FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
remélem nem versenyzik majd
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
mentõt meg hívhatnak a poroltós csókához ahogy be esett a pályára :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Vettel is feliratkozott a bajnokok falára 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
Bajnokok fala, tehat neki is kijart az utkozes.😄

Totti5
Vettel felavatta a falat😊

mcmoha
Itten van. Csak most jottem ra, hogy van edzes.

Totti5

Totti5
Ha valakinek lesz használható sztrímje a szabadedzéshez ne röstelje belinkelni😊

4kor kezdõdik az elsõ.

egyetértek veled tesó ugyanígy vagyok ezzel mondom én h gyökerek, de azért tudnak sajnos nem sajnos el kell ismerni<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Nem 😊 Én is Alonsot azért nem szeretem mert mutogat és valószínû nem vagyunk evvel egyedül 😊
Amikor a Mekitõl visszament a Renaultba akkor nem volt vele bajom.
Master91
Palik 😄
Master91
Master91
Persze, nem volt piskóta 😊 Mindig is Sumi fan voltam, most is az vagyok, de azért látom hogy ki jó pilóta még 😊 Hakkinen jó volt. Mostaniak közül sok sok jóvan, bár Hamiltont nem szeretem, meg Alonsót sem. Jó pilóták, csak olyan gyökerek. Alonsó ha kell ha nem integet, még akkor is , amikor õ a hibás...na egy profi pilótától azért ilyet nem kéne eltûrni :/ Vagy csak én vagyok túl gyagyás? 😄
Norbi1990
Azért Hakkinennek volt elmékezetes elõzése. Spaba az elõzése például. Az mindenkinek eszébe jut szerintem.
Master91
Anno Mika Hakkinen is így mûködött... idõméron #1, versenyen #1. Nem is nagyon nézték nagy pilótának, mert úgymond keveset villantott, hiszen mindig elöl ment, alig alig volt mikor elõznie kellett. Vettel szintúgy elsõ idõmérõ, és elsõ futam. DE ha kb. 10-14. helyrõl indulna, és úgy elsõ lenne, már más lenne a tészta ( nem is említem Sumit, akinek volt 1-2 ilyen kalandja, hogy hátulról fel jött az élre...igaz, akkor kevés sztár pilóta volt a mezõnyben, meg akkor még Ferrari volt az isten )
bakkerman
sokat is elõztek...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tobb eszuk volt, mint a FIAnak?

http://gaborszantai.co.uk/

Lotusokat kihagyták a statisztikából magam sem értem miért...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
A Bahreini Nagydíj szervezõi úgy döntöttek, nem rendezik meg a 2011-es futamot.

Mint ismert, a Nemzetközi Automobil Szövetség Motorsport Világtanácsa nemrégiben úgy határozott, hogy október 30-án kerüljön sor a márciusban politikai zavargások miatt elmaradt Bahreini Nagydíjra.

A döntés következtében az idén debütáló Indai Nagydíjra csak decemberben került volna sor, ami finoman sem nyerte el a csapatok tetszését. A bejelentés után többen is élesen kritizálták a testületet, s a sorozatos vitákat megelégelve a bahreini futam szervezõi végül úgy döntöttek, lemondják a 2011-es versenyt.

- Bahrein örömmel rendezte volna meg az októberi versenyt, de országunk nem szeretne olyan futamot rendezni, amelyben a versenyzõk, a csapatok és a rajongók sem lelik örömüket. A Formula-1 érdekében ezért úgy határoztunk, hogy idén nem erõltetjük a viadal megrendezését – jelentette be Bahrain International Circuit elnöke, Zayed Rasched al-Zayani.

Dietrich
Bahrein lemondta a 2011-es versenyt!

Mersant
1. helyrõl nehéz elõzni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

lehetséges...én fõleg az 1950-es évek utánról olvasgattam. Eleinte az Olaszok nagyon pengék voltak az autósportban nem véletlen Farina és Ascari sikerei és, ha azt vesszük Fangio is félig olasz származású volt, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari csapatok voltak az uralkodók kis kitérõ siker a Mercedesnél...aztán jöttek a Britek sorban BRM, Lotus, Vanwall kis ideig, Cooper, Brabham még késõbb a Mclaren, Williams. Franciák és a Japánok is próbálkoztak ott volt a Honda, és persze a Renault késõbb, akik visszatérõk és kivonulók lettek szinte ismét. stb...a Ferrari maradt olasz csapatként egyeduralkodó, ami példátlan és õk már 61 éve is itt voltak egyedüli csapatként.

Most néztem bele egy kis dokumentum filmbe 6:20 után érdekes alakot láttam, csak nem Richard Pryor színész az ott a Ferrarinál?😄

Hunt dok film

Falcon83
De létezett csak nem F1 volt neve. A FIA nem létezett meg a VB.

Vh elõtt még nem is létezett az F1- lehetséges, hogy az F1-ben az elsõ Magyar nagydíj így kellene átjavítani a mondatot...amúgy van igazság abban, amit mondasz

mcmoha
Szerintem az elso hungaroringi futamot Masodik Magyar Nagydijnak kellett volna nevezni mivel az elso a Nepligetben volt meg a haboru elott.

akkor István nem Imre, és akkor kezdték építeni arra emlékeztem h 85-ben már javában épült a pálya. 1986-ban volt az elsõ futam

mcmoha
Bernie Ecclestone, az FIA elnöke Forma–1-es versenyt akart rendezni a vasfüggöny mögött. Elõször Kína, Szovjetunió és Jugoszlávia volt kiszemelve, végül Magyarországra hívták barátai, Rohonyi Tamás és Frank Tamás. Már 1983-ban szóba került a verseny magyarországi futamának megrendezése. Lehetséges helyszín volt még a Városliget és a Népliget is. Végül 1985 szeptemberben a szerzõdés megkötésekor eldõlt hogy új pályát építenek Budapest mellett Mogyoródon. Tervezését az Aszfaltútépítõ Vállalat mérnökei, Papp István és Gulácsi Ferenc végezték, a tervezés számítógéppel való kidolgozásának, világviszonylatban is úttörõ jellegû példáját alkották meg.

A pályát 1985. október 1-jén kezdték építeni és rekordidõ (8 hónap) alatt készült el.

tervezte és építtette is😊

már hogy ne lett volna, Ecclestone úr ezt a mogyoródi helyszínt totálisan kinézte magának és (nem jut eszembe a vezetékneve) Imrével sikerült megegyezni, az a magyar ürge tervezte meg a Hungaroringet, amit Ecclestone rajzolt meg magának és 1985-ben el is készült a pálya...

nearo
Lotus-ok nincsenek benne.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Lewis 25 vettel 9,egész korrekt,azt a 9 elõzést is gondolom a pitben mutatta be amint ment a vécébe,és kerülgette a stábtagokat. hiába na,akinek a segge alatt él autó van...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
oké
úgyis van egy hírem a batmobilról :p

desigo
Ejj de komoly lesz
egyébként topikja:
24H versenyek
Ulvar
2008ban is lõttek....azelõtt és azután is.

Totti: Még szerencse hogy nem nézik oly szigorúan különben 86-ban tuti nincs F1 Magyarországon.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nohab
Erre gondoltál?

Dietrich
kínába már nem lõnek...'89 óta

Totti5
Én nem a helyzetrõl beszéltem, mert nem követem és nem is érdekel. A cikkre reagáltam hogy miért most jön elõ a politika és az F1 amikor Kínába dalolva mennek, ahol kemény dolgok mennek még sincs tüntetés, mert az F1nek ehhez semmi köze, sosem volt és sosem lesz.

Jah, csak a kiscsapatok indultak akkor is, mint a Ferrari<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
mekkora crash LM kvalin most!!!<#merges2>

Mármint az F1 <#idiota>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Láttad a Senna filmet? El van látva politikával rendesen...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Falcon83
Kínában nincs semmi gáz, Bahreinben meg halomra ölik a tüntetõket. Az f1-nek nincs köze a politikához, de háborús övezetbe menni versenyezni kicsit kockázatos.

Dietrich
kína egy olyan ország ahol a hamisitványt is hamisítják <#hehe>

Ulvar
Álljunk meg egy pillanatra. Bahrein jelenleg NEM BIZTONSÁGOS! Forradalmi helyszín, akárcsak a környezõ arab országok, sok embert megöltek a tüntetések során, és nagyon fel van kapva a dolog a médiában. Ha kiderülne hogy ilyen helyre megy az F1, akkor sok forradalom párti ember begurulna, ráadásul nem hiszem hogy szívesen fogadnák az F1et most, sokan ki se mennének...szabotázsokról nem is beszélve...Kína más tészta...az egy kommunista ország, amely világpiacra termel, világhatalom, és nagyon biztonságos. Az olimpia is gond nélkül lezajlott (pedig akkor is megpróbálták szabotálni a Tibeti "forradalmárok", meg az Ujgurok, amiket amúgy nem ítélek el sõt örülök nekik, hogy törekednek a szabadságra, de akkor is lezajlott egy igen fontos esemény, amit lehet hogy keserû szájízzel de végig néztünk).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
És miért is? Akkor Kínába miért mennek??? ott minden szép jó politikailag gondolom... fel van fújva az egész, az F1nek egyik ország politikájához sincs köze, persze most minden agyas megszólal, az 1 perc hírnév a keresztes lovag szerep miatt. Ha biztonságos akkor menjenek csak.

bardocz
Nagyon remélem, hogy nem tartják meg a nagydíjat. Vagy ha igen, akkor az élcsapatok nem mennek el, mint ahogy az USA-ban úgymond tüntettek pár éve.
Dietrich
off
eurosport2-n LeMans24h free edzés van.
egy Ferrarit megtörtek, egy Porshéval gumifalat bontottak, a Corvette meg tüzes lett..és hol van még a szombati rajt 😉

ScarY MAN
Kamui Kobayashi Sauber 32 <#worship>

...