FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Na így már elég egyértelmû.
visszakaptam. maradjon ennyibe 😄

Count Adyn
ezt a két tulajdonságot brit állampolgárságnak hivják😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sjani1995
"Ez egy olyan helyen történt, ami egyenes, de van ott egy kanyar."

<#taps><#nevetes1><#eljen>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Totti5
Nem arról volt szó hogy a segédbíráknak vajmi kevés közük van ahhoz hogy a valódi bírák mit hoznak meg büntetés gyanánt? multkor még errõl volt szó a fórumokon, de úgy tûnik Mansell mindig egyedül dönt és még az sem tisztázott hogy Hamilton lover, vagy Sumi hater😊)

Totti5
Még sem mondhatja hogy az volt a szándéka, mert még egyértelmû lenne hogy nem Hamilton a hibás.

Totti5
Ennyi, egyenesen ment õ is bevallotta, de mivel a telemetria nem hazudik, mást nem is mondhatott... nyilván be akart inteni neki vagy hasonló és ez lett a vége, kár ezen rágódni többet. Máskor szépen félreáll és nem kezd el szerencsétlenkedni a kanyar elõtt gyök kettõvel, ha jönnek mögötte gyorsak és nem lesz baj.

Zomil
nem volt oka leszoritani? én morci lettem volna, ha hamilton ugy kitessékel az utolso kanyarban, ahogy maldonaldoval tette 😊
nem finomkodott, csak az volt a mázlija, h csak a kerekeik értek össze

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Norbi1990
Telemetriát is megnézték azok meg nem hazudnak.
és persze micsoda véletlen megint Nigel Manssell a segéd😄 csak megjegyeztem lehet köpködni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az Autosport Magazin megkérdezte Pastor Maldonadót is az esetrõl. A Williams pilótája állítja, nem volt szándékos az ütközés.

"Megpróbáltam megelõzni , mert nagyon lelassult. Ez egy olyan helyen történt, ami egyenes, de van ott egy kanyar. Abban a pillanatban azt hiszem, hogy õ kanyarodott én pedig egy kicsit talán egyenesen mentem. Nehéz megmondani."

bassza meg legalább Maldonado ne kapott volna büntit semmi oka nem volt leszorítani Hamiltont

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lelkük rajta...

jó futamot...

immovable
Gyapotszedõt felmentették. lol
<#taps> a három okoskodó bohócot meg el lehet zavarni a retekklub közvetítéseibõl..

nem hiszem el, hogy nem találnak szakkomentátort csak ezeket a vakhangyákat.. idegesít..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sjani1995
Ahány videót eddig láttam, szinte mindegyiken tisztán kivehetõ, hogy Hamilton nem az íven ment hanem rárántotta Maldonado-ra. Én semleges vagyok most mert semmi bajom a csokival...

Talán már nem volt pofájuk megint megbüntetni <#idiota>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Totti5
"A Belga Nagydíj mai idõmérõ edzésén Pastor Maldonado és Lewis Hamilton között történteket alaposan megvitatták a versenybírók. Meghallgatták mindkét versenyzõt és csapatfõnökeiket, valamint megtekintették a Williams és a McLaren által beszolgáltatott telemetriai adatokat is.
Ezek ismeretében Pastor Maldonado 5 rajthelyes büntetést kapott a holnapi Belga Nagydíjra, míg Lewis Hamiltont figyelmeztetésben részesítették."

Ennyi, persze a fórumokon már Hamiltont eltiltották volna még a levegõtõl is.

Dietrich
picsába..esett Spa-ban az esõ nálunk meg nem 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nem fogok veled vitatkozni, benne volt és kész, látszott h rárántott. Mi a francnak kell ennek a levezetõ körben ott kakaskodnia? ha Maldonado gyorsabb volt már a levezetõ körben, minek kell ott erõsködnie? és lám megtörtént ismét a vitatható eset...

látsz te rendesen? Az elsõ koccnál még a pálya jobb szélén vannak, a végén mikor a kamerához érnek már majdnem leszorítja bal oldalt Hamiltont...

Azt akartad írni, hogy egyenesen ment a kanyarban...

mert ha Hamilton belekeveredik valamibe az agyhalott riportereink egybõl felsírnak, hogy sportszerûtlen meg idegbeteg.. affaszt..

Jön Maldonado, még el is rántja balra ahogy észreveszi aztán maradna az íven, de Maldonado ráhúz...

De a sok debil egybõk köcsöghamiltonozik..

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
Nezegettem egy ideig, hogy ez melyik palya nyomvonala, aztan rajottem, hogy ez Ausztralia. <#idiota><#zavart1><#lama>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear

pedobear

hanem akkor méghülyébb😄😄😄😄😄

én még megvárnám a holnapi futamot, hogy alakul. Ha Senna mondjuk kiesik a saját hibájából, esetleg Petrov megveri sokkal, akkor még nem biztos, hogy Bouiller hülye volt😊

Totti5
Minden bizonnyal félrefordítás, de a lényegen mit sem változtat.

mcmoha
Bouiller siman hulye.😊 Ha Bruno hozni fogja az eredmenyeket akkor majd remelem megkerdezik minek kellett ev elejen mas pilotat szerzodtetnie?

Megnézném az eredeti szöveget is. Lehet úgy értették, hogy nem tudja használni és félrefordították, egyik sem túl jó.
7.

Bruno SENNA Q3 Q2 Q1
9 Renault 1:51.121 2:04.452 2:05.047

10.

Vitalij PETROV
10 Renault 1:52.303 2:03.466 2:05.292

ez azért nem rossz a kis Sennatól.

Heidfeldnél egyszerû volt a magyarázat, gyengébb volt az idõmérõn, de futamon rendre Petrovot utolérte és gyorsabb volt nála, Bouillernek voltak magas elvárásai Nick felé, akinek azért rengeteg technikai gondja és 1-2 ütközéses esete volt, amiben vétlen volt bõven...

mcmoha
Melyik huvejkujja hianyzik?

ja, amúgy, ha esõ lesz akkor Buttonra fogadok tudjuk, hogy meg fogja nyerni a 13. helyrõl<#banplz>

nem foglalok további állást, Monacoban se volt õ hibás, Silverstoneban se õ lökte meg Massát amikor esélye nem volt, nem õ , és persze itt is ártatlan😄, de ennek ellenére szivatják a sportbírók😄😄😄 fogalmazzunk úgy nem tudnak a megfelelõ idõben dönteni, hogy éppen mit kellene szankcionálni...

pedig maldonado is huzott hamilton fele. az lehet akkro amit irtam hogy egymasnak akartak mutogatni aztan osszertek jol.

Hat ebbol csak az latszik, hogy a palya jobbra kanyarodik és hami is...õ még megmagyarázhatja, hogy csak követte az ívet, de maldonado mit mond miert ment a masik irányba?

Hamilton már többször is bizonyította ideggyengeségét, most is ez történt...ennyi a történet (egy sportszerûtlen majom)

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Zomil
nem az enyém yt-n találtam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Ez meg a másik, Maldonado egyenesen ment a kanyarban😊 nyilván õ is rá akart legyinteni, kicsit leszorítani, odatenni magát. Összejött mindkettejüknek😄😄

most nem azért mondom, de Maldonado íve egyenes volt és Hamilton gyönyörûen ráhúzott...úgyis megmagyarázza, hogy nem látott semmit, hasonlít egy picit a Button esetre, de ott tényleg õ volt az ártatlan...

masik nezetbol is betudod? ahonann hatul-felulrol latszanak.

Zomil

Palinko
mi a szerelõ már nem is ember? 😄
azt irtam csak ami LATSZIK a visszajatszason...

SG-n mindig megmagyarázzák😊

viszont a közvetítés és Gyula is ma nagyon nem voltak a helyzetek magaslatán, látható volt, hogy Schumi kereke leesett ez a marha Gyulai elkezdi, hogy hát most emberi malõr, Gyula meg jött a vízátfolyással😄😄😄😄

esetleg meg ezt azzal lehetne kiegesziteni, hogy lehet egymasra neztek hogy elkuldjek egymast a masik anyjaba es kozben ugye osszeertek, mivel odamesz ahova nezel.

Totti5
Persze mert kanyarodni kell, de ezt nem vette észre Hami hogy Maldonado 10 centire ott van mellette mert gondolom mutogatni akart.

ezert irtam hogy a palya bal szelehez kepest... vagyis NEM kovette a palya ivet, hanem rahuzott maldonadora.

Totti5
Egyikük sem akarta összetörni a másikat... Maldonado pipa lett Hamira mert félretette a kanyarban, Hamilton pipa volt mert elõtte szerencsétlenkedtek mint akik felvezetõ körön voltak. Maldonado direkt Hami mellé ment izmozni és mivel mind a ketten feszültek voltak ez lett a vége. Nincs ebbe semmi különleges, véletlen volt.