182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #128176 -
#128175 :DDD
-
#128174 topicjában mindig van... -
#128173 de hiszen van már ilyen...csak úgy hívják DTM -
#128172 Sőt a Formula 1-nek lehetne egy endurance versenye is, a Le Mans-i 24 órás. Ők lennének az új kategória...
Független csapatba betenném Tomas Enge-t + Mika Salo-t + Jos the Boss Verstappent..."ütős" csapat lenne :D. -
#128170 Csak hogy a Formula 1 és a Le Mans-i prototípus verdák között van némi különbség kasznira... -
#128169 Le Mansban az a "Szar" plexi megmentette már két Audis életét is!
Nem szeretném,hogy bevezessék itt de el kell ismerni,hogy hasznos. -
#128168 a pofám leszakad, mik vannak! olvassátok el a végét...
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20120903 -
#128167 és mind ezt az emberek szórakoztatásáért! :D ... inkább várjuk meg mit szolnak a versenyzők ehhez. nem oszt nem szoroz, hogy most van e ott plexi or nát. jó verseny legyen és annyi. -
#128166 Semmi értelme...ha ez a plexis szar ott lett volna, nagyobb a sansz hogy alonso ténylegesen megsérül.
Egyszerűen el kéne fogadni hogy a nyitott kasznis autóversenyzésben ez benne van. Ezt a kockázatot vállalni kell. -
#128165 bakkermá... -
#128164 "A @Lotus_F1Team-nél azt mondják, Monzában sem vetik be a dupla DRS-t. Ott amúgy is olyan kicsi az autók légellenállása, hogy értelmetlen." -
#128163 http://www.motorsportal.hu/forma1/szukseg-van-a-zart-pilotafulkere-az-f1-ben-c46010.html
Ettől féltem... -
Chris Lowe #128162 Az a baj, hogy ebben a hülye világban a kapcsolatok számítanak nem a tudás. Mezei szófordulataitól szinte hányok, annyira vacak az ürge, hogy csukott szemmel azt is hihetném, hogy női vízilabdát közvetítés. Viszont nyomást lehetne ráhelyezni egy összevágott videóval és még azok is megnéznék akik f1-et amúgy nem néznek. Kérdés kinek van meg az egész évad? -
#128161 Ez az! :) -
#128160 -
#128159 :(( -
#128158 szólj ha találsz! -
#128157 Van neki valami agymenése még az első időszakból amikor az m1 először közvetítette. Ott is asszem Wéberrel volt együtt és a svájci szendvics hasonlatot egyszerűen képtelen volt felfogni. Sajna belinkelni nem tudom, mert itt a melóhelyen nagy változások történtek, az is csoda, hogy az sg-t úgy ahogy még el tudom érni :(( -
#128156 sajnos még nem láttam highlights videót youtubeon. -
#128155 ugye... olyan mintha nem is értene hozzá. Gyulám valamennyire vágta a dolgokat, de ez a mezei tök hülye hozzá. -
#128154 Mezei egy idióta dilletáns barom. Falnak megyek a közvetítésétől. Soha nem hittem volna, hogy ezt mondom, de Gyula ezerszer jobb volt. -
#128153 Link van a versenyhez? -
#128152 Nem tudom ki nézte tegnap az IndyCar futamot streamen, de ha valami, na az nagy verseny volt ... aki tudja töltse le és nézze meg... eszméletlen volt :D. -
-
#128150 Kommentálás egyre rosszabb lesz.
Össze kéne vágni videókba, és rendesen, értelmesen le vezetni az M1-nek a drága Mezei failjait, hátha érne valamit ha youtubeon vagy 1-2 milliós nézettséget és egyetértést kapna. Vagy ilyesmi. -
#128149 Hááát, nem volt nagy durranás a futam, kivéve az elejét. Kár hogy Alonso kiesett...
Azt pedig csak finoman jegyezném meg, hogy nekem eddig nem volt bajom a kommentátorokkal, de a mostani futam valami kritikán aluli volt, a késői reagálásokkal, eltúlzott dolgokkal, és roppantlogikus agymenésekkel.
Nemtudom, hogy miért, de az eddigi futamokon, valahogy nem volt ilyen bajom... -
IXEMGabeo #128148 OFF vége és innentől pedig az F1-re kellene koncentrálni... -
IXEMGabeo #128147 óóh én is zseninek hiszem magam, de akkor sem nyilvánítom ki, mert sokan nem szeretik a nagyképű embereket köztük én sem:) Azért ugatok bele, mert szégyen, hogy ilyen hülyeség miatt, mint a KERS, amit megemlített emiatt mászol bele a provokációba. Gyereknevelés amúgy tényleg hülyeség, sokkal több a pozitív hátránya, mint előnye manapság, hiába neveltél fel 4 lányt, ha igaz egyáltalán ettől nem leszel több a szememben... -
#128146 Te pedig,ha valamiről fogalmad sincs,miért érzel ekkora késztetést,hogy beleszólj?
Egyébként meg csak egy egyszerű szürke kis zseni vagyok,ami itt nem oszt és nem is szoroz -
#128145 Ne erőlködj!csak beégsz megint... -
IXEMGabeo #128144 miért olyan nagy dicsőség gyereket nevelni? Csak saját magát kínozza vele az ember:) Nem ettől lesz ő nagy ember, már önmagában tisztességes állampolgár akkor amiben úgy érzi van beleszólási joga. Ezen a fórumon is és az életben is mindenki egyenrangú nem tudom te kinek hiszed magad:D -
G_ArchAngel #128143 Látod húgica, ha kicsit ismernél is, mint azok, akik tényleg járnak ide, akkor nem futottal volna most a WC ajtónak.
Gratulálok. -
G_ArchAngel #128142 Nem tudom milyen diplomad lehet, de általanos iskolában megtanítják, hogy kell írásjeleket használni, illetve szóközökkel kombinálni.
Igaz erre az ember már akkor rájön, mikor elolvasta az első könyvet az életében. A te esetedben legyen ez egy Pókember képregény. Hiszem, hogy a borítón túljutottál, hiszen hazudni jobban tudsz, mint egy átlagos magyar politikus.
Majd amikor a műveltséged megütötte egy cserepes növényét, akkor újra visszatérhetünk, addig meg szépen húzzál aludni, mert reggel nem kapsz a tej mellé kiflit. -
#128141 Ráadásul egy szaros kis fotós vagy,épületet te az oviban rajzoltál először és utoljára... -
#128140 O kis taknyos!
Majd ha felneveltél 4 gyermeket,lediplomáztattad és útnak eresztetted őket és én azt még megérem! NA AKKOR talán beszélhetünk ismét..
De egyelőre én 10 éve olvasgatom itt a sok marhaságod,előttem ne álszenteskedj..
ad1;mivel nem áll jól
ad2;én ezt már régen nem kajálom -
G_ArchAngel #128139 Tenyleg nem szamitott. Futamot nezted?
TV be volt kapcsolva? Akkor miert a Cartoon Networkot nezted?
Es miert ultel hattal a kepernyonek?
Holnap meg kezdodik a suli, remelem keszultel, mert enekoran szolmizalnod kell! -
G_ArchAngel #128138 Kislanyom, en akkor mar epuleteket terveztem, amikor atyadek ijedtek rohangaltak patikabol patikaba esemeny utani tablettaert.
Sajnos nem kaptak:( -
#128137 Még,hogy Ő...ugyan már,gyerek még.................
-
IXEMGabeo #128136 ez háborút jelent