FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Szûcs Csaba az elkövetõ...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ez egész fasza lett😄😄 attól függ kiírja ezeket😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LeventeV
valószínû be is fogják, ha meg ott is jól teljesít akkor 2013-tól mehet a red bull-hoz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ulvar
KÖNYÖRGÖM MENTSETEK MÁR MEG EZEKTÕL!! xDDDDD Totti légyszi!!! xDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
fájdalmas ASD:ASADSF:ASSAF kajak ezt a gyereket bézból ütõvel simogatnám 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pedobear

Tavalyi Abu-Dhabis teszt után azt mondtam hogy ez a gyerek kurva jó😊
De majd meglátjuk egy kicsit jobb autóban.

bakkerman
én jövõre beraknám valamelyik torro rossoba

LeventeV
azért nem lehet könnyû egy HRT-vel...

Dambrosio...

ja érdekes volt, Ricciardo kezd fejlõdni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LeventeV
és versenyen 4 kört kapott míg liuzzi 5öt az egyik virginnel együtt, de már nem tudom melyik volt az 😄

LeventeV
magyar nagydíjon elég szépen szerepelt. idõmérõn is 22. lett. verte liuzzit meg az egyik virgint.

Firerock
végre valaki rajtam kívül kedveli Ricciardot😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
és a legnagyobb tragédia hogy wtcc is majd csak szeptemberben lesz

Palinko
köszi a helpeket sejtettem hogy lesz majd 1 hónap :S
augusztus végén lesz futam, Belgian Grand Prix, személyes kedvencem Montreal után😊

Freedom88
aug 26-28 között lesz a köv.

T.T.

Palinko
meddig tart a szünet? és aztán minden hétvégén lesz futam, vagy decemberig tart? 😄
Totti5
Volt valami dúrvulás az elmúlt 2 napban? ( rövidke "nyaralás" volt )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
Sõt, Barichello sokkal Button csapattársaként sem teljesített annyit mint a csapattársa. Volt olyan, mikor Button 1. lett õ csak 5. hely körül volt.
És akkor nem is volt sok vetélytárs, sõt szinte senki csak az energiaitalosok az év 2. felében.
#114274:
Az már tökmind1 hogy erõbõl vagy nem, elõtte végzett az a lényeg. Ha él csapatba kerülne, szerintem tudna menni velük. Jó persze nem egybõl, de sok esélye lenne.

I met God. She's black

Vagy nem, egyelore azt sem tudjuk, hogy milyen veletlen folytan kerult Liuzzi ele. Eddig az olasz koron belul maradt mindenki sereghajtohoz kepest, most toluk is kort kapott, igy az ausztral kozel sem erobol verte meg.

http://gaborszantai.co.uk/

errõl van szó...sokkal jobban teljesít, mint pl anno Rubens Barrichello a Ferrariban vagy David Coulthard a Mclaren-Merciben...õk is voltak másodikok, de elég sok futamon kikaptak egy csúcsszuper autóval Montoyáktól, Raikkonenektõl, Alonsoktól, Trulliktól akár, fõleg DC a vége fele már...

Carlos
Ezt mondom énis.
Ha valaki a top csapatban van, akkor nagyobb eséllyel végez elöl, mint az aki valami kis sufni vassal gurulgat a 107%-on.
Tehetség is kell persze, de azért a Forma 1 mindig is az autók erejérõl szólt inkább, nem úgy mint a NASCAR.

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Viszont mégis 2. a bajnokságban.

I met God. She's black

fenéket inkább a Red Bull elnyomja kissé, ami nem tûnik ki😊

még mindig motivált és harcra kész idén elég sok balszerencse érte, vagy hibás döntés...év elején teli volt KERS és taktikai hibákkal. Tavaly azért sikerült neki következetesen megszorongatni Vettelt...és akkor év végén se igazán akarta támogatni a csapat...

szabii98
Ricciardo alá raknál egy RedBullt már VB lenne. De mondhattam volna bárkit. Az hogy Webbernek nemmegy...öreg már.

I met God. She's black

Carlos
Szegény Kubica... Sajnálom szerencsétlent.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

én manapság a Kubicát, Vettelt és Alonsot tartom vezéregyéniségnek, akik kellõen képesek a saját csapatukat motiválni. Kubica sajnos nincs itt...

õ nemcsak a vezetési tudásában volt mester, hanem a csapattal való isnpirációban és hajtóerõben, a tesztelésben amik után elképesztõ érzékkel adott visszajelzéseket, ezenkivül a Ferraris idõszakban a kivezetõ körén elképesztõ gyorsasággal tudta a gumijait felmelegíteni, ami számos gyõzelmet hozott számára nem 1. helyrõl.

Természetesen ott volt mindig mellette egy Briatore, egy Todt, egy Brawn, és egy tökéletesen összeállított csapat, de azért rajta is múltak jócskán a dolgok...

RatBaG
egyáltalán nem rí le rólad, ááá... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
a dobogótól lesz valaki mester? Hát jó.
Én mondjuk sose szerettem schumi-t.

Þór vígi þessi rúnar

sõt már 92, 93 környékén is, a gyenge Benettonnal dobogói és gyõzelme is volt már

vagy nem...példa erre 94, 96, 97, 98 és 99 eleje is...2000-ben is egyszint volt a Mclarennel szval, azért sosem volt alatta a legeslegjobb autó...utána már igen az tény kivéve 2005-ben és 2006-ban akkor pedig évvégére a Renaultval egyszinten volt a Ferrari

Carlos
A "mester" is csak a tuti verdában volt mester.

Þór vígi þessi rúnar

Tuttosport: Button nyert Vettel elõtt. Schumacher katasztrofális.

ezek a köcsög Olaszok még mindig neheztelnek a mesterre

Ulvar
rohadj meg<#banplz><#violent><#mf1>

pedobear
Ezek az a gyanúm, hogy valamilyen érdekbõl kerültek ide, sokakat nem tudom ki nyom ennyire elõre. Olyan ez már, mint a füredi Anna-bál ahol a szépségkirálynõ többször volt már ronda nõ.

jujjj, ez fájt 😄<#banplz>

Palinko
az massa <#wilting><#guluszem1><#szomoru1>

(bocsi , bocsi, nem bírtam ki! 😄)
átlagos csaj is lehet szép nem?😊 nekem az a farmeros, Ferrari inges jött be😊

Jim Morrison
ehogy elneztem tobb is...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pedobear
Teljesen átlagosak, sõt van olyan is közöttük ami átlag alatti.

John Watson nyilatkozata:

"Mikor Jenson Button világbajnokként a McLaren-hez igazolt, sokan úgy gondolták, hogy nem fogja tudni tartani a lépést Hamilton-nal. Igaz, hogy Button sokszor egy hajszálnyival lassabb, mint a csapattársa, de ezt kiegyensúlyozottsággal és körültekintéssel kompenzálja a 2009-es világbajnok."

ennyi😊 ugyanezt mondtam korábban is...

Nincs valakinek egy 2002 utani, Chevrolet Corvet ZR1, vagy Camaro tulajdonos ismerose..?!

<#rinya>

hát nem ebbõl fogsz meggazdagodni úgy látom <#zavart1><#zavart1>