FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Totti5
Valahol itt kezdõdik az agresszív kinézet:) nekem tetszett akkor is, egyedi volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Williams abban az évben szenvedett 1-2 pole pozícion és dobogón kívül nem termett sok babér nekik.

Viszont mikor lekerült a "rozmár" 1. szárny akkor utána rögtön feljavult a BMW teljesítménye olyannyira, hogy Montoya parádézott a Belga, Monzai futamokon, Japánban is 2. helyrõl esett ki mûszaki hiba miatt sõt megnyerte az utolsó futamot vagyis a Brazíl nagydíjat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
botrány ahogy kinéz de legalább jó reklámértéke van hisz mindenki errõl beszél
ha versenyképes lesz akkor respect a tervezõknek...
elég érdekes új szabályok lesznek!
a legérdekesebb hogy ha véded a pozíciót egyszer válthatsz irányt és nem térhetsz vissza az ideális ívre!<#falbav> ez most?
és használhatják az összes szett gumikat!
és mi célt szolgál ez az újfajta orr azon kívül hogy szabályban rögzítetek hogy 7.5 cmrel lejjebb kell lennie?
Master91
Úúúú tényleg! Hogy elfelejtettem te jó isten... nagyon kemény!

erre mit mondtatok volna 2004-ben?:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

érdekes

alsó az Mark Webber kocsija

A Ferrari elõl is pull-rod felfüggesztést használ:

Utoljára a Minardi próbálkozott ezzel ha jól emlékszem nem túl sok sikerrel:
Egyreszt az egesz orrkup a felfuggesztesen is mulik, masreszt lehet 1 honap mulva a McLaren-nek is krokodil-feje lesz:)

http://gaborszantai.co.uk/

Bogdogege
0:47 <#nezze><#hehe>
http://www.youtube.com/v/dGpo7KRzTyI

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Master91
Nem, valahogy úgy van az a szabály, hogy az autó orra 7,5 cm-rel lentebb kell legyen mint ami a pilóta feje elõtt, a kormánynál van. vagy valami ilyesmi.
McLaren így oldotta meg:

Többiek meg így :D
nyuny01
Azért kérdezem mert ugye a szabályok miatt lett ilyen az orrkúp nem az aerodinamika miatt!Akkor a Mclaren szabálytalan?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

FI jobban tetszik ezzel a típusú orral, mint a Ferrari

nyuny01
Szerintem is,nekem eddig a legszebb! :)
Amúgy szerintetek a Mclaren így fog kinézni mint a bemutatón?(Az orrkúpra gondolok!)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Nem is olyan vészes élõben az orra. Szép ez a gép!

nyuny01
Köszi! ;)

De a VJM05-ös zseniálisabb! :D

neked mindig zseniális logóid vannak <#eljen>

nyuny01

Totti5
A HRT hivatalosan is megerõsítette, hogy az indiai Narain Karthikeyant szerzõdtette a 2012-es szezonra a spanyol Pedro de la Rosa mellé, így a csapattal szerzõdésben álló Vitantonio Liuzzinak távoznia kell a HRT-tõl.

http://www.youtube.com/v/j0u-sgeuD7E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bardocz
Ugyan, a kutyát se érdekel egy rakat ratyi, akik egy versenyautónak a szépségét nézik, nem a gyorsaságát.
Ez a ferrari:D még mindig nem térek magamhoz annyira gagyi:)
Természetesen ha jó lesz semmi gond.. de mekkora savat fognak kapni ezek a szépet szeretõ olaszoktól ha nem csak ronda de szar is lesz:)

Master91
Bocsi, félre értettem, akkor neki szólt ^^
Christian88
Én tudom, nightt-nak vannak kétségei, hogy nem ad plusz leszorító erõt.

http://www.twitch.tv/hegii

Master91
rakd ki, és rakd olyan szögbe a tenyered mint az orrán lévõ fal, hihetetlenül elkezdi lefele nyomni 100-120 ál ( én szoktam jáccani nyáron ilyet vezetés közbe...)
kifli
basszameg, ti miértnem terveztek f1-es autókat? :D

Nyilván a tervezõk, olyan autót terveztek, aminek el akar emelkedni a földtöl az eleje :DDD
Nightt
Ezt jol megmondtad <#banplz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Christian88
Ha menet közben kirakod a kocsiból a kezed, akkor érezni fogod, hogy lefele nyomja a kezed.

Nightt
Az orkup alatt is aramlik levego, ami nem gyorsul fel a felette aramloval szemeben, igy felhajtoero keletkezik. Bar biztos vagyok benne, h ez elhanyagolhato az elso szarny leszoritoerejehez kepest.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5

Totti5
Mondom, nekik is megvan ez az opció, csak majd teszten fogják megnézni. Meglepõ lenne ha nem.

bardocz
Kb elhanyagolható ennek a kis valaminek a légellenállása a kocsi többi részéhez képest. Egy téglának jobb a légellenállása, mint ezeknek az autóknak.
Christian88
Nem vagyok benne biztos, de ez szerintem csak akkor igaz, ha a levegõ alatta is el tudna menni. Így mivel neki ütközik és csak felfele tud mozogni kénytelen lefele szorítani a kocsit vagyis nagyobb tapadást adni.

Nightt
En a RedBullra, valszeg az o megoldasuk lesz a nyero. Bar en ugy gondolom, h nem ezen fog mullni a dolog, sztem megint az auto alja lesz a kulcs...

kétesélyes dolognak tûnik. Én még a Mercedesre leszek még kíváncsi õk nagyon titkolóznak:)

Christian88
Én viszont kezdek aggódni a McLaren teljesítményétõl. eddig csak nekik nem olyan az orruk elõl :/. Remélem nem õk hibáztak a tervezésnél, mert akkor megint vesszõfutás lesz és év közepén már hiába lesz jó a kocsi.

Nightt
Ez nem adhat nemi leszoritoerot, mivel a "pupon" a levego felgyorsul, igy pont felhajtoerot fog kepezni... legalabbis ezt tanultam fizikabol...

Master91
pont ezt akartam mondani, hogy kicsi hátránya hogy ellenállása meg nõl, de a tapadása viszont jobb lesz kanyarban talán. majd kiderül hogy hogyan mûködik
Christian88
De az a plusz légellenállás lehet, hogy ad plusz tapadást is az elsõ kerekekre.

Ulvar
Hát logikusan gondolkodva a légellenállása akkora ennek a púpnak hogy csak na...én is kételkedve szemlélem a dolgokat...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
nyilván azért csinálták ilyenre, mert szar lesz tõle az aerodinamika<#zavart2>

RatBaG
2012 - A kacsacsõr éve
<#levele>

aerodinamikailag is jó szar lehet egy ekkora lépcsõ az autó elején, kíváncsi vagyok, hogy mit ügyeskednek majd...

Per Aspera Ad Inferi.

akkor nagyon nem figyeltem valahogy...mondjuk az tény és való a Ferrarival nem sokat foglalkozom amióta Alonso ott van <#wave>

már tavaly.
bakkerman
kibaszott csúnyák ezek az aligátor gépek...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
és én annak a csapatnak fogok szurkolni, akik normál orrot csinálnak, nem ilyen lépcsõs cuccot...

passatgt
2 éve amikor ugye teljesen megváltoztatták minden tök sima volt, nem voltak kiálló dolgok, most meg mindenhol lyuk van, összevissza lapátok, pöckök, szárnyak midnenhol:D

mcmoha
Mivel ok irtak a virust is meg szep, hogy gyorsak voltak.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5