FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Itt mindig elszabadul egy pár kerék, mindig történik valami "epic", az amúgy "unalmas" pályán. 😄
desigo
Itt jobbak a csajok meg a kaja <#nyes>
Furcsa, hogy a lengyelek es finnek mennyire magukenak erzik a magyar futamot, holott logisztikailag a nemet sokkal elerhetobb szamukra. Talan meg az angol is.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Köszi Kimi a marketingot! 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Horner: Vettel nem megy a Ferrarihoz + sky

Mondjuk eleve halva született ötletnek tûnt , Ferrarinál egyértelmûen Alonsora építenek 2016ig , arról nem is beszélve , hogy az olaszoknál aztán pláne nem jellemzõ az egyenlõ felállás.
Jack Emery : Kimi and Romain, seeing as there aren’t Grands Prix in your home countries, is there a particular circuit you see as your home race ?

KR : Hungary is the race where you see more Finnish flags than anywhere else so I guess there. I have won there as well, and it felt very good to see so many Finns so happy.

amíg van valaki aki még nem látta és értékelte addig tökmindegy. <#nevetes1>

@Laceee: pont nem tartalmaz erre vonatkozó részt , de lényegtelen.

csak az a szánalom , hogy vannak akik képesek ennyire rápörögni erre. <#hehe>

más: de Villota <#csodalk><#shakehead>
látom nem vagy tisztában az átalánydíj fogalmával , mielõtt használnád próbálj meg utánanézni valahol hátha sikerül majd felfogni.
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
...A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
szabii98
szerintem ezért nemjárt volna elakadás jelzõ..mondjuk lehet szabályellenes a kép méret, ez esetben sorry 😄

I met God. She's black

Dietrich
No törölve a kép probléma megoldva.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HTS s3rg1nh00
mondjuk azért,mert ha valaki mobilnetrõl nézne be ahol átalánydíj van,vagy meghatározott adatforgalom 1 hónapra,kurvára nem szeretne 20 megát arra elbaszni,hogy azt az egy képet betöltse-remélem azért ezt még sikerül felfogni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én is észrevettem , hogy nem teljes , de attól még elég részletes és érdekes.
Új volt pár embernek , így irreleváns , hogy esetleg volt már régebben.

Azért vicces mekkora sírás megy a háttérben egyes emberek részérõl egy kép miatt. <#nevetes1>
AnuluWork
Tényleg volt. Ráadásul nem teljes. Már korábban meg lett állapítva, hogy hiányzik róla jópár csapat.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Akkor is mindenki más a hülye...<#szomoru1>
desigo
Nem linkelünk direkt 20 megás képet soha...
Rég törölni kellett volna a postot.
Egyébként volt már a topikban a kép.
ScarY MAN
<#wave>

...

örülök.😊
hát de ha lassú a sebesség attól még nem kéne lefagyni , max lassabban betölteni.😊
szabii98
ennek géphez semmi, max sávszélhez van köze 😄 azmeg szar😞

I met God. She's black

a lassan szeteso 4 eves iPhone-on, 3G nettel is siman megnyitja, igy tenyleg nem ertem a problemat<#nemtudom>

Ulvar
Amúgy iszonyatosan jó a kép, lelett szépen töltve és gyönyörködöm 😊.

FeikG
akkor szavazzunk(ha már állítólag demokrácia van)
kinek nyilik meg ez az oldal?

ki kell ábrándítsam , a probléma az ön készülékében van.
FeikG
Tuti biztos "okostojás"Ne is foglalkozz vele 50 megás net,b@szik betölteni 1.5 év után sem<#banplz><#falbav><#levele>

sz
hadoválsz mert láthatóan fingod sincs róla miket beszélsz.
mert mivan az oldallal? be van illetve , kinyitod a szemed azt nézed,
ha nem látod az már user error. <#idiota> <#nevetes1>
bardocz
Ennél lényegesen gyengébb, és már lassuló gépen se volt vele gond.
Ulvar
<#mf1>

semmi baj nem volt vele, egy pillanat alatt bejott (i7, 16 GB, OSX, Chrome)

milyen fosszar gépeken neteztek most komolyan? <#nevetes1>
FeikG
pl. azt hogyan kell fórum képet beilleszteni!!És nem hadoválok te láma!!!hanem a hivatkozásról beszélek,ahonnan a képet betöltené....

szabii98
grat, csak a fél króm fagyott le😄😄

I met God. She's black

mit gyakoroljak és milyen oldalról hadoválsz?
FeikG
Gyakorold még egy kicsit,ráadásul az oldal is egy rakat szar,ahol van<#mf1>

mit akarsz , csak 9933 x 14043 felbontású. <#idiota>
hát , nálam nem volt vele gond. <#nevetes1>
Ulvar
Bakker ilyen nagy méretû képet linkbe légyszi! Hát szétfagy a gép bazze...

desigo
tessék

itt pedig egy videó:

desigo
Megnéztem újra a valenciai futamot.
Szerintem ezt nehéz lesz idén felülmúlni izgalom szempontjából.
A leintés utáni percek is felejthetetlenek maradnak. <#eljen>
PLaci
Ebbõl nagyobb nincs?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

desigo
passatgt
kicsit off de azért on részben, Sergio Pininfarina meghalt tegnap

AnuluWork
Szerencsétlen. Remélem felépül teljesen!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Dietrich
nem jött át..sebességrõl van fogalmuk..
nem én erõltetem a nõket a F1-be se az IC-be..GP3-ba már 3 is van..csak ha mindenáron nõket akarnak, akkor válasszanak olyanokat akiknek már van tapasztalatuk ráadásul Silvestro és Legge tudja mi az a ECU.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pedobear
"Ha már mindenáron nõt akarnak F1-be" "már van fogalmuk oválról"

<#pardon1>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

allock
A Racecar-engineering feltételezése szerint az MR01 lefulladásgátló elektronikája (mely az elrajtolásnál segíti a versenyzõket) zavarhatta meg de Villotát a kör végén. A tapasztalatlan versenyzõkön, akik elõször ülnek be F1-es gépbe, könnyen kifoghat ez a rendszer - írja az oldal. Ahogy lelassítanak, hogy megállítsák az autót, vagy azért, hogy lassan kanyarodjanak be – például egy garázsba -, felemelik a lábukat a gázpedálról, és hagyják, hogy leessen a fordulatszám. Az ECU ezt érzékeli, és körülbelül 50%-ra állítja a gázt, miközben az autó még mindig 1-es fokozatban van, mely egy hirtelen kigyorsítást eredményez, mint amilyen a hírek alapján is történt –elemzi az oldal.

majdnem lefejezte magát kb az emelõhátfallal vagy mi az

#hhwnd

desigo
"Maria de Villota suffered "facial and head injuries" and was "stable" on arrival at hospital "

Dietrich
rálépsz a fékre nálad is blokkol..még nem mondták azt sem mûszaki hiba vagy elbambulás az ok..