182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Bullitt #132219 Köszi. Ha jól veszem ki ezek szerint igazi közvetítés nincs is. Port.hu alapján ez a "Formabontó" 5 perces kis izé, utána már hírek vannak... mindegy, majd megnézem M2-n az ismétlést este. -
#132218 Bullittnak ment. -
#132217 link -
„Egyszerűen versenyző vagyok. Addig versenyzek, amíg nem működik, amíg nem sikerül, teljes elkötelezettséggel. Elmegyek a határig, a végsőkig, ez az életem. Az utolsó versenyemig. Aztán megállok.” /Michael Schumacher/
Remélem nem verseny közbe fog meg állni :/ -
Bullitt #132215 Pont buszon fogok ülni a rajt után egy fél órával, nem tudjátok, most közvetít a rádió is vagy az csak neten elérhető? -
#132214 Kultúrált fórumozást kérek mindenkitől. Aki nem képes ezt betartani azt nem csak törlöm, de jelzem a moderátorok fele is.
Amennyiben annyira elvadulnak a dolgok, hogy már kontrollálhatatlan bezáratom a topikot.
Izgalmas futamot mindenkinek! -
Ez nem messze van pályától, azért borul be szépen, de még eső nincs -
#132212 mitől jobb azzal a buzi fahreinheit fokkal? :D -
IXEMGabeo #132211 na előjött egy csomó alreg:)
Klassz zárófutamot kívánok! Alonso és Vettel fanoknak is kellemes tv törést a végén -
#132210 -
Sidewinder #132209 Hajrá Schumacher,Vettel,Raikkonen. Egy ilyen sorrendű dobogónak örülnék a legjobban.Akkor szépen tudna búcsúzni az Öreg.
Akárcsak 2006-ban. Fantasztikusan átment a mezőnyön.Majdnem egy teljes kör hátrányból 4. lett. Ráadásul akkor még Palik közvetített,nem Mezey aki szerint 4309km(!)hosszú a brazil pálya.Remélem mindent feltekernek azon a fostalicska Mercin.
Óriási futam volt a 2006-os:
-
IXEMGabeo #132208 ez egy király kép -
#132207 Persze, mert ma lesz az a rész, amiben megnősül. Én se gondoltam, hogy végül a göndör szőke csaj helyett azt a barna libát választja. De hát ezek a sorozatok változatosabbak, mint az idei F1 idény. :D -
#132206 Én az a5-ön néztem, és ott 8 van, de valóban igazatok van. -
#132205 ez jobb -
#132204 idő eltolódás, időjárás itt -
#132203 Nehh.. Muszaj esnie!!:D -
G_ArchAngel #132202 Elorehoztak, mert 8-kor a brazil kozTVben a Lucecita D'Angelino La Mendes kalandjai lesznek, ami joval nagyobb siker a latinoknak. -
#132201 Nem
5-kor.
Ahogy nézem eső nélkül...de lehet rossz oldalt nézek. -
#132200 Nem 8kor lesz? -
#132199 17.00 Brazil GP - Futam
tv: m1, ORF1, RTL de, STV2
streamek: -
#132198 most készül az osztálykép :) -
McCartman #132197 Ehhez képest mi az ingyenes HD mindigtévénkkel jól jártunk, Mezei teljesítméyne megy olyan amilyen. :) -
#132196 Azért így vagy úgy, de a tenyésztett tehetségek közül mindig kiemelkednének az ösztönös zseni, a született tehetségek.
-
#132195 "Mert akkor MSC minek köszönhette?
Nyilván a minárdival is többszörös világbajnok lett volna nem?"
azért Schumacher akkor is ott volt a szeren amikor nem volt alatta mindent verő autó,elég csak arra gondolni hogy most fordult elő pályafutása során először az 5 futamon át nem szerez pontot negatív rekord(márpedig régen ugye csak az első 6 kapott pontot),no meg mielőtt 2000-ben odaért a Ferrarival,3 évig bizony sokkal többet hozott ki a járgányból,mint ami benne volt-pont mint a jelenlegi szezonban Alonso.
szvsz egy dologban megegyezhetünk:annyira rossz autó még sosem volt alatta,mint az idei... -
#132194 Még két óra. Hun' van még?! -
#132193 na lassan jön a móka,remélem Maldonado ott elől intéz valamit fetöl redbullját illetően... -
#132192 Most mi a helyzet, esik nem esiik, fog esni? -
#132191 Ne legyél már értetlen ennyire, bár Alonso gyakran él vele, de az F1-ben NEM(!) lehet leterelni a másik versenyzőt a pályáról. Alonso ezt tette, Kimi meg tartotta a saját vonalát egy jobb rajt után közvetlenül Alo mellett, amíg az annyira nem terelte le a pályáról, hogy a fűre érjen, ahonnan épp, hogy összetudta szedni az autóját.
Senkit nem érdekel ki milyen előzést vagy mit akart, nem terelheted le a melletted lévő versenyzőt, ennyi a történet. Szerencsére a sors megbüntette Alot, mert nem az első esete volt, Monzában is így tolta le a mellette előzésbe kezdő De Restát. -
G_ArchAngel #132190 Igen, ezen gondolkodtam en is. BBC ugye ingyenes csatorna, iTV is az volt. Miota a Ecclestone haverjai csinaljak, azota nincs rendes stream. BBC minden masodik futamot adja csak es sajnos kozelsem olyan minosegu a stab, mint tavaly volt.
Ergo, az egy, amit lattam nem Sky lehetett, hanem BBC. Vagy csak vegre jo volt a netunk es HD-nek neztem :D
(nincs elofizetesem, de nemeteknel a SkyGo (azaz online) HD-ben jon, ha van WiFI kapcsolatod, az ittenit nem ismerem) -
McCartman #132189 Szép is lenne ha HD streamet lehetne neten találni, nem sokan fizetnének elő a Skyra. :D -
G_ArchAngel #132188 Oke, en meg kiemelem, mert en ugy gondolom, hogy egy elengedes kozelsem nyom annyit a latban, mint amit a Ferrarinal csinaltak.
Ez az en velemenyem, nem kell bologatnod hozza. -
#132187 Csapatutasítást nem emelném ki idén Ferrari oldalon, mert az idén volt az RB-nél is. -
G_ArchAngel #132186 En is igy gondolom, hogy a 24 pilota kozott azonos autoban kozelsem lenne ekkora kulonbseg. Ezek kozul a sracok kozul az osszes zseni. Ha a palyaja kezdeten egy Narain hasonlo kepzest kap, akkor lehet a Ferrariban Alonso nyomaban loholna. Soha nem tudjuk meg, mert soha nem voltak szamukra egyenlo feltelelek biztositva, mar az elso pillanattol sem. -
#132185 ez speciel egy szubjektív dolog.
főleg egy technikai sportba ahol az autója nélkül senki nem lenne ott ahol.
hány olyan versenyző van aki ha nem a mezőny töltelék autóiban ülne akkor simán ott lehetne az élbolyba?
Ilyen körülmények közt azt mondnai, hogy hát Vettel csak neweynak meg a red bull csalásainak köszönheti komplett baromság.
Mert akkor MSC minek köszönhette?
Nyilván a minárdival is többszörös világbajnok lett volna nem?
de megint, hát itt nem szurkolókról meg szimpatizánsokról beszélünk, hanem haterekről akik utálják vettelt meg a red bullt mert..meg ki a jobb vezető?
speciel ezt rally versenyeken meglehet állapítani itt ahol tizedekről-századokról beszélünk meg nem.
azt meg senki ne gondolja komolyan, hogy a versenyzőn múlnak ezek.
vannak kirívó esetek, de itt még mindig az autóról és az adott beálításokról van szó. -
#132184 azt hittem ez neked mint sg-s őslakosnak már alapXD
-
#132183 Én megértem ezt az álláspontot, de sztem azért ALO jobban megérdemli, vagy hogy is lehetne jol megfogalmazni, talán többet tesz le az asztalra, nagyobbat kűzd, profibb és ezért erzik sokan így, kik nem kifejezetten neki drukkolnak. De ez egy versenysport ami nem csak ezekről szól, hanem a technikáról, technológiáról, csapatvezetésről, fejlesztésekről, szerncséről stb, igy a végső győzelem ezek összességét fogják tükrözni. Bárki győz, a másik oldalnak egy szava sem lehet, mert egyik-másik téren valamelyikük többet ért el. -
G_ArchAngel #132182 Erdekes lenne ez a kep, ha Alonso Lamborghini-t vezetne... -
#132181 -
G_ArchAngel #132180 Szamomra ez egy ujabb olyan ev, amikor nem erdekel, hogy ki nyeri meg. Egyik pilota sem volt soha szimpatikus, valojaban a csapatok sem, ahol vezetnek. (a semleges F1 rajongoknak ezt az utobbit nem kell magyarazni, mert ez a ket csapat az, amelyik legtobbszor szembekopi a sport szellemiseget, miota a Biatore es Ron Dennis nincs a reflektorfenyben).
Egyikuknek sem volt 100%-os autoja minden futamon. Egyikuk balesetekbe keveredett, masikat muszaki hibak sulytottak. Nem erzem, hogy egyik kevesebb vagy tobb lenne a masiknal. Amit az egyik a tervezojetol kapott, azt a masik oldalon csapatutasitasokkal, politikaval ellensulyoztak.
Szerintem a hajszalnyi Vettel foleny nagyjabol tukrozi, hogy a fiatalabb generacio mar-mar tenyesztve van az F1 sikerekre es jobban akarja azt barmi masnal. Nem a jobb vezetes, hanem a nagyobb akaras miatt van Vettelnek egy kis elonye.
Alonso eleg egyenletesen hozott ki mindent a Ferraribol, tenyleg pengeelen tancolt, hataron teljesitett szinte minden futamon. Vettel sokszor bebizonyitotta, hogy mezonyben is nagyot tud autozni, aki ezen lovagol az sajat szegenysegi bizonyitvanyat irja ala.
Reszemrol ennyi. Kulturalt szurkolast kivanok mindenkinek.