FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-80 ezer között lebegett a nézõszám állítólag
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont ezt nem adja vissza a tv csak a helyszínen lehet átélni!
80.000 nézõ volt állítólag! F1-n meg mennyi is?..
KPT-nak hamar felkéne jutni 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez a kedvencem itt utáltam meg Alonsot😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
lol de érdekes, tudom régi, de ilyen rádióbeszélgetéseket szívesen hallgatnék még
u.i.:
Örülök, hogy neked is van erõd a fikára (már ha magyar vagy...) 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mivel kereskedelmi csatorna, így nem rúghatják csak úgy fel a szabályokat, és szeghetik meg a reklámszerzõdéseket, fõleg, ha nem állapodtak meg ilyen esetekrõl
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
I met God. She's black
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Senna
2011-03-27
09:35:20 13.05 GB
parancsolj
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!