FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
passatgt
kicsit off de azért on részben, Sergio Pininfarina meghalt tegnap

AnuluWork
Szerencsétlen. Remélem felépül teljesen!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Dietrich
nem jött át..sebességrõl van fogalmuk..
nem én erõltetem a nõket a F1-be se az IC-be..GP3-ba már 3 is van..csak ha mindenáron nõket akarnak, akkor válasszanak olyanokat akiknek már van tapasztalatuk ráadásul Silvestro és Legge tudja mi az a ECU.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pedobear
"Ha már mindenáron nõt akarnak F1-be" "már van fogalmuk oválról"

<#pardon1>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

allock
A Racecar-engineering feltételezése szerint az MR01 lefulladásgátló elektronikája (mely az elrajtolásnál segíti a versenyzõket) zavarhatta meg de Villotát a kör végén. A tapasztalatlan versenyzõkön, akik elõször ülnek be F1-es gépbe, könnyen kifoghat ez a rendszer - írja az oldal. Ahogy lelassítanak, hogy megállítsák az autót, vagy azért, hogy lassan kanyarodjanak be – például egy garázsba -, felemelik a lábukat a gázpedálról, és hagyják, hogy leessen a fordulatszám. Az ECU ezt érzékeli, és körülbelül 50%-ra állítja a gázt, miközben az autó még mindig 1-es fokozatban van, mely egy hirtelen kigyorsítást eredményez, mint amilyen a hírek alapján is történt –elemzi az oldal.

majdnem lefejezte magát kb az emelõhátfallal vagy mi az

#hhwnd

desigo
"Maria de Villota suffered "facial and head injuries" and was "stable" on arrival at hospital "

Dietrich
rálépsz a fékre nálad is blokkol..még nem mondták azt sem mûszaki hiba vagy elbambulás az ok..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nearo
"A SkySport információi szerint a hátsó kerekek blokkoltak, ezért vesztette el uralmát az autó felett de Villota"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
És ha mûszaki hiba volt az autóba?
Dietrich
Ha már mindenáron nõt akarnak F1-be akkor keressék meg ezzel Danicát vagy Silvestrot vagy Leggét (utóbbi már átélt egy nagy balesetet is 2006-ban) nekik azért már van fogalmuk oválról, road pályáról, õk talán nem fognak álló teherautóba hajtani.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear
pedobear

szabii98
Maria de Villota, a Marussia tesztversenyzõje , aki nõ,a Duxfordi reptéren tesztelt, installációs kört csinált, majd mikor jött vissza a boxba, belehajtott egy teherautóba.

z East of England Ambulance Service szóvivõje, Gary Sanderson a következõt nyilatkozta:

„Egy nõ életveszélyes sérüléseket szenvedett, és miután a rohammentõk a helyszínen elvégezték a szükséges beavatkozásokat, az Addenbrookes Hospitalba szállították további ellátásra”

I met God. She's black

Tudtam, es engem nem is zavarna, de szeretnek mar studion kivul is fotozni...:/

http://gaborszantai.co.uk/

Galy
Mit sírtok G? 😄 nem tudtátok, amikor elindultatok oda? 😄D
Esik minden nap, most is nedves az aszfalt es szurke az eg. Ez van.

hagyjuk már soha nem jöttek be ezek a találgatások...

ráadásul, ha esõcsepp esik az aszfaltra Vájtingék lefújják a futamot is...nem járnánk jól pff

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
desigo
Tom Kristensen tegnap vezette a Goodwood fesztiválon Senna eredeti Lotus 98T-jét.

Kit--Kat
Pedig nem áll tõle távol.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na meg, az a futam végei gyõzelmi örömbõl, gusztustalanul bevágott újjongás volt, ennyit a médiáról. Tehát nem, nem nevette ki vettelt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

"Meleg pillanatokat éltünk át, ugyanis az MKR Renault - csapat megóvta a gyõzelmünket!!! De nem állt meg az óvás, így már hivatalosan is nyertünk!!!
Nekik meg jó utat hazafelé..."

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
Norbi is jól szerepelt v8-ban. Ügyes srác...
Dietrich
Kiss Norbi 13. helyrõl rajtolva nyert!
FIA meg kapja be...

Dietrich
volt is káosz belöle 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

?

kifli
Na, ma már meg is van 3 napos belépõm ringre 😊
V43 1105
Brendlon Hartley

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Ki az a jobb oldali ausztrál gyerek?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Goodwood

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear

GT World
stream

Master91
Jó dolog ez a csapadék 😄
Dietrich
WSR 3.5 a jurón már most jobb mint tegnap..

Nekem, aki ugy kotok Alonsoba, mint beton a nyari napsutesben, is egyertelmu volt, hogy ez inkabb a felszabadultsag es orom jele volt, nem pedig karorvendese.

szerintem nem röhögött Alonso, csak örült...mindenki így tenne, aki nyerni szeretne ráadásul õ pont hazai pályán volt..., de az túlzás, hogy kinevette volna...mocskosak az újságírók...amúgy pedig nem is ez, hanem a fantasztikus összefoglaló a lényeg

RatBaG
na már vártam, hogy mikor harap rá valaki, a nyilvánvalóan a futam végérõl bevágott részletre...<#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
-.-" Magyar újságírás ... gratula...

Nem, én se örülnék hogy kiestek elõlem és elsõ helyen vagyok úgy hogy már nem kell többet valószínûleg pitelnem a hazai versenyemen... nem valószínû nem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
Sumira nagyon kíváncsi leszek következõ versenyet, adott e neki valami pluszt ez a dobogó

Dietrich
EPG szerint M1 azért írtam.
Végül még sem megyek ki a lényeg adja a tv 😊

És állítólag az esti 21.45tõl adott suerstars race1-2 nem ismétlét lesz hanem az int. GT. series versenye.

M2!