182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#132179 Állítólag Koba 1 lépésre van az új csapatától. Sztetek melyik lehet? Sztem a Force India vagy merészebb gondolat, de a Lotus? Grosjean helye nem biztos még. Vagy Senna helyett az FW ben? -
-
ShaiHulud #132177 nem vagyok alt. es ha odaig nem jutsz el hogy eszrevedd azt a leheletnyi szitalast 00:39-nel, es hogy a belsobol alonso kormany rantasa bizony nem a kontaktkor tortenik, hanem a kis megcsuszast kormanyozta ellen, akkor ennyit errol. kontakt utan azonnal elmaszott az auto segge, a belso kamerabol 00:15nel van a kontakt.
amugy en nem azt vitatom ki a hibas, csak probalom ravezetni a nepet arra a hatalmas hibara hogy nem a kormany rantasnal van a kontakt.
amugy abbol is jol latszik, ha azt nezed hogy a sauberhez kepest milyen mozgast kovet alonso, a hirtelen kormany rantas (ami ugynezki fektavon valo kis megcsuszas ellen kormanyzasa) az akkor tortenik amikor sauberhez kepest jobbra huzodik alonso, a kontakt kimivel viszont akkor, amikor mar a sauber mogott van. -
#132176 Hát nem irigyellek, nem fogsz unatkozni! -
#132175 Jól sejtem az off hozzá szólások törlésre kerülnek már most? :D
Előbb mintha írtam volna valamit, eltűnt, lehet valamit félre néztem ( sz*r dolog a másnaposság sry) -
#132174 Lehet zárni kellene... előre látom mi lesz itt bárhogy is alakuljon. -
#132173 Nem lehetne csak szimplán drukkolni és nem baszogatni egymást?
Hajrá Fernando! -
cargame #132171 Itt van az ovoda ??? Vagy micsoda történik itt??? LOOOL ...hány éve követitek az F1 et ??? Úgy osztogatják itt egyes emberek az észt, hogy az már vicc...Tárgyilagos érveknek még csak nyoms sincsen. -
G_ArchAngel #132170 Annyira jo, hogy megint jon az idenyzaron nehany soha nem latott nick es jol szet lesz cseszve minden.
Jobb lesz, ha a hetfoi nagytakaritas utan jonnek csak vissza a topik oslakosai... -
#132169 Szia. Kicsit helyesbítek. Senna 3 X volt világbajnok: '88, '90, '91 -
#132168 Vettel simán behúzza. 3. helyen, de világbajnok lesz. -
#132167 Akkor te sem láttad Sumit versenyezni a 90' évek első felében-közepén...
:DDD
ez jó volt :) -
#132166 nyugi pasik -
#132165 Akkor te sem láttad Sumit versenyezni a 90' évek első felében-közepén...
Csak beszélsz,vagy hazudsz.... -
#132164 Alonso csak akkor világbajnok, ha dobogós és Vettel 14-el kevesebb pontot szerez. Pont egyenlőségnél Vettel a vb, neki mindenképpen több futamgyőzelme lesz. -
miki30246 #132163 tényleg ennyire ostoba vagy?
Akkor mit sem ér az egész sport ennyi erővel, Sumacher sem volt sosem bajnok, mert csak a mérnökeinek köszönheti.
Sőt, Senna is csak azért volt bajnok 2-szer, mert jó volt a kocsija, meg a csapat.
Tisztában vagy vele mekkora baromságokat állítasz? -
#132162 szenvedjetek csak Vetteltől ahogy én szenvedtem sumáktól aki persze isten volt és nem volt alatta jó autó.
visszatért az isten és szar autóval ő is szar volt ;)
félreértés ne essék Vetel is szar lenne csak ha eléri a 8xVB címet átlehet gondolni sumák istenségét..na meg a rekordjai értékét. -
#132161 a másodikban nemtom mit számoltam.....
Alonsonak tehát minimum 3.-nak kéne lennie szerintem, de ez nem lehetetlen mert a meki nagyon erős -
#132160 ha vettel alonso előtt végez, vb, viszont ha 13 pont különbség van köztük(Vettel 9. asszem, Alo 3.) akkor az lesz a VB akinek több győzelme van, ha az is egyenlő akkor nemtudom. Ha Alonso 1., akkor Vettel 4. hellyel VB mert asszem több győzelme van, de nemtudom. Ha 4. alatt akkor biztos vb. -
#132159 És ha megvan a 8. Akkor Sumi visszajön és 50 évesen ismét vb lesz,ami kettőt ér... -
#132158 ha legalább 4.en helyen végez vettel, már mindegy hol végez alonso, vettel a világbajnok.. igaz?!
de ha alonso első helyen végez és vettel mondjuk csak az 5 vagy 6. 7, vagy 8.. akkor mi van ?
KÖSZI. -
#132157 Na persze,álmodozz csak
Van már elég német VB cím... -
#132156 Vettel sosem volt világbajnok és nem is lesz, folyamatosan elrontja a kanyarokat és csal is. Csak a csapatának és a mérnököknek köszönheti hogy eddig eljutott, semmit sem ért volna el magától. -
#132155 Remélem Vettel ma 3x VB lesz! :)
jövőre 4x és így tovább amíg el nem eléri a 8x jelzést ;) -
#132154 Menjetek inkább aludni. -.- -
#132153 Felrebeszelsz az altoddal oreg. :P
Vegigkockaztam a felvetelt. Egy csoppet se huzodik balra Alonso, sot minimalisan az auto befele sodrodik.
Nincs semmifele balra rantas. Egyszeruen elejuk kerult egy masik auto ott sem maradt hely. Raikonnennek meg nem marad se elore se a jobbra kanyarnal a fuvon fel abronccsal autozva. Aztan amikot megloki akkor rantja felre a kormanyt meg az utes is latszodik az auton ahogy megbicsaklik.
Koze nem volt ennek a balesethez Alonsonak. -
ShaiHulud #132152 gondoltam hogy ezt hitted. pedig ha alaposan megnezned latnad hogy a belso kamera 00:14 nel er hozza akkro kezd el kimenni a hatsoja aztan egy pillanatra sikerul megfogni es utana vegleg elmegy a segge. 00:12 nel van az a rantas amitol raiko lement a fure. nezd meg a kulsot utana amikro raiko hozzaer azonnal elmaszik a segge aztan egy pillanatra beall majd elcsuszik a fenebe.
de ha ezek utan se latod akkor nem tudok mit csinalni csak konstatalom hogy egy bizonyos szint alatt vagy. -
hagyimiklos #132151 Mi van ???
A rántás az ütés utáni pillanat és azután próbál ellenkormányozni. -
ShaiHulud #132150 tok mindegy hogy vegul buttontol vagy megcsuszott vagy akarmi, a lenyeg hogy ramozdult raikora, lehet latni 00:38-00:39 nel. illetve belsokamerabol 00:12-nel a rantast. ettol ment ki raiko a fure es ahogy jott vissza akkro kapta el a hatso kereket. -
hagyimiklos #132149 Nem tudom te mit nézel, de Alonsó meg sem mozdítja a kormányt addig, amig Kimivel össze nem érnek. A belső kamerában nyoma nincs annak, amiről beszélsz. -
#132148 Button szerintem tisztes távolságba volt végig.
Mitől ijedt volna meg? Hogy picit felé kormányozta McLarent?
Szerintem nem is lát teljesen Buttonra. -
ShaiHulud #132147 nem igaz nem latjatok hogy alonso buttontol megijedve balra mozdult egy leheletnyit, ettol ment raiko a fure. -
ShaiHulud #132146 nezd mar meg 00:38-00:39nel... -
#132145 Majd te szepen kikeresed, hiszen te akarod bebizonyitani, hogy Alonso volt a bunos.
En hiszek neked, csak elotte huzd ki a fejed a homokbol, hogy lasd mi is tortenik valojaban a vilagban :D
-
hagyimiklos #132144 Egyértelmű volt az eset. Kiminek kicsit nagy volt abban a helyzetben az önbizalma is felöklelte hátulról Alonsót, mikor túl későn észlelte, hogy már nincs hova mennie és vissza kell sorolnia. -
G_ArchAngel #132143 Akkor kapsz meg egy eselyt es most olyan cikkekre keress, ahol a futam utan mar a kisse lenyugodott Alonso nyilatkozik.
Bar mar rongya egetted magad a bulvarhulyesegekkel, de karacsony jon, kedves vagyok. A Sky elemzes meg igazan neked valo lenne, mert szepen le van minden rajzolva. Ha azt sem erted meg, akkor csak hitegesd magad azzal, amit mar Alonso sem hisz el. -
#132142 Jok az erveid, ismet. :D Nulla palyan mozog, mint az elobb leirt cikknel ahol leirjak Raikonnen kisse tulzott onbilazommal probalt elozni, mikozben te azt allitottad, hogy Alonso volt aki leszoritott. :DDD
amugy igy erosen megkerdojelezem az angol tudasodat, ha ilyen egyszeru mondatokkal se birkoztal meg, hogy erteelmezni tudd mit irtak az esetrol egy kifejezetten F1-el foglalkozo oldalon. -
G_ArchAngel #132141 Mondom, nezd meg a Sky elemzeset, ott nem ilyen papirkutyak nyuszognek, mert a kedvencuk elqrta sajat versenyet. -
#132140 AZ a gaz, hogy ez nem igaz. Ott a linelt video is lejebb ahol egy kormanymozdulatot nem tesz Alonso azutan, hogy elfoglalta a baloldali poziciot es utana probalta egy lehetettlen helyen megelozni Raikonnen.
Az meg egyenesen nem igaz amit leirtak magyarazatkent, hogy Alonso leszoritotta Raikonnent elozes kozben, hiszen vegig elotte volt.
Raikonnen megprobalta kivulrol egy zsebkendonyi teruleten elozni, ami mar eleve balesetveszelyes volt, de meg csak a hatsotengely vonalat se nagyon tudta elerni, es meg csak elozesi pozicioba se kerult,, hogy elmondhassa, hogy Alonsonak lekellett volna huzodnia, hogy elozhessen balesetmentesen.
Amugy az a "mellette" max az autoja seggeben volt, kozeleben sem volt elozesi helyzetnek. -
ShaiHulud #132139 hat en annyit latok hogy raiko alo melett volt, amikor alo ralegyezett balra egy leheletnyit amitol raiko reflexbol balra huzta es rament a fure. onnan jott vissza es ugye kis gaz elvetel miatt pont elkapta alo kereket.