FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
amennyire az összes faszom kivan a red bull hegemóniával,én már annak is nagyon örülnék,ha Lewis a dobogó legfelsõ fokáról integetne!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Tuti, 1 futamot csak nyer.. <#idiota>
bakkerman
2012-es év nyerõ autója (nagyon remélem) <#eljen><#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Semmi drámait nem látok rajta, de szép letisztult. A lépcsõsz orr lehet nekik is ott van a padláson, s majd a teszteken megnézik hogy melyik a jobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
LMP1es Aston?

RatBaG
button porscheja, elárverezik.

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
"Hivatalosan is bejelentették, hogy a 2012-es idényben a Rebellion Racing versenyzõje lesz Nick Heidfeld."
desigo
Totti5
Amúgy lehet azért nem akar Hami belefolyni, mert olyat látott ami Sutilra volt terhelõ, hogy õ kezdte õ pattogott. Amit elmondott az maximálisan Sutil mellett van, persze hazudni õ sem akart. Törént ami megtörtént, ennek peren kívül el kellett volna rendezõdnie már rég. Amúgy teljesen érthetõ hogy nem utazgat, amikor autóbemutató van...

Totti5
Nyomatékosan megkérlek hogy ilyen stílusba ne! Most nem szóltam modinak, de ha még egyszer ilyen elõfordul fogok.

Nightt
Sztem meg pozitiv reklam lett volna ha kiall egy versenyzotarsa/baratja mellett, ez a negativ reklam, legalabbis szamomra az!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

a.carkey
Ugyan már! Ha Sutil nem akart vérre menni, ezt nyilván Hamilton is tudta, akkor miért nem lehet mellé állni, különösen ha barátok? Egy James Hunt leszarta a médiát, ha barátairól volt szó. Ugyanez igaz Kimire is.

Hamilton se halt volna bele egy kis negatív reklámba.

A medve nem játék.

ez nem a VV hatása mindig is nyers voltam, csak visszafogom magam legtöbbször...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt teszi a VV - es meg multkor te sertodtel meg.<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

még a telefonszámát is érdekes módon rögtön megváltoztatta? nem is válaszolt Sutilnak, meg ilyen dumát, hogy véletlenül elfordította a fejét a következõ biztos az lett volna, hogy egy ilyen balhés helyzet közepette éppen egy csajt csekkolt a helyen...

jelentõsége így sincs utólag mivel Sutil nem kapott börtönbüntetést, de éppen kaphatott volna akár, ha úgy ítélik meg.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Ha Hamilton tanúvallomásával segíthette volna Adrian Sutilt tisztába tenni akkor jogos a felháborodása úgy gondolom.
Hamiltonnak biztos megmondták,hogy maradjon ki az egészbõl mert csak negatív reklám.
ilyen hangulatom volt:)

b-type
Na ezt muszáj volt...
Itt aztán mindenki elmenni nyilván...az országunk az 9sszefogásról híres, nem arról hogy Magyar a Magyarnak farkasa..
ugyan sokat nem tudunk az ügyrõl, de hát persze hogy...tökön-babon át rohanna mindenki :)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mauro
Ferrari borok és pezsgõket hol lehet venni és mennyiért MO-n?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

a.carkey
Az indok, hogy miért nem volt ott, talán még meg is állja a helyét, de ha tényleg nem történt semmi, akkor nem kell beszarni, kedves Lewis Hamilton. Ez a nem emlékszem semmire iszonyat gyerekes dolog.

A medve nem játék.

Sutil beszólt Hamiltonnak

hoppá, hoppá megszakad a nagy "barátság"?:)

Magic Boy
Jó a banner, de lehetne benne egy visszaszámláló, hogy mennyi van még az elsõ versenyhétvégéig és belekerülhetne az elsõ versenyhétvége dátuma is.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Megnyugodtam hogy nem mindegyik autó lesz undorító:)

Master91

Master91
Csináltam pár képet, most kis szünetet tartanak, remélem tudok majd szembõl, és közvetlen oldalról is készíteni.

Mersant
jaja, sikerult "kicsit" kulturaltabban megoldaniuk :) szep lett

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Master91
Jól nézki! Nem olyan az orra mint a Caterhamnak.
nyuny01
Na már a hang is megjött! :)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Master91
hivatalos McLaren oldala nem akar bejönni :D
nyuny01
18 perc és érkezik az MP4/27-es <#taps>

LIVE

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bardocz
Hát mindjárt megsajnálom õket, hogy IC-re nincs pénzük, és csak valami kis szaros formula autóval kell menniük, esetleg ne adományozzunk szegényeknek? :DDDDD
nyuny01
Meg valószínû a licencét is bevonják! <#szomoru1>

Dietrich
meg majd megtapasztal egy más fajta légkört a padockba és csodálkozni fog, hogy ilyen is van? :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
igen csak tudod hányan szeretnének az IC-ben full szezont menni, de nem tehetik mert nincs pénzük rá? és még csak nem is ügyetlen fiatalok..az IC-ben meg úgy tûnik 30 állandó autó lesz az idén 3 motorgyártó akik csak x számú motort tudnak gyártani/adni. egyik ilyen a lotus aki csak 5 csapatnak tud adni de vagy 7-tõl lenne igény. jön Barichello és rögtön van minden neki ;)
Persze az évi versenyeztetéséhez szükséges pénzt (feltélelezve, hogy az oválokon nem indul) röhögve kitudja fizetni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ezt nagyon becsülöm benne mennyire szereti, azt, amit csinál:) neki tényleg tökmind1 csak 4 kerék legyen:D

bardocz
Mert ez az élete, mindenki ezt tenné a helyébe. Hangsúlyozom, a helyébe.
Dietrich
off

Remekül sikerült Barrichello elsõ IndyCaros tesztje

Most igazán boldog vagyok, és tetszik amit láttam. Majd meglátjuk mi sül ki belõle. Beszélnem kell még a családommal, és persze Jimmy-vel (Vasser) is.”

Viszont semmi kétségem afelöl, ha idényközben kap egy felkérést az F1-bõl habozás nélkül igent mond..

Master91
http://f1-live.hu/autobemutatok_2012

Holnap jön a McLaren!
Christian88
off: és ha Stohl?:) Bocs, de ezt muszáj volt.

On: Érdekes lesz ez az új orr, kíváncsi leszek, hogy tényleg csak a Caterhamnak ilyen vagy a többieknek is. Ez azért tovább fogja bántani a szemem, mint a hátsó szárny :D. Tudja valaki mikor jönnek a hivatalos bemutatók?

http://www.twitch.tv/hegii

LaszloLedzenyi
Itthon is ennyit kapott volna, a súlyos testi sértés az durva és büntetendõ ha sutil, ha a pápa csinálja.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Firerock
bukta a lincenszt? Mert szerintem az a 60millió nem egy nagy pénz neki:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FeikG
Sumi!
http://www.youtube.com/v/WqKj77uu_yQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
Sutilt másfél év felfüggszetettre és közel 60 millió forinra sikerült luxnak megbasznia, aki részt sem vett a tárgyaláson. Grat neki.

Firerock
Ez a Gatorham kva jó:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

<#vigyor2>
Master91
Lotus átnevezve a 2012-es ( most ami lesz ) szezontól Caterhamra.
Renault meg átnevezve Lotus GP-re.
Valaki rakjon már képbe... Mi ez a Caterham és mi lett a "maláj" Lotusal?

Master91
Aha, Chromeval nem jó, de mozillával már hallom!
tetszik, elején milyen darabos még :D