182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#132138 Izzik a topik, mi lesz itt délután -
#132137 Alonso akkor a 6. búú indúú? -
#132136 Terelés. -
IXEMGabeo #132135 vita on:
Maldonadoé -
#132134 Ugy orulok, hogy annyira szemellenzos vagy, hogy meg az egyertelmut is beakarod magyarazni, hogy ugy tortent ahogy "te" gondolod.
Az a baj, hogy ezt nem en irtam a cikket es mily meglepo, meg csak meg se kozelitti azt a marhasagot, amit teitt probalsz magyarazni.
Tehat most te inkabb bemeseled, hogy en bebizonyitottam neked, hogy neked van igazad (rohogok is az ilyen csolatason), mikozben az angol szoveg azt tartalmazzza, hogy Alonso volt elonyosebb helyzetben es Raikonnen tulzott optimizmussal probalta megelozni ot a palya kulso szelen, mikozben Alonsonak nem volt helye sem kivul es belul sem, mivel Button meg a belso oldalon volt.
Raikonnen hatra sorolt valoszinuleg mar tul keson (mivel tudjuk hogy keson volt igy nem csak valoszinuleg) es az elso szarnyaval kiszurta Alonso jobb hatso kereket.
Hat te ebbol kiszurted, hogy Alonso a hibas, mikozben meg a kepekkel is alaatamasztottak a helyzetet es egyertelmuen leirtak hogy ki volt elonyosebb helyzetben, ami ilyen esetben egyertelmusittik, ha nincs tiszta elozesi helyzet, akkor a hatranyban levo auto aki nem foglalta el az elozesi poziciot, teruletet kell hagyni.
Gratulalok a szuklatokorusegednek, hogy az egyertelmuen leirt szavakat beakarod allitani, mintha Alonso lett volna a hibas.
Raadasul en nem a sajat igazamat szajkozom, mint te, "hogy nekem van igazam,mert en mondtam" hanem egy teljesen kivulallo cikket ideztem, ami szakmai szemmel ellemezte az esetet.
Raikonnen itt hibas volt de fellehet fogni mint szokvanyos versenybalesetet, mert szvsz belefer, de hogy Alonsora fogni, hogy o volt a hibas, szimpla szakmai dilettantizmusra vall. -
#132133 Hamilton hibája volt, vita lezárva:D -
G_ArchAngel #132132 A balfelson tokeletesen latszik, hogy mellette van - koszonom, hogy bizonyitottad, ennel jobb mar csak a Sky elemzese volt, amin ketsegtelenul latszott, hogy Alonso vagy vak, vagy szandekosan legyezte le a finnt.
Ilyen szep ongolt, meg a jarasi bajnoksagban sem lattam. -
#132131 úgy teszek mintha érteném :DD
késő van már, magyarázatot követelek!:D -
#132130 Javaslom elolvani a sorokat es megnezni a kepeket.
Vettel wins Suzuka closes gap to Alonso for 2012 F1 Championship
"The first corner crash: The most critical one was the clash between Fernando Alonso and Kimi Raikkonen. Alonso had the advantage as they were approaching the first corner, but Raikkonen was probably overly optimistic in trying to pass the Spaniard on the outside, even though Alonso did not have the inside neither because Jenson Button had the inside.
The result was that when Kimi backed off, it was probably too late, as his front wing was smashed by Alonso rear right tire causing a tire puncture and spinning dramatically."
-
IXEMGabeo #132129 Hoztam olvasnivalót amúgy -
#132128 hajnali fél2 és megy a vita... nem tudok dönteni, hogy holnap a futamot nézzem vagy a topicot
...mellesleg grat Vettelnek a 3. vb címéhez!!! -
G_ArchAngel #132127 Itt az a hulye szokas van, hogy munka utan, 5-tol isznak es 10-re hazamegy mindenki. -
#132126 Vakeger ? Igy szoktatok ti egymast otthon becezgetni ?
Az elozesi pozicio, ahol elozni akar, ahol a hatso kereket se nagyon eri el az elso kereke a kulso iven ? Nem is tudtam. De te ravilagitottal a lenyegre. :DDDD -
#132125 Rendben elnézést.
Amugy botrányos,hogy éjjel milyen aktív a topik a kocsmák meg üresek :) -
#132124 Szerintetek év első felében direkt autózott pontszerzésen kívül? vagy hol és mi ebben a konspiráció? bejöttek a fejlesztések Massának, összeszedte magát a szünet után. Eddig 0a volt a teljesítménye most rendben van. Ha jövőre is így megy egész évben akkor megérte hosszabbítani, ha nem akkor fail. Konkrétan ha a Ferrari jobb lenne most és Alonso akár győzhetne is, akkor is elúszott volna a konstruktőri Massa miatt, mert nem szerzett pontot csomó ideig. -
G_ArchAngel #132123 A linkelt youtube video elso kommentje inspiralt.
A 'kerlek' szot esetleg hasznalhatnad, nem hanytunk meg ugyanabba az arokba. -
#132122 Normálisan írj.Nem kell kislányozni...
Kimire se lett semmi sértő név aggatva amikor épp futamgyőzelem után leszarta a csapatát. -
#132121 2012-re be kellett volna rakni Maldonadot vagy Perezt, építeni egy jó autót és nem kéne halálra izgulni magukat a vb címekért. -
IXEMGabeo #132120 csak az az érdekes, hogy azóta mióta megkapta a szerződéshosszabbítást bardocz jól írta ez megy mindig... -
G_ArchAngel #132119 Gondolom a Santander-csomaghoz jart egy konnyen iranyithato oleb is. Megneznem amugy Massa offshore szamlait is, mert egyenes gerinccel nem lehet ezt megcsinalni. -
#132118 Még szép, ha engednék Massát szárnyalni, mert összejön neki 1 futam, akkor most Alonso még nagyobb hátrányba lenne... Massának a padlót kell nyalnia Alonso előtt és után jelen helyzetben. -
IXEMGabeo #132117 Ferrarinak azért kell, mert abszolút nem zavar sok vizet nem is mondtam olyat, hogy kimagasló színvonalon versenyzett volna én matyitól megkérdeztem, hogy mivel rosszabb az, amit a Red Bull csinál, mint, amit a Ferrari? Hockenheimi 2010-es eset is mit mond számodra? Mégcsak féltávnál jártunk, de ott is természetesen Alonsonak kedveztek és a múltkori váltómizéria? Érthető, ha vb címért megy az ember, de Massa itt ugyanúgy csak 2. számú lehet, mint mondjuk Schumacher idejében bárki. -
#132116 +1
Rég tehetséges fiatalt kellett volna a helyére ültetni... -
G_ArchAngel #132115 Amikor veletlenul gyorsabb lenne, akkor a spanyol kislany elkezd toporzekolni, aztan megrangatjak a brazil porazat. -
G_ArchAngel #132114 Ezt nezd vakeger, aztan ajanlok optikust is.
-
#132113 Mit jelent a hirtelen szárnyra kapott?
Alonso - Massa
3-4
3-8
kiesett - 2
3-4
2-6
2-7
3-4
Végre úgy megy ahogy kell neki és nem a top 10en kívül szerencsétlenkedik. Ebbe semmi különleges nincs, azt hozza amiért kapja a fizetését. -
#132112 Massat elnyomjak ? Mondom te valami kemeny anyagot szivhatsz.
Mar reg kivagtak volna barmelyik istallotol, mert a balesete ota nem talalta magat. Meghogy elnyomtak ez nagyon jo. :DDDD
Evek ota nincs segitsegere a csapatnak Massa, rajta megy el gyakorlatilag a VB mert nem tud pontokat hozni folyamatosan es igy nem vesz el pontokat a vetelytarsaktol. Az hogy egy versenyen profitalni tudnak belole egy idenyben az gyakorlatilag semmit nem er.
Mar reg ott se lenne a helye. -
A csapatnak az lenne a legjobb :D -
IXEMGabeo #132110 Nem bizonyítok semmit többieken áll, hogy elhiszik-e vagy sem...UUU féle reg (ed)? is nagyon érdekes, hogy éppen most ír amikor csak hozzád beszéltem és a többi topiklakó nyugalmát abszolút nem zavartam. Matyitól kérdeztem valamit, Tottinak elmagyaráztam normálisan, amit kell. -
#132109 Massa kicsit olyan, mintha év elején stresszelne, nem megy neki, aztán amikor már sokadjára megkapja valami csoda folytán a szerződést a következő évre, akkor hirtelen rendbejön. Már az első hétvégén az orra alá kéne nyomni a szerződést. -
IXEMGabeo #132108 Te bajod, ha így látod, hogy én vagyok itt a probléma
Totti: Ferrari mindent megtesz annak érdekében 2010 óta, hogy Massát elnyomják ehhez hozzájön még az is, hogy valóban nem teljesített túl jól 2 év fél évig. Szerződést hosszabbítottak vele és most hirtelen szárnyra kapott ez mondjuk újabb kérdéseket vet fel... -
#132107 Intézzétek privátba innentől. -
#132106 Tanulj mar meg olvasni, ha mar a mondat ertelmezes nem megy.
Mondom bizonyitsd, lehet belinkelni a hozzaszolast.
-
#132105 Massát nem az idei teljesítménye miatt kellett volna kidobni, s nem is az utóbbi futami miatt megtartani. Igaz nem az befolyásolt, de nem biztos, hogy nyáron nem dobták volna ki a pi..ba ha így fejezi be az évet ahogy elkedzte. -
#132104 Ha az angoloknak kedvezne, akkor nem FIA, hanem MIA lenne a neve. -
IXEMGabeo #132103 milyen 2 éve? én a 2011-es kanadai nagydíjról beszéltem amúgy akkor írtad, hogy az egész Formula 1 bunda mivel az FIA az angoloknak kedvez. Azért írtál ilyet, mert Button megúszta büntetések nélkül... -
#132102 Menj már máshova feszkót kelteni. -
#132101 az egész média egy nagy feszültségkeltés.
ráerőltetik az emberekre egy szerintük elképzelt dolgot, világot és azon veszekednek emberek. -
#132100 Miért rosszabb? Massa mit tett idén ( is ), ami miatt nyomni kellene, meg hova kellene nyomni? milyen szituációban kellene Alonso elé helyezni? miért? mi lenne a cél? miért érné meg? -
IXEMGabeo #132099 Méghogy én hazudozom keresd vissza mit írtál a kanadai nagydíj előtt. Nem beszélek a levegőbe ilyen infót. Annyira ritkán jelensz itt meg, hogy nem csoda, ha emlékszem arra az írásodra...