FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
:)
ásót is tudnék felajánlani :)
most is van stream akit érdekel..
http://racecontrol.indycar.com/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

"Aztán van itt egy hátizmom, amit szerintem még soha az életemben nem használtam."

Kedves Rubens, apam biztosan szivesen a hatadra tenne egy manualis, pumpas permetezot, miutan a hegynek felfele kapaltal a tuzo napon 6 orat, akkor meg talalhatnak egy-ket izomcsoportot, amit soha nem hasznaltal:)

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
ez érdekes lenne :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én úgy gondolom a F1-t úgy ám blokk..egészen az elsõ crashig ;)

igen, de a büntetéssel nem értek egyet, mert ezt minõsíthették volna versenybalesetnek is. Szándékos belemenésnek nyoma sem volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
ez csúnya volt.
Sumi idén nagyon peches ... de ez speciel az õ hibája volt

I met God. She's black

Totti5
Sumi egyik héten a gumiszállítót szolja le, most Sennát akit simán megelõzhetett volna, de elszúrta... kezd bedilizni. Massa legalább méltósággal veszi tudomásul hogy béna és nem keni hetente másra...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Alonso mákfaktorát nézve az lenne a meglepõ, ha ott hagynák a 2. helyen.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Ezt nem fognám rá a gumikra... tény hogy izgalmasabb és változatosabb, de lassú autóval, lassú pilóta nem tud futamot nyerni és nem tud az élmezõnnyel menni.

Nézzük onnan a dolgokat hogy a guminak köszönhetõen jobban kijön a pilóta és kicsit hátrébb szorul a techinka, így Perez vagy Maldonando is tud villantani, mert remek versenyzõk. És ez így van jól. Amúgy meg a Mclaren lehetne a legjobb, de annyira balfaszok és annyit hibáznak, hogy vicc kategória.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Nehéz döntés lesz. Ismerve õket, még akár ki is nézem belõlük. Meg ugye Spanyolország, Alonso meg második lett ...

A medve nem játék.

passatgt
most olvastam, hogy akkor történt amikor a benzint vitték bevizsgálni...

remélem nem találja ki a fia, hogy akkor elveszik a pozíciókat, mert nem lehetett bevizsgálni:)

nagyívben leszarja a Williams sikerét <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
Barrichello: Indianapolis semmihez nem fogható

"A kanyarokban a nyakam folyamatosan elhúz ebben az irányba, a kanyarok közepén nem is tudom kiegyenesíteni. Aztán van itt egy hátizmom, amit szerintem még soha az életemben nem használtam."

Dietrich
a fluxus kondenzátornak utótöltése okozta <#hehe>

Master91
Sumi biztos hozzá ért Perezhez az elején? Most néztem ismétlést...
a.carkey
Jó volt a dobogón Kimi. Azt mondja Maldonadonak:
"Monacoban te is felemelsz, ugye?" :D

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt a csapat qurta el. Hülye taktika, mint mindig. De biztató a 3. hely is.

A medve nem játék.

fehér nadrág, rózsaszín ing...mint egy b*zi

desigo
a.carkey
Ez de nagy hülyeség!

A medve nem játék.

a.carkey
Chavez rákos. Végsõ stádiumban ...

A medve nem játék.

Elõfordul, hogy rajtnál mások is összeakadnak abból még elég ritka volt, ha valaki panaszkodott. Emlékezz csak vissza mikor Montoya-Ralf, Kimi-Barrichello vagy éppen pont Schumi-Fisichella akadtak össze akkor se volt semmi. Perez se szólt egy szót se rá...

Ez meg egy totálisan más eset érdekes tavaly Szingapúrban összeakadtak Perezzel akkor egy szót sem szólt, ok nélkül pedig nem szokott senkit leidiótázni. Sato is nekiment ok nélkül még 2005-ben a Belga futamon jogosan háborodott fel akkor is megoldotta egy sisak csappantással. Ez még semmi se volt Vettel háborgásához ne hasonlítsd össze a kettõt

Jah, hogy rajtnál akkor nem is kell figyelni? Ugyanmár! Tipikus bajnok hozzáállás volt, ezt csinálta vettel kartikeyannal, csinálta már hami Alonso is, de mehetünk még visszább az idõben. Schumi eddig laza volt, kilökték van ilyen hozzáállásal. Most úgy néz ki õ tette tönkre perez meg senna futamát aztán neki áll feljebb. Gratula! Jobb lett volna ha csöndben marad.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

rajtnál bármi elõfordulhat...az pech h pont összeértek. Volt már ilyen eset Webber és Hamilton esetében a 2009-es Nürburgringen...senki nem szólt egy szót sem...

Ez meg egy más eset kissé, mert Senna még egy picit cikázott is

desigo
Kiderült már,hogy mi okozta a tüzet?
Felrobbant Maldonado dugi turbója a kocsin ? <#nyes>
Szerintem tipikus versenybaleset volt, telemetria nélkül nehéz megoldani ki hibázott viszont amit látni lehetett az az, hogy nem satuzott be Senna, egyszerûen elment kanyar elõtt befele majd vissza az ívre, schumi meg beleszaladt. Alapból sima schumi hiba, aztán dobálja a kormányt idiótáz. Perez bazze egy szót sem szólt pedig neki ott ment el a verseny, onnan váltott másik taktikára, míg schumi vígan továbbment miután ledarálta a gumiját.

hisztizett-e? nem volt hiszti csak egy idiot reakció. Nem csodálom h frusztrált az idei szezon miatt, vagy a csapat, vagy a technika adja meg magát eztán jönnek a hibák. Ugyanez volt Hamiltonnál is tavaly...

Egyébként meg is kapta a büntetését szval mindenki elégedett lehet...

BBC-n azt mondtak elsore, hogy a kerek nem lett rendesen rogzitve.

nearo
Tényleg, amúgy Perezzel mi volt? Miért esett ki? A box baki volt az oka, vagy attól teljesen független?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kobayashi ma dobogón lehetett volna ha a tegnapi q2-ben nem áll meg az autó. Iszonyú jó tempót ment 9 röl 5 úgy, hogy hami után a legtöbb elõzést mutatta be. Csak mondjuk nem mindegy, hogy kit elõzünk... caterham vagy meki, merci.
Ha perez mellõl indul mondjuk 6ról akkor grojeant tuti megeszi de akár Alonso rai is meglett volna.
Monacóban tavaly jó volt a sauber, Maldonado is szereti Raikonnen mindig jó Alonso is, izgalmas lesz.
Jah egyébként schumi ugrál meg hisztizik Senna miatt, makog, hogy pontokat vesztett, miközben a rajtnál perez versenyét tette tönkre, tudniillik ms ment bele perez gumijába...
Perez hisztizett? Pedig 5-rõl indult.

na igen Chavez se tartozik a valaha élt legjobb politikusok közé. Nem egy béke Nobel díjas

zzeN
Maldonado is "mentett":

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

respect <#eljen>

Az egyeduli rossz a dologban, hogy a venezuelai diktator, Hugo Chavez ezt biztos, hogy propaganda celokra fogja felhasznalni, mert a parlament (muhaha) tudta nelkul invesztalt penzt a Williams-be az allami olajtarsasagon keresztul, ami miatt kerdore vontak meg hivei is. Igy most mosolyoghat es elegedetten dolhet hatra.

anno Webber nem kapott büntit mikor ráfutott Kovára...vicc...igaz h õt lehetne inkább hibásnak kihozni, de 5 helyes büntit adni megint? áá

repvez
Sumit ezért megbuntették 5 rajthelyes büntire, kellett neki ágaskodni hogy vizsgálják ki az esetet
Személyszerint örülök a Williams sikerének így talán a részvényeik is kicsit megemelkednek és talán újabb szponzorok fognak érkezni a csapathoz a gyõzelem hallatán. Maldonado pedig már megérte az árát. Innentõl csak felfele ívelhet a karrierje. Kis Sennának kéne kiugró eredmény csak õ meg túl sokat hibázik ha éppen olyan a hangulata

zzeN
"Mindeközben Michael Schumacher 5 helyes rajtbüntetést kapott a Monacoi nagydíjra a Senna-baleset miatt!"

Hát b@zdmeg...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Honnan veszed , hogy nem igazolná és hogy ki mennyi munkát fektetett a (jó irányú) fejlesztésbe?
Tavalyi szezont már ne keverjük bele , volt már idén egy szezon közbeni teszt is , 3 hetes pihenõvel.
Az esélyek egyenlõek , hogy ki mennyire tud alkalmazkodni hozzá már más kérdés.
Ennek csak örülni kell , hogy ilyen szoros a mezõny és hogy a kis(ebb költségvetéssel) bíró csapatok is bele tudnak szólni a nagyok dolgába.
<#eplus2>

passatgt

passatgt

Allitolag egy letartozatattak Michael S. kozepkoru, svajci allampolgarsagu lakost, mert tobben is lattak, hogy Kimi Raikkonen kamionjabol ellopott egy uveg vodkat, majd tuzet kert kesobb a Williams garazsa mogott egy szerelotol.

passatgt

kartonpapír:)

passatgt

kifli
ez nemlátszik...
zzeN