FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Úgy néz ki, hogy ettõl a hétvégétõl magyar csatornán is nézhetitek a futamainkat! Nemsokára hivatalos infó is lesz..."
WTCC + RTLKLUB + Gyula ?:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://gaborszantai.co.uk/
"Bár Sergio Pérez egy divatos kifejezéssel élve nagyon beletalált "a zónába", és a verseny jó részében mindenkinél gyorsabb volt, hallottam olyan véleményeket is, miszerint a teljesítményével éppenséggel azt bizonyította be, hogy sohasem lesz belõle igazi klasszis. Miért? Mert ha meglenne benne az igazán nagyokra jellemzõ gyilkos ösztön, nem érte volna be a langyos második hellyel."
Muhaha.
Végig üldözte Alonsot, majd amikor a legeslegvégén megcsúszott, rászóltak, hogy érje már be a második hellyel, ami szintén nagyon szép? Még dobogón se állt ...
A medve nem játék.
közel száz kommentnyi hülyeség és fogalmatlanség után jó ilyeneket olvasni...
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem mindegy?! :D
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
#121972 nem úgy lett beállítva. azok közé tartozik. NEM õ egyedül....
Akkor mát Alonso miért maradt le? Õ is nagyon igyekszik a sport szellemiségének megfelelõen versenyezni. :D
Amúgy Sztálin is nagyon kedves és rendszeretõ ember volt, aki jobbá tette a világot. :)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de lagalább bebizonyították tud kanyarodni is :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tavaly hányszor cseszte el Petrov a versenyét? És mit reagállt rá? 1 büdös rossz szót se szólt rá! Nem célzott rá hogy béna Petrov! Most is ez volt Grosjeannal....AKI azt mondta, hogy Sumi ment belé! Lese szarta kb. a csiga zabálót.
Ezek a tettek mind azt mutatják hogy sportszerûbb/tisztelet tudóbb mint a többi. NEM , nem maga a megtestesült tisztaság!
Tavaly mikor 5. helyrõl indult idõmérõn, olyan boldogan gratulált Buttonnak meg Vettelnek hogy öröm volt nézni. A 7xes vb bajnok 5. helyrõl õszinte örömmel gratulált....
Persze most jön az a szöveg hogy minek idegeskedjen, már 7vb-je van....
Ha vitatkozok, akkor azért teszem, mert meg szeretném védeni az álláspontomat, vagy ilyesmi. Te meg csak azt akarod beállítani hogy mindenki köcsög, Sumi is az, és aki mást mond, az "rózsaszín szemüveges".
De már 24x túl lett tárgyalva az egész, hagyjuk már....
Najó, ha már lusta vagy visszaolvasni és értelmezni amit írtam megteszem helyetted.
"Hamilton is Alonso is Montoya is ugyanolyan sportszerûtlen volt mikor vészfékezett szándékosan a másik elõtt. "
"Félreértés ne essék van minden pilóta füle mögött vaj."
Szerintem ebbõl csak kitalálod, hogy mi a véleményem...
"Te tudsz mondani valakit akinek semmi balhéja nem volt? Kit mondanál?"
Látom nem igazán olvastad el az elõzõ hsz-eimet ha igen akkor szelektív a memóriád. Javaslom olvasd el újra és azonnal választ kapsz ezekre a kérdésekre.
Sõt még olyan elvakult utálókat is láttam, akik azért szidták, mert Alonsot megelõzte Monacoban az utolsó SC-os körben, amit a csapat nézett be és most ott pl. õ miért lett volna hibás;)...
Az is baromira unalmas, hogy mindig külön el kell magyarázni minden madárnak, hogy sem a 94-es, sem a 2006-os eset nem bizonyított. Elismerem, hogy agresszív stílusa volt és ugyanúgy benne volt balesetekben, ugyanúgy hibázott, mint bárki más az életben, de azért túlzó egy picit az rá, hogy õ összességében egy sportszerûtlen és másokat csak lekezelõen kezelõ versenyzõ volt...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem sincs kedvem olyannal vitatkozni, aki szándékosan keresi az alkalmat hol köthet bele...
" csak zavart a kettõs mérce de annyit nem ér meg, hogy olyat akarjak meggyõzni akit nem lehet."
Téged se lehet meg gyõzni, öngól....<#levele>#levele>
"SC a szent õ sohasem mutogatott, sohasem volt sportszerûtlen és mindig a legjobb hiszemben cselekedett a pályán nehogy bárkinek is 1 haja szála meggörbüljön a manõvereinek köszönhetõen aki mást mond az hazudik mert a tények nem ezt igazolják"
Sehol nem látom hogy tagadott volna akármit. Nem isteníti eggyáltalán Sumit, csak tisztán lát.
Igen voltak neki is balhéi. Na és? kb. 2000 óta teljesen megváltozott Sumi, sokkal komolyabb, megfontoltabb lett. AZÓTA 1 eset se jut az eszembe, amiért meg vádolhatja akárki spórtszerûtlenségért/gyökérségért.(Arra ott volt a késõbbiekben Alonso a gyökér címért heheheeeee, de ez már szvsz)
Te tudsz mondani valakit akinek semmi balhéja nem volt? Kit mondanál? Te szerinted kit lehetne mondani tisztességes pilótának?
Feleslegesen pöröltök már ezen....úgy se ad senki senkinet se igazat, ez Magyarország.
SC a szent õ sohasem mutogatott, sohasem volt sportszerûtlen és mindig a legjobb hiszemben cselekedett a pályán nehogy bárkinek is 1 haja szála meggörbüljön a manõvereinek köszönhetõen aki mást mond az hazudik mert a tények nem ezt igazolják <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
azon is csak nevetni tudtam ill. Rosberget sajnáltam, de Webber azt természetesen nem szándékosan csinálta
M1-RTL fight-hoz csak annyit, hogy végre fasza 16:9 plusz HD. Ennyi :-)
RTL még 5 év múlva is csak max. szélesvásznúban adná, miközben a f1 szeretõ emberek többsége már rég lapostévét használ.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
97-esre mondtam azt teljesen, hogy ott õ volt a hibás, nem is volt vitatéma mindenki látta és el is vették a pontjait. EKKOR kezdtem el nézni körülbelül az egészet és a korábbi forrû fejû éveit nem igen láttam tudom, hogy Sennával is majdnem összeverekedtek egy ütközés után, meg most betetted a mutogatását is, érdekes mód miután elkezdtem nézni a legsportszerûbb pilóták egyike volt, aki Hakkinent megnevezte a legnagyobb ellenfelének hisz éveken át nagyot küzdöttek (2000-es spai elõzés után nyilatkozta ezt), aztán pl nem is egy alkalom volt mikor valakit felvett és bevitt a box utcába, sosem sunyiskodott mindig vigyorgott és gratulált az ellenfeleinek, sõt a mai pilótákkal ellentétben õ még a 3. helyeknek is tudott örülni. Ha ez szted színészet volt sajnálom...
Túlzottan erre a 2 esetre (amibõl 1 volt bizonyított) vetíted rá azt, hogy õ valójában mennyire is sportszerûtlen és mennyire nem tisztelt senkit se. Azt gondolod, hogy "mindenki" dícséri holott hozzád hasonlók nem látják az igazságot és szidják olyan helyzetekben, amikben bizonyítottan nem is volt hibás...És akkor még olyanokat is felhozol, ami már kényszerképzet kategória (2004-es monacói eset igen). Az pedig különösen nagy baromság, hogy belevetíted a sportszerûtlenséget a vb-t eldöntõ helyzetekre holott pl nemcsak az utolsó kanyarok, hanem a teljes szezon lényeges így nem is fogok neked erre válaszolni, mert ez így igazságtalan tudod.
Mondanék neveket pl. Hamilton, Alonso, Vettel, Webber vagy akár Massa akiknek bõven volt sportszerûtlen húzása azt most éppen az élet hozta úgy, hogy nem a vb-t eldöntõ pillanatokban tett keresztbe egyik a másiknak. Egyébként Alonso keresztbe tett Hamiltonnak pl 2007 Hungaroringi edzésen és mindketten a vb címért mentek ez egy példa kapásból, a szezon során õk ketten többször is leszorítosdit játszottak ott van pl Massa, aki megpróbálta Alonsot megkoccolni a 2007-es Nürburgingi nagydíjon és még nekiállt feljebb Alonso ellen, vagy mikor Webber is leszorítósdit játszott egy idõben...
régebbi idõkben a Montoya-Ralf-Barrichello hármasról már szót sem érdemes ejteni...
Hamilton is Alonso is Montoya is ugyanolyan sportszerûtlen volt mikor vészfékezett szándékosan a másik elõtt.
Aha tehát akkor mondj a mai pilóták közül olyat aki a 94, 97 es esethez hasonlót csináltak. Ugye eddig azt állítottad SC szent és õ nem mutogat nos ez kiderült nem igaz beraktam a vészfékezéses témát is abból is kiderült, hogy nem szent de várom azt a nevet aki ennél sokkal több dolgot tett a mai pilóták közül.
Tehát ki nyert vb-t úgy hogy kiütötte a 1. számú üldözõjét mert ez történt ebben vita nincs ütköztek kiesett Hill és SC vb-t nyert. Aztán akkor jöhet az akitõl minden pontot elvettek mert szándékosan rárántotta a másikra a kormányt. Várom a neveket akik ennél komolyabb sportszerûtlenséget követtek el a MAI mezõnybõl.
Hamilton is megcsinálta ezt 2007-ben Fujiban akkoriban ezen nem is akadtam fent, hogy Vettel belerohant Webberbe rutintalan volt a kis német, Hamilton csak trükközött, de ezt speciel valaki sportszerûtlennek tartotta akkor is (köztük Palik meg a zseniális Gyula is), egyébként nézõpont kérdése mi számít annak...
Azt megértem, hogy a 94-es és a 97-es eseteket felróják neki, de azért fõleg ez a 2 SC-os eset röhejes
nem mi azt áruld már el SC-nek miért füstölt a kereke az algútban? Montoya megpróbálta kikerülni de nem sikerült SC csak magának köszönheti.
2004-esnél különösen furcsa, hogy ilyet állítasz amikor õ szívta meg vele. Montoya volt, aki egyébként belerohant hátulról most nem értem miért kell neked ilyen apróságokat is felhoznod, amiben nem is õ volt a hibás
Nincs semmiféle dicshimnusz, hanem nem akarják belátni az ellenségei, hogy õ azért bármennyire is a gyõzelemre tört kétes eszközökkel (97-es eset róható fel neki ill. nem bizonyítottan ez a 2006-os leparkolásos eset) azért õ az ellenfeleit mindig is baromira tisztelte ugyanakkor mai pilótáknak kevesebb pályafutásuk alatt több balhéjuk volt, mint mondjuk neki a 91-tõl 2006-os idõszakig...
Ki satufékezett a biztonsági autó mögött mind2 nagydíjon? A legsportszerûbb ember igaz õ a becsületesség mintaképe soha semmit nem tett ugye amit megbánt de azért szidjunk mindenkit aki beintett más pilótáknak.
Kicsit a kettõs mérce nem tetszik.
2006 Monacó idõmérõ edzés
MS leparkol a Ferrarijával a Rascasse kanyarban. Hatása: a mögötte érkezõk nem tudják befejezni utolsó gyors körüketAz versenyigazgatóság szándékos akadályozásnak titulálta az esetet, és hátra sorolták Schumit a rajtrácson.