FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ez nemlátszik...
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Befújt diffúzor be lett tiltva, amirõl úgy tudom h nem alkalmazta tavaly a Williams. Emlékszem h Silverstonera mikor betiltották feljebb is jöttek picivel. Idén Ausztráliában úgy tûnt versenykörülmények között jól muzsikál az autó, bejött 1-2 fejlesztés úgy tûnik az autóban is van potenciál. Maldonado pedig alapvetõen gyors idõmérõn is, de ahogy látni futamon is jól megy, ha nem szúrja el az utsó kört...Azért az, hogy a Cosworth motor nincs már és a befújt diffúzor se, ennek 2 együttese is elõsegítette azt, hogy a Williams pici hátrányt behozott. Egyébként abban igazad van h a gumik tényleg döntõ hatással vannak 1-2 futamra.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
Caterham-ben is Renault-van...mégsem jut be a Q1-be, mert kb. ekkora az ugrás a tavalyi Williams és az idei futamgyõzelem között.
De mondom, sztem Petrov és Senna sem fejlesztett akkorát az idei Lotus-n, hogy a jelenlegi helyzetet természetesnek mondanám.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Williamsnél Cosworth volt és eléggé gyengén muzsikáltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt

b-type
Az tény, de a Renault motor tavaly is megvolt...mondjuk a Renault-ban 😊
..és idén is benne van a Red Bull-ban.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

valamit mégis fejlõdtek hisz tavaly majdnem a kis Lotus szintjén álltak...összvissz 4 pontot gyûjtöttek azért csak bejött nekik a Renault motor

b-type
Szvsz(!) szinte csak és kizárólag a gumi a felelõs az idei helyzetért.
Williams a top-ban, Williams sehol, Sauber a top-ban-Sauber sehol, McLaren a top-ban-McLaren sehol...
Amilyen hõmérséklet és aszfalt és gumikeverék következik, azok befolyásolják az eredményt.
Talán a Lotus a legkiegyenlítettebb.
5 különbözõ gyõztes...egy lehengerlõ év után.
...ha fejlesztési verseny lenne akkor ez lenne a jellemzõ...de nem az.

passatgt

Jó látni hogy mindenki segített oltani

Peter1

Ide mit lehet írni?

passatgt

Force India a kis bikák és a 3 legkisebb csapat talán õk vannak picit hátrányban...

látod h a Williams most elég jó, elmondtam az okokat minek köszönhetõen jöhettek fel. Gumik önmagában sztem nem indok...Itt fejlesztési verseny van és mivel rendkívül szoros az élmezõny ezért bárki ott lehet az élen

Peter1

Senna autója (volt)

Ide mit lehet írni?

passatgt
A csapatfotózás után fellobbant tûz – melyet a BBC szerint Bruno Senna kigyulladt KERS-e okozott – átterjedt a Toro Rossóra is, de a csapatoknál dolgozóknak és a tûzoltóknak sikerült azt megfékezniük. A Force India egyik szerelõjét kórházba szállították füstmérgezés gyanújával. Bruno Senna autója a Gridwalk F1 News szerint kiégett, a Williams boxában súlyos a tûzkár, a boxutcát evakuálták. A Williams négy emberét kellett kórházba szállítani mentõhelikopterrel, Caterham-munkatársak is megsérültek.

:C

b-type
A jó versenyzõ nem elég...kell a technika, Alonso nagyon jó, mégsem tudott eredményes lenni a Renault-l a McLaren után.

vagy Maldonado ennyire jó versenyzõ az is lehet nem?😊 Ausztráliában is ott volt Alonso seggében a 6. helyen jónak tûnt a Williams

b-type
Túl egyenlõek.
Nem igazolja az eredményekbe fektetett munkát.
..vagy Senna és Petrov lennének a fejlesztõzseni versenyzõk?!

zzeN
Állítólag a KERS robbant fel...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LOL😄😄 ez nagy volt <#hehe><#eplus2>

zzeN
"FRISS: Robbanás okozta a tüzet, mialatt a csapat benn ünnepelt és fotózkodott. Több ember megsérült."

passatgt
spaban di-resta fog nyerni

Mindenki ugyanazokat a gumikat használja , egyenlõek az esélyek.
b-type
Schumacher-nek nem volt hova menekülnie, ráfutott...van igazság abban amit mond, de az ziher hogy Senna inkább maradt volna otthon.
Az hogy a Williams ideért ez részemrõl...annak ellenére hogy tetszik a változatosság, egy vicc.
döbbenet mit okoznak a gumik.
Maldonado-nak viszont óriási grat, ahogy Kimi-nek és Vettel-nek..is.
Alonso szezációs versenyzõ, Massa hihetetlen milyen mélységeket járhat meg.
Oda jutunk hogy a Lotus a legkiegyenlítettebb csapat, bármi lehet Spa-ban

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zzeN
"FRISS: A tûz okáról még nem tudni semmit, a lángokat kordában tartják, de jelentõs károkat okozott. Az oltásban segédkezõ egyik Force Indiás szerelõt kórházba szállították."

zzeN
Schumi véleménye az ütközésrõl:

"Szeretném, ha az eset kapcsán a stewardok tisztáznák a dolgot. Bruno elõbb kihúzódott jobbra, majd a féktávon élesen vissza, ami ugye nem engedélyezett. Közvetlenül mögötte voltam, így nem tudtam, hogy milyen éles manõverre készül. Nagyon veszélyes szituáció volt. Jó esélyem volt arra, hogy értékes pontokat gyûjtsek, ezért hatványozottan kiábrándító a dolog. Nem tudom, hogy Senna mit akart bizonyítani. Se már a tavalyi Brazíl GP-n is nekem jött. Erre ma is fura dolgokat mûvelt. Egy körrel korábban Grosjennal ütközött, úgyhogy nem tudom, mi járt a fejében.” - nyilatkozta Schumacher idegesen a kiesését követõen."

szabii98
alo fanok biztos 😄😄

I met God. She's black

mcmoha
Nem gondoltam, hogy schumi ennyire beragott rajuk.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

azta mindenit

zzeN

mcmoha
Mi a fene tortenhetett? <#ijedt>

Mentosok meg a tuzoltok rohantak befele amikor a bbc kozvetitesnek vege lett...

zzeN
"Most érkezett: A legnagyobb ünneplés közepette felrobbant a Williams garázsa. Füstfelhõben a boxutca. (Részletek azonnal.)"
Fasza...

mcmoha

mcmoha

Senna engem nem gyõzött meg eddig, pedig volt rá nem kevés ideje. Több mint amennyit megérdemelt. Állítólag téma a menesztése, ezen nem is kell csodálkozni, inkább azon, hogy még mindig itt van.
Senna hasonló taktikán volt, mint Hamilton odaérhetett volna. Idõmérõn szúrta el. Futam elõtt pedig Sennának volt több pontja szval nem kell még õt se leírni. Az bizonyos, hogy az autó nagyon jó

de jól megcsinálta😄😄😄

Mennek a viták ki a hibás. Ez hasonló eset picit mikor Webber felöklelte Kovát. Ott is õ volt a hibás, de inkább versenybaleset nem kell büntetni az ilyeneket

szabii98
Senna olyan mint Massa.

I met God. She's black

Ez a Maldonado eredmeny azert is igen erõs, mert a csapattárs sehol se volt. Szerintem ez egy egyszeri kiugró eredmény. Ha igazán jó lenne a williams akkor Senna is hozzá tudott volna tenni vmit. +1kör és Alonso meglett volna Kiminek.A ferka se javult annyit mint amennyit most alonso hozzátett hazai pályán. Lotusnak kinéz már egy gyõzelem.

szabii98
ez jó volt 😛
Tetszik hogy ennyire egyben van a mezõny a pontversenynél is

I met God. She's black

passatgt

😄

majd este iszik pár rövidet és túl lesz rajta .DDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Master91
Mi a fasz van a fordítóval? 😄
Norbi1990
Monacoba jó lehet még Maldonado, kedvenc pályája.
desigo
Kimi csalódott xD
elején lassú volt az autó a végén meg nem volt elég idõ
van két hete feldolgozni
Jó verseny volt !

végeredmény :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
Nem gondolnám,hogy ezt meg fogja ismételni a Williams.
Rosberg gyõzelme után is ment a duma,hogy a Merci mostmár mennyit fog nyerni.
Szerintem Button,Hami feljavul plusz a Lotus is stabil erõs lesz.
Vettel,Alonso is ott lesz elõl továbbra is.
Norbi1990
Nem valami izgatott 😄D