FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
"That's a bit of a slap in the face to LH and JB­ there!!"
sztem nem, a végére lehet hogy jobb autó volt a McLaren...de a pontokat az egész évre osztják...a végsõ negyedre Hamilton-nak spec mateknyi esélye sem volt a végsõ gyõzelemre, Button-nak meg éppen annyi.
...
Egyébként szerinte lehet hogy jobb autójuk volt, ez jó hír mert akkor kiváló alapjuk van az idei autóra...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

repvez
Dietrich
ez a Lotus-Renault és az indycaros Lotus ugyanaz a cég.
Ha már Lotusról van szó 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Nem nehéz belezavarodni, az elején nekem is követhetetlen volt, ki kicsoda.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szabii98
Jól emlékeztem csak megkevertem 😄

I met God. She's black

Kit--Kat
Fordítva. A Lotust Cars-t és a Lotus Racinget Collin Chapman alapította, de teljesen elszeparáltan mûködtek. Amikor meghalt azzal, hogy a két részleg különbözõ tulajokhoz került, teljesen elvált egymástól.

2008-ban az Air Asia tulaja, bizonyos maláj üzletember, Tony Fernandez, megvette a verseny istálló névhasználati jogát. Ez volt a zöld színû, amibõl idénre Catarham lett úgy, hogy megvették azt a manufaktúrát, ami a híres Lotus Seven licencével rendelkezik és gyártja.

A fekete-arany Lotus mögött tulajdonosi részesedéssel a Lotus Cars áll, amely idén januárig a Proton csoport tulajdonában volt, ami szintén maláj.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Év végéne demoralizálva lehet. De az év kétharmadában olyan nincs, hogy ennyivel jobb legyen Vettel... Kizárt.

FeikG
errõl már beszéltünk néhány hónapja,igaz sokan csak megmosolyogták..

kinos, letiltott interju a McLarentol - ugy gondoljak, hogy a Red Bull nem trukkozott tavaly, sot az o autojuk jobb volt az ev vegen, egyszeruen Vettel ennyivel jobb, mint Hamilton es Button.

Jo lehet a hangulat...

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
A 17:00 az Magyarországi idõ(CET).

Valamint Február 19tõl az M1en lesz valami élõ adás.

I met God. She's black

V43 1105
Szerintem a mostani Lotus a McLarenhez hasonlóan egy szép kecses orrot fog kapni, nem ezeket a gyalukat 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
A mostani Caterham az a Lotust megvásárló malájok kezében van, ezért nevezték Lotusnak a cuccost, a másik csapat meg az eredeti Lotus Sport részlegét vette meg, és õk használják a régi fekete-arany festést 😊

I met God. She's black

Master91
Ma lesz 5 kor a bejelentés, lentebb írták. nem néztem még meg, helyi idõ szerint? élõ videós? nem fogom tudni nézni, köcsög a szolgáltató, délután sokan vannak a hálózatba, és irgalmatlan lassú....bõvítik de semmi eredménye ( azt mondják... )
repvez
Kiváncsi vagyok , hogy bövül e ma a száguldó cirkusz állatkertje a lotussal 😊
V43 1105
Reklám értéke van ennek is ám ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tmp
Nem értem mire volt jó a névváltoztatás. Meg ez a lotus mizéria.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

szabii98
fail, megint bug....na szval
www.lotusf1team.com

és igen, ez a régi renault. a tavalyi zöld lotus utánzat már a Caterham F1.

I met God. She's black

tmp
rossz a link. Egyébként akkor most ez a lotus a régi renault?

szabii98
17:00kor leplezik le a Lotust!
Élõ adás a linken

I met God. She's black

pedobear
<#eljen>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

tmp
Ha a cikk írója kicsit is tisztában lenne az olasz autóalkatrészek minõségével, nem írna ilyen baromságokat.

pedobear

pedobear

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Igaz, vendeg-blogger, de eleg jo ez a cikk.

Illetve 5-bol 4 Biro Viktoria cikk is eleg jo.

http://gaborszantai.co.uk/

igen, a görbe tükrük, amit a futamok után összeírnak azok zseniálisak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
A5ön ami jó 1-1 hosszabb cikk illetve szabadedzés, kvali, futam eredmények statisztikák, stratégiák összefoglalóiban verhetetlenek!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
vagyis az f1liájv nem az f1hirek..bár az is akor ment lefelé a lejtõn mikor az origóhoz csapták.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
színvonalas?
se forrás megjelölés se név a cikkhez..fórumokat meg twitteren írta a valakinek a valakije + 20 kimi rajongó tinilány..ezek a forrásaik.

f1live talán 2009-ben volt utoljára elfogadható...onnantól lejtõ

még ez a motorsportal egész jó, az A5, mindig jó volt, de ott meg alig alig írnak, bár az nem is izgat csak a cikk...

Totti5
Motorsportal már kezd elkurvulni... az ismeretség átka. Próbálnak rivalizálni az F1liveal és megy a harc a látogatottságért ebben biztos vagyok, csak ennek az eredménye hogy egy saláta és sokszor félrevezetõ az oldal. Ott még messze nem tart, mint az F1live ahol kiraknak minden szart és a hazugság meg a tudatlanság sem akadály nekik, de engem nagyon fel tud baszni, amikor olyan címekkel jönnek aminek köze nincs a tartalomhoz, de arra jó hogy 100 hszt, flémet generáljon, ami nem más mint gyûlölet... F1hirek korrekt volt mindig is, bár tény hogy ha fingik egy pilóta azt nem közlik le 10 percel elõtte. A5 is korrekt, de ott meg a fórumozók olyan ostobák hogy egymás és más leugatásán kívül semmire nem jók. Múlt héten több évnyi olvasás után kénytelen voltam regelni és írni, mert alja módon fikázták Barit egy cikknél.

motorsportal meg talán az a5 ezek a legjobbak

Master91
Múltkor a McLarennél találták ki hogy lehet valami szenzoruk van, azt közbe csak a kipufogót rejtették el....vagy mivolt már én se tudom.

F1 hirek .hu-t szoktam még olvasgatni, de az viszonylag lassú, de legalább színvonalas híreket nyomnak. Mást nem ismerek.

Mit ajánlotok ?
Master91
Húú mennyi cigánykodás lesz idén...
Totti5
"A pletykák szerint Charlie Whiting, az FIA technikai küldötte is jelen lesz az elsõ szezon elõtti teszten. Állítólag néhány csapat túlságosan súrolja új autójával a szabályosság határait, a befúvásos diffúzor betiltása ellenére. A McLaren bemutatóján például a kipufogót és a diffúzort óvatosan elrejtették."

Apa kezdõdik😊

Dietrich
az ilyen bárgyú cikkek hozzák ki az emberbõl..
amúgy meg csak gugliznia kellett volna, hogy a K az Kevin Kalkhovent jelzi a V pedig Jimmy Vassert õk a csapattulajok.
Kalkhoven emellett még résztulajdonos is a cosworth-ban.

ördögi logikád van.

fáj.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
bár ha jobban belegondolok..
KV Racing.
K = Kanaan
V = Viso
B = Barrichello..
kész is a BKV csapat :p

Dietrich
ez a efegylájvponthu színvonala...blikk+bors = f1-live.hu :p

Barrichello: Azt hittem, hogy 25 évig leszek a Forma-1-ben

A 322 nagydíjrajtot teljesítõ brazil veterán a KV Racing gépét tesztelte Floridában, és Tony Kanaan csapattulajdonos örömmel szerzõdtetné a barátját.

lefordítom F1-re..

Vettel miután kilett rúgva a Ferraritól, barátja unszolására, (Webber csapatfõnök) visszament a Red Bullhoz.

Az ilyen idióták miért írnak indyrõl ha arra sem veszik a fáradtságot és megnézzék egyáltalán ki az a Tony Kanaan?

hulladék oldal..

Rá gondoltam😄DDDD

kifli
hát, ha azt nézzük mire válaszoltál...
elég nehéz lesz neki mivel nem egy topp csapathoz megy vissza még csak nem is egy középmezõnyös autóhoz! úgy jó hogy nem lesz sehol! de ki tudja mennyit fejlõdtek! volt számos újítás pl: reaktív futómû! amit nemrég betiltottak! amit tavaly ilyenkor szabályosnak mondtak! érdekes! töb mint egy éve tudnak róla és szabályosnak mondják 2 héttel a hivatalos tesztek elõtt meg betiltják!

tmp
Írtam ilyet? <#lama>

kifli
Te, hallod, nemtudom tudsz-e róla, de Kiminek semmi köze nem lessz a Ferrarihoz idén 😄

Amúgy a hozzászólásaid meg <#wilting><#levele>
tmp
én ennek csak örülök 😄 A sok kimi fanra leszek majd kíváncsi, úgyanúgysehol sem lesz mint sumi 😊

hát sajna az lesz! már vagy 5 éve csak siralmasak a szezon számukra! én nem fûzõk nagy reményeket hozzájuk! na jó 2010 ben majdnem nyert alonso 2008 ban meg massa!
de az a baj hogy csak egy versenyképes pilótájuk van! és szar a csapat!
kifli
abból a szempontból érdekes lehet, hogy a kezdetektõl, ugye nem ezzel a felfüggesztéssel tervezték a kocsit, hanem a renault féle betiltott megoldással. :S
köszönjük emese.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.