FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
bár ha jobban belegondolok..
KV Racing.
K = Kanaan
V = Viso
B = Barrichello..
kész is a BKV csapat :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez a efegylájvponthu színvonala...blikk+bors = f1-live.hu :p

Barrichello: Azt hittem, hogy 25 évig leszek a Forma-1-ben

A 322 nagydíjrajtot teljesítõ brazil veterán a KV Racing gépét tesztelte Floridában, és Tony Kanaan csapattulajdonos örömmel szerzõdtetné a barátját.

lefordítom F1-re..

Vettel miután kilett rúgva a Ferraritól, barátja unszolására, (Webber csapatfõnök) visszament a Red Bullhoz.

Az ilyen idióták miért írnak indyrõl ha arra sem veszik a fáradtságot és megnézzék egyáltalán ki az a Tony Kanaan?

hulladék oldal..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rá gondoltam😄DDDD

kifli
hát, ha azt nézzük mire válaszoltál...
elég nehéz lesz neki mivel nem egy topp csapathoz megy vissza még csak nem is egy középmezõnyös autóhoz! úgy jó hogy nem lesz sehol! de ki tudja mennyit fejlõdtek! volt számos újítás pl: reaktív futómû! amit nemrég betiltottak! amit tavaly ilyenkor szabályosnak mondtak! érdekes! töb mint egy éve tudnak róla és szabályosnak mondják 2 héttel a hivatalos tesztek elõtt meg betiltják!

tmp
Írtam ilyet? <#lama>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

kifli
Te, hallod, nemtudom tudsz-e róla, de Kiminek semmi köze nem lessz a Ferrarihoz idén 😄

Amúgy a hozzászólásaid meg <#wilting><#levele>
tmp
én ennek csak örülök 😄 A sok kimi fanra leszek majd kíváncsi, úgyanúgysehol sem lesz mint sumi 😊

hát sajna az lesz! már vagy 5 éve csak siralmasak a szezon számukra! én nem fûzõk nagy reményeket hozzájuk! na jó 2010 ben majdnem nyert alonso 2008 ban meg massa!
de az a baj hogy csak egy versenyképes pilótájuk van! és szar a csapat!
kifli
abból a szempontból érdekes lehet, hogy a kezdetektõl, ugye nem ezzel a felfüggesztéssel tervezték a kocsit, hanem a renault féle betiltott megoldással. :S
köszönjük emese.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tmp
Remélem legalább olyan lassú lesz a ferka mint amilyen csúnya.

Firerock
Alonsotól kölcsönkérte volna a sisakját?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Christian88
Massa 1 percnél ezzel a hajjal olyan, mint ha 40-50 éves lenne. vagy csak nekem?

http://www.twitch.tv/hegii

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Totti5
Valahol itt kezdõdik az agresszív kinézet😊 nekem tetszett akkor is, egyedi volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Williams abban az évben szenvedett 1-2 pole pozícion és dobogón kívül nem termett sok babér nekik.

Viszont mikor lekerült a "rozmár" 1. szárny akkor utána rögtön feljavult a BMW teljesítménye olyannyira, hogy Montoya parádézott a Belga, Monzai futamokon, Japánban is 2. helyrõl esett ki mûszaki hiba miatt sõt megnyerte az utolsó futamot vagyis a Brazíl nagydíjat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
botrány ahogy kinéz de legalább jó reklámértéke van hisz mindenki errõl beszél
ha versenyképes lesz akkor respect a tervezõknek...
elég érdekes új szabályok lesznek!
a legérdekesebb hogy ha véded a pozíciót egyszer válthatsz irányt és nem térhetsz vissza az ideális ívre!<#falbav> ez most?
és használhatják az összes szett gumikat!
és mi célt szolgál ez az újfajta orr azon kívül hogy szabályban rögzítetek hogy 7.5 cmrel lejjebb kell lennie?
Master91
Úúúú tényleg! Hogy elfelejtettem te jó isten... nagyon kemény!

erre mit mondtatok volna 2004-ben?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

érdekes

alsó az Mark Webber kocsija

A Ferrari elõl is pull-rod felfüggesztést használ:

Utoljára a Minardi próbálkozott ezzel ha jól emlékszem nem túl sok sikerrel:
Egyreszt az egesz orrkup a felfuggesztesen is mulik, masreszt lehet 1 honap mulva a McLaren-nek is krokodil-feje lesz😊

http://gaborszantai.co.uk/

Bogdogege
0:47 <#nezze><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Master91
Nem, valahogy úgy van az a szabály, hogy az autó orra 7,5 cm-rel lentebb kell legyen mint ami a pilóta feje elõtt, a kormánynál van. vagy valami ilyesmi.
McLaren így oldotta meg:

Többiek meg így 😄
nyuny01
Azért kérdezem mert ugye a szabályok miatt lett ilyen az orrkúp nem az aerodinamika miatt!Akkor a Mclaren szabálytalan?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

FI jobban tetszik ezzel a típusú orral, mint a Ferrari

nyuny01
Szerintem is,nekem eddig a legszebb! 😊
Amúgy szerintetek a Mclaren így fog kinézni mint a bemutatón?(Az orrkúpra gondolok!)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Nem is olyan vészes élõben az orra. Szép ez a gép!

nyuny01
Köszi! 😉

De a VJM05-ös zseniálisabb! 😄

neked mindig zseniális logóid vannak <#eljen>

nyuny01

Totti5
A HRT hivatalosan is megerõsítette, hogy az indiai Narain Karthikeyant szerzõdtette a 2012-es szezonra a spanyol Pedro de la Rosa mellé, így a csapattal szerzõdésben álló Vitantonio Liuzzinak távoznia kell a HRT-tõl.

bardocz
Ugyan, a kutyát se érdekel egy rakat ratyi, akik egy versenyautónak a szépségét nézik, nem a gyorsaságát.
Ez a ferrari😄 még mindig nem térek magamhoz annyira gagyi😊
Természetesen ha jó lesz semmi gond.. de mekkora savat fognak kapni ezek a szépet szeretõ olaszoktól ha nem csak ronda de szar is lesz😊

Master91
Bocsi, félre értettem, akkor neki szólt ^^
Christian88
Én tudom, nightt-nak vannak kétségei, hogy nem ad plusz leszorító erõt.

Master91
rakd ki, és rakd olyan szögbe a tenyered mint az orrán lévõ fal, hihetetlenül elkezdi lefele nyomni 100-120 ál ( én szoktam jáccani nyáron ilyet vezetés közbe...)
kifli
basszameg, ti miértnem terveztek f1-es autókat? 😄

Nyilván a tervezõk, olyan autót terveztek, aminek el akar emelkedni a földtöl az eleje 😄DD
Nightt
Ezt jol megmondtad <#banplz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Christian88
Ha menet közben kirakod a kocsiból a kezed, akkor érezni fogod, hogy lefele nyomja a kezed.

Nightt
Az orkup alatt is aramlik levego, ami nem gyorsul fel a felette aramloval szemeben, igy felhajtoero keletkezik. Bar biztos vagyok benne, h ez elhanyagolhato az elso szarny leszoritoerejehez kepest.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5

Totti5
Mondom, nekik is megvan ez az opció, csak majd teszten fogják megnézni. Meglepõ lenne ha nem.

bardocz
Kb elhanyagolható ennek a kis valaminek a légellenállása a kocsi többi részéhez képest. Egy téglának jobb a légellenállása, mint ezeknek az autóknak.
Christian88
Nem vagyok benne biztos, de ez szerintem csak akkor igaz, ha a levegõ alatta is el tudna menni. Így mivel neki ütközik és csak felfele tud mozogni kénytelen lefele szorítani a kocsit vagyis nagyobb tapadást adni.