182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#135680 Majd meg látod.
Addig is baszogatni kéne emberünkent banneré.... -
#135679 Valami csak lesz, olyan nincs , hogy mindent lefújnak eső miatt....
De leginkább cirkusz szerű valami lesz ha nagyon nagy eső lesz :))) -
#135678 respect ! -
IXEMGabeo #135677
Azért, ha leesne az eső szólj már rám, hogy türtőztessem magam -
#135676 -
#135675 Ez inkább csak egy egyszerű túlkormányozottság mintsem erőcsúsztatás :). -
IXEMGabeo #135674
Helikopterrel érkezett Malajziába -
IXEMGabeo #135673 ez nagy volt ez a drift:D -
#135672 D1 gp :D
Régi dtm-ben az volt a jó, hogy minden kanyarba így mentek be :) -
#135671 -
#135670 -
G_ArchAngel #135669 Görbe tükör -
#135668 53 éves lenne méghozzá.
-
#135667 -
#135666 M1 Szombat 08:45
Forma-1 Maláj Nagydíj: Időmérő edzés
Élő közvetítés Malajziából
M1 Vasárnap 08:25
Forma-1 - Maláj Nagydíj: Futam
Élő közvetítés Malajziából -
#135665 Az RTL HD borzalma az egyik legótvarabb, ha nem a legótvarabb minőségű HD Magyarországon most is. El nem tudom képzelni, hogy milyen lett volna náluk a F1, szerencsére nem is kell ... -
#135664 Naci? -
#135663 Ma lenne Ayrton Senna születésnapja.
-
#135662 ne is álmodj ilyenről:
egyik időjárás jelentés.
másik
harmadik
negyedik
Na még betehetnék előrejelzéseket közlő oldalakat, de leszállna az est.
Szóval mindezekből azt szűrtem le, hogy futamra nem nagyon számíthatok.
-
#135661 Malajziában ha esetleg lesz 35-40 fok,ami arafelé azért bennevan a pakliban,nagyon komolyan átrendezheti az erősorrendet az,hogy a csapatok autói hogy fognak viselkedni a gumikkal szemben -
-
Chris Lowe #135659 Jaj nehogy már a palik legyen a mérce! Abszolút szinvonaltalan "vicceskedő", lényegében haszontalan információkat tolt. Persze biztos volt olyan emberke aki épp akkor ült elöször f1 futam előtt, nade nem ez volt a tendencia, a szabályok elsorolása tipikus időhúzás amit elég sűrűn alkalmazott. Collner meg annyira volt szakértő...ezzel az erővel betehette volna az rtl valamelyik celebjét is.
Végre jó, minőségi, 16:9, HD, 5.1 hangzású, elötte-utána nemcsak stúdióban beszélgető emberek, hanem helyszíni közvetítés, majd online műsor, napiszintü facebook jelenlét, szabadedzés és sorolhatnám. Ezt nevezem én színvonalnak! -
McCartman #135658 Emiatt ne szegény Anikót hibáztassuk, lehet neki baja elég így is Lacival az oldalán. :D -
#135657 -
#135656 Kimi :D -
IXEMGabeo #135655 Viszont érdekes, de az általam említett elfoglaltságai előtt hallgatható volt. Úgy 2008-09 után márcsak Gyulát szapulta előtte hülyéskedett vele...Utána már kicsit túlzó volt és állítólag nagyképű lett. -
#135654 Meg zsidó :D -
McCartman #135653
Lászlót nem Marsi változtatta meg, már előtte is egy f@sz volt. :D -
IXEMGabeo #135652 vele van hosszabb távon...tőle vannak gyerekei... -
McCartman #135651 Nem hiszem, hogy Marsi lett volna az első nő az életében. :D -
IXEMGabeo #135650 Marsi Anikó meg a Hungaroring Zrt. elnökségi poszt elvette az eszét...
A nő és a hatalom általában más emberré tesz -
McCartman #135649 Nekem is bejött a stílusa még anno de az utolsó éveiben már siralmas volt.
Mintha úgy lett volna vele, hogy úgyis ő a paliklaci, ő az etalon ezért leszarta az egészet, felkészületlen volt és fárasztó.
Azt hitte gyulámozással ki lehet tölteni a teljes műsoridőt de ez csak az első 5 percben volt vicces, utána megállt a tudomány. -
#135648 igazi rajongók így-úgyis megnézik, nem egy felnőtt ismerős(40+) mesélte a héten h leszarta hánykor volt az edzés (q2-q3) fent maradt megnézni, vagyis inkább aludt és felkelt rá ez a helyes kifejezés :D -
#135647 Azt nem értem hogy erre a célra miért nem használják az m2-t? Akkor lehetne még emberibb időben is( engem nem zavar,mert sokáig fennvagyok,de sokak emiatt nem fogják nézni szerintem) -
paj01 #135646 Palik az egy karakter volt:D Szujo meg Wéber jól nyomják, értenek hozzá színvonalas stb...de soha nem lesz belőlük best of válogatás youtubeon:D Lehet palik egy szujo melett azert maskepp viselkedne:) Nekem hiányzik, akármilyen gyökérségeket művelt néha, mégis csak rajta nőttem fel és szerettem meg az F1-et:) -
#135645 +1
Jól felkészültek,érdekes történeteket mesélnek.
Jól tette az MTVA,hogy Szujót ültette ide.
Időnként persze ő is hibázott de majd belejön. -
McCartman #135644 Ja, ingyen fogható HD adás, színvonalas kommentár akinek ezzel is baja az már csak hobbiból szeret fikázni.
Az eső miatt félbeszakított időmérőn vagy a szabadedzés üresjáratai közben mutatkozott meg legjobban a közvetítés színvonala. Ugyanebben a helyzetben Paliknak csak Shell reklámokra meg Gyulám alázásra futotta köztük több olyan pillanattal mikor már én éreztem magam kínosan a tévé előtt. De lám lehet ezt máshogy is, értelmesen, érdekesen, informatívan.
-
#135643 Szerintem teljesen jó volt a közvetítés. Jók a kommentátorok. -
#135642 Ennek ellenére qurva sokan szidják a köztévét, pedig nézhető lett az egész. -
McCartman #135641 Ahhoz képest amit az RTL művelt a sorozattal elég nagy dolog. :)