182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
McCartman #137000 Főleg, hogy ahogy látom egy bizonyos Nico Hülkenberg lett mögötte a második. :)
Igaz, a GP2ben már nem tudta hozni az eredményeit. -
McCartman #136999 Formula Reanult és Formula 3 Euro bajnok és Masters of Formula 3 győztes ami szintén nem kis dicsőség. -
#136998 GP2őt nem nyerte meg, ott 3. lett 2szer. Forma rönó és F3 bajnok. -
McCartman #136997 Bianchi 3 bajnokságot is nyert amiben elindult , úgyhogy pont rossz a példa. -
Andruino #136996 Én elhiszem csak te mondtad hogy nézzünk rá az eredményeikre. Hát én ránéztem. :D Ha abból indulunk ki hogy eddig mit ért el úgy hogy egyenautókkal mennek az Indybe, akkor nem az jön le hogy ő egy akkora durranás. De mint írtam nem sok versenyt nézek, amiket meg láttam ott pont nem csillogtatta meg a tudását. -
#136995 Ez egy orbitális baromság hogy pontok alapján méregetjük az embereket. Csapat csapat különbség is van (hiába indycar és nagyon hasonló autók) többek között, vezetési stílus agresszivitás pilóta stílus az emberekkel s versenyzőtársakkal stb...
Ilyen alapon Jules Bianchi egy nyomorék balfasz...de mondhatnánk ezer másik példát.
Amúgy volt példa középszerű teljesítményre, Kathrine Legge, egészen addig amíg Road Americaban nem bukott egy akkorát mint az állat...
Ezen felül rengeteg szakértő mondta hogy Simona egyszer még nagy teljesítményre lesz képes, csak kapja meg a csapatot és a technikát :). -
Andruino #136994 Danica Patrickben az a nagy durranás hogy nő létére tud hozni egy középszerű teljesítményt. Eddig még erre sem volt példa.
Azzal viszont vitatkoznék hogy ez a Simona csaj jobb lenne. Eddig a legjobb helyezése a bajnokságban 19. lett míg Danicanak a legrosszabb volt 12. a legjobb pedig 5. Hozzáteszem a versenyeket nem nagyon követem 1-2 futamot ha megnézek, de azért ha annyival jobb lenne talán az eredményei is tükröznék ezt. -
#136993 Ha már motor, számomra a Lambo V12ese marad az egyik - ha nem "A" - leglibabőrösebb érzést adó motor forver:
(persze élőben) -
#136992 a junior csapatba? -
#136991 Ha látták Danica teljesítményét, miért nem őt igazolták le? :) -
#136990 Ez is egy faszság pl. megint Formula.hu-s kitalált baromság. Ugyanis ha megnézed Danica Patrick eredményeit rájössz hogy igazából nem nagy durranás sőt...annyi történt nála hogy anno egyszer IndyCarban egy mázli segítségével, na meg a versenymérnöke agyának köszönhetően megnyert egy ovál futamot Motegiben...nagy bumm...azután semmi eredményt nem produkált, majd átment Nascarozni, aminek semmi köze az OW autózáshoz, és amúgy itt se ér el semmi komolyabb eredményt (legalább is az első 4 futamon, azokat láttam és abból talán az elsőn lett 8. ott még jól is ment).
Érdekes hogy Simona de Silvestrot nem mondogatja senki...hogy mennyire ügyes vagy valami... :), pedig az eredményei mindent elárulnak. -
#136989 -
#136988 1300HP Megatron
The amazing Megatron BMW M12 F1 engine,there are so many rumors surrounding this engine. The blocks used to build the engines came from used BMW 2002 road cars, because as they had already gone through many heat cycles the stresses in the metal had already been worked out? The blocks were left out side the work shop and the engineers were encouraged to urinate on them as urine contains high levels of ammonia witch contains nitrogen effectively nitriding the blocks making them stronger? What ever you believe about this engine the facts are 1500cc and 1500hp @ 5.2 bar of boost! Incredible. -
#136987 "Dr Helmut Marko, aki az utánpótlásért is felelős elmondta, hogy azért döntöttek így, mert látták a nascaros és indycaros Danica Patrick sikereit, és mindig teljesítmény alapján kell ítélni, nem az alapján, hogy férfi-e vagy nő az illető."
Nyilván nem azért, mert ebből kifolyólag lesz egy kisebb hírverés a redbull körül és nagyobb a reklámérték :) -
#136986 Üvölteni fognak az új V6-os turbók -
#136985 A Red Bull női pilótát igazolt -
#136984 Nekem tetszik, ott hagyhatták volna. -
IXEMGabeo #136983 :DDDDDDDD ja indiai pályára simán, mert egy hulladék -
#136982 Jah,. az világos, persze ! -
#136981 amúgy a fölső kép a pálya hivatalos oldaláról van, a wankeltől balra is furcsa rajz van.. az nem zavar senkit ? :D -
#136980 de én nem is mondtam semmit a firkákról, pont azok teszik különlegessé, azt mondtam hogy nehogy már egy fasz legyen a pályára felrajzolva. Ennyi. -
#136979 Lehet, hogy szentély, de a firkák nélkül már nem is az ami . -
#136978 Nézd már itt lóg a névjegye a lábam közt ... mire nem képes a tag... Nem érted miről beszélek kár traktálni bárkit is ez a véleményem és kész. Ha neked nem tetszik akkor nem tetszik elfogadom, de leszarom hidd el és most már nem is offolok tovább :).
Mondjuk egy ilyen faszt igazán rajzolhatnának egy Tilke pályára. -
#136977 pedig ugyan annyi a létjogosultsága annak a pénisznek ott a pályán (ha nem egy fasz lett volna, akkkor senki észre sem veszi), mint pl annak a weblapcímnek, vagy a több sima firkálmánynak.
Ha nem lenne ennyire beszűkült pár ember (meg mondjuk a tv közvetítéseken nem mutathatják 12-es karika nélkül), akkor ugyanúgy a pálya részét képezné mint bármelyik másik rajz.
Aki odafestette lehet ez a névjegye, másnak más... -
#136976 Nem beszűkült felfogás, úgy látszik nem értitek miről van szó, nem hiszem hogy annyira elvakult autósport függők lennétek mint én ezek szerint. Ez olyan mint egy szentély, megértem hogy valaki ezt nem bírja felfogni hogy valaki ennyire rajong valamiért, de azt meg nem tudom elfogadni ha valaki nem képes a másik nézetét elfogadni. Sztem vannak rajtam kívül pár tízezren akik ugyanezt mondanák mint én, vagy ha csak én akkor ez van, én akkor is pofán basznám az illetőket. -
#136975 Szabi most komolyan ilyen hülyének nézel vagy nem tudom baze :D. Szted mire értettem, a versenyzőkre? :D XD... -
#136974 Kettőnek mi köze egymáshoz azt nem tudom de akkor ne tudd meg mit csinálnék :). Illetve bocs...már volt ilyen...kapott nem is keveset a gyermek... -
#136973 és melyiket írta egy versenyző? ruthtube.de? :D
Ugyan menny már, nem kell ide a műbalhé, meg ez a beszűkült felfogás... -
#136972 Egyébként sajnos nincs valami sok jó hír a Nordschleifével kapcsolatban, csőd szélén állnak :( -
raptor22 #136971 Bezzeg ha 1 nuni lenne biztos ott hagyták volna:) kocsi, pénz, p.na:) -
#136970 Egyik Fb oldalon azt olvastam, hogy páran kicsúsztak a kanyar után a nagy farok miatt :D
Először azt hittem photoshop, nem gondoltam volna, hogy valaki ilyenre vetemedik. -
#136969 +1, hangulatos tőle a pálya.
Persze, nem egy óriási pélótól, de hangulatos -
#136968 Ugyan már.. ez a Zöld Pokol védjegye, , szerintem direkt hagyják, hogy firkáljanak, nyilván ami obszcén azt levakarják ...:DDD -
raptor22 #136967 Rettenetes...kíváncsi lennék ha ugyanezt a "kukit" valami magyar vonatkozású emlékműre festenék fel, akkor mennyire lennél felháborodva:) -
#136966 a nézők firkálják a pályát, nem a versenyzők :D
és amúgy majdnem tiszta részre firkáltak :D
-
#136965 az értelmes emberek akik sok sok éve rajzolták fel a nevüket azon részre azok most biztos örülnek. Ha az enyémre festették volna, amit szintén fel kellett kaparnia a takarító brigádnak, biz isten tarkón basznám őket...egy golyóval... -
#136964 csak itinert rajzoltak fel, hogy ez egy fasza szakasz :) -
#136963 most mér, szerintem vicces, ha már úgyis össze van festve a beton :D
ott baszták el, hogy felszórták -
G_ArchAngel #136962 A masik oldalon is jol jott, mert a novekvo munkanelkuleseg miatt az elnokasszony nepszerusege rohamosan csokkent. -
#136961 felszórták homokkal majd fojtatódott is a nyíltnap :D