FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

FeikG
milliói:::::::::::::::::

Minstrel
nem lesz ladies cup <#rinya> csalodott nezok ezrei maradnak otthon emiatt <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

kifli
Ja,ok te biztos voltál már ilyen helyzetben, és tudod, hogy is mûködött ez ott a valóságban, illetve, hogy ki alatt hogyan viselkedett épp az autó, illetve mi volt a szándéka.

Szerintem maradjuk annyiba, hogy nem tudod te sem 100%-ban ezt megítélni.

Te biztos 1000x gyakorlottabb vagy, és abban a helyzetben te nem ezt tetted volna, mert meg tudod ítélni a helyzetet...<#taps>
desigo
Mit (nem) tett ez a lány,hogy kivágták?
Totti5
MTVA nem kíván tovább együtt dolgozni Bende Adriennel

Forma-1 exkluzivitását bemutató Bende Adrienntõl megválni kíván a közszolgálati televízió.

A 27. születésnapját tegnap ünneplõ Adrienn azt az indoklást kapta menesztésére, hogy az F1-es stábbal új koncepció alapján fognak dolgozni a jövõben, valamint költségcsökkentési okok is közrejátszottak.

Adrienn így kommentálta az esetet: "A Forma1-ben eltöltött közel fél év meghatározó idõszaka volt az életemnek. Rengeteget tanultam és sajnálom hogy az MTVA új koncepciójában nekem már nem maradt hely. Megdöbbentett a hír, hogy a szezon felénél sem járunk, de már koncepció váltáson gondolkoznak. A munkatársaimnak ezúton is köszönötet mondanék, amiért segítõkészen és pozitív magatartással álltak hozzám."

További friss információ, hogy a Bende Adrienn irányította Lotus Ladies Cup mégsem lesz betétfutam az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Magatok nevében beszéljetek😊 én meg tudom ítélni. Ha valaki a kanyart az ellenkezõ irányba kezdi el venni és bevetõdik az ideális ívre, mármint "bevetõdne" s kilöki a másikat az BIZTOSAN nem a pályán szabályosan haladó hibája, mert elõzés nem történt, csak egy alapból elbaszott próbálkozás ami egy percig sem volt komoly, hiszen Hammilton védte az ívet, vagyis el sem ment onnan.

kifli
Nem akarok semmit kezdeni, fõleg nem vitatkozni. Leírtam a véleményemet. Nem kell szentírásnak venni, én így láttam.

Bár nyilvánvalóan egyikünk sem tudja megítélni a helyzetet 100%-osan, ugyanis se te se én nem ültem egyik autóban sem a baleset idején, és a pilóták fejébe sem látunk bele.

passatgt
hamilton's fault

Ulvar
És?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pedobear

pedobear
A vérében van...

utolsó sorokon felröhögtem<#hehe><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fordított helyzetben hami is ezerrel kakaskodott volna, ilyen a természetük. Volt már példa rá bõven. Ha innen nézed hamit hova küldenéd f1 helyett?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ne kezdd már te is pls..

Haminak EZÚTTAL semmi köze nem volt a balesethez. Védekezett, SZABÁLYOSAN tartotta az ívét.

Maldonadonak -akinek szerintem egy illegális közép-amerikai erdõirtáson a faközelítõt kellene terelgetnie nem versenyautót- vissza kellett volna vennie,( ahogy PL Kimi tette ) és a kanyar után simán meg tudta volna elõzni. Neadj'isten a következõ körben a zónában..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kifli
Ja és látom, nagyon ment itt Hami balesetérõl a veszekedés. Szerintem mindketten benne voltak valamilyen szinten.

Hamiltonnál érdekes, hogy mindig rátalál valakire, és akár több futamon keresztül is képes vele lökdösõdni. Nem tanul semmibõl. Lehet hogy most egy újabb ilyen páros alakult ki.
Most õ esett ki, legközelebb a másik fog...
kifli
Na mostanra sikerült megnéznem a futamot 😊

A dobogó jobban nem is alakulhatott volna. 3 bajnok, ebbõl kettõ a kedvenc csapatommal. Kedvenc csapatom esélyes pilótája az elsõ. Kedvenc pilótám a második, a nagy öreg pedig a 3. , és neki is nagyon szurkolok 😊

Kicsit aggódtam, mert óhatatlanul, de halottam, hogy Hami ütközött valakivel. Mikor Alonsó mögé került, azthittem, nem õ lesz az elsõ 😊

Az ünnep sem volt semmi a végén. Mit kapott érte Alonsó? 😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Ecclestone-ra elfogatási parancs, és akár 10 év börtön várhat

Szegényen van elég pénze ügyvédre? <#nyes>

ÁjjLe BoBBi
úristenmivélettazsg.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Totti5
Gyerekek, gyerekek... valaki benéz ide csak a mocskolódást látja. Egyik a pilótákat ócsárolja, a másik a fórumtársát. :I

pedobear

off

FeikG
Ne aggódj! Õ magasan leszarja,hogy te minek örülsz...
Mint ahogy én is<#mf1>

b-type
Nem kisebbíteni akarom Alonso érdemeit, mert ez úgy általában jellemzõ a 'rengeteg elõzéses' kicsit mûanyag idõszakra, ami van 😊
Szal kicsit tartok attól, hogy x idõ múlva rossz szájízzel kell magyarázni hogy ezek a zseniális nagyon mélyen fékezések, kifékezések és ív harcok általában eltérõ tapadáson lévõ autók között voltak.
Persze nem mind...de a legtöbb 2mp-s köridõ különbségen lévõ elõzés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Sajnos nem...evvan

Alapvetõen nem érti mirõl van szó sajnos😄

HTS s3rg1nh00
a szót mint egyértelmûen ráutaló jelzõt használtam,nem volt benne offense,sajnálom a félreértelmezésed.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
igen,csak ha ott fizikai fal van,akkor PM sem lett volna olyan idióta,hogy nem veszi el a gázt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Casillas
Attól, hogy hatvan szmájlit teszel, nem értelmesebbnek, hanem retardáltabbnak fogsz tûnni, sajnálom, hogy tõlem kell ezt megtudnod.
És ha olvasnál is, nem csak behánynád a baromságaidat, nem a védekezés mikéntjeire, hanem arra reagáltam, hogy ha a vonal fal lenne, Maldonado kiesik. Ami igaz is, csak ugyanennél a mozdulatsornál Hamilton szintén.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

desigo
Fuck You FIA <#nevetes1>

ez még mindig apróság, mert csak véleményt nyilvánított, de akkor is kicsit logikátlan Vettel ebben a szituban is rá nem jellemzõ módon.

Idén kicsit fura, gondolok itt a Karthikeyanos esetre is. Tavaly elõtt és most sem volt ilyen, mint idén...szerintem biztos bosszantja belül, hogy nincs világverõ autója, de el kell viselnie. Ennek ellenére semmivel sem viselkedik rosszabbul, mint a Hami-Alonso páros 07-ben vagy éppen Montoya-Villeneuve páros, amig aktívak voltak...

Te tényleg nem érted azt hiszem😄DD láttál már autó versenyt? hogy is szoktak védekezni?

Mert amit írogatsz éppen az kb olyan mintha azt mondanád! ha nincs elõttem az autó simán megelõzöm! tehát teljes gázzal neki megyek hátulról😄DD mert ha nincs ott akkor én ott elmegyek😄DDDDDDDDDD kb ilyen színvonalas amit írsz...

Casillas
Ne legyél buta, itt ér elõször a vonalhoz PM, egyértelmû, hogy a "falról visszapattanó" autó ugyanúgy kiforgatná Hamiltont, ahogy a valóságban is történt kicsivel késõbb.

RatBaG
utólag ez a kép milyen sokat mond 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Csak szólok, ha ott a fal, akkor Maldonadot nem kell leszorítania Hamiltonnak, mert már rég a falban pihen a verda.

Casillas
Imádom, mikor ezzel jönnek, hogy a vonal egy fal kéne hogy legyen 😊 Ha ott fal van, és Hamilton így letolja Maldonadot, ahogy most, akkor ugyanúgy kiesik mindkettõ, esélye se lett volna lassítani PM-nek, hogy LH mögé kerüljön vissza. Tehát ha fal lett volna, biztos több helyet hagy Hamilton, mert nem akar kiesni. Viszont akkor Maldonado elment volna belsõ íven. Akkor most hogy is van ez? 😊

kis oktatás:

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"ráadásul úgy gondolja, ez a momentum közvetetten befolyásolta is a kiesését."

Többen hallották, hogy furcsa hangja van a renault motornak, gondolom megint basztatták a motorvezérlést, (úgy rémlik, hogy az be van tiltva, valami egyen cucc van) szóval ha nem akartak volna csalni talán nem állt volna meg a motor.

Istenem add, hogy ez az ember többet ne legyen VB, minden pillanat ami neki rossz, nekem öröm.

Ez hülye. Az elõzési pont féktávján ahol sokszor egymás mellet mennek, volt egy éles felni darab, na arra rámegy valaki és legjobb esetben vége a futamának, ha rosszul pattan fel a cucc akár még a hungaroring/massa eset is megtörténhetett volna.

Amikor egy évig a földön húzta az elsõ szárnyát akkor érdekes nem kritizálta a bírókat.

Nem vagyok pilóta drukker/fanboy, de ezt a nyomorékot egyre jobban utálom, remélem nem jön a ferrarihoz.

Firerock
Vettel a bírókat kritizálja
Egyre szánalmasabb ez a gyerek...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

0:15-nél érdekes tudott hagyni helyet. Ha ezt csinálja PM-mel szemben akkor most jobban állna a bajnokságban. De mint írtam ha nem is õ volt a hibás, megérdemelt már egy ilyet, egyszerûen túl agresszív.

Semmi nem volt csak úgy vette a kanyart PM mint Walaki a BL1-en a rajnál az elsõ kanyart😄

VWfan
Autósport...
Ha van eszed/ tapasztalatod akkor tudod, hol elõzz és hol ne. Bár ez itt egy pont elõzési hely, de a Schumis esetnél (#125661) külsõ íven próbált elõzni, ebbe benn volt hogy kigyorsításkor nem fog azon gondolkozni, hol van a mögötte lévõ. Maldonaldo vagy átvágja azt a kanyart és elengedi Hamiltont vagy lefékez és vissza megy mögé. Maldonaldo a hibás szvsz.

sok sikert <#eplus2><#gonosz2>

Pluskast
Aha persze.... Én meg részt veszek az olimpián...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”