FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Attól én még megnézném...

Újoncok közül Bianchit várom a Ferkához, ha már ennyit építettek rá... De...áááhhh úgy idegesít ez a felfogás...jó Schuminál mûködött hoztak 5 Vbt (majdnem 6t) egyéniben, csapatban meg a tököm sem tudja mennyit...

Ez nem fog mûködni másnál...Vettelnél talán, mert az RB ugyanezt csinálja...engedi hogy amikor szarul jön ki a lépés Vettelnél, hogy a másik is versenyezzen, de amint egy csöpp esély is van arra hogy Vettel még több pontot szerezzen hirtelen Webber Vettel mögé esik vissza...van persze olyan is amikor simán engedik versenyezni.

Amiért a Mclaren mostanában szimpatikus az valóban az hogy engedik a versenyzõiket egymás ellen versenyezni. Ez nem 1 futamon történt már meg, és ez tetszik, bár hogy ez mennyire hasznos a csapatnak...talán rajongók tekintetében hogy ezzel mutatják mennyire õszinték és nem álszenteskednek a szájukkal...

Na ez az ami sose lesz a Ferrarinál, és ezért nem kell ilyen felfogás mellett fiatal tehetség ebbe a csapatba... inkább a Mclarennek lenne egy fiók csapata 2 fiatal tehetséggel (ilyen felfogás mellett) és amelyikük a frankóbb az felmegy a nagy csapathoz...ha olcsóbb lenne az F1 simán meglehetne oldani, de hát kell a kurva sok drága elem... ááá totál kinyír idegileg ez a sport :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
Domenicali meg ezt is mondta (azt hiszem ugyanabban az interjuban):
"Számunkra és Felipe számára is alapvetõ fontosságú, hogy a legjobbat nyújtsa, tekintve, hogy legalább másfél évig még õ lesz az egyik versenyzõnk."
Allati unalmas, hogy egy-egy interjubol a magyar oldalak ket hetig is elelnek, kiragadott reszleteket idezve es minnel szenzaciosabban talalva.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Liuzzinak tavaly el kellett volna vernie Sutilt konstansan nem egy egy futamon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én betenném Fisichellát:D és összeállna az egykori Alonso-Fisi duó Briatore nélkül haha:P röhögnék, ha az 1 évet kihagyó öreg Fisi így elkenné Fernando száját...

2016-ig a Ferrari csak Alonsora fog építeni, tehát nyilván senki nem akarna odamenni.

Hamilton, Kubica, Rosberg, Vettel õk talán képesek lennének elverni ezt a nagyszájú spanyolt, ha éppen nem siránkozna, hogy õ az elsõ számú akkor simán megverné õt az említett 4 pilóta...a fiatalabb Schumi pedig földbe döngölte volna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Mert hülye! A Ferrarinak szüksége van egy agresszív pilótára. Az a baj hogy azt Alonso miatt nem lehet megtenni... A Ferrari hagyománya hogy 1 emberre építenek, akár mit mondanak, nagyon ritka volt hogy ne egy emberre építettek volna, még akkor is ha tudták a másik srác lehet jobb nála.

Vagy változtatnak ezen a filozófián, vagy kirúgják Montezemolot, vagy akkor tényleg maradjon Massa... Egy fiatal versenyzõt nem fognak seggnyaló pályára állítani, kivéve ha egy kitûnõ Olasz tehetség, akkor Alonsot állítanák seggnyalásra, ami = azzal hogy elhúz a faszba. De ahogy elnézem a felhozatalt arra jó pár évtizedet lehetne várni. (Mondjuk Liuzzi rohadt nagy tehetség még most is szerintem, ha adnának neki lehetõséget, sztem látnánk tõle pár jó futamot).

nem lepõdnék meg sajnos...

bár lehet pletyka, Monti ragaszkodik még, h maradjon

Firerock
meglehetõsen fantasztikusak ezek a videók:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RatBaG
http://www.youtube.com/v/tmJvCIlze48&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Nyilván. Monduk ha egyedi kézzel készített és nem kínából beszerzett cucc akkor nyilván meg kell fizetni, de attól mert rádobnak egy márkát ugyan arra a tömegtermékre az vicces szokott lenni. Ugye ilyen a Sony tévé ami 20 ezerrel drágább mint az LG, de ugyan az a panel van mind a kettõbe:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Ugyanezt már elmondta 1 vagy 2 hónapja, illetve már az elõtt is a cikk képét meg se változtatták...a kommentek meg magukért beszélnek, sokan vannak akik nem látnak a kerítésen túl. PL: "Villeneuve már nagyon hiányzik az F1bõl". Ugyan mit tudna õ csinálni F1ben? A Kanadai TV csatornának amely adja az F1t max azon kommentálni.

részben igaza van

az viszont nem igaz, hogy csak 1 tizeddel verte Eddiéket, mert volt amikor 1 másodpercet kaptak bizonyos pályákon

hummer bicaj is van, 300k

kifli
legyen 300 299 és akkor lesz rajta skoda logo is :D
bakkerman
meg skoda DH bicaj 700k-ért,ugyanazokból az alkatrészekbõl összetudok állítani egyet 300k-ból,csak skoda logó nélkül...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gondolom, de azért milyen már:D ezt csakis a marketing és a jó reklám miatt csinálják, festeni és matricát ragasztani bárki tud

Per hete volt egy cikk vagy indexen vagy bringas blogon, hogy mekkora atbaszasok ezek a kerekparok. Talan a Porsche volt kiemelve, de en mar lattam Mercedes bringat is: logo teszi ki a neha tobb millios ar 90%-at, amugy atlagos alkatreszekbol allnak.

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
azt hittem nõ

"You have worked with Michael, with Kimi and with Fernando. They are very different world champions, aren't they?

Andrea Stella: Yes, the truth is yes. Michael I would say has natural talent, but he is persistent and analytical. Fernando I would say is technically very well prepared for any type of circumstance, whether in the wet or the dry, and that he has a lot of mental strength, both analytical and intuitive. And Kimi (he pauses and thinks what he is going to say), I think that Kimi is the best in a particular set of circumstances, but only in that set of circumstances, and he is definitely very intuitive."

interju

kifli
borzalmas :S

Heidfeld autója:D:D:D

meg a forgalmi dugó is nagy

Ulvar
http://www.youtube.com/v/odm7fymEO_k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mielõtt kimaradna... :).

2007-es baklovesek ota iden elkezdtem ujra kedvelni a McLarent, mondjuk a pilotak kozul inkabb Buttont, annak ellenere, hogy tudom Hamilton jobb valamivel kettojuk kozul.

bardocz
Én éreztem, és senki se vette észre, hogy ballal fékeznék. Minek emeljem el a lábam a gázpedál felõl, ha tudom, hogy nem kell visszaváltanom?
Palinko
nem én nem ballal, mivel kuplungos az autónk, viszont szoktam próbálgatni és tényleg nagyon furcsa :)
ha nincs kuplung, akkor erdemes megszokni:)

Totti5
Te ballal fékezel?:) igen nem érzed mennyire kellene lenyomni, mekkora erõt kell kifejteni, próbáld majd ki!

Palinko
de miért ne fékezzen ballal? gondolják kevesebb az érzés abban a lábában? :D

Hulkenberg villanasa...

V43 1105
KOBAYASHIIII :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pedobear
Ecclestone mindenkire ezt mondja akiben van egy kis tehetség, ezzel akar szimpatikus maradni mindenki elõtt.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ja még 93-ban is, amikor a Williams Dominált...

Ulvar
Legnagyobbak közül Senna...Monaco...

Fisichella Brazília 2003:D
Vettel-Webber páros Fujiban 2007-ben ott voltak elõl az addig ócska Toroval és RBR-el, Wurz is sokszor elõrekerült abban az évben, Nelsinho Piquet majdnem megnyerte a 2008-as Hockenheimi nagydíjat pl...ezekre gondolhatott

pl Johhny Herbert 99 Nürburgring:D az mekkora futam volt ott mindenki vezetett

Totti5
Pl kik? olyan nagy csodák nem voltak... csak Vettel a Toro Rossoval, más nem rémlik.

Ulvar
Most, de korábbi években azért elõfordult hogy annyira megvariálódtak az extrém körülmények miatt a dolgok, hogy teljesen felborult az erõsorrend és olyan emberek kerültek ki gyõztesen akire életedbe nem gondoltál volna, pláne egy jóval szarabbnak titulált autóval.

Renaultval nem volt, hatalmasat zuhantak vissza:(

Totti5
Akik 4-5-6 helyeket elérnek az RB, Meki és a Ferrari mellett azok kitûnnek minden versenyen, mert alaphelyzetben az elsõ 6 hely foglalt a 3 legjobb csapat álltal és akik ezt átírják azoknak mindig jár az elismerés. A dobogó szinte lehetetlen alaphelyzetben.

GorbeTukor

Nah, most ez a Button - Hamilton elemzes engem kicsit meglepett...

ja Korea:D pff na az is, hogy rittig Rosberget sújtotta...

igen sajnos ez is benne van, régen sokkal többet ki lehetett hozni egy technikából és rengeteg volt a motor elfüstölés, mamár rekordok születnek futamról futamra, hány autó ér be...

Vagy ha eselye lenne extrem korulmenyek kozott, akkor a baleset utan visszacsapodo pilota kiuti:)

Ulvar
Azért sincs még Niconak gyõzelme, mert a technika annyira kifinomult az elmúlt években hogy alig akadnak mûszaki hibák. Régen megvolt hogy a hengerek száma is eltért akár 4el is 2 autó között mégis egymás ellen küzdöttek mert a technikai elõny és hátrány kiegyenlítõdött, viszont nagyon próbálták feszíteni a határokat ami sokszor a verda kinyírásával járt.

Most a spórolás jegyében nagyon ügyelnek a technikára, ennél jóval többre képesek ezek a verdák, de nem használják ki, legalább is nem annyiszor, és nem annyira. Ezért nincs kiesés, így az esetleg ügyesebb pilóták gyengébb verdában nem tudnak elõrébb kerülni, és akár dobogóért harcolni. Még a nagyon extrém körülmények között se mindig.

azt tudom, de tartok tõle, hogy Niconak is max 1 lesz...mondhattam volna, hogy nehogy akkor Heidfeld váljék belõle

bakkerman
a mercedesbõl a lehetõ legtöbbet kihozza,idén,meg tavaly is qualifikáción szopatja sumcsit,ha kapna egy RB vagy egy Meki szintû autót lazán lehetne világbajnok. sõt,megkockáztatom,ha megkapná másszus ferráriát akkor alonso tökét is elkapná

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!