FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallgattál volna , bölcs maradtál volna.
b-type
Sztem az F1 nem profit a futamot rendezõ nemzetnek, ..pl. nálunk.
Inkább csak 'képrekerülés'.
Egyre több pénzbe kerül a jog, a versenyre meg egyre kevesebben mennek.
országimage meg hasonlókkal meg már tele van a padlás, és szinte mindegyik mögött önös érdekek voltak.
pénz..sok pénz, van akinek jó, van akinek nem....nálunk pl. cifranyomorúság és persze önös érdekek :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Miért kell ilyen erõs szavakat használni ha nem is vagy tisztában az ottani körülményekkel? Ha te élnél ott nem hiszem hogy használnál ilyen szavakat.

Na de már tavaly is megmondtuk, hogy ott diktatúra van... királyság...

A síita többség felett egy szunnita kisebbség uralkodik, amely kirekeszti a síitákat a hatalomból és a gazdagságból. Tehát hiába adna munkát a verseny, ha mégse ad. Vagy ha ad is, akkor sem tudnak megélni.

Hiába van ott olaj, vagy pénz, ha az mind a királyságé! Ezért vannak zavargások.

Tavaly miért kezdtek el szerinted félni Szaúd-Arábiában a vezetõk? Meg az egész világ félt, hogy a Szaúdiak is lázadni fognak az arab tavasz hatására, mivel õk termelik ki a legtöbb olajat. Ha õk is fellázadnak a piac összeomlott volna. És miért lázadtak volna? Mert ott is diktatúra van, és ott is elnyomják a népet.

Az F1-nek nincs helye olyan országban, ahol feszültség van, ahol az embereket lelõtték éles lõszerrel tavaly. Nem kell erõltetni, tovább kell állni, mert azt a pénzt amit a király fizetett Bernie-nek a futamrendezésért, azt oda adhatták volna a népnek is, õk így gondolkodnak tudod? És szerintem te is így gondolkodnál, vagy gondolkodsz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Az ellenzek nagyjabol 70 vs 30% tuleroben van, de a 30%-nal van a fegyver es Bahrein nem demokracia, igy nem erdemes az europai kozhelyeket rahuznod, mert ott a futam nem a nepnek, hanem a hatalmon levoknek hozza a penzt.

http://gaborszantai.co.uk/

Itt ekleszton a hülye, nem akarnak f1-et akkor nem viszem oda. Van 86 másik ország ami szívesen befogadja. Volt egy éve, hogy megoldja, de csak erõlteti...
Le kéne már váltani az öreget, diktatúrát csinált az f1-bõl, ráadásul az a magas kurva mellette... szánalmas.
Ekleszton adja az alapot az ilyen kapzsi és hasonló beszólásoknak.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Totti5
Most hallottam hazajövet a rádióba, hogy az ottani ellenzék akik amúgy jelentéktelenek, csinálják a fesztivált és egy interujban az egyik mondta hogy itt már pedig nem lesz kapzsi F1, mert õk nem engedik meg... hiába írtak valami levelet Eklesztonnak, meg a szponzoroknak, szóra sem méltatták ( nohát, ki gondolta volna... ) le kellene lõni ezeket ott helyben, már bocsánat. Barmok.

Persze az F1 kapzsi, eltipor, kikészít, politika, elnyomás meg minden amit felsorolt... arról nem beszélt ugyan hogy sok embernek munka, az országnak profit.

Vallási/poltikai fanatikusok és mekkora bajt tudnak csinálni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
"Amikor én versenyeztem, ha valaki valami rossz dolgot tett ellened, akkor felírtad a nevét a kis füzetedbe, és késõbb mindent visszakapott. Visszafizeted neki, amit gondoltál. Ma a pilóták csak panaszkodnak, hogy elment a körük, mert valaki feltartotta õket, nos mi annak idején a saját játékszabályaink szerint intéztük az ilyeneket. Talán köztünk volt még néhány nagy karakter, ha tudod, hogy mire gondolok."
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

http://www.youtube.com/v/Ybk3W9kZkYQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Microsoft meg jön. :)

A medve nem játék.

pl-ként említettem a passzív F csatornára gondoltam amúgy, de mondhattam volna a befújt difit vagy a RB hajlékony szárnyát is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
F csatorna kérlek szépen BE LETT TILTVA tavaly.

bakkerman
de sajnos a politika már olyan sportágakban is jelen van,ahol sokkal kevesebb pénz fordul meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sõt egyébként Senna mindig azt mondta, hogy õ azt szeretné, ha minél inkább a sport értéke megõrzõdjön, mintsem a politika beleszóljon...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Teszttilalmat több pilóta és csapatfõnök is egyöntetûen nehezményezte...Sokkal kevésbé hatékonyak a fejlesztések, kevésbé szembetûnõ, mint amikor volt normális teszt lehetõség. A tömérdek innováció, ami az autókra került azoknak csak a töredékénél volt vita, most pedig egy nyamvadt F csatornán megy a huzavona.

Totti5
Nem. Még így is 10szer annyi pénzbõl gazdálkodik a 4 legjobb csapat mint a többiek. Mi lenne ha nem lenne korlátozás???

Teszttilalommal nem tudom mi a gond. Ott van pénteken 2*1.5 óra. Ki lehet használni..

költségcsökkentés, teszttilalom és egyebek

milyen állapotokra gondolsz?
sztem meg megértené, hogy a jelenlegi állapotok a világválság miatt alakultak...

ha lenne is ma már biztos sírva ülne le a tévé elé.
akár rivalizálás, akár nem 91-ben illett volna megkapnia neki is a díjat...mind1 lényegtelen egyébként...

Épp azon agyaltam a minap, hogy van-e olyan személy még ezen a világon, aki 1950-tól napjainkig végigkövette a Forma 1 világát:D úgy értve, hogy körülbelül minden futamot (vagy legalább is, valamennyi futamot látott tv-n keresztül vagy éppen élõben szemlélt meg jó néhányat)

Prost vs Senna mond valamit?

Franciák utálják a Németeket mirõl beszélünk:D

ja egyetértek bár én bírom Vettelt, de azért Alonso se kapott efféle díjat, Nelson Pique se, Mansell se és még számtalan nagy bajnok...

francia díj..
bakkerman
szomorú tény,hogy ilyen nevek között emlegetik. (jöhet az oltás)

Sennát pl, hogyhogy nem?:O

valaki(k) nagyon tolják Vettel szekerét.
Ulvar
Hát eléggé....

A Red Bull pilóta elõtt hat másik forma-1-es legendát tüntettek ki: Juan Manuel Fangiót (1957), Jim Clarkot (1965), Jackie Stewartot (1973), Niki Laudát (1977), Alain Prostot (1989) és Schumachert (2001).

ennek fényében kicsit elhamarkodott a díjesõ.
ezekszerint ezek 2 évre kötöttek szerzõdést

Totti5

Ulvar
Ne fesd az ördögöt a falra...

a.carkey
Elment politikusnak? :D

A medve nem játék.

bakkerman
mivan mostanában a Szûcs gyerekkel? hiányoznak a fantasztikus képregényei :DDDDDDDDDDDDDDDD

z0ty4
biztos a kátyúkról forgatnak filmet :))))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
csak így most ha jól nézem, van egy kicsike lyuk a naptárban

I met God. She's black

Ulvar
Egy éve mondjuk hogy oda többet ne... de Bernie.........

szabii98
meanwhile in Bahrain
http://www.youtube.com/v/wfLu0DRo8RU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

I met God. She's black

RatBaG
mcmoha
Nem szeretem az ilyen osszeollozott cikkeket.:( Az elmult par honap nyilatkozataibol van osszerakva, kizarolag a Barrichellot utaloknak. Hova kene mennie versenyezni, hogy vegre leszaljon rola a sok kecseg?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
:D

I met God. She's black

Ulvar
....f1-live... abból a brigádból nem kérek.

Master91
Ááááá te vagy a nap hõse! Köszönöm !