182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #128256 Ha jön a világvége fognak még jönni hozzánk a világ országai vízkészletért kuncsorogni -
#128255 venezuelának rengeteg olaja van, versenyzőkből is elárasztották a top bajnokságokat, kevesebb tehetséggel megáldva. -
#128254 meg Kubica bajnok is volt -
#128253 hát azt leshetjük....ahhoz víz helyett olajnak kéne folynia az országban. -
IXEMGabeo #128252 igen valami hihetetlen Maldonado és Petrov magasságú támogatottság kéne és máris meglenne a helye -
#128251 Azért a GP3an annyira jól nem áll sajnos... Remélem összejön neki a következő lépcső, egy GP2 vagy WSR. -
#128250 legalább 200 versenyző akar bejutni arra az évenkénti 1-2 helyre ami felszabadul..és nem mindig elég a tehetség, pénz..most könnyebb amerikainak bekerülni 2013-ra mint bármely más ország pilótájának szerintem. -
#128249 nem kell GP2 a F1-hez már..simán WSR-ből is bejuthat tehetséggel és megfelelő támogatással persze..de ez is csak mint álom merült fel. -
IXEMGabeo #128248 egy 4 éven belül tök jó lenne az F1-ben látni, lehetséges lenne szerinted? -
#128247 Onnan meg hogyan tova...GP2? F1?
-
#128246 mikor Favaro volt még a menedzsere akkor azt mondta 2 év a GP3-ban utána jöhet a WSR 3.5 -
IXEMGabeo #128245 Az tényleg jó hír, Jean Eric Vergne is abban a szériában tolta tavaly meg is nyerte a pályánkon a futamot... -
#128244 Remek hír a magyar autósport szerelmesei számára: hazánk egyik legtehetségesebb fiatal autóversenyzője, az idén a GP3-ban szereplő Kiss Pál Tamás szeptember 14. és 16. között újra a Hungaroringen fog versenyezni, hiszen a Renault Világsorozat (World Series by Renault – WSR) idei 7. állomásán a 3,5 literes csúcskategóriájában áll majd rajthoz, az olasz BVM Target Racing színeiben. -
#128243 LOL
az Indycarba meg olyan hangok vannak, hogy road/street pályákon állórajt legyen :D
F1-től testidegen a repülőrajt, miként az IC-nek az állórajt. -
#128242 a DTM szvsz simán megéri. -
IXEMGabeo #128241 repülőrajtot egyszer láttam életembe kb, amikor 2000-ben eső volt Belgiumban és a SC kimenetele mögött engedték el a mezőnyt 1 kör után...
Elég fura volt azt úgy látni. Az igazi sava borsát az egésznek a rajt procedúra adja meg. -
G_ArchAngel #128240 :D
Egyet sem.
Mi lenne helyette? Semmi. Ha lenne opcio, akkor veszitenenek, mivel nincs miert otthagyni a kiherelt F1-et, ezert neznenk tovabb. -
IXEMGabeo #128239 igen, csak mondom, hogy sok nézőt veszítenének ezzel a húzással... -
G_ArchAngel #128238 " „Engem meglepett és felbosszantott néhány, a jövőre vonatkozó elképzelés, mint amilyen például az elektromos autók stb.”"
Ez viszont kicsit sotet es egyszeru hozzaallas, bar lehet mas lenne eredeti szoveggel es szovegkornyezettel. -
#128237 Jó van már, kellően túl van lihegve. Kik mondják az állórajtot? mivan? mikor találták ezt ki és miért?
Ez kb olyan okos dolog amit gondolom egy nagyon tehetséges ujságíró kérdezett meg, mint az hogy miért van 24 autó a pályán... túl sok és veszélyes.
Elhiszem hogy nincs miről írni, de túráztassák magukat valami máson, mert az ég világon semmi nem történt. Volt egy rajtbaleset. Volt már ennél 100szor csúnyább és súlyosabb is millió alkalommal. -
IXEMGabeo #128236 Itt teljesen igaza van Alonsonak
Széttörném a TV-t, ha megpróbálnák bevezetni a repülő rajtot a semmiért -
#128235 Fantasztikus ez az ember!!
Kérdésedre a válasz a cikk második oldalán!
INDYCAR: Zanardi Wins Gold In Paralympic Road Cycling
-
IXEMGabeo #128234 -
#128233 Alex Zanardi paralimpiai bajnok!
Alex Zanardi kézzel hajtott kerékpárversenyen a H4-es kategória időfutamán 27 másodpercet adott a második német Norbert Mosandl-nek a brands hatch-i versenykörön kialakított pályán. Zanardira a következő napokban még két további verseny vár a paralimpián.
Hihetetlen amit művel ez az ember... mindenki számára példakép lehet. már amikor BMWvel úgy ment mint az élmenők döbbenten ültem a TV előtt, az első győzelmét pedig megkönnyeztem. Ha minden igaz vissza szeretne térni az autósportba és mivel a BMWvel még szerződésben van lehet hogy belekóstol a DTMbe? -
IXEMGabeo #128232 ez nem volt olyan jó most...
Mondjuk a Kimis Ice-s pisztoly nagyot ütött meg a Karthikeyan Pedorzása:D -
#128231 Hát eszembe nem jutott volna! :D -
#128230 buszmegálló -
#128229 És van görbe tükör! -
G_ArchAngel #128228 En inkabb a ket Marussia-n vigyorogtam:) -
#128227 Nem volt rossz :D Force India csapat vezetője mikor meg jelent a kis zászlócskával nagyon röhögtem :D
Vettelnek mi volt ez a Londoni busz ? -
#128226 -
#128225 http://www.formula.hu/hirek/153/383/72618/tortenelmi-pillanat-kinai-pilota-a-forma-1-ben -
#128224 Ő nevezte el (szólitotta) Bernie-nek. -
IXEMGabeo #128223 kit érdekel, ahogy így olvasom a sorokat elég megrázó történet ez...
Nem is tudtam, hogy Ecclestone úr volt a managere -
McCartman #128222 Annyira nem kell sajnálni , a Hungaroring elnök-vezérigazgatójaként a fejlesztésekre kapott milliárdokból tudott magának félretenni öreg napjaira. -
#128221 /rindt_halalautoja_egy_roncs_kalvariaja egy zsidrák írta a cikket
-
#128220 Baltimore-i versenyt lejátszanám neki egy szobában és közvetítse mikor hárman akarják egymást kifékezni az esős utcai pályán :)) -
#128219 hát azért lehet kitehetnénk a fekete szallagot, hogy valakit fejbekoccint a repülő gép... -
#128218 jaja. Csak az emberek hajlamosak felfújni mindent.
Anno Palikot ezért akartam felakasztani az első diófára.
"EZ ÉÉÉÉLETVESZÉLYES AMIT MŰVEL GYULÁM, ÉÉÉÉÉLETVESZÉLYEEES" közben egy sima előzés volt...
Csórikám nagyon leadta mióta ki lett rúgva mindenhonnan. Picit már kezdem sajnálni. -
#128217 Ez az eset csak fel van fújva....Liuzzi vs. Sumi 2 éve sokkal komolyabb volt. Sisakja mintha kapott is volna Suminak.
Na meg Coulthard és Wurz....
Alonso messze volt nagyon ezekhez képest.