182115
  • Master91
    Most értem haza, P3-Q1 valami történt?
    Sumi kersz-e off ?
  • gercse
    valaki úgy használja, hogy kint a boxban, bent a pályán, van aki úgy, hogy kint a pályán, és bent a boxban, ezért nem kell megszidni feltétlen
  • IXEMGabeo
    D'ambrosio bejutott a Q2-be. Elsőre ez nem rossz teljesítmény...bár kellett hozzá Hülkenberg technikai hibája is
  • pedobear
    Mezei egér: "Az élmezőnyből mindenki kint van"
    De hol van kint????
  • IXEMGabeo
    Most ott lenne az esély, ezúttal pedig a hibák okán maradnak le. Tudom, hogy lassúak pláne Montreal óta esnek vissza, de ez a pálya feküdhetne nekik a dupla DRS is nagy hasznát venné, ha sikerülne több adatot gyűjteniük. E helyett mi van? megint a szenvedés és a javítás...
  • Totti5
    Nem. Azért maradnak el mert lassúak, rossz a taktika és plusszba még megbízhatatlan is az auto.
  • V43 1105
    Van olyan top csapat akinek szintén vannak hibáik, mégha azok nem is technikaiak..
  • IXEMGabeo
    és vicc, hogy ezek miatt a tényezők okán is maradnak le az élmezőnytől. Egyik, másik csapatnál sincs ennyi hiba, mint náluk idén...
  • McCartman
    Tegnap ugye DRS problémákkal küszködött mindkét Mercedes versenyző.
    Mára annyiban változott a helyzet , hogy a KERS is lehalt Schumi kocsijában.

Vicc ez a csapat , vajon megoldják az időmérőig?
  • desigo
    harmadik szabad edzés : katt
  • desigo
    Robert Kubica végre nyilatkozott, még ha csak szűkszavúan is.
  • szabii98
    Pár jó kép tegnapról:

• kifli
    Nem csak neked, válaszolom, csak téged szúrtalak most ki.

Engem sem érdekel. Csak épp nálam sg csak azokat a témákat mutatja kedvencekbe, ahol van új hsz. És csak azokat olvasom el. F1-et pedig f1 miatt tettem kedvencekbe, így mindig azthiszem, jött valami f1-el kapcsolatos dolog de nem. És engem csak ezért zavar. Ezek a sorozatok annyira hidegen hagynak, hogy mégcsak elolvasni sem akarom, mi mikor és hogyan történt.

Van mindnek saját témája, mindenki van annyira nagyfiú/nagylány hogy tudja használni a keresőt, kérdezze meg a saját topikjában, ha valami érdekli, az adott témával kapcsolatban. Semmi köze nincs az f1-hez az egésznek. Ha valami hazai érdekeltségű versenyző nyer valamit, vagy szerepel valahol, és beírják az még ok. De ez annyira off, hogy nemidevaló szerintem, mert csak azokat érdekelheti, akik valamien szinten követik ezeket a sorozatokat.
  • IXEMGabeo
    jó hát minden eseményt még nem bogarásztam át a könyvekben ill. youtube-on. Mindent csak idővel:)
  • Kit--Kat
    Pedig az a cuki kis tolatás, az eléggé világhírűvé tette. :D
  • IXEMGabeo

Remek futam lehetett:) 90 után a Ferrari 1. győzelme volt
  • IXEMGabeo
    jó kis cikk amúgy Oroszlánt is elmeszelték erre sem emlékeztem:/
  • IXEMGabeo
    jaj tudom ezen a futamon volt, amikor Verstappen autója kigyulladt a boxban és Palik elkezdett pánikolni:)
  • IXEMGabeo
    azt a 94-es német futamot nem láttam...Érdekes baleset lehetett
  • Dietrich
  • RatBaG #128316
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/09/07/kilenc_vb-cim_az_eltiltottak_klubjaban/
  • IXEMGabeo
    nagyon megy ez neki:)
  • Totti5
    Alessandro Zanardi újabb aranyérmet szerzett a londoni paralimpián! Tegnap előtt a H4-es időfutamot, ma az országúti versenyt, ami főszáma volt!

• IXEMGabeo
    holnapra csak rendbe hozzák. Fontos eszköz lesz itt ezen a pályán...
  • McCartman
    Rosbergében is.

Jó anyag ez a Merci.
  • McCartman
    Schumi kocsijában beszart a DRS.
  • pedobear
    Ferrarival gázolt a Red Bull-unoka
  • Firerock
    "A Ferrari hivatalosan is megerősítette, hogy Fernando Alonso autójában nem a versenyre szánt egység hibásodott meg, így a spanyol biztosan nem kap büntetést a sebességváltó cseréje miatt."
  • HTS s3rg1nh00
    inkább Mclaren és Alonso,a Mercedes nagyjából már minden technikai bakit ellőtt idén az autójára,ez a továbbiakban csak folytatódni fog...
  • Kit--Kat
    Jahh, bár nálam a Merci Schumacherrel. Aztán meglátjuk milyen lapokat osztanak holnap.
  • IXEMGabeo
    Mclaren és a Merci a favoritok az időmérőn sztem
  • IXEMGabeo
    ja nem ilyenkor még büntetlenül lehet váltót cserélni, motorsportalon megerősítették.
  • IXEMGabeo
    jól hallottam Alonso kocsijában váltót cserélnek? akkor az 5 helyes rajtbünti
  • RatBaG #128303
  • IXEMGabeo
    mégis tárgyalnak Lewissal
  • Ulvar
    hidraulika hiba williamséknél
    motorhiba alonsonál
    pletykák továbbra is terjengenek.
    Kimi nincs a verdában (sérült a kocsi??? valami ilyesmit értettem).
  • Carlos
    http://www.vipboxsports.eu/watch/70162/1/f1-italian-grand-prix-practice-2--live-stream-online.html
  • desigo
    A második most kezdődik 10 perc múlva...
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/percrolpercre/20120907-f1-az-olasz-nagydij-elso-szabadedzese-eloben.html
  • Palinko
    tökös a srác