182114
  • Minstrel
    http://toomuchracing.com/calendar/
    Amúgy elég egyszer beadni a gúgli kalendárnak és akkor frissül amikor beleírnak valami újat.
  • Master91
    Orosz nagydíj novemberben:

• pedobear

Rimac e-M3
  • Master91
    Már annak is örülnék ha 3-4 random kép lassan cserélné egymást, olyan mozgatással mint a bal oldali csajos kép hátterébe a rajt rácson :D
  • paj01
    Bannert vki ügyes lecserélhetné:D Elkéne lopni az formula1.com-ról a nyitó animációt:)
  • passatgt
    elég magasan hordja az orrát
  • HTS s3rg1nh00
    elsőre vicces,de a Ferrarinak most egy "zsiványabb" főnökre lesz szüksége,az meg szvsz nincs sok az F1 környékén...
  • Master91
    Briatore?
  • IXEMGabeo
    ja ideje lenne váltani
  • Master91
    Mibenne a wtf? :D
  • Szabi #134024
    wtf?? :'DD
  • IXEMGabeo
    "I drove the new car in the simulator the last 2 days. Quick but still some work to do!! Cant wait to try the real thing!!!"

Nico Rosberg üzenete a twiterről
  • mcmoha
  • IXEMGabeo
    playseatben az ott Takuma Sato:D
  • mcmoha
    Itten. :)
  • Master91
    Sisakok fixed

• Master91

• allock #134017
    valahogy nem sajnálom azt a pályát, sosem tetszett
  • Firerock
    Tavaly volt linkelve egy oldal ahonnan le lehetett tölteni különböző szériák versenynaptárát google calendar formátumában. Van ilyen a 2013-as évre is?
  • bakkerman
    jócucc
  • ScarY MAN
  • Szabi #134013
    ejj de jól nézne ki :)
  • pedobear
    Nem kell csodálkozni, tele vannak cikókkal meg az emberek 25%-a munkanélküli.
  • IXEMGabeo
    Itt van róla video
  • desigo
    Képek esetleg vannak róla?
  • IXEMGabeo
    sok a köcsög
  • a.carkey
    Az viszont biztos, hogy volt pár pálya, ami igazán feküdt pár csapatnak, és ott tényleg erősnek tűntek, sőt, erős is volt, viszont amint meg lett a siker, utána szépen lemaradtak a fejlesztésben. A Williamsről és a Mercedesről van szó.
  • bakkerman
    ígyvan,kiesések,egyéni/technikai hibák miatt lehetetett az,hogy az első 7(??) futamon 7 különböző győztes volt,nem a csapatok kiegyenlítettsége miatt.
  • a.carkey
    Nem volt ez kiszámíthatatlan. Egymás hibáiból éltek.
  • IXEMGabeo

Emlékeztek erre?:D
  • IXEMGabeo
    nem gond, csak szerintem az is izgalmat hoz DRS és KERS ide vagy oda, ha a mezőnyben többször történik helycsere. Nekem tetszett ez, hogy kiszámíthatatlan volt a vb és mindig más nyert, ezen felül akciók is voltak a futamon. Mivel nincs akkora különbség a technikák közt, mint régebben a 90-es években. (Ezt átbeszéltük, hogy a teszt korlátozások, a motorteljesítmény csökkenés és az aero is közrejátszik ebben) Akkoriban szinte minden évben vagy 1 max 2 csapat volt harcban a vb címért a többiek mérföldekkel voltak lemaradva az igaz viszont, hogy az akkori technikából többet ki lehetett hozni és a versenyző is többet tudott hozzátenni a tudásával, mint manapság. Viszont nekem bejön ez, hogy nincs 4-5 másodpercre egy Williams mondjuk egy Red Bulltól. 97-ben olyan is volt, amikor a Lola 10 másodpercet kapott a Williamstól:S
  • Jeffjohnson
    Lehet én vagyok az örök elégedetlenkedő de én nálam a Senna-Prost és a Schumi-Mika-Hill által vívott csatáknak vagy éveknek a közelébe sem ért. Mert miért is volt izgalmas ez az év? Nem azért mert az első 2 pilóta oda vissza előzgette egymást hanem mert mindig más nyert és ezért sokáig nyitott maradt a VB.
  • IXEMGabeo
    ismerős az arca, de milyen öregnek néz ki csak nem Anne Hathaway?:D utálom azt a színésznőt
  • mcmoha
    Milyen az a parizercsöcs?
  • IXEMGabeo
    bármi megeshet ki a fene gondolta volna, hogy egy ilyen szezon kezdetet kapunk, mint amilyen a 2012-es volt? Sauberre és a Williamsre gondoltál volna, hogy futamgyőzelmet, sőt dobogót fognak majd? Szerintem senki. Futamok tekintetében pedig rég volt ennyire izgalmas szezon sorozatosan.

Abban igazad van, hogy a Red Bull, ha rosszul is kezd akkor a fejlesztéseikkel könnyen kiküszöbölnek minden problémát mivel nagyon jó mérnöki gárdával rendelkeznek a legjobbakkal. Mercedestól én sem várok sokat, Williamst ne írd le, Sauber Hülkkel szerintem futamgyőzelemre esélyes a Lotus pedig a tavalyi alapok után szerintem új erőre kap.
  • RatBaG #133999
    régebben még abból volt hír, hogy azért nem vetkőzik a playboynak, mert parizercsöcs :D
  • a.carkey
    Nem ennyit akartam írni. Elment a komment. Edit nincs. Leszartam. :)
  • McCartman
    Nem létezik, hogy ekkora mellbimbója/bimbóudvara legyen, ez valami bimbótapasz lehet.
  • Jeffjohnson
    Veri? Inkább üti, nem? Egyébként az elsőnél egyéni Vb-re gondoltam ezért is írtam oda a 3.-hoz, hogy konstruktőri vb. Azt hittem érthető persze aki kötekedni akar annak nem.
  • a.carkey
    Azt tudod, hogy az első és a harmadik veri egymást.