182115
  • pedobear
    hamilton a seggét mutatja nektek
  • G_ArchAngel #128738
    (Ne) folytassa, Michael! - Monzai Görbe Tükör
  • desigo
    Nyugodjon békében!
  • Ulvar
    Elhunyt Sid Watkins :((((

Sok pilóta életét mentette meg

Nyugodjék békében :(
  • desigo
  • Palinko
    nooooooooooooooooooooooooooo
  • G_ArchAngel #128733
    Alonso feje a kepen:DDDDDDDD
  • Ulvar
    húúú de agyonlőném már Montezemolot....istenem...ezt a nyomorék embert...-.-"
  • madmanic
    De szép is lenne a két hisztérika a ferkánál :D
  • ScarY MAN
  • Permissive
    Alonso védelmében, vagy bárki kedvenc pilótája védelmében: ezek a versenyzők, versenyzők a szó szoros értelemben, nem érdekli őket a második hely, és nem is tudják ezt elfogadni. hiszen ha így tennének, akkor nem versenyzők lennének, hanem hétköznapi emberek. ha ahhoz hogy első legyen az kell, hogy bunkó vagy önző legyen, megteszik mert minden áron nyerni akarnak. egy győzelmi megnyívánulásnál, lehet az "ellenfelet" pszichikailag demoralizálni, vagy csak spontán és önfeledtem örvendezni.
    nem hinném hogy egy kicsit is érdekelnék őket, a fórumozok kommentárai hiszen csak a győzelemre koncentrálnak.
    persze lehet velük azonosulni, szeretni vagy gyűlölni őket, és egymást "trollozni":)))))))
    de, ha viszont valaki jól vezet, és pláne nyert is már vb-címet, azt állítani hogy csak mázlista, az elég nagy butaság:)))))))
  • Master91
  • Master91
  • Christian88
    Ebben az évben, így visszanézve érdekes lehetett volna, ha nem ez a pontrendszer van, hanem az nyeri a VB-t, aki legtöbbször első.
  • mcmoha
    Tuningol.
  • a.carkey
    Mit csinált Hill 0:10nél egy csavarhúzóval a kezében?
  • IXEMGabeo
  • Palinko
    azt hittem Jonniet mutatja :D
  • V43 1105
    Arra nem tudom a választ sajnos.

Remélem nem vetted zokon a választ, próbáltam pontos választ adni, ami lefedi kérdésed
  • G_ArchAngel #128720
    oke, koszonom...

Ferrari szerzodes alairva?:)
  • V43 1105
    Continuing the theme of new designs, Lewis Hamilton is sporting the Italian flag on his helmet this weekend. “I did a lot of racing in Italy between the ages of 13 and 16,” says Lewis, “and I wanted to do this out of respect to the Italians.”
  • G_ArchAngel #128718
    Itt mit mutat Hamilton? Az egy magyar zaszlo?

• RatBaG #128717
    ez kb olyan, mint a titkos raktár az indiana jonesban
    http://imgur.com/a/R0V6T
  • Dietrich
    mezei:a bal oldalon kezdi meg a kört...
    Wéber: itt mindenki a bal oldalon kezdi meg :D
  • HTS s3rg1nh00
    ezt nem értem...Alonso hogy mehetett volna nagyobb sebességgel,ha ő még a kanyar ívén lett leszorítva,Vettel meg már az egyenes részen?pláne,hogy akkor a befújt diffúzor miatt a köridő kb.2 másodperccel jobb volt,mint idén?
  • Totti5
    Hehe, ugyan az. Alonso azért ment ki jobban, mert nagyobb sebességgel ment.
  • Kit--Kat
    Hát pedig annyira köze volt, hogy a tetű lassú Monzára alkalmatlan Lotust a gumi kímélésével tudta a Mercik előtt behozni. 17. körben ment ki és onnan végig kemény gumikon ment úgy, hogy az egyéni legjobbját az utolsó előtti körben futotta meg. Ha nem csinálja a Hungaroringhez hasonló gumikímélést + plussz a kocsihoz képesti gyors tempót, bedarálták volna 2 kiállással is a Mercik, annyival gyorsabbak voltak.
  • Firerock
  • HTS s3rg1nh00
    biztos jól esett nekik,hogy Button pontokat vehetett volna el Alonsotól és Hamilton gyorsabban jött volna rá fel...
  • Palinko
    meg múltkor is szabad volt a verseny
  • RatBaG #128709
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/09/10/kubica_sosem_leszek_olyan_mint_voltam/
  • LeventeV
    Lehet csak véletlen volt. Nem lenne logikus döntés a McLaren részéről. Hamilton egész évben panaszkodott, úgy néz ki, hogy menni fog, pontokban nagyjából egyenlőek voltak, ráadásul az új fejlesztési csomag Butonnak is sokkal jobbaan fekszik mint a régi. Én inkább Butonnak szavaztam volna bizalmat a csapat helyében.
  • IXEMGabeo
    Több ponton is gyanús a Mclaren, hogy Buttont megpróbálják félreállítani az idei egyéni világbajnokságban...Nem fejtem ki, de ezen a monzai futamon látszódott...
  • precise
    Az, hogy Horner és Vettel egyaránt nem érti a dolgot azt jeleti, hogy a Red Bullnál a "Vak vezet világtalant" felállás érvényesül.

Az, hogy mi itt elvagyunk a témával egy dolog, de nekik pontosan tudniuk kell a szabályokat, a nyilatkozat előtt idejük is volt esetleg elolvasni, átgondolni a fent idézett részt, még is játszák(?) az idiótát. A következtetéseket meg majd levonja mindenki.
  • precise
    "Közben ráadásul történt egy szabálymódosítás, tavasszal a FIA írásba foglalta, hogy ha az előző autó első szárnya egyvonalban van az előtte haladó hátsó tengelyével, már akkor elegendő helyet kell hagynia az előzni kívántnak, hogy a másik is pályán maradhasson."

Thats it.
  • G_ArchAngel #128704
    A legfontosabb kulonbseg, amit ma lehoztak Motorsportalon: megvaltoztak a szabalyok tavalytol es alapvetoen nem a leszoritas, hanem a vedekezes volt szabalytalan.
  • vass17
    Egyértelmű a kettő közötti különbség, Vettelnek tavaly csak érinteni kellett a füvet, azt is egyenesben, Alonsonak viszont már a kanyar egy részét is úgy kellett venni, arról nem is beszélve, hogy utána 4 kerékkel lesodródott. A kanyarlevágást, pályaelhagyást sem büntetik addig, ameddig nincs minden kerék a fehér vonalon kívül, valószínűleg a kikényszerítésre is hasonló szabályok vonatkoznak.
  • Palinko

azért megcsípte a sódert.
  • Pluskast
    Schumacher sajnálja, hogy ilyen rövid volt a verseny
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120909-f1-alonso-nem-volt-jo-atpattogni-a-soderagyon.html
    Hát, ha valóban ezt mondta akkor azé kicsit ganéság. De tuti nem ezt mondta ...
    "Amikor Vettellel csatáztam, lecsúsztam a pályáról, és onnantól kezdve az autó nem volt rendben. Nem volt jó érzés átpattogni a sóderágyon, ennek ellenére néhány körrel később sikerült megelőznöm őt. Nem szeretném kommentálni a rá kiszabott büntetést, de egyértelműen a határon volt, amit tett."