egyre: "Európában lesz egy bomba...." lehet erre gondolt?....
Bocsánat a hatalmas OFFért😄<#rolleyes>

Dietrich
<#vigyor1>
pedig még csak uborkaszezon sincs a hírekben..hétvégén futam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
A szappanopera folytatódik:
Az új motorok bevezetését 2015-re halasztják, a Renault meg kiszáll 2012 után.

Ulvar
Ezen a google igazán tud segíteni, ezt nem bunkóságból, de már ha ebbõl a mondatból annyit beírsz googlebe hogy Hungaroring jegyárak Forma-1, elsõnek kidobja szerintem a hungaroring.hu-t, ahol tényleg minden le van írva a jegyekrõl, szektorokról, térképpel mindennel.

Kaplan
Idén kiszeretnék menni a Hungaroringre megnézni életemben elõször egy Forma1 futamot. Hol tudnék jegyárakat nézni hozzá, meg egyáltalán hogy vannak kategorizálva a jegyek? Versenyhétvégére lehet együtt kapni vagy csak külön-külön?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó."

ez így nem igaz,auto gp-ben ölték egymást,izgalmas volt mindkét futam,cask a forma 1 uncsi a hringen,hátha lesz valami esõ nyáron,és felborul a papír,és kapunk egy fasza futamot

Firerock
nagyon remélem hogy jövõre bennelesz a Versenynaptárban a Hring(Wtcc)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
"A pálya kommentátor most mondta be hogy Michelisz futotta a leggyorsabb kört, a tömeg talpon, éljeneznek és kiabálnak. Mint egy NASCAR közönség. Fantasztikus." 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
WTCC...Martin Haven, az angol kommentátor teljes kész volt attól, hogy a magyarok hogy éltetik a versenyzõjüket.
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó."

Dietrich
én meg azért írtam ha idézel akkor... 😉

Ulvar
Ezt azoknak írtam, akik ezt az évet nem tartják izgalmasabbnak, mint az elmúlt 3 évet...(legalább is elõzéseket tekintve, nem a bajnokságot).

Dietrich
kihagytad: "pubi"

Ulvar
Ahogy Hofi mondta: "...ha izgalomra vágysz, akkor ott van mindjárt a jobb kezed...".

Akinek az idei F1 unalmas, annak mar ugyis mindegy, talan Valo Vilagot kellene neznie...

http://gaborszantai.co.uk/

Az F1 még attól is unalmasabb.
Amatorversenyzo

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
vki megy ebbe futamra?

mercedes E320 CDI owner

SitatiS
Na igen,ez igaz! 😊

Let the good times roll.

Dietrich
ez így vam
az is igaz dög unalmas a WTCC
de az is igaz tegnap hatalams élmény volt kinn lenni a hangulat miatt.
az esõ sem tudott ártani a fedett lelátón 😉

Falcon83
LOL Ennyien az egész szezonban összesen nem szoktak kimenni a wtcc versenyekre.

Dietrich
WTCC Hungaroring 80.000 people

(ez tegnap jelent meg egy neves külföldi oldalon)

Dietrich
Official figures were of 75,000 over the weekend, 60,000 of them on Sunday

http://www.fiawtcc.com/Read_News.asp?idnews=904

sjani1995
2*40-nél sem lenne elég a gumi/futam, így is szokták mondogatni, hogy na már kezdenek elfogyni a gumijai...

SitatiS
Én elnézném 2*60 percben is,akkor már lehet nem lenne elég az egy szett gumi/futam😊

Let the good times roll.

Totti5
2* 40 perces versenyek kellenének.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
WTCC legnagyobb baja hogy rövidek a versenyek, mire utoléri és ledolgozza valaki a pár másodperces hátrányát már vége is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Egyedül a rajt volt izgalmas.
Unalmas körözgetés volt az egész.
Mivel elõzni nem tudott szinte senki ezért az elõtte lévõ autónak nekiment a mögötte lévõ.
Tarquini védekezése volt egyedül profi.
kifli
"õ visz némi színt"

te rasszista!!!<#idiota>

Amúgy ez a 12kör izgalmasabb volt, mint az f1 50-60-70 köre a ringen...

Sokkal jobban látszott, hogy egy-egy versenyzõ körönként mennyivel közelíti meg a másikat, vagy szakad le róla...
bakkerman
mellesleg én is nézem az f1-et amikor tehetem,de nem az izgalmak miatt,hanem lewis miatt,2007 óta neki szurkolok,õ visz némi színt,és izgalmat ebbe a kategóriába.

bakkerman
80.000 nézõ volt állítólag! F1-n meg mennyi is?..

már az elsõ mondatodban butuska voltál,de ezzel meg még butább...összehasonlíthatatlan a kettõ,ég és föld a különbség marketingben,reklámokban,jogokban,pénzügyekben. aki szerint a wtcc sínautó,az szerintem nem látott még f1 futamot 😊

DannyL
Falat kaparom attól a nímandtól!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
F1 német RTL-n HD-ben megy..és még csak Gyulám szenvedéseit sem kell hallgatni 😊

Dietrich
nálunk digikábel van..már szinte majdnem minden vagy HD vagy 16:9 kivéve az említett 2 csatorna.
van egy régi panasonic tv-m meg egy samsung full HD-s..ég és föld a kettõ.
pl. kézi vagy foci meccs megy HD-ben az analóg tv-n olvashatatlanul kicsik a számok és betük középen felül. Semmit nem lehet tudni mennyi az eredmény, mennyi idõ van hátra. Míg a samun a retk klub, tv2 egy borzalom képileg 😉

bardocz
Na ott már az szánalmas, hogy egyáltalán adják :ASD
Minstrel
igaz nem sport, de volt pl. a royal wedding és minden adó ami adta az 16:9-ben adta, na és vajon ki adta 4:3-ban? az rtlklub...

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Biztos örülnek neki ott, csak így mindenki egy megcsonkított képet fog látni. Míg 16:9-re át lehet állítani az analóg tv-t, és bár alul meg felül lenne egy fekete sáv, de a képet teljes szélességében látnák.
Minstrel
akkor a csávónak biztos kikapcsolták az eurosportot 10 éve

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
rtl, tv2 a két ratyi csatorna csak ami nem hd-ben egyedül vagy legalább 16:9-ben...persze ennek azok örülnek ahol régi analóg tv van..

MaSzKa
Régen volt olyan sport ahol autókat ugráltak át. Az Eurosporton ment asszem 10 éve.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tudom, de itt nem hangzott el<#bohoc><#bohoc>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Amúgy igen, eurosport 16:9-ben adta, rtl meg egy elcseszett, agyontorzított képet adott, ahol a kép széle még le is volt vágva.
Dietrich
az ingyenességet már akkor mondták mikor be lett jelentve a verseny.

jönnek***

ja és úgy tudom ingyenes volt a bejutás a Hungaroringre, el is mentem volna, ha nem jön közbe a telki munkálatok