FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja bemondta ma a rádió is sõt Norbi is nyilatkozott...

30-80 ezer között lebegett a nézõszám állítólag

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
mellesleg én sem tartom sokra ezt a FIA WTCC-t..csak Norbi miatt kezdtem nézni újra.
Viszont ezt nem adja vissza a tv csak a helyszínen lehet átélni!
80.000 nézõ volt állítólag! F1-n meg mennyi is?..
KPT-nak hamar felkéne jutni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Senki nem mondta hogy a közutálat tárgyát képzõ adón és non stop lehúrrogott Gyulát kellene néznie, hallagatnai mindenkinek. Ott volt az Eurosport. Nos mi a probléma kérdem újra?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
akkor nem kell bevállalni!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
fogalmam sincs, csak tipp volt

ez a kedvencem itt utáltam meg Alonsot😄

Ulvar
Jah, ezért nem nyert R. Schumaher. Már százszor linkeltem ide is. De sosem lehet megunni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lol de érdekes, tudom régi, de ilyen rádióbeszélgetéseket szívesen hallgatnék még

passatgt

Mirõl beszélsz? Próbáltál már valamit felvenni a TV-bõl? Simán olyan csúszások vannak, hogy +20-25 percet rá kell hagyni minden felvételre, pedig nincs is sportközvetítés közben.
u.i.:
Örülök, hogy neked is van erõd a fikára (már ha magyar vagy...) 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Falcon83
Az miért szerzõdésfelrúgás hogy kétpercccel késõbb adják le a reklám blokkot? Abba nem hinném hogy bárki belekötne.

Ulvar
Akkor mi van tavaly Dél Koreával 😊. Ott mások a szerzõdési feltételek vagy mi?

gercse
reklámok miatt van ez valószínûleg,
mivel kereskedelmi csatorna, így nem rúghatják csak úgy fel a szabályokat, és szeghetik meg a reklámszerzõdéseket, fõleg, ha nem állapodtak meg ilyen esetekrõl

Falcon83
Azt nézd meg mit adtak utána. Nem tudom miért fontosabb valami tinibuznyákság amit harminchatodjára ismételnek mint adni a befutót, amiért meg valszeg fizettek is nem keveset. Ha valami fontos nézett mûsor következett volna utána azt mondom hogy oké, de ez így nagyon gáz volt.

Totti5
Tudod van egy mûsoridõ amit be kell tartani, ez nem hasraütésre megy és senki sem számolt ilyen sok csúszással. Azt jó látni hogy a magyarnak a fikára mindig van ereje...

Hát igen, azt az 1 kört már nagyon nehéz lett volna megvárni...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Átkapcsoltam rtl-re, és majdnem megvakultam. Euro-n legalább 16:9-ben közvetítik az egészet, nem úgy, mint ez a szerencsétlen banda.
Falcon83
Hát ilyen egy színvonalas közvetítés. Egy körrel a vége elõtt befejezik mert kezdõdik a dawson és a haverok. Gratula a ratyik klubbnak 😄

passatgt
lol, csak összeraktrák, szigszalag mindenre jó😄

Ulvar
nah ja

bardocz
Ezért mondom, hogy felvételrõl. Japán sincsen közel, azt se lehetne adni normálisan élõben.
szabii98
jujj ://

I met God. She's black

Falcon83
Hát ezt jól elqrta

passatgt
hát a 2. versenyen sokat nem fog menni😊

Falcon83
Hát ja én inkábbb letöltöm és úgy nézem meg. De az legalább igazi verseny nem ez a kétszer 10 perces hülyeség amit vb-nek neveznek.

szabii98
az nagyon ütne...😄

I met God. She's black

Ulvar
V8 legnagyobb problémája hogy nagyon messze van Európától. Csak az olyan vadbarmok mint én kelnek fel hajnalok hajnalán egy futam kedvéért 😊. Viszont azért nem hiába kelek fel...ott van is izgalom. Na de mindegy lépjünk túl rajta.

bardocz
Csak azokat sajna itthon alig közvetítik:S Pedig jó lenne V8 meg Super GT felvételrõl. Esetleg BTCC.
Ulvar
Nekem aztán nem kell bemutatni a Túraautózást 😄. Egyik kifejezetten a "szakterületem" (orbitális idézõjel).

Falcon83
Hát azért túraautóban is van színvonalasabb sorozat. Ez eléggé alja. Ha nem lenne ott Norbi eszembe nem jutna megnézni. Így is évente megnézek 1-2 versenyt aztán az bõven elég 😄

Ulvar
Ülj bele, egybõl elmúlik 😄.

szabii98
Am nekem az a bajom a WTCCvel, hogy nincs sebességérzete a közvetítésnek. F1nek van/volt, látszik hogy 280 felett mennek, de a túraautóban meg GP2, Formula 3ban nagyon lassúnak tûnik az egész 😄

I met God. She's black

Totti5
Mérföldekkel jobban közvetített mint az magyar Eurosport bármikor is az elmúlt évekbõl. Minden tiszteletem az övék, mert amúgy nagyon profi csapat, és nás sportokban imádom õket, de technikai sportnál csak az SBK elfogadható az is Böröczky miatt.

bardocz
Majd nézd meg az F1-et hungaroringen az milyen izgalmas lesz. Elõz kettõt Hamilton szabályosan, és azért is megbüntetik, aztán majd vonatoznak tovább^^ Jaa, hogy ott van kerékcsere, tényleg kurva izgalmas lesz tõle.
Ulvar
Túra autó azért nem F1 😊. De még így is izgi volt szerintem, fõleg a vége...és van kiért szurkolni.

szabii98
5.rõl 2.ra azért... 😄 grat neki 😄

I met God. She's black

Falcon83
Há ez a wtcc gyulám vinnyogásával még nézhetetlenebb mint egyébként 😄 Grat Norbinak. Am ez a wtcc jó gagyi. 12 kör ebbõl 10 kõkemény vonatozás. Ennél még az F1 is izgibb 😄

passatgt
hát amikor lassított felvételt mutatnak f1-be, az kicsit több, mint 60 fps😊

MaSzKa
Jó lenne ha FullHD-ben HQ-ban adnák az F1-et 60fps-el.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bakkerman
legalább maradt volna ott...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Zseniális!😄

Huhh.. A nemet RTL2-on mutogattak egy Red Bull road showt elobb, es egy ficko ugy gondolta, atugorja az egyik kocsit menet kozben.. Hat nem sikerult, de meguszta...<#guluszem1>

Igazsag szerint jelenleg a fej eltalalasa, illetve a hirtelen lassulas, ami veszelyes.. A pilotat korulvevo elemek mar olyan erosek, hogy gyakorlatilag nehezen elkepzelheto, hogy azokon keresztul dramai behatas erje a testet.. Viszont a fej meg mindig kint van, es a lassulasok a belso szervekre, illetve a gerincre komoly hatassal lehetnek...

bakkerman
Senna 1080p
Senna
2011-03-27
09:35:20 13.05 GB

parancsolj

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jeffjohnson

Még ennyi év után is borsozik a hátam. Micsoda pilóta volt, kíváncsi leszek a filmre.

Dietrich
Kubica esetében arra gondoltam a szerencsénél, hogy a mák az volt, hogy a cockpitbe nem hajtott bele senki az elsõ becsapódás után ahogy keresztbe ment a pályán, hogy nem fejjel találta el a falat mint szegény Moore '99-ben.

Ulvar
WSR 3.5-ben versenyzik most szép eredményekkel.