182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#137041 A két mókus és a Vettel Webber harc kapcsán:
-
G_ArchAngel #137040 -
IXEMGabeo #137039 :DDDDDDDDDDDD -
#137038 -
IXEMGabeo #137037 ez poén Senna nem ért ki a Himnuszra:D:D -
Wlanseraf #137036
-
#137035 hmm....Nunes...Nyunyez...nunik :D -
#137034 Mindegy.
-
#137033 De a sportbíró Monacoban is nagyon rékakinga volt. -
#137032 Meg nem volt minden autó tetején kamera, ami meggátolta, hogy belekapaszkodjál az autó teljes felső részébe. :) Meg ugye KERS sem volt ...
-
#137031 Ballestre, barbecue, de igazából nehéz választani. -
#137030 az egy más korszak volt. akkor még versenyzők voltak és nem kitenyésztett pilóták meg pénzemberek. -
#137029 8:20-nál az igazi EPIC . Ma megpróbálnának ilyet csinálni egyből kapnák az ívet meg eltiltást stb. -
GPx8 #137028 -
#137027 Ez kötelező! :D
Kanada, Portugália, UK, Suzuka Epic!
-
#137026 -
IXEMGabeo #137025 uborka hetek vannak:) itt a hétvége és visszatérsz -
#137024 Indafaxság video ...
Tudom, tudom, de ugyanez HD-ben magyarul.
-
paj01 #137023 uuuuu -
#137022 Ez mindig ilyen egy topic. -
Wlanseraf #137021 -
G_ArchAngel #137020 Nem láttam, mert ami itt megy megint néhány napja az kicsit elvettem a kedvem a fórumtól. -
#137019 Már tegnap lebasztak érte hogy belinkeltem, mert előttem pont belinkelték :D. -
#137017 Nézd... az F1ben hogy tudná megvetni a lábát mikor oda hogy versenyezhessen valaki kellenek olyan támogatók...és mint mondtam megszopatták nem kicsit akkor mit csináljon? Buemi amúgy sem volt jobb mint Bourdais, de mint mondtam, ott ment a szopatás ezerrel...
Indyben kapott tavaly év elején egy Lotus motoros autót ami nem kicsit volt kisebb teljesítményű mint a Honda és a Chevy, ki is szállt a picsába, szegény Juddékat szarban hagyva.
2002-ben tisztán nyerte a címét F3000ben, mert Enge bár a Hungaroringi futamról ki lett zárva a bajnokságot befejezhette, arról meg nem Bourdais tehet hogy drogoskánk ezt tette...
A ChampCarban meg olyan embereket vert meg mint Bruno Junqueira Paul Tracy Patrick Carpentier A.J. Allmendinger Ryan Hunter Reay Tagliani, Vasser, Glock stb...ezek szerintem nem kis nevek, már ha ismeri őket valaki...
És ezek azok az évek amikor bizony az F1et kevesebben kezdték el nézni s a CC felé kacsingattak az emberek, ezért is tiltotta meg Börni hogy Európai pályákon versenyezhessen a széria...szóval annyira szar nem lehetett, arról nem is beszélve hogy erősebb vasak voltak...Úgyhogy igen, top versenyző nem kicsit... -
Andruino #137016 Egy olyan sorozatban sem mutat semmit ahol vannak kicsit keményebb ellenfelei. Az F3000-ben híg mezőnyben összeszedte Enge gandzsázás miatt elvett címét. A CC-ből amikor leléptek a nagy csapatok és vitték a top versenyzőket, akkor került oda sok szép győzelem de a vakok közt ő volt a félszemű, ráadásul az egyetlen komoly csapatnál versenyzett. Az F1 lebőgés volt, persze csapat meg minden de egy Buemit akkor is illik elverni. A Le Mans az Le Mans ott sok ex formula autós elért sok szép eredményt, szebbeket mint Bourdais. Indyben meg hát eléggé középszer mostanság. Hát kb ennyi. Annyi pozitívum vele kapcsolatban hogy ő mindig keresett egy olyan sorozatot ami elég a képességeihez ahelyett, hogy az F1-ben, vagy az F1 körül szúrná el a pályafutását, de ettől nem lesz top versenyző. -
#137015 És ezek alapján ezt a véleményt szűrted le...egy négyszeres CC bajnokról, V8 Supercarsban többszörös GoldCoast 600 győztesről, kétszeres Le Mans-i 2. helyezettről, s a Formula-1ben egy olyan kapós orrú csapatnál versenyezett aminek a vezetője egy bizonyos Franz Tost, akinek olyan kiváló pilótái, s mindet kirosálta (kivéve Vettel) arról nem is beszélve hogy IndyCarban is szép eredményeket ért el...
Akkor viszont nem értelek, tényleg nem... -
Andruino #137014 Nem tudatlanság hanem vélemény. Láttam az F3000-ben és a CC-ben is többé kevésbé. Nem az alapján ítélem meg hogy mit bénázott az F1-ben bár azért az is sokatmondó. -
IXEMGabeo #137013 :DDDDDDDDDDDD -
#137012 Nem nem fogom most már ezen már csak röhögök :D Ilyet írni, hogy Bourdais nem ász VERSENYZŐ (hogy Carlos lelke is megnyugodjon :D.)...innentől kezdve nincs miről beszélni :). Tudatlanságot mutatja. -
#137011 -
#137010 xDDDDDDDDDDD barom xDD -
#137009 Erich "Bubi" Hartmann
lol -
Wlanseraf #137008 Fel se húzd magad, látszik hogy azt sem tudja eszik vagy isszák a történetet:)) -
Andruino #137007 Attól függ nálad mi az ász pilóta definíciója. Nálam nem az soha nem is volt és nem is lesz. -
#137006 Azt merd mondani hogy Bourdais nem egy ász pilóta... -
Andruino #137005 Hát ha Bourdais ott ásznak számít akkor ott elég nagy gond van a színvonallal. -
#137004 Hát ez az hogy a felületes kutatás miatt sokan nem tudják miről beszélek. Érdemes mondjuk néha rápillantani nagyobb ászokra, pl idei évben Bourdaisra, hogy miért van hátul a mezőnyben miközben egy kivételes tehetséggel megáldott gyermek. Sok sok apró összetevő teszi ki a teljes képet. -
McCartman #137003 De Gutierrezt pl. bucira verte mondjuk '12ben ő is villantott már egy harmadik helyet. -
G_ArchAngel #137002 Nem kell szerintem elájulni. Sokan voltak már, akik sereghajtó autókban nagyot villantottak, erőn felül teljesítettek, de amint beültek egy top csapat autójába, kiderült, hagy nagy rájuk a cipő.
Lásd Kovalainen. -
#137001 Perez, Maldonando, Grosjean előzték meg.