FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
En a RedBullra, valszeg az o megoldasuk lesz a nyero. Bar en ugy gondolom, h nem ezen fog mullni a dolog, sztem megint az auto alja lesz a kulcs...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kétesélyes dolognak tûnik. Én még a Mercedesre leszek még kíváncsi õk nagyon titkolóznak😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Christian88
Én viszont kezdek aggódni a McLaren teljesítményétõl. eddig csak nekik nem olyan az orruk elõl :/. Remélem nem õk hibáztak a tervezésnél, mert akkor megint vesszõfutás lesz és év közepén már hiába lesz jó a kocsi.

http://www.twitch.tv/hegii

Nightt
Ez nem adhat nemi leszoritoerot, mivel a "pupon" a levego felgyorsul, igy pont felhajtoerot fog kepezni... legalabbis ezt tanultam fizikabol...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Master91
pont ezt akartam mondani, hogy kicsi hátránya hogy ellenállása meg nõl, de a tapadása viszont jobb lesz kanyarban talán. majd kiderül hogy hogyan mûködik
Christian88
De az a plusz légellenállás lehet, hogy ad plusz tapadást is az elsõ kerekekre.

http://www.twitch.tv/hegii

Ulvar
Hát logikusan gondolkodva a légellenállása akkora ennek a púpnak hogy csak na...én is kételkedve szemlélem a dolgokat...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
nyilván azért csinálták ilyenre, mert szar lesz tõle az aerodinamika<#zavart2>

RatBaG
2012 - A kacsacsõr éve
<#levele>

aerodinamikailag is jó szar lehet egy ekkora lépcsõ az autó elején, kíváncsi vagyok, hogy mit ügyeskednek majd...

Per Aspera Ad Inferi.

akkor nagyon nem figyeltem valahogy...mondjuk az tény és való a Ferrarival nem sokat foglalkozom amióta Alonso ott van <#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

már tavaly.
bakkerman
kibaszott csúnyák ezek az aligátor gépek...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
és én annak a csapatnak fogok szurkolni, akik normál orrot csinálnak, nem ilyen lépcsõs cuccot...

passatgt
2 éve amikor ugye teljesen megváltoztatták minden tök sima volt, nem voltak kiálló dolgok, most meg mindenhol lyuk van, összevissza lapátok, pöckök, szárnyak midnenhol😄

mcmoha
Mivel ok irtak a virust is meg szep, hogy gyorsak voltak.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
pedig volt ídõ mikor õk voltak a legjobbak, leggyorsabbak egy új vírus esetén..fõleg az online írtásban voltak jók a honlapjukról.
amíg nem kaptak õk maguk is egy trójait <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az, de, hogy belassította a gépemet le is töröltem a francba...

Dietrich
orosz viruskergetõ banda 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nekem ez a FI nagyon tetszik...2010-es után ez a legszebb

jól láttam, hogy a Kaspersky lett a szponzora a Ferrarinak?

egyszer volt fent a gépemen ilyen nevû vírusírtó

Dietrich

pár éve mikor változtak a kasztnik azokra is mindenki azt mondta ez bûn ronda..aztán megszoktuk..ezzel is ez lesz majd 😉

nearo
Én mondtam...^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Készültek Hamiltonra 😄 kicsit kedveskednek Massának...
Lökhárító 😄

Mi az az elejen, jegkaparo?<#wilting>

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ferrárira írtam😊

Azt a kurva úristenit!!!!!!!!!!!!!!!! ez miez??????????? úgy néz ki mintha valami sarki india tuning mókus csinálta volna😄DDDDDDDD rettentõen undorító😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Master91
Na még egy utolsó:
Rájöttem mire hasonlít... egy LEGO Ferrarira. 😊

Master91

Master91
Master91

Bocs a rossz minõségért, nem lehet állítani a minõségen....McLaren közvetítésénél lehetett 😄
HAMAROSAN hozom a Force Indiát !
nearo
aztakurva <#szomoru1>
tudom, hogy ez nem szépségverseny, de... fú
nembaj, legalább a meki kinéz valahogy... meg még a többiekben is van remény

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Kipufogó pl.
Jeffjohnson
Lehet-e tudni valamit arról, hogy az orrán kívül van-e benne más olyan újítás amivel megszorongathatják a red bull ? Nekem annyira merésznek nem tûnik leszámítva a kacsa orrát. Bár a Ferrari mostanában elég konzervatív autókat épít. Remélem ebben az évben nagyobb lesz a verseny mint tavaly.

Hát ez elég ronda lett tényleg... 😄

Master91
Na 10 kor mutatják be a Ferrarit, itt lehet lesni, majd megint készítek 1-2 képet.

A Force Indiát is ma dobják ki (?), de a hivatalos oldalon még nem találtam semmi infót róla...
Sutil megvadolta Hamiltont, hogy gyava, nem ment el tanuskodni.

Firerock
valamiért nem mûködik a válasz erre gomb:/
Szóval most miért tört ki belõle ez a dolog?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Utolsó mondat.

Firerock
?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ragozás FAIL<#mf1>

tmp
Akik Hamit szidták, utánajártak egyáltalán a cikk eredetének? Vagy szavahihetõségének? (bild 😊)

Az se zavarjon titeket, hogy szinte semelyik külföldi, NAGY motorsportal foglalkozó híroldal sem hozta le a hírt. (se a bbc sport, se a spanyol spnf1).

Szánalmasak vagyok.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
Dietrich
szerintem ez már csak tõle függ mit akar..

Dietrich
"Azt kérdezte, 'Mi a fene folyik itt? Ti olyan barátságosak vagytok egymáshoz" - mondta Kanaan. "Nem is értette elõször mivan - szerintem tetszik neki ez a környezet."

más világ..igaz itt nincs is annyi pénz nincs nagyon mit titkolni mert nem prototipus bajnokság. Bár most, hogy több motorgyártó is lesz 2013-tól kasztniba is lehet nem lesznek ilyen barátságosak 😉