182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #132098 Ferrarinál rosszabb a helyzet e téren jobb, ha tudod. Red Bullnál nem ekkora mértékű az elnyomás annak ellenére h tavaly ezt gondoltam... -
#132097 Aki itt feszultseget kelt az te vagy ide se irtam ket eve te meg itt hazudozol, hogy elozo ideny vegen miket irtam ide. Nagy mokamester vagy te csak nem kene ennyi ragasztot szivnod, akkor nem beszelnel felre. -
IXEMGabeo #132096 éjszakáztam nézd el nekem -
IXEMGabeo #132095 egész évben hallgattál és idejössz kelteni a feszkót mi?:) Hiába poén amiket betettetek (amúgy egy szar, ilyen írást a BL döntő előtt is láttam) pont ezért nem vicces, mert feszültségkeltő -
#132094 kihagytad azt, hogy "idén" ;) -
IXEMGabeo #132093 nem...
Egyetlen lépése nem volt szimpi amikor leuborkázta Karthikeyant holott ő volt a hibás, ha Raikkonennek pl elnézik a káromkodást és mondjuk Vettelt ezért is támadná valaki, akkor ott gond van:) Erre is ráfoghatná mindenki -
#132092 IXEMGabeo prove it or shut up. -
#132091 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megfőttem -
IXEMGabeo #132090 idén Webber év közepéig egyenrangú ellenfél volt, nem tudom Silverstone után miért gyengélkedett, de idén kevesebb rossz rajtja és meghibásodása volt. Abu Dhabi és a monzai verseny meg kifejezetten a gyengéje volt idén egyébként időmérőn elég sokszor elverte idén Vettelt -
#132089 najó,mégis. de az előző hszrement:D -
#132088 Többet beszél interjúnál, mint egy nő. Ez nem elég indok? -
#132087 Marmint olyan csolatasu egyednek mint te ?
Javaslom nezd meg a felvetelt http://www.youtube.com/watch?v=MZoESZe0mCs es olvasd el Alonso nyilatkozatat, amirol itt makogsz.
"Alonso: Räikkönennek lassítania kellett volna"
Alonso letörten nyilatkozott, de már a jövőre gondol.
"Kimi kicsit hozzáért az egyik hátsó kerekemhez, amitől defektet kaptam, és nem tudtam folytatni a versenyt. Nagy kár érte; szomorú, ha még az első kanyaron sem jutunk túl. De most már a következő hétre kell koncentrálnunk" - jelentette ki. "Hibák nélkül kell dolgoznunk tovább. Ha az ember defektet kap és kiesik, úgysem tehet semmit. A kiegyensúlyozottságunknak köszönhetően vezetjük a világbajnokságot. Mások több hibát vétettek, nekünk viszont nem szabad hibáznunk."
Eloszor is Alonso bvegig Raikonnen elott volt szinte egy teljes autoval.
A palya legszelen autozott, mig a marha Raikonnen megakarta elozni kerekkel felig a fuvon.
Hat igen Alonso hibaja. Talan le kellett volna neki parkolni a fure , hogy Raikonnen ugy elozhesse meg, hogy meg elozesi pozicioba sem volt. -
#132086 Sehol nem említettem a kézmozdulatait -
IXEMGabeo #132085 komolyan ezért tenyérbemászó, mert emelgeti az ujját?:D nincs több kérdésem... -
IXEMGabeo #132084 ez is egy nagy szar...
nem bírom az ilyen szarságokat -
IXEMGabeo #132083 úgy emlékszem a tavalyi kanadai futamon az angolokat és Mclarent szidtad, hogy mennyire bunda az egész, mert az FIA mindig nekik kedvez...nem tudom mi lelt, hogy ennyire Vettel ellenes lettél. Menjél vissza a focihoz ahhoz tényleg értesz részben elismerem... -
G_ArchAngel #132082 Legalabb Lonzinak a futam vegere leesett, hogy mi is tortent. Persze o megnezte a visszajatszast. Csolatasu fanoknak ez kevesbe sikerult. -
#132081 Persze,persze. -
G_ArchAngel #132080 Egyszer utotte ki Renault. A finnek Lonzika zarta be a kaput, csak megszivta. Figyelni is kellene, mert nem 23 Massa van a palyan. -
#132079 Nem akkor a VB ellovas autojarol leszerelnek az elso legterelo szarnyat es attennek a masik kocsira. Emlekezve a Webber - Vettel esetere, torokorszagbol ugyebar. -
#132078 És még te mondod,hogy más nem lát át Vettelen!!
Mi közben te meg csak erre élvezel...Hát elég "egyszerű" kisgyerek lehetsz te. -
#132077 Eleg lenne egy masik istallo, amit Ferrari motor hajt. :D
Igencsak fura fonakja lenne a sorsnak, azutan, hogy iden mily erdekes ket Renault utotte ki Alonsot es Vettel VB cimehez segitesenel is igenybe vettek kulso segitsegkent a Red Bullosok, a kiscsapatuk (Torro Rosso) segitseget anno. -
#132076 Ennél az esetnél mennyit is sírt a szája?
Mondjuk nem ő volt a hibás, hanem aki fékezni mert előtte.
Lehetséges, hogy nem ez a verseny volt az, amikor safetycarok sorozata jött be neki azok mellett, hogy a mezőny 1/5-e kiesett. Nem emlékszem pontosan. -
#132075 Ez igaz, mindenkinek vannak.
Habár a Vettel rajongók nem értik most mit írok, mert csak az első mondatodig jutottak :) -
#132074 Vettel amikor legutóbb a darálóból indult, úgy emlékszem, hogy emlékezeteset alkotott, és idén nem ez volt az első. Akármennyire is tökéletesnek látjátok, ő is hibázik eleget és nem mindig jön össze a dolog és neki is vannak hullámvölgyei, mint pl év elején. -
#132073 Semmi ilyet nem állítottam. Te nem látsz tovább Vetteltől. -
#132072 A cinizmusod nem fedi az ostobaságod..
Felőlem állíthatod azt is,hogy Webbernek 6 hengeres a motorja,ha ettől alszol jobban!
Én pedig jókat röhögök rajtad...ez ilyen egyszerű... -
#132071 Nem tudom, mert szerintem nem ez a 3 top pilóta.
De megrögzött fanatikus vagy, így látom, hogy nem érted ami a mondanivalóm lenne, szóval felesleges erről többet beszélni. Így be is fejezném ezt most veled. :) -
#132070 Tudod miért Vettel,Alonso és Hamilton a mezőny 3 legjobb pilótája???
Mert csapattársukkal ellentétben ők éveken át,versenyről versenyre (még ha hibáznak is néha)hozzák azt amit az autójuk tud,de sok esetben még többet is.. -
#132069 Párszor volt már rá alkalom, hogy nem elől volt Vettel, hanem picit hátrébb ahol már előre is hátra is kellett figyelni és elég gyakran bizonyította, hogy nem áll a helyzet magaslatán a "középmezőnyben" való autókázásban. Miközben azt ne felejtsük el, hogy Webbernek is köszönhetően jött össze a gyártói vb. -
#132068 Massa amatőr szinten versenyzett folyamatosan.
Az,hogy pár futamra összekapja magát (amikor már semmi tét nincs) nem nagy szám.
A fél mezőny alázná ha a csapattársa lenne. -
#132067 Meg még az is megfordul, hogy közel sem kap annyi támogatást a csapattól, mint Vettel.
Rossz voltam érvelésből, de szerencsére tőled már oly sokat tanulhattam, gyakran megmutatod e fajta tudományod :) -
#132066 a címet megszerezték, ez ok.
de én a redbullnál azt érzem, hogy csak vettel lehet vb, ameddig matematikai esélyek vannak, addig a másik pilóta szóba sem jöhet, így persze mindig a másik pilótának rosszabb a helyzete, még ha csak minimálisan is rosszabb. ha meg már matematikai esélyek sincsenek mondjuk úgy, hogy az első pilótánál, akkor a másodiknál már még annyi sincs, így azzal már végképp ár foglalkozni.
de ez nem csak a redbullra húzható rá, mielőtt az lenne, hogy megint őket szidom -
#132065 Te aztán tudsz érvelni..
Meg sem fordul a fejedben,hogy Webber ennyivel gyengébb,mentálisan is,fizikailag is,meg úgy minden is... -
#132064 Miért ne lett volna? év elején állandóan azt olvastam, hogy Webber mennyivel jobb mint Vettel, aztán Webber elfogyott, Vettel meg ugyan őgy felülkerekedett ahogy az elvárható tőle, hiszen kvalitási eltérések vannak köztük, de Webber jó évet futott és megszerezték a segítségével a gyártói VB címet. -
#132063 Miért Massa 13 pontra lenne Vetteltől, ha nem lett volna Alonso taktikai előnyben részesítve? Igen vagy nem? -
#132062 webbernek mekkora tere is volt a redbullnál.. tényleg :)
mekkora is? :O ja, hogy nem volt neki. -
#132061 én is kimi drukker vagyok, de ha az agyonmákolt ferrari idén nyerne, na az minden lenne csak nem szép...persze ha valakinek erre áll fel, hogy egész évben a ferrari egyenlő volt alonsoval és massát semmibe vették, hát jó:) -
#132060 -
#132059 Mióta eszem tudom és Kimi versenyzik, azóta vagyok eszméletlen nagy rajongója, de azért amiket itt szokott művelni pár ember egyes kedvenc pilótáikkal, az már sokszor beteges. Sosem lennék ilyenre képes, ha x-dik vb címéről lenne szó akkor sem :D