182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#128135 Az itt a 2. fele! viszont Kiminek,10 % ok kellett visszavenni a kers-böl,ami ezen a pályán,nem sokat számít...
Mondjuk én már a közel 10 év alatt,már megszoktam,hogy sok zöldséget hordasz össze... -
#128134 Grosjean simán megérdemelte.
Helikopter nézetből teljesen jól látszik, hogy a kutya nem volt a közelében, egyszerűen le akarta szorítani Hamilltont, de valóban nem érezte térben hol is tart :)))) -
IXEMGabeo #128133
ezt pedig itt szintén Grosjean okozta ennyi erővel itt is kaphatott volna 1 futamos eltiltást... -
G_ArchAngel #128132 :)
Allitolag egesz hetvegen morgott a gyenge auto miatt. Igaza van, ha nyerni akarnak, akkor ennel tobb kell. -
IXEMGabeo #128131 Mit szóltál Kimi beszólásához amikor azt mondta, "adjatok akkor egy kis erőt!":D én szakadtam rajta -
G_ArchAngel #128130 Az utolso 8 korben, nem a feletol. Ellenben Raikkonennek mar akkor nem volt KERS-e.
Persze szokas szerint, legalabb a Lotus nem hazudolja meg a Renault utcai autok elektronikajanak minoseget. -
IXEMGabeo #128129 nagy fazon ez a Wéber bírom a dumáját:D -
#128128 + a verseny második felében elment a 6.
Ehhez képest meg pláne jól ment.
Bár most is baromi szar taktikát húztak elő,de ettől függetlenül a dobogó simán kijárt volna... -
#128127 azért valljuk be,az az autó a középmezőnyben van,plusz még a taktikát is elszúrták,így a hetedik hely a tizenharmadikról baromi jó(50% ebből a DDRS,50% meg MSC rutinja és agresszivitása) -
#128126 Baromi nagytól messze volt, de jól ment, mint ahogy a többiek is az élmezőnyben... ha ez volt a nagy versenye akkor nagyon gáz lehetett a többi ezek szerint. -
G_ArchAngel #128125 -
#128124 Gábor Wéber
Néhány dolog azért kiderült ma:
- legalább nem lesz unalmas a vb-hajrá
- jelenleg a McLarené a legjobb autó
- a Lotus DDRS nélkül nehezen nyer majd
- a Mercedes DDRS-e viszont pofátlanul hatékony továbbra is
- Maldonado egy óvodás érettségével versenyez
- Grosjean térérzékelése nem az igazi, habár az eltiltás kicsit erős, de egyértelműen ő volt a hunyó
- Schumacher tisztán is tud baromi nagyot versenyezni
- ki mondta, hogy Vettel nem tud előzni!?
- Alonsót nem szeretik, de legalább óvják az Ardennek szellemei
-
IXEMGabeo #128123 nem esett ki Schumi egyszer sem, Maláj versenyét elszúrta az igaz, de Monacoban Schumi hidraulika miatt esett ki...az igaz h koccantak.
Én szerintem a GP2-es múltja miatt is már Whitingéknak tele volt vele a hócipőjük... -
#128122 Bazz, most én is nagyon mérges voltam Grozsira Alonso miatt, de ez sok.
Látszott is rajta hogy rohadtul sajnálja vagy nemtudom.
Én múltkor leöntöttem valakit kólával véletlenül, három napig nem aludtam. :D Ha még 50k-t ki is kellett volna pengetnem, belehalok. XD -
Chris Lowe #128121 Sztem rendben van a büntetés, mert nem ez volt az első ilyen esete. Maldonado-nak is kijárna egy ilyen, az a pali is kész van. Számoljunk ezen a futamon gro tönkretette a 2sauber, alonso, hami versenyét, aztán volt a monacoi rajt ott schumi és Kobayashi szívott miatta aztán mi is volt még idén? Asszem schumi kétszer esett ki miatta. -
badoer #128120 Grosjean visszaeső ezért kapott súlyos büntetést -
#128119 -
#128118 Az FIA-nak ezt teljesen felesleges volt belefoglalnia az indoklasba. -
IXEMGabeo #128117 Fórumon olvastam ilyen hsz-t, hogy Maldonado és Grozsi együtt tervelték ki a rajtbalesetet csak Maldonado beijedt és előrement kiszállt a buliból, Grosjean pedig úgy tett, mintha Hamiltonnal véletlenül akad össze -
IXEMGabeo #128116 ez tényleg no comment az egész FIA-s bagázsnak... -
#128115 achievement unlocked? :D -
#128114 de Hamiltont is jól elintézték -
#128113 hogy fenének kellett Alonsot ennyire elintézni :( -
#128112 Ezért kapta megaLOL
„A bajnokság élversenyzőit kényszerítette a futam feladására.” -
IXEMGabeo #128111 akkor elszámoltam magam, megzavart a fejlesztési csomagja a Mercinek...
Monza viszonylag egyszerű pálya D'ambrosio számára -
#128110 Plane hogy Monzaban indul. -
IXEMGabeo #128109 Mondjuk nem irigylem hiába van 1 év tapasztalata, Szingapúr az egyik legkeményebb pálya fizikailag és szellemileg is szval nem lesz könnyű dolga -
IXEMGabeo #128108 jé tényleg ilyenkor a tesztpilóta áll versenyhez:) -
#128107 -
#128106 Kicsit kemény ez az eltiltás. -
G_ArchAngel #128105 Erdekes lesz latni, hogy D'Ambrosio mit tud majd kihozni a Lotusbol:) -
IXEMGabeo #128104 +1 vagy mondjuk Ralf Schumacher régebben amikor felfutott Barrichello autójára az is életveszély volt -
#128103 Jó kérdés. Túlzó a büntetés... Ilyen számtalanszor előfordult már. Rajtnál főleg és nem arról van szó hogy belerongyolt Hamiba, hanem éppen összeértek, amit ekkora tülekedésben sem Hami, sem más nem tud érzékelni rendesen.
Kapott volna egy boxból rajtot és kész, ha nagyon meg akarják büntetni, de ez erősen túlzás és semmi értelme. -
G_ArchAngel #128102 Ezek utan kerdem, hogy anno Vettel, Hamilton, Massa es Maldonado miert nem kapott eltiltast?
-
#128101 Amúgy Vettel most is nagy versenyt ment. Előzött, kapart, hajtott ahogy kell. Remélem lassan le lehet róla mosni hogy nem tud előzni, meg versenyben jól teljesíteni. -
#128100 helyes:P -
IXEMGabeo #128099 bármennyire is életveszély volt, amit művelt régen ilyenekért nem tiltottak el senkit...Mi van akkor a 2 évvel ezelőtti rajtbalesetekkel pl? -
#128098 Baromi lassan gepirok. -
#128097 Olvasom masik forumon, hogy allitolag Grosjeant egy versenytol eltiltottak.:O -
#128096 Motorsportal
Romain Grosjeant egy versenyről eltiltották, miután újra balesetet okozott, melynek több bajnokaspiráns is áldozatául esett