182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#135480 100 vs 1? -
G_ArchAngel #135479 Nincs errol statisztika, hogy Webber vs Vettel esetben mennyi KERS hibasodas volt az elmult evekben? -
IXEMGabeo #135478 Webber kérlek szépen a rajtnál szokásos KERS problémával küszködött sőt ez a futam alatt is fennállt ez a probléma...Azért a végén behozta 6. helyre. Viszont arról ő sem tehet, hogy a Red Bull ezen a versenyen legalább is ette a gumikat. Még Vettel alatt is. Arról már ne is beszéljünk, hogy Webbo mindig így szokott kezdeni Ausztrálban. Tavaly véletlen volt, hogy 4. lett. -
IXEMGabeo #135477 az pedig gyalázat h pont Hülk nem indulhatott el:( -
IXEMGabeo #135476 ezt a szintet egyelőre Schumi is hozta tavaly. Nem volt nagyszám az "amerikai rapper"...
Raikkonen faszán ment és végre most nem játszotta az eszit ezekkel a hülye nyegle dumáival...Vettelt is jó volt látni, hogy tud azért veszíteni habár a mosolya egyértelműen nem volt őszinte.
Sutil jól ment, meg fogja enni Di Restát ahogy számítottam rá:), csak a szuperlágyak elszemcsésedtek. Ezek a Pirellik évről évre rosszabbak...Ehhez mérten is nagyon szépen védekezett, ahogy Hamilton is. Rosberg pedig megízlelheti mit érezhetett Schumi tavaly. -
#135475 Mond ezt akkor amikor Brazíliában áll a dobogon. Egész évben egyetlen futamon sincs annyi érezelem a közönség s a pilóta közt mint ott.
Massa már nem gyerek, nem akar partyboy lenni. Családja van. Olyan mint Barichello. Csinálja azt amit szeret, szívből. Nem kell mindenkinek flegma Kiminek, sztár születik Hamiltonnak, vagy nagypofájú megmondónak lennie. -
#135474 Ez igaz, de mit érdekel engem a felhajtás ? :))) -
McCartman #135473 Neki már megvolt a nagy pillanata de nem jött össze neki.
Egy kanyaron múlt. -
#135472 Szerintem is egy jó pilóta,de szürke egyéniség. Hiába van jó autóban és jó helyezést ér el, sehol nem fogalkoznak vele a versenyeken kívül.Most ez lehet hogy pozitiv vagy negativ,de minden esetre az élmezőnyben nem ez a megszokott. Lásd Alonso, Kimi és Hamilton naponta többször szerepelnek a hirekben még szezon közben is. Nekik ez kell , igy tudják fenntartani a reklámot a sponzoroknak.De Massa csak meghuzza magát hátul és lefutja a futamokat ugy ahogy és kész. -
#135471 Massa egy szerethető,de nem klasszis pilóta. Nem Vettel-Alonso-Hamilton-Raikkonen szint -
#135470 -
#135469 Mert Webber, Kova, Koba nem volt még használható autóban.
Én kifejezetten szeretem Massát, képes fejlődni, tanulni, talpra állni.Kicsit hangulat ember, ha elveszik a mackóját akkor hisztis, de hát ez van :DDD -
Chris Lowe #135468 Fene tudja, raikonnen 2008 de különösen 2009-ben már rohadtul unta a felhajtást, szvsz tizedét nem nyújtotta a tavalyi vagy a mekis éveihez képest. Massát én nem tartom jó pilótának, jó autóban ül évek óta - ki is jött neki a lépés párszor, különösen a török nagydíj szimpi neki- de alapvetően ezt szerintem bármelyik közepes tehetségű pilóta tudná (pl. Kovalainen, glock, kobayashi, hülkenberg, webber stb. -
G_ArchAngel #135467 Jaja, de neki nem sikerült, mint a rookie Hamiltonnak a kis szarkeverőt:)))) -
hA mASSA ÖSSZESZEDI MAGÁT, ÉLETVESZÉLYES TUD LENNI, MÁRPEDIG ÚGY TŰNIK ÖSSZESZEDTE MAGÁT ! (Upsz, szory ...)
Azért ne felejtsük el, hogy Kimit is egy hajszál híján lenyomta .... -
Chris Lowe #135465 A futamról:
Raikonnen parádésan nyitott, a lotus versenytempója és gumihasználata zseniális. Mondjuk grojean sehol nem volt, az újabb évi szerződése hiba volt, nehéz lesz legyőzni a tavalyi sorozatos bakikat és fölülkerekedni. Ez jól látszódott a rajtnál. Koba kellett volna rai mellé, akkor egy stabil párosa lenne a lotusnak! Merci talány, valamit erősödtek hamival, viszont a gumikopást nem sikerült megoldaniuk. Webber már kevés vettel mellé, massa jól kezdett, de én mégsem bízom benne. Alonso stabil. A meki csalódás, sutilnak viszont itt a helye! Nagyot ment és fasza volt a taktika is a force indiánál. Williams gyenge plusz maldonado megint hibázott. Asszem ennyi, ja és bianchit figyelni fogom, ha idén jól vezet jövőre mehet alonso mögé a ferkába. -
G_ArchAngel #135464 indexes F1 galeria -
Chris Lowe #135463 Igen, talán a legjobb magyar kommentálást hallottam, pedig nem most kezdtem el nézni az f1-et! Profi, hozzáértő csapat, de azért a költségvetés meg lett nyírbálva. Tavaly Mérei jó volt a felvezető műsorokban és legalább nőt is láttunk. :-)
Plusz a nyereményjáték nem túl acélos, 10ezer forintnyi energiaital...egyrészt egészségtelen, másrészt változatosabb nyeremények talán ösztönöznének, hogy tippeljek. :-)
Persze tudom ez nem csak a stábon múlik.
-
#135462 Grat a vodkásnak! :D jó szezon lesz ez, ha a fejlesztéseket jól eltalálja majd 2-3 csapat,akkor geciszoros lehet! -
#135461 Nekem Hülkenberg meglepetés volt. Nagyon jól ment ...
Viszont az bizots, hogy Hamilton látva a McLareneket nem döntött rosszul, még ahhoz képest sem, hogy a Merci eszi a gumikat.
Viszont a RB elég ütős, ha csak az időmérőt nézzük, viszont hozzá kell szokniuk a gumikhoz. A Lotus és a Ferrari hozzászokott, ez látszik. Ahogy az is, hogy talán a Lotusban van jelenleg a legtöbb versenyen, de ez akár a következő futamra változhat is. -
G_ArchAngel #135460 Grosjean csak később, szombat reggel kapott meg pár új alkatrészt, amit pénteken Kimi autóján teszteltek és nem volt elég száraz kör, hogy finomhangolják. (Ted Kravitz, SkyF1) -
#135459 Pic-Sutil 2-3. helyen jobb lett volna neki mondjuk, ha komolyan vesszük az írtakat és nem ment át a poén.... -
bodajoci #135458 Go Kimi Go Asszem nekiállok újra f1-et nézni komolyabban :) -
Bullitt #135457 Jó verseny volt és végre igazi minőségi közvetítésünk is volt. A mostani levezető is hatalmas eddig. Wéber nagyokat mond :D -
#135456 Kimi the Best. még ha nem is lesz világbajnok idén, azért remélem még egy-két győzelem összejön még ha már itt meg lett az idei első. -
#135455 jó verseny volt -
G_ArchAngel #135454 A rajongókat sajnálta, hogy szombaton nem kapták meg, a showt, amiért kilátogattak az Albert-parkba. -
#135453 Rai hogyan számított volna jobbra? ő ilyen ha örül.. meg ha nem, akkor is xD
izgi év lesz, a Meki eddig hótszar, a Merci meg pálya függő lesz érzésem szerint -
#135452 király futam volt:) Remélem a RedBull ezt a szintet fogja hozni végig -
#135451 Alonso: "szomorúak voltunk, hogy elhalasztották az időmérőt."
Tehát ők mentek volna az esőben. -
#135450 Hát csak Alonso örül, Vettel meg rajkusz jobbra számítottak. :D -
#135449 Szerintem a végére mocskos volt a pálya és rárakodott meg volt pár csepp eső is. -
#135448 nem unatkoznánk. -
G_ArchAngel #135447 Szerintem erről a három srácról fog szólni az év. -
#135446 yay
\o/ -
#135445 Kimi eszméletlen jól ment!
gratz :) -
#135444 mert "ezek a gumik Haribobol vannak :)" -
#135443 tud valaki adni mukodo live streamet ? sehol nem talalni :(
latom magyar itt sincs, visszaolvastam, kulfoldieket talaltam, koszi sracok -
#135442 Webbonak be kéne iratkozni egy okj-s rajttanfolyamra... Sutilnak meg kár hogy nem jött össze. -
#135441 Sutil szuperlágyai miért mentek ilyen gyorsan tönkre?