FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Elment politikusnak? 😄

A medve nem játék.

bakkerman
mivan mostanában a Szûcs gyerekkel? hiányoznak a fantasztikus képregényei 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

z0ty4
biztos a kátyúkról forgatnak filmet 😊)))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
csak így most ha jól nézem, van egy kicsike lyuk a naptárban

I met God. She's black

Ulvar
Egy éve mondjuk hogy oda többet ne... de Bernie.........

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
meanwhile in Bahrain

I met God. She's black

RatBaG
mcmoha
Nem szeretem az ilyen osszeollozott cikkeket.😞 Az elmult par honap nyilatkozataibol van osszerakva, kizarolag a Barrichellot utaloknak. Hova kene mennie versenyezni, hogy vegre leszaljon rola a sok kecseg?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
😄

I met God. She's black

Ulvar
....f1-live... abból a brigádból nem kérek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Ááááá te vagy a nap hõse! Köszönöm !
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Master91
Keresem azt a nyamvadt videót fél órája, amin ilyen hõsnek állítják be a 6 Vb-st...volt már itt is, csak lövésem sincs hogy kb. mikor.
Valaki nem mentette le véletlenül könyvjelzõbe?
desigo
Nem mindennapi látvány lehetett.
Szeretek arra autózni fõleg ha friss hóval van beterítve.
passatgt
próbálom kitalálni mi fogta meg õket Pilisszentkeresztben, ami miatt csak itt lehetett ezt a reklámfilmet leforgatni😄

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
Hiszem, hogy most van a legnagyobb esélyünk megnyerni a bajnoki címet, és arra számítok, hogy Tamás nagy segítség lesz az újoncunknak, Ethan Ringelnek is, aki még csak a második szezont kezdi autóversenyzõként.

na, talán lesz egy kis siker végre😊

passatgt
Kedd este az Atech CRS GP hivatalosan is megerõsítette, hogy szerzõdtette Kiss Pál Tamást a 2012-es GP3-as szezonra.

Facebook-rol, tenyleg a leglazabb csapat, atvettek a Red Bull helyet😊

Lotus F1 Team asked a question.
58 seconds ago
Have your say! It's almost Easter weekend; what should we get for the drivers?

Fire Extinguishers

An Easter Bunny

A 'Normal' Race Weekend

Egyreszt a Lotus nagyobbat szopott, masreszt lehet csak kell a FIA-tol egy 101%-os megerosites es azonnal kijonnek sajat megoldassal.

Master91
Ez tényleg gusztustalanság tõlük...jobban felkészülni? Negyedjére akarják bevizsgáltatni a Mercedest.
Master91
Majd meg látjuk, akkor is azt mondom hogy ebbõl a 2 futamból ne nézzetek ilyesmit...persze nem lesz wb, meg nem fog harcolni a McLaren ellen, meg veszélyesek rájuk a Lotus, de könyörgöm, 2 futam telt el, 1 hetes különbséggel....és az egyik vizes is volt.
Firerock
Ahelyett hogy a szemét Redbull a saját házat táján sepregetne,az õ rendszerüket elég volt egyszer felülvizsgálni,bezzeg a Merciét már negyedjére vizsgálják...
MARKO: A RED BULL MOTORJAI TELJESEN SZABÁLYOSAK

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Csak idõmérõn sem gyorsak, ahhoz képest, hogy W duct-juk van. A Lotus bizony veszélyes rájuk, ha Malajziából indulunk ki, a McLarenek meg egyenesen gyorsabbak. Én sajnálom, hogy ennyire mellényúltak idén is, mert szerintem ezek után év végén dobbant a Merci az F1-bõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Christian88
Legalább azt látjuk, ahogy õket megelõzik. Most ha lenne a többieknek is, akkor indulnak 6.-7. helyrõl és körbekocsikáznak.

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Gyors lenne csak lassú😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egyszerû a képlet...gyors lenne a Merci, csak bezony az õ autójuk zabálja a leginkább a gumikat, ami rendesen visszaveti a tempójukat ezáltal a Lotus, Sauber, Ferrari és a Williams is beéri õket. Csak úgy lehet esélyük, ha az idõmérõn mindig megcsípik a 3.,4. helyeket (általában a Mclarené lesz az elsõ sor) majd szépen lerajtolják õket és az 1. etapig tartják õket esetleg így és a kiesésekkel együtt is 1-2 dobogóra számítok idén. :S Szomorú, de ezek a realitások

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Az se jelentõsen sok!
Christian88
Azért idõmérõn szerintem igen is látszik az elõnyük belõle.

http://www.twitch.tv/hegii

Master91
Még mindig nem látni rendesen az erõviszonyokat, 2 olyan futamon vagyunk túl amibõl semmit se lehet levonni. Ausztráliából élbõl nem szabad levonni következtetést, Malajzia esõs volt + kilõkték Sumit, stb.stb.
Még arra se merek fogadni hogy McLaren fölény lesz pár futamig.
passatgt
pedig nem úgy néz ki mintha olyan nagyon tartani kéne tõlük

Magic Boy
Az FIA újra megvizsgálja a Mercedes szárnyát

Ez szerintem már égõ a Red Bull és a Lotus részérõl!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Azért, minden idõk egyik legszarabb, ha nem a legszarabb McLarenjébe ült be, mondom ezt úgy, hogy mellette Senna és utána Hakkinen is jól ment vele.

Andrettinek egyszerûen nem volt elég egy év. Õ nem sûrûn ment EU pályákon, így csak azon volt eredményes (ha egyáltalán befejezte), ami az amerikai pályákhoz egy kicsit is hasonlított és lehetett rajta nyomni, mint pl. Monza.

Sajnos, a média a kezdetektõl fogva lekaraktergyilkolta a szerencsétlent, különösen, hogy egy Hakkinen volt mellette a tesztpilóta a McLarennél.

Én nem bántam, hogy kivágták, mert abszolut Mika fan voltam és vagyok, de sajnáltam, mert ritka szimpatikus emberke volt.

A medve nem játék.

Aki világbajnok elméletileg a legjobbak legjobbika <#idiota>

mondjuk egy Fangio, Stewart, Clark, Lauda, Senna, Piquet, Schumacher a világbajnokok közt is eléggé kiemelkedõk voltak...

Mansell, Hill, Brabham (mûszakilag zseni volt), Prost õk pl nagyon jól tudtak fejlõdni az évek során úgy, hogy voltak náluk tehetségesebb versenyzõk is. Ilyen alapon Prostnak kamatozott a legjobban az egész mivel neki volt "agya" is a versenyzéshez holott Sennát sokkal tehetségesebbnek gondolták nála...

maiak közül Raikkonenre, Alonsora, Vettelre mondogatták, hogy isteni tehetségek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FeikG
Nem keserítettél el,mert ez is tény..
Természetes,hogy akik odakerülnek,azok nem kutyaütõk és szeretnénk mi csak egy töredékét annak,amit õk tudnak..
De itt a klasszisokról volt szó a legjobbak között és azon a mércén mérve,már más a kása...

most lehet elkeserítelek, de tulajdonképpen, aki az F1-be kerül az mind egy született tehetség önmagába véve <#idiota> vezetéstechnikailag mindenképpen. Más kérdés, hogy a különféle tulajdonságokból ki, mit örököl...mûszaki érzék, kommunikáció készség, csapaton belüli karizma. Minden apróságnak van jelentõsége

Master91
Vagy csak úgy huss, elszáll belõlük a tehetség, és beszürkülnek.
FeikG
Ezt mondom,hogy a született tehetség,még nem elég!
Kimi,Montoya,Hamilton is az,de egyikük sem tudott túl lépni rajta,kellenek hozzá azok amiket leírtam..
Button simán átlépett Hamiltonon,mivel a hosszú évek alatt sokat tanult és finomított a stílusán..
Ezért írtam azt,hogy meg is lehet tanulni,ha mentálisan is elég erõs vagy,a másik az,hogy veled születik..
De hát pont ez az,több példa is van rá,hogy hatalmas tehetségek,egy ponton megakadnak,vagy eltûnnek a süllyesztõben...

hamár itt tartunk Button is egy született tehetség mivel keveseknek van olyan finom stílusa, mint neki...az más kérdés h az évek során mennyi tapasztalatot gyûjtött, de õ pl az F1 elõtt mindent megnyert, volt olyan sorozat, ahol 26 futamból 25-t nyert meg...

Raikkonen is született tehetség elméletileg😊

FeikG
Az semmin nem változtat!
Ez az én véleményem,nem kell egyetérteni vele,én elfogadom a "különvéleményt" max nem értek egyet vele....

ScarY MAN
született versenyzõnek kiáltottad ki Vettelt! ...
... mindjárt jönnek a rezidens trollok... máskor óvatosabban!

...

FeikG
Ez fórum pajtás! Nyugodtan tedd el a dezodorod...
Én szerény véleményem még ezzel kapcsolatban,
született tehetség van és volt bõven a F1 palettán,de ez kevés.
Kell hozzá kitartás,akarat,fegyelem és rengeteg munka..
Ettõl még nem lehetsz klasszis,vagy született versenyzõ vagy,a másik,hogy megtanulod..
született nálam😛rost,Senna,Sumi,Alonso,Vettel
tanult: Mansel,Hakkinen,Button... csak hogy néhány példát említsek...

ezzel egyetértek én is, hogy Villeneuve a vb címe után nulla volt kb, de azt tegyük hozzá, hogy a BAR-os idõszakában is rendkívül gyenge volt az autója végig meg még ki is égett...viszont a vb cím, akkor is vb cím az más kérdés már, hogy Schumi mennyivel jobb pilóta nála😊

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

köszönöm