FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Hamilton se halt volna bele egy kis negatív reklámba.
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
jelentõsége így sincs utólag mivel Sutil nem kapott börtönbüntetést, de éppen kaphatott volna akár, ha úgy ítélik meg.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hamiltonnak biztos megmondták,hogy maradjon ki az egészbõl mert csak negatív reklám.
Itt aztán mindenki elmenni nyilván...az országunk az 9sszefogásról híres, nem arról hogy Magyar a Magyarnak farkasa..
ugyan sokat nem tudunk az ügyrõl, de hát persze hogy...tökön-babon át rohanna mindenki :)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
A medve nem játék.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Persze az évi versenyeztetéséhez szükséges pénzt (feltélelezve, hogy az oválokon nem indul) röhögve kitudja fizetni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Remekül sikerült Barrichello elsõ IndyCaros tesztje
Most igazán boldog vagyok, és tetszik amit láttam. Majd meglátjuk mi sül ki belõle. Beszélnem kell még a családommal, és persze Jimmy-vel (Vasser) is.”
Viszont semmi kétségem afelöl, ha idényközben kap egy felkérést az F1-bõl habozás nélkül igent mond..
On: Érdekes lesz ez az új orr, kíváncsi leszek, hogy tényleg csak a Caterhamnak ilyen vagy a többieknek is. Ez azért tovább fogja bántani a szemem, mint a hátsó szárny :D. Tudja valaki mikor jönnek a hivatalos bemutatók?
http://www.twitch.tv/hegii
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#vigyor2>#vigyor2>
Renault meg átnevezve Lotus GP-re.
tetszik, elején milyen darabos még :D