FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Legnagyobbak közül Senna...Monaco...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fisichella Brazília 2003😄
Vettel-Webber páros Fujiban 2007-ben ott voltak elõl az addig ócska Toroval és RBR-el, Wurz is sokszor elõrekerült abban az évben, Nelsinho Piquet majdnem megnyerte a 2008-as Hockenheimi nagydíjat pl...ezekre gondolhatott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pl Johhny Herbert 99 Nürburgring😄 az mekkora futam volt ott mindenki vezetett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Pl kik? olyan nagy csodák nem voltak... csak Vettel a Toro Rossoval, más nem rémlik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Most, de korábbi években azért elõfordult hogy annyira megvariálódtak az extrém körülmények miatt a dolgok, hogy teljesen felborult az erõsorrend és olyan emberek kerültek ki gyõztesen akire életedbe nem gondoltál volna, pláne egy jóval szarabbnak titulált autóval.

Renaultval nem volt, hatalmasat zuhantak vissza😞

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Akik 4-5-6 helyeket elérnek az RB, Meki és a Ferrari mellett azok kitûnnek minden versenyen, mert alaphelyzetben az elsõ 6 hely foglalt a 3 legjobb csapat álltal és akik ezt átírják azoknak mindig jár az elismerés. A dobogó szinte lehetetlen alaphelyzetben.

GorbeTukor

Nah, most ez a Button - Hamilton elemzes engem kicsit meglepett...

ja Korea😄 pff na az is, hogy rittig Rosberget sújtotta...

igen sajnos ez is benne van, régen sokkal többet ki lehetett hozni egy technikából és rengeteg volt a motor elfüstölés, mamár rekordok születnek futamról futamra, hány autó ér be...

Vagy ha eselye lenne extrem korulmenyek kozott, akkor a baleset utan visszacsapodo pilota kiuti😊

Ulvar
Azért sincs még Niconak gyõzelme, mert a technika annyira kifinomult az elmúlt években hogy alig akadnak mûszaki hibák. Régen megvolt hogy a hengerek száma is eltért akár 4el is 2 autó között mégis egymás ellen küzdöttek mert a technikai elõny és hátrány kiegyenlítõdött, viszont nagyon próbálták feszíteni a határokat ami sokszor a verda kinyírásával járt.

Most a spórolás jegyében nagyon ügyelnek a technikára, ennél jóval többre képesek ezek a verdák, de nem használják ki, legalább is nem annyiszor, és nem annyira. Ezért nincs kiesés, így az esetleg ügyesebb pilóták gyengébb verdában nem tudnak elõrébb kerülni, és akár dobogóért harcolni. Még a nagyon extrém körülmények között se mindig.

azt tudom, de tartok tõle, hogy Niconak is max 1 lesz...mondhattam volna, hogy nehogy akkor Heidfeld váljék belõle

bakkerman
a mercedesbõl a lehetõ legtöbbet kihozza,idén,meg tavaly is qualifikáción szopatja sumcsit,ha kapna egy RB vagy egy Meki szintû autót lazán lehetne világbajnok. sõt,megkockáztatom,ha megkapná másszus ferráriát akkor alonso tökét is elkapná

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Trullinak van gyozelme, raadasul pont Monacobol.

Carlos
Egyetértek.
Szereten Nico-t, bárcsak egy picivel normálisabb autóban lenne!

Þór vígi þessi rúnar

szánalom...de ne így legyen...több õ annál, hogy úgy járjon, mint egy Trulli

Carlos
még futamgyõzelme se lesz...

Þór vígi þessi rúnar

ja Rosberg pedig lazán ütné Vettel és Hamike szintjét, sõt sztem verné õket, bár ezt nagyon nehéz megállapítani...igazat adok annak a kommentelõnek, aki kifejtette, hogy mennyire abszolút még lehetõsége se volt Rosbinak a gyõzelemre. Na jó egyetlen eset volt talán a 2009-es Szingapúri nagydíj, amit Rosberg szúrt el a boxból kijövet...meg pl abban az évben a Williams év elején 1-3 futamon nagyon versenyképes volt, bár a Brawnoktól elmaradtak mégis sztem a Maláj nagydíjat, ha nem esett volna le az ég behúzta volna, vagy akár idén kis mákkal a kínai nagydíjat is

Totti5
Tud, csak nem lesz VB soha vele😊

Carlos
Ja, semmi...
Csak hogy a tehetséges pilóta se tud semmit kezdeni, ha fostalicska a vas a segge alatt.

Þór vígi þessi rúnar

???kifejtenéd mi a probléma?

Carlos
"Azt kívánom, hogy végre neki is versenyképes autója legyen."

No comment...

Þór vígi þessi rúnar

Falcon83
A többi képet minek kellett törölni? :S

LeventeV
😊)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ibuki
😄

Spirito Juve!

😄😄

Falcon83

Falcon83
Heidi újabb ugrásából újabb remek mûvek születtek 😄

bakkerman
jaaaa,én meg azt hittem fettel jele jelenti azt hogy winner,mert õ csak egy ujjal mutogat. bebasznám ezt a ficsúrt egy hrt-be,azt onnan mutogasson <#gonosz2><#hehe>

ScarY MAN
button papa meg barinõ nyomatta mikor gombocska felállt a dobogóra 😄

...

bakkerman
abba az egy kurva ujjba hol a W ??? csak én vagyok szellemileg korlátolt és nem látom?

pedobear
Legközelebb majd bekenik gyantával a gumikat.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
A gyengébb képességûeken fogott csak ki ez...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ScarY MAN
"Gyõztest jelent, egy W. A barátnõmmel találtuk ki"

azt a kreatív mindenit .....D😄::😄😄😄DD😄DD

...

Ibuki
LOOOOL<#vigyor2><#guluszem1>

Spirito Juve!

LeventeV
remélem még lesz W a dobogón 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Di Resta is kapott rendesen, pedig Monacoban ugyanazt csinálta, mint Hami a Loewsban, ha Hamié nem volt jogos bünti, akkor ez sem volt az😄

én azóta is röhögök azon Button miket úszott meg Kanadában

Totti5
Vagy Sumi, mert õk ketten voltak a FIA kedvenci mostanában.

Ulvar
arra van a pálya szélén álló bíró.

tudtam h Hamiltont hozod fel...

maradjunk annyiban, hogy tényleg nagy összevisszaság van az FIA-nál, és tessék Perezt nem büntetik meg, mert nem "látták"

Totti5
Haha, azért mert pár nagymenõ hibázott és túlnyomta neki, még a többi 18 pilóta gond nélkül megtette a 70 kört😊 amúgy is esõben nem kell rámenni a rázókõre, persze aki gyorsabb akar lenni az kockáztasson, ha nem jött össze akkor nem jött össze.

Amúgy érdekes hogy Trulli ki van akadva hogy sikán átvágással elõzték meg és nem kapott semmi büntetést Perez, bezzeg ha Hamilton tette volna már keresztre lett volna feszítve... ugytünik az FIA is csak a tévét nézi és a fanboy szurkolók alá adja a lovat az idétlen büntetésekkel, ami meg hátul történik az le van szarva...

bakkerman
szegény Senna látná azt,hogy mi lett az forma 1-bõl,forogna a sírjában...gp3-ban nem volt csúszós éééérdeeekeeees,pedig ottis vizes pályán mentek...

Ulvar
És túlzott... azért ne keljen már nekem kitörölni szarás után a seggüket is... oké, csúszós volt... Amikor Bahreinben nyelték a port az nem volt csúszós? Ott még a pálya szélére se kellett volna menni...

Carlos
HISZTIS PICSÁK!

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
bûntettes bújtatása!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja láttam, nincs véletlenül egy társa?😊